Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5247
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To 2 rożne konkursy, 2 rożne produkty do kupienia i 2 rożne pytania konkursowe. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na C4 powinno być Palmolive.CRF.
Kiedyś były 2 konkursy. Prefiks Palmolive i prefiks Palolive.SP. Mimo, że pierwszy się skończył, a drugi trwał, to ja z przyzwyczajenia słałam samo "Palmolive", bo zawsze tak było w xxx konkursach. Mój sms strafił do puli konkursu pierwszego (mimo, że się skończył!) i został nagrodzony.
Sprawdźcie czy Wy zrobiliście gafy. Jak się okaże że jest wszystko oki, to spisałabym treść smsków, łacznie z numerem tel, datą i godziną wysłania i pisała reklamacje gdzie sie tylko da. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pożyczyć możesz 1, 2 lub 3 zł. Jako Kredyt na nr 808
Ale, tego kredytu nie można wydawać na numery promocyjne typu 7... sms nie zostanie wysłany. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dajcie znać, jak ruszą dalej
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam zestawy Unilivera w abc parę tygodni temu. W tamtym tygodniu dotarły nagrody. Super wypasione kartony po brzegi produktów. Jestem bardzo zadowolona, wiec nie można skreślać Unilivera od razu. On pewnie nagrody dostarcza, a to MC podpierdziela połowę w drodze
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już widzę, jak bony trafiają do ... nas. Na bank.
Tesco już chyba ostatecznie przerzuciło się na MC. Pora czekać, jak wygryzie 4Frame z wszystkich konków tescowych typu oral-B i BAM. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z dziś - wybierają jutro + środa/czwartek na info. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do jutra mają jeszcze czas. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może adres mailowy pomyliłas ? A na ekranie wyświetliło Ci się, że zgłoszenie przyjęte ? Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Buhahahha i zaś 1,23 zł ? Od kiedy to w sklepie nagrodę się odbiera. Masakra
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, za każdym razem. Parę sekund po wysłaniu przychodzi już @. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twoje telefony podziałały i treść smsów rozbudowali. Dopisali, że wygrało się w Drogerii Natura.
W imieniu swoim i wszystkich dziekuję za interwencję. Czyli tam to pierwsze z rana, to na 100% SPH
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Był kiedys konkurs z nagrodami dziennymi - ekspresami. Regulamin pojawił się dopiero 3go dnia, w gazetce specjalnie nic nie napisali, jaki prefiks, jakie pytanie itp.
Zapytałam co z ekspresami z 2 pierwszych dni ? Skoro regulaminu nie było, ludzie nie kupowali i nie grali - Colgate-Palmolive odpisało mi, że nagrody trafiły do laureatów. I jak mam więcej pytań to odsyłają mnie do regulaminu. I że z Mc są zadowoleni.
Jakbym miała jednym zdaniem napisać, co można było wywnioskować z ich odpowiedzi - to otrzymałabym ją w postaci "Po ch... się czepiasz? Nie chcesz - nie graj!" Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Im prędzej tym lepiej. Po co się potem użerać. Jak nie pisze, że roboczych, to raczej wszędzie kalendarzowe stosują. Wyświetl w wątku >>