Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5247
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomieszała im się baza danych z Palmolive CRF i ręcznie oddzielają
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Neutrogena informowała na bieżąco, co parę dni - nie wiem jak z główną.
Red Bull - czytałam na forum, że ktoś wygrał ten przejazd.
Valbon - nie wiem Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* Steripan
* Real - Tyskie
* Drogeria Natura - Colgate
Cena -25%, bądź wymienię na inne paragony
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie mają procedury. I tak jedna z lepszych agencji, szybko docierają nagrody. Jedyny minus - brak gwarancji i jakichkolwiek papierów.
A biorąc udział w konkursie, akceptujemy regulamin, w którym można zauważyć:
§ 12, pkt 7 - "W trakcie rozmowy telefonicznej, o której mowa w ustępie powyższym Uczestnicy, którzy zdobyli nagrody będą poproszeni przez Organizatora o potwierdzenie, że spełniają wymagania określone w Regulaminie, podanie adres e-mail, na który Uczestnik otrzyma formularz zawierający: miejsce na podanie danych osobowych wskazanych w § 13 ust. 1, zgodę na przetwarzanie danych osobowych w celach określonych w § 13 ust. 1, oraz wyrażą zgodę na przetwarzanie podanego adresu e-mail w celu przesłania wskazanego formularza."
§ 13, pkt 1 - "Wraz z powiadomieniem o wygranej laureat zostanie poproszony o przekazanie, listem poleconym lub przesyłką kurierską na adres wskazany w § 2 Regulaminu:
oryginału dowodu zakupu Produktów, który był podstawą dla zgłoszenia wybranego przez Komisję Konkursową Zadania konkursowego,
swoich danych osobowych tj. imię, nazwisko, adres zamieszkania wraz z ulicą i numerem domu/mieszkania, kodem pocztowym i miejscowością,nr PESEL, niezbędnych do przekazania nagrody oraz uiszczenia kwoty podatku dochodowego od osób fizycznych od wygranej w Konkursie w wysokości 10% wartości nagrody, w trybie art. 30 ust. 1 pkt 2 ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych, zgodnie z § 11 ust. 2 powyżej,
podpisanej przez Uczestnika zgody na przetwarzanie ww. danych osobowych, przesłanej Uczestnikowi zgodnie z § 12 ust. 7.
Oraz
"Laureat traci prawo do nagrody w razie nieprzekazania Organizatorowi Konkursu przesyłki, o której mowa w ustępie powyższym, w tym prawidłowych danych osobowych w ciągu 7 (siedmiu) dni roboczych od dnia powiadomienia telefonicznego o wygranej. O dacie przekazania przesyłki decyduje data stempla pocztowego w przypadku listu poleconego lub data na dowodzie nadania przesyłki kurierskiej."
Więc miło, że strony Pani, że zadzwoniła i poinformowała , żebyś coś dosłała, bo mogła to olać - to Ty popełniłaś błąd zgodnie z regulaminem. I zgodnie z regulaminem mogła nie przyznać Ci nagrody.
Więc już nie narzekaj, tylko wypisuj i odsyłaj
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie zawsze mówią, że jak dzisiejsza przesyłka to do odbioru dopiero jutro. Nawet jak listonosz dawno po pracy i paczki na zapleczu. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te konki z SPH - wczoraj wybierali + 5 dni roboczych na info. Więc jeszcze mają czas. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja byłam w Parku Wieloryba w Rewalu - NIE POLECAM NIKOMU, szkoda 35 zł. To samo w tych oceanariach nadmorskich miejscowości - NIE POLECAM. W internecie są zawsze piękne zdjęcia, a na żywo - szkoda słów. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie dzielili na 2 dni, ale faktycznie jak się patrzy to wszędzie - 1-2 bony. Może ludzie na wakacjach są jeszcze i nie piszą tutaj o swojej wygranej. U mnie też licho. A dlaczego wysyłali z 2 numerow ? Ja dostałam z 664... a widziałam, że ktoś z 8... na forum też dostał. Z dwóch numerów na raz słali ? Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie kupują, a po paru dniach wysyłają maile, żebym im dosłała dowód zakupu i gwarancję, bo pewnie zapomniałam do kartonu włożyć.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaa
Właśnie przed chwilą @ z II dnia. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247