Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5247
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sądzę, że chodzi o Rossmann. Z okazji Dnia Matki było -40% na kosmetyki nie tylko NIVEA. Sama kupowałam i wiem, ile osób było w sklepie i jakie długie kolejki w kasach. Ta promocja trwała chyba z tydzień. Więc co to za problem nie wydawać tylko pozbierać sobie paragony
Edit:
U mnie w Rossmannie są spoko babki, zawsze paragon podają do ręki razem z resztą, a jak nie ma reszty, to paragon wrzucają do środka reklamówki z zakupami.
Ale np. Żabka i Cornelius - 50% zakupów zawsze paragon niby pogięty i gdzieś wrzucony pod ladę. A jak prosiłam o niego to wielkie oczy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do Biedronki to potwierdzam, dojechały kosze na te same adresy i nazwiska. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam sms 8, 11 i 19 maja. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się. Dostałam sms, że kosz w drodze. Ten sam adres, to samo nazwisko. Dam znać jak dotrze. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paragon -25% ceny.
Chętnie wymienię też paragon z Krakowskiej Mieszanki (1:1)
na paragon Warka Intermarche lub Kasztelan ABC lub Uniliver ABC (różnicę mogę dopłacić).
Bądź wymienię 2 paragony z Valbon (2:1)
na paragon Warka Intermarche lub Kasztelan ABC lub Uniliver ABC (różnicę mogę dopłacić). Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paragon -25% ceny.
Chętnie wymienię też paragon z Krakowskiej Mieszanki (1:1)
na paragon Warka Intermarche lub Kasztelan ABC lub Uniliver ABC (różnicę mogę dopłacić).
Bądź wymienię 2 paragony z Valbon (2:1)
na paragon Warka Intermarche lub Kasztelan ABC lub Uniliver ABC (różnicę mogę dopłacić). Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, alfabetycznie na 100% nie. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dobrze ! Więc należy pokornie czekać, bo pewnie z godzinę im to jeszcze zajmie Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mi się tak wydawało, ale nie chciałam zabierać nikomu nadziei. Wg mnie idą kodami i 41-/42- poszło całe i już są dalej. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie. Ślą ręcznie. A 640 (660?) razy przekaż dalej, wpisz numer, wyslij i czekaj... to trochę potrwa
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247