Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5247
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drogi Internauto,
Lista Laureatów tego konkursu z przyczyn niezależnych od Redakcji Rossnet zostanie opublikowana najpóźniej w dniu 11.08.2011r. o godz. 15.00.
Za zmianę terminu przepraszamy.
Pozdrawiamy,
Redakcja Rossnet.pl
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkretne propozycje PW Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki:
02.08 - Lato z IS, godz. 15
05.08 - Lato z Astor, godz.15
09.08 - Nestle, godz. 15
09.08 - Carefree, godz. 15
10.08 - DryNites, godz.15
10.08 - Zadbaj o zdrowe nawodnienie z Nałęczowianką, godz.15
11.08 - Naturella, godz. 15
12.08 - Wyraź siebie przez makijaż!, godz. 12
16.08 - Świętujemy urodziny gamy do demakijażu Bourjois w Rossmann, godz. 15
23.08 - Stwórz z nami kalendarz Rossmanna, godz. 12
26.08 - Lactacyd, godz. 15
26.08 - Odkryj tajniki gotowania z Nestle i rossnet.p, godz. 15
31.08 - LAWA I ZŁOTO od Gliss Kur, godz.12
31.08 - AXE, godz.15
02.09 - Wspólne grillowanie z Velvet, godz.12
05.09 - Nivea Baby, godz.15
05.09 - Bebiko: Od serca dla dziecka, godz. 15 Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No własnie, dlatego napisałam, że nie chce 1szej nagrody. Zapewne takie warszaty są gdzieś w dużych miastach, np Warszawa. Pociagiem mam 3,30 w jedną stronę. Do tego bilet dla mnie + osoby towarzyszącej. Nie bardzo mi się to opłaca. Zrzekając się nagrody - pewnie nie można zamienić ją na II stopnia, tylko po prostu nie dostanie się już nic.
Powinna byc taka opcja do zaznaczenia walczę o... nagrodę I stopnia / nagrodę II stopnia
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lenor
karta do hotelu
domestos Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogliby już darować pierwszą nagrodę i dać więcej drugich
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam. Wydaje Ci się. W paragonowych czasem wygrywam na 2 osoby jednocześnie. W czasówkach nawet 4 osoby jednocześnie. Także spokojnie możesz grać na męża. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tez letni okres bardzo obfity. Sama nie wiem, jak te SPA zdobyłam. Ale listę z wynikami chyba z 10 razy przeglądałam, bo uwierzyć nie mogłam
Tak można, dziewczyny pisały, ze już odebrały.
Możesz zmyślić
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale taka jest prawda - to mój ulubiony konkursowy sklep. Mam do niego blisko, produkty konkursowe zazwyczaj są dostępne, a konkursów dużo.
Wygrałam wiele razy, począwszy od tanich tuszy do rzęs, po kremy za 50 zł i inne droższe zestawy. Często są to produkty, które sama do domu bym nie kupiła, bo uważałabym je za zbędne albo za zbyt drogie i wybrałabym tańszy odpowiednik, np. Velvet - nie kupiłabym nigdy nawilżanego papieru do pupy, czy też ścierek papierowych wielokrotnego użycia - jak to w ogóle może w rzeczywistości funkcjonować ?
Choć nie powiem, że czasem maja takie pytania, że hmmm... długo myślę, siedzę, zmieniam, dodaje, poprawiam itp. To nie ma dnia, bym nie wchodząc na neta 1 raz w ciągu dnia - nie zajrzała na rossnet, czy czasem nie dodali nowego konkursu
A teraz jak wygrałam te SPA to już w ogolę... Lubię sklep i lubię Was. To najlepszy wątek na forum. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od 22 czerwca czekam na moje mydełka. Pisałam juz 3 razy na tablicy FB, wyslałam nawet @, że chyba bałagan mają, bo inni po parę zestawów dostają choć tyle nie wygrali, a ja nawet swojego jednego jedynego nie dostałam i cisza...
Dziś napiłam na tablicy i nagle odpisali na @. Miła pani odpisała Skoro wie Pani, że mamy bałagan (?!) po co Pani pisze do nas maila? Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...s.aspx?contestId=934 Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkretne propozycje PW Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* tuby Kamis FB Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam... Tak tylko mówisz. Raz się udaje a raz nie. W ilu ja zagrałam promocyjnych, ale nie w Rossmannie, tylko w innych sklepach. I wygrałam nawet nie w 5% ;( I co ? Gram dalej... bo mam wciąż nadzieję, że tym razem się uda.
Velvet też kupiłam. Mysle nad Bebiko. U mnie po 11,89 zł/szt. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie oczywiście nie ma jeszcze
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisze tylko tyle
50 zestawów kosmetyków AA Kolagen ¬ródło Młodości o wartości 83 zł brutto każdy. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane