Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aerdna

aerdna

#4501201 Napisano: 03.07.2011 11:36:01 w Rossmann
martalobos napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie patrzyłam na listę wyników powyżej i stwierdziłam, że ostatnio to prawie w niczym nie biorę udziału...

Ja biorę udzial tylko w tych konkursach, gdzie nic nie trzeba kupowac emotka Mam za daleko do rossmana (ok. 30 km) i np. po wode za 2 zl jechac nie bede, bo jest duzo szans na to ze np nie wygram, a jak juz w cos wygram, to odebrac jest zawsze latwiej, bo wiem ze cos mam emotka

Jak chcesz to mogę Ci kupić wodę i inne rzeczy. Podam nr paragonu itp. A w razie wygranej wyśle priorytetem paragon.

U mnie 3 Rossmanny. Do najbliższego mam 8 minut z buta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4500379 Napisano: 02.07.2011 08:32:06 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

Szukam kogoś, kto jest zainteresowany szlafroczkiem z konkursu Huggies i posiada swój paragon - PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4498505 Napisano: 02.07.2011 06:06:28 w Rossmann
kaki76 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

w rossmanie jest konkurs nowy trzeba kupic gerber za 15 zł i wysłać smsa fajne nagrody są

http://www.rossne...-o-mamy-dbamy,195587 a to link do konka

Fajne nagrody są w losowaniu a w tym rossmannowski to tylko zestawy za 25 zł - a wydać trzeba 15 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4498502 Napisano: 02.07.2011 06:05:08 w Paragony
Nadal szukam..

aerdna napisał(a):

Szukam paragonu na szlafroczek z Tesco Huggies. Chętnie wymienie/sprzedam wygrany numer. Zapraszam PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4498018 Napisano: 01.07.2011 07:38:37 w Rossmann
golcia20 napisał(a):

Hej podpowiedzcie mi proszę coś...

Chciałam upolować Kod z Okazji na Rossnecie...

Od kiedy można odebrać ten jeden z 1000 kodów???
Po północy? Czy jak?

Będę wdzięczna za info tu czy na pw
Z góry wielkie dzięki emotka emotka

Kurcze, nie pamiętam dokładnie, bo dawno nic nie brałam. Ale zawsze rano. Coś koło 9-10 godz. aż do wyczerpania puli.
Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4498015 Napisano: 01.07.2011 07:36:51 w TESCO konkursy
Szukam kogoś, kto jest zainteresowany szlafroczkiem z konkursu Huggies i posiada swój paragon - PW Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4498013 Napisano: 01.07.2011 07:35:38 w Paragony
Szukam paragonu na szlafroczek z Tesco Huggies. Chętnie wymienie/sprzedam wygrany numer. Zapraszam PW Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4496962 Napisano: 01.07.2011 01:45:24 w Rossmann
pola731 napisał(a):

Aerdna, weź napisz do Rossnetu!
Przecież to przegięcie!
Można sobie wyobrazić, ile jest splagiatowanych odpowiedzi we wszystkich tych konkursach, gdzie tylko laureatów widzimy!
Może coś im to da do myślenia i zaczną w google wrzucać wypowiedzi!!!

tak z innej beczki - tam tylko 4 osoby nagrodzili ?

Nie. Tutaj są wyniki:
http://www.rossne...i.aspx?contestId=894

a te 4 po prostu zostały opublikowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4496737 Napisano: 01.07.2011 12:40:22 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

gerbera tez nie ma.. normalka w ostatnim czasie

Jest informacja o jakiejś loterii, może to o to Ci chodzi? Jednym z produktów, które można kupić żeby się zgłosić jest właśnie Gerber:
http://www.rossne...-o-mamy-dbamy,195587

Jest info tylko o tej ogólnej loterii ale nic nie pisze o tym z rossnet. Jakie jest pytanie ? Co wchodzi w skład 150 zestawów, albo o jakiej wartości itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4496504 Napisano: 01.07.2011 11:39:40 w Rossmann
29renata napisał(a):

W gazetce promocyjnej podali, ze jest nowy konkurs Olay od 30.06. do 14.07., mozna wygrać pobyt w Spa i 50 zestawów kosmetyków, ale chyba do tej pory nie ma regulaminu. Przynajmniej nie widzę go na strobie olay, jest tylko stary.

Jak zwykle - opóźnienie maja... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4495180 Napisano: 01.07.2011 07:33:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
lego jojo - helikopter Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4495139 Napisano: 01.07.2011 07:19:18 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Fajny ten konkurs i pytanie nie jest trudne emotka Nie to co w Ambi Pur. emotka

Poza tym produkty też w fajnych cenach emotka

E tam, mnie w Ambi Purze prawie miejsca braklo jak sie rozpisalam, mialam dobrze ponad 1900 znakow. Niestety dlugosc wypowiedzi nie gwarantuje wygranej emotka

Kto wie emotka Może własnie za długość dostaniesz nagrodę. Z Rossmannem to nie wiadomo nic do końca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4495131 Napisano: 01.07.2011 07:14:05 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Jest nowy konkurs: Bądź piękna jak Venus. Paragonowy. Ale można wygrać rower miejski to może się skuszę emotka

Fajny ten konkurs i pytanie nie jest trudne emotka Nie to co w Ambi Pur. emotka

Poza tym produkty też w fajnych cenach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4492393 Napisano: 30.06.2011 08:35:27 w Rossmann
moniaainom napisał(a):

aerdna napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Czy na rossnecie jest jeszcze forum? Szukam i zaczynam się zastanawiać czy mam coś ze wzrokiem emotka

Nie ma już.

Na FB też nie odpisują.

Porażka...

Dzięki, przestaję zatem szukać emotka Ciekawa jestem czy na dobre zrezygnowali z forum. Może bolała ich krytyka, która była tam wszechobecna.

Myślę, że tak. Bo na forum pewnie wiecej osób pisało, niż przez @ do p. Moniki itp.

Sadzą, że jak nie widzą, że ktoś ich krytykuje itp - to problemu nie ma.

Tak jest najłatwiej. Wiele firm się zachowuje w ten sposób (np Gosia, która zamiast 810 nagród rozdała 60pare - usunęła komentarze krytyki i znów wciska buble... ) Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4492374 Napisano: 30.06.2011 08:29:23 w Rossmann
moniaainom napisał(a):

Czy na rossnecie jest jeszcze forum? Szukam i zaczynam się zastanawiać czy mam coś ze wzrokiem emotka

Nie ma już.

Na FB też nie odpisują.

Porażka...

Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4492349 Napisano: 30.06.2011 08:19:35 w Rossmann
3ci opublikowana wypowiedz

Trudno stwierdzić, czy facet nadaje się na ojca, gdy dziecka nie ma jeszcze na świecie. Ale ja wiedziałam, że mój mąż będzie dobrym ojcem, gdy zobaczyłam jego reakcję na wieść, że będziemy mieli dziecko. Powiedział, że to dla niego najcudniejsza wiadomość. Nie byliśmy jeszcze wtedy małżeństwem i nawet nie planowaliśmy tego. Gdy dziecko przyszło na świat, oboje musieliśmy szybko dojrzeć, nie tylko on do ojcostwa, ale i ja do bycia matką. Nawet nie przypuszczałam, że będzie tak dobrym i troskliwym tatą, bo przecież oboje mieliśmy pstro w głowie i nie wiedzieliśmy, jak wielką odpowiedzialnością jest dziecko

i ta sama strona co wyżej http://www.kafete...t/temat.php?id_pw=55

Autor: Anula (2004-08-30 22:22:34)
-----
Trudno stwierdzić, czy facet nadaje się na ojca, gdy dziecka nie ma jeszcze na świecie. Ja wiedziałam już, że mój mąż będzie dobrym ojcem, gdy zobaczyłam jego reakcję na wieść, że będzie ojcem. Nie byliśmy jeszcze wtedy małżeństwem i nawet nie planowaliśmy tego. Ale gdy dziecko przyszło na świat oboje musieliśmy szybko dojrzeć, nie tylko on do ojcostwa ale i ja do bycia matką. I nawet nie przypuszczałam,że będzie tak dobrym i troskliwym ojcem, bo przecież oboje mieliśmy pstro w głowie i nie wiedzieliśmy nawet jak wielką odpowiedzialnością jest dziecko. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4492342 Napisano: 30.06.2011 08:16:25 w Rossmann
Odnośnie konkursu to są lepsze jaja:

2ga opublikowana wypowiedź:

Bardzo trudno jest pogodzić ojcu i mężowi dobry kontakt z rodziną z obowiązkiem zapewnienia im bytu. Jeśli pracuje 14 godzin na dobę, wraca do domu zmęczony, je i zasypia przed telewizorem (dzieci już śpią), to trudno mu będzie poojcować. Chociaż znam faceta, który nawet po takiej harówie jest zadowolony z życia, śmieje się, rozmawia itd. Niestety, mój mąż (ma wyczerpującą i odpowiedzialną pracę, dzięki której nie brakuje nam niczego) wraca do domu około 18, kładzie się na kanapie z gazetą (lub włącza telewizor) i nic go nie interesuje. A w niedzielę, gdy ma więcej czasu dla dzieci, nie potrafi go wykorzystać. Ostentacyjnie je wręcz ignoruje, bo uważa, że to tylko jego wolny czas. Współczuję mu, jest zaharowany, ale żal mi też naszych dzieci, które rosną bez ojca.

i strona : http://www.kafete...t/temat.php?id_pw=55

Bardzo trudno jest pogodzic ojcu i mężowi dobry kontakt z rodziną z obowiązkiem zapewnienia im bytu. Jesli człowiek pracuje 14h na dobę, wraca do domu padnięty, je i zasypia przed tv (dzieci już śpią), to trudno mu będzie poojcować.
Chociaż: znam faceta, który po takiej harówie wraca do domu i jest zadowolony z zycia, smieje sie, rozmawia tec.
Znam też (mialam nieszczeście mieć takiego ojca), któr wraca o 16 kładzie sie na kanapie z gazetą i ma wszstko gdzieś. Mimo, że miał naprawdę wiele czasu dla sowich dzieci, to nie potrafił go wykorzystać. Tak jak Elżbieta napsiała o ostentacyjnym ignorowaniu dzieci, które ma być swoistym ukaraniem ich matki. Niestety, jestem ofiarą takeigo zjawiska. A mój ojciec bardzo chciał mieć dużo dzieci, bardzo kocha dzieci - tylko chyba nie własne... Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4492340 Napisano: 30.06.2011 08:14:03 w Rossmann
sarsaparilla napisał(a):

Niedługo wychodzę ale od razu idę też z córą na plac zabaw. Napiszę Wam ok 13tej. Poza tym u mnie bardzo rygorystycznie podchodzą do regulaminów, nie wiem czy nie będę musiała kupić jakiegoś taniego badziewu na wymianę.

Widziałam pomadki z tej firmy I... (Rossmann) za 4,19 zł i będe je kupowałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4492307 Napisano: 30.06.2011 08:03:28 w Rossmann
Ciekawi mnie jedno.

Co z konkursem Jakim ojcem jest mój mąż? ??
Czy to na pewno się wyniki http://www.rossne...erial-na-ojca,195558 ??

Wczoraj zauważyłam, że w czerwcowym Skarbie są opublikowane te wyniki http://www.rossne...erial-na-ojca,195558 , a na stronie www pojawiły się dopiero 21 czerwca.

Poza tym, gazetke z tymi publikacjami miałam w ręce 1 czerwca, a przecież konkurs trwał:

3. Konkurs rozpoczyna się z dniem 27 maja 2011r. i trwa do 10 czerwca 2011r. do godziny 23:59.

więc o co tutaj chodzi emotka emotka emotka emotka

i gdzie te 30 nagrodzonych osób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#4492288 Napisano: 30.06.2011 07:55:15 w Udane wymiany - polecane nicki:)
orchidea27 napisał(a):

AERDNA-jak najbardziej polecam DZIÊKUJE kochana Ty wiesz jak bardzo jestem Ci wdzięczna emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Oj Głuptasek z Ciebie !! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0