Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5247
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1szy głos
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No własnie. p. Monika odpisała mi, ze go przedłuża. Szczerze to mega dziwna gra. Zresztą bez sensu jest te wpisywanie nicku. Za każdym razem mozesz wpisać inny i gra się uruchomi. Czyli z jednego konta można zagrać na 10 nicków. Zero jakichkolwiek ograniczeń.
Pisze, że raz a przepuszcza ile się chce razy... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie. Grać można ciągle. Nawet jak się trafi wszystko. Nie ma żadnych ograniczeń. Dziwna ta gra... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie !
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też tak ciągle miałam. Ale nie raczyli poinformowac, że stronę zmienili
http://www.rossnet.pl/grastatki Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz aż 10 kont na rossnecie ? Skoro 1 konto = 1 gra
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* balsam FA
* naklejka na zderzak Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie za każdym razem był mail. Poruszany juz był ten temat wczesniej. Może Ci co mają uzupełnione w profili nicki to maja nicki napisane. Ja nie miałam do wczoraj, wiec pewnie automatycznie z maila pobierało. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(...)
- nagroda I stopnia – 2 vouchery na weekend w SPA dla dwóch osób w hotelu Haffner w Sopocie, o wartości 1900 zł brutto każdy,
- nagrody II stopnia – 50 zestawów produktów Velvet o wartości 20 zł brutto każdy.
(...)
I i II nagroda zgadzam się z tym konkursem cenzurataśmy. Tylko tym razem nie podali wartości. Mam nadzieje, że to nie będzie 20 zł
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie nick tylko początek maila. Wszystko to co jest przed @
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zależy o co Pani zapyta. Zależny na jaką ekspedientkę trafie. Jedna spisuje nr dowodu inna nie. Pytaja tylko o imię i nazwisko. Nigdy nie byłam pytana o maila i nicka. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musiałaś mieć dobre teksty skoro na tak mało wybranych osób wygraliście 2 razy. To się rzadko zdarza
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* mleczko Nivea
* naklejka na zderzak Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5247
Punkty karne 0
Konkursy dodane