Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aerdna

aerdna

#5735874 Napisano: 12.09.2013 11:15:19 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

Hmmm... nie podchodzi mi za bardzo zadanie w konkursie z tymi rowerami emotka

Nie tylko Tobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735801 Napisano: 12.09.2013 10:25:24 w Kaufland konkursy
Wg mnie to opisówka, tak jak w gazetce:

http://www.iulotk...ormatu-kaufland.html Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735782 Napisano: 12.09.2013 09:47:12 w Kaufland konkursy
alamak napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że to jest 1 rower na sklep emotka

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735760 Napisano: 12.09.2013 09:11:53 w TESCO konkursy
barszcz napisał(a):

termitek99 napisał(a):

http://www.tesco....-konkursy/29-nestle/

Czy dobrze rozumiem,że w małych Tesco też emotka

Pytasz o Leona czy Nestle ? Bo jest zły regulamin podpięty. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735749 Napisano: 12.09.2013 09:00:26 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię codziennie zakupy na:
* Drogeria Hebe - Colgate
* Real- Valbon

i wymienię paragony na inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735616 Napisano: 11.09.2013 21:35:44 w TESCO konkursy
olciak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ślepa jestem albo cóś... emotka Czy mogę prosić o linka do konka hochland, o ile już takowy istnieje ??? Czytałam cheeeeba cóś na ten temat w zapowiedziach... emotka

http://www.pysznyser.pl/

Nagrody nie dzienne, a tygodniowe tak ?

"Konkurs jest prowadzony za zgodą TESCO Polska Sp. z o. o. w sklepach TESCO na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, oferujących produkty Hochland, zwanych dalej Sklepami."

I małe sklepy też mogą być ? Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735582 Napisano: 11.09.2013 21:09:03 w Carrefour konkursy
krynio napisał(a):

Czy ktoś jest zorientowany do którego dnia poinformowani są zwyciezcy tego konkursu https://www.e-kon...ur.html#.UjC9XcZ7Kt0
czyli Familijne w Carrefour

Konkurs dopiero dziś trafił na forum. Więc pytanie chyba nie na miejscu, skoro grałeś wcześniej i czekasz na wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735521 Napisano: 11.09.2013 19:37:54 w Rossmann
Zasady konkursu „Wygraj SPA z Dove”

Konkurs rozpoczyna się 5 września 2013r. i trwa do 14 października 2013r. do godziny 23.59.

Co zrobić by wziąć udział w konkursie?

Kup dowolny produkt Dove w drogerii Rossmann w dniach 5-13 września 2013r. i zachowaj paragon fiskalny oraz niefiskalny,

Zarejestruj się i zaloguj na portalu Rossnet.pl,

Wejdź na www.rossnet.pl/konkursy,

Wpisz w aplikacji konkursowej specjalny kod konkursowy znajdujący się na paragonie niefiskalnym dołączonym do paragonu dokumentującego transakcję, datę zakupów uprawniających do udziału w Konkursie i kwotę wydaną na zakupy w drogerii Rossmann widocznej na paragonie fiskalnym,

Wejdź do odblokowanego konkursu i opisz swój sposób na wieczorne rytuały piękna z przyjaciółką w klimacie Dove,

Wypełnij w całości formularz konkursowy wpisując ułożoną przez siebie wypowiedź,

Zaakceptuj Regulamin,

Uzupełnij wymagane dane osobowe.

...
(reszta taka sama jak wyżej)

-------------------------------------------------------------

Nagrody konkursu "Wygraj SPA z Dove"

Nagrody:

Nagroda I:
• bon na wyjazd z przyjaciółką do SPA (Hotel Warszawianka, Jachranka 77, 05-140 Serock. Nagroda obejmuje zabiegi SPA do wyboru dla dwóch osób o łącznej wartości 700zł, nocleg ze śniadaniem dla dwóch osób oraz TV, WiFi, suszarka do włosów, sejf i lodówka do dyspozycji, a także możliwość korzystania z boiska do siatkówki i piłki nożnej, kortu do squasha i aqua parku. Nagroda nie obejmuje kosztów dojazdu Laureatki i jej przyjaciółki na miejsce realizacji bonu. Data realizacji vouchera do 31.12.2013)
• Ilość nagród: 1
• Wartość nagrody: 1052 zł
• Nagroda będzie dostarczona przesyłką kurierską bezpośrednio do zwycięzcy

Nagroda II:
• zestaw kosmetyków Dove (deo spray 150ml, balsam do ciała 200ml, żel pod prysznic 250ml, szampon 350ml)
• Ilość nagród: 50
• Wartość nagrody: 50 zł
• Zwycięzca odbierze nagrodę w wybranej przez siebie drogerii Rossmann.

Fundator nagród: Unilever Polska Sp. z o.o., Trinity Park III, ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa

Każdy paragon fiskalny wraz z paragonem niefiskalnym upoważnia do dokonania kolejnego zgłoszenia udziału w Konkursie i tym samym zwiększa szansę na nagrodę. Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie tylko jedną nagrodę. Sposoby wykonania zadania konkursowego nie mogą się powtarzać.

Listę zwycięzców konkursu opublikujemy na portalu 30 października 2013r. do godziny 17.00.

...
(reszta taka sama jak wyżej) Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735492 Napisano: 11.09.2013 19:17:23 w Rossmann
Zasady konkursu „Rowery od NIVEA”

Konkurs rozpoczyna się 5 września 2013r. i trwa do 14 października 2013r. do godziny 23.59.

Co zrobić by wziąć udział w konkursie?

Kup dowolny produkt Nivea do pielęgnacji twarzy w drogerii Rossmann w dniach 5-13 września 2013r. i zachowaj paragon fiskalny oraz niefiskalny,

Zarejestruj się i zaloguj na portalu Rossnet.pl,

Wejdź na www.rossnet.pl/konkursy,

Wpisz w aplikacji konkursowej specjalny kod konkursowy znajdujący się na paragonie niefiskalnym dołączonym do paragonu dokumentującego transakcję, datę zakupów uprawniających do udziału w Konkursie i kwotę wydaną na zakupy w drogerii Rossmann widocznej na paragonie fiskalnym,

Wejdź do odblokowanego konkursu i opisz swoje najpiękniejsze wakacyjne wspomnienie,

Wypełnij w całości formularz konkursowy wpisując ułożoną przez siebie wypowiedź,

Zaakceptuj Regulamin,

Uzupełnij wymagane dane osobowe.

Zwycięzcy będą wyłaniani przez komisję konkursową. Pod uwagę będą brane pomysłowość, oryginalność oraz wkład pracy włożony w wykonanie pracy konkursowej.

Listę zwycięzców konkursu opublikujemy na portalu 24 października 2013r. do godziny 17.00.

Zwycięzcy w ciągu 14 dni od daty publikacji wyników zostaną poinformowani o wygranej mailem.

Informacja o wygranej znajdzie się także w profilu Laureata w zakładce "Moje konkursy".

Nagrodę należy odebrać w nieprzekraczalnym terminie 21 dni od daty otrzymania maila z informacją o dostarczeniu nagrody do sklepu.

W ciągu 14 dni od daty publikacji wyników prosimy o sprawdzenie poczty mailowej. Jeśli ktoś z Uczestników nie otrzymał maila informacyjnego, powinien sprawdzić w folderze spam lub pytać swojego administratora o powody nieotrzymania maila od organizatora. Wyniki konkursu można również sprawdzić na stronie www.rossnet.pl/konkursy oraz (w przypadku wygranej) w swoim profilu w zakładce "Moje konkursy".

Każdy paragon fiskalny wraz z paragonem niefiskalnym upoważnia do dokonania kolejnego zgłoszenia udziału w Konkursie i tym samym zwiększa szansę na nagrodę. Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie tylko jedną nagrodę. Sposoby wykonania zadania konkursowego nie mogą się powtarzać.

------------------------------------------------------------

Nagrody konkursu "Rowery od NIVEA"

Nagrody:

Nagroda I:
• rower miejski marki Romet
• Ilość nagród: 5
• Wartość nagrody: 612 zł
• Nagroda będzie dostarczona przesyłką kurierską bezpośrednio do zwycięzcy

Nagroda II:
• zestaw kosmetyków Nivea Pure Effect (CLEEN DEEPER, STAY CLEAR, MATT BEAUTY, AKTYWNA MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA PURE EFFECT)
• Ilość nagród: 50
• Wartość nagrody: 50 zł
• Zwycięzca odbierze nagrodę w wybranej przez siebie drogerii Rossmann.

Fundator nagród: NIVEA Polska Sp. z o.o. Grupa Beiersdorf, ul. Gnieźnieńska 32, 61-021 Poznań

Listę zwycięzców konkursu opublikujemy na portalu 24 października 2013r. do godziny 17.00.

Zwycięzcy w ciągu 14 dni od daty publikacji wyników zostaną poinformowani o wygranej mailem.

Informacja o wygranej znajdzie się także w profilu Laureata w zakładce "Moje konkursy".

W ciągu 14 dni od daty publikacji wyników prosimy o sprawdzenie poczty mailowej. Jeśli ktoś z Uczestników nie otrzymał maila informacyjnego, powinien sprawdzić w folderze spam lub pytać swojego administratora o powody nieotrzymania maila od organizatora. Wyniki konkursu można również sprawdzić na stronie www.rossnet.pl/konkursy oraz (w przypadku wygranej) w swoim profilu w zakładce "Moje konkursy".

Nagrodę należy odebrać w nieprzekraczalnym terminie 21 dni od daty otrzymania maila z informacją o dostarczeniu nagrody do sklepu.

Zwycięzcy nie przysługuje prawo żądania zamiany przyznanej nagrody na inną ani zamiany jej na gotówkę. Decyzja o przyznaniu nagrody jest ostateczna. Zwycięzca nie może scedować prawa do nagrody na inną osobę.

------------------------------------------------------------

Ograniczenie 100 słów - jednak przyjmuje tylko 150 zn. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735337 Napisano: 11.09.2013 15:49:23 w Carrefour konkursy
anula790 napisał(a):

a ja wygrałam zmywarkę w Krakowie

Ktoś wykrakał, że Kraków teraz będzie. Podejrzanie alfabetycznie od tyłu jakoś idą Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735310 Napisano: 11.09.2013 15:30:05 w Carrefour konkursy
lukasz04 napisał(a):

mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy w nestle jedna osoba może wygrać na 2 rozne numery telefonow? Bo że może być 5 nagrod/1 osobe to wiem.

Zadajesz trudne pytania. emotka
Na wszelki wypadek wolałam nie próbować...

a niby dlaczego nie? Co to jedna osoba nie może posiadać dwóch telefonów, a nawet i więcej? Ja podałem 3 razy na siebie z różnych numerów i jest ok

Bo często w reg. jest zapis, że do 1 osoby przypisany jest tylko 1 numer tel. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735288 Napisano: 11.09.2013 15:18:54 w Carrefour konkursy
Nie no.... Kolejny dzień i du...pa. Za dużo Was gra. Nagród 25 i wielkie G. To łatwiej mi trafić jak jest 1-2/na dzień. Pewnie poszliście na ilość emotka hehehe Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735158 Napisano: 11.09.2013 14:05:13 w Carrefour konkursy
kammaro napisał(a):

renatak0 napisał(a):

W końcu zaczęli obdzwaniać Nestle z 3.09?

Jeszcze nie dzwonili do mnie na wczorajsze nieodebrane, a wczoraj chyba 02.09 skończyli.

Daj znać jak coś ruszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735155 Napisano: 11.09.2013 14:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

ja też nie mam nic, ciekawi mnie też konkurs Tyskie w ABC o cennych tradycjach, że nikt się nie chwalił wygraną (chyba, że coś przeoczyłam)

Nie, wciąż cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5735017 Napisano: 11.09.2013 12:48:19 w Carrefour konkursy
Czy Nestle już ruszyło i na jakim dziś jest dniu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5734637 Napisano: 10.09.2013 22:01:43 w Konkursy ABC
I co z tym Tyskim ? Zapomnieli o nas, czy co ? Wyświetl w wątku >>
0 0

aerdna

#5734331 Napisano: 10.09.2013 15:49:52 w Carrefour konkursy