Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pereka

pereka

#2675069 Napisano: 20.09.2009 10:22:13 w Carrefour konkursy
chochliczka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

xagadee napisał(a):

malenka89 napisał(a):

xagadee napisał(a):

visserarthur napisał(a):

czy ktos kto wygral z herbala ipoda w carrefour smsem dostal jakies info co do wysylki ewentualnego paragonu??? -bo ja nie

chyba jeszcze nikt nie dostał - ja przynajmniej nie dostałam

i nie wiem czy wysyłać paragon czy czekać, logika nakazywałaby czekać...

Ktoś ponoć pytał i kazali odesłać wszystkim paragony.
Ja wysłałam, od 4 zł nie zbiednieje, a szkoda jakby nagroda miałaby przepaść emotka

to ja powiem tak:

załóżmy następującą sytuację hipotetyczną...

Nie jestem nałogowym konkursomaniakiem, poszłam na zakupy do Carrefoura, kupując szampon do włosów znalazłam ulotkę, że jak kupię i się postaram (czyt. napiszę jakieś hasło) to mogę cośtam wygrać (ipoda czy coś).
Jako, że i tak kupowałam TEN szampon wzięłam ulotkę ze sobą. Jakoś przypadkiem hasło mi się samo ułożyło, to wysłałam smsem i zapomniałam o całej sprawie.
Miesiąc później dostałam jakiegoś smsa, że moja wypowiedź w konkursie Herbal Essences została nagrodzona. Napisali w smsie, że mam odesłać dane i że skontaktują się ze mną niezwłocznie.
Pogrzebałam w pamięci i przypomniałam sobie, że to nie ściema i że rzeczywiście brałam udział w takim konkursie. No to odesłałam dane.
A oni na to (znowu smsem), że nagroda zostanie niebawem wysłana pocztą.

Przypominam, nie jestem konkursomaniakiem i nie czytałam żadnych regulaminów tego konkursu, bo wzięłam w nim udział przypadkiem. Nie mam też dostępu do internetu, a już na 100% nie jestem zarejestrowana na forum e-konkursy. I co, nagrody nie dostanę, bo paragonu nie odesłałam? Chyba byłoby to conajmniej śmieszne...

A tak na marginesie...

Czy uważacie, że jeśli ktoś wygrał w Carrefourze to może czy nie może wygrać np. w Realu? Bo na stronie internetowej jest napisane m.in.:
Co możesz wygrać? Ty wybierasz! W każdej sieci czekają inne nagrody (...)

To to są w końcu różne konkursy czy jeden? Bo zaczynam mieć głupie wątpliwości...

Można też spojrzeć na to z innej strony.
Biorąc udział w konkursie Twoim obowiązkiem jest zapoznanie się z regulaminem. I wysyłając zgłoszenie akceptujesz jego treść.
Faktem jednak jest to, że powinni napisać w sms-ie, że należy odesłać paragon, nie napisali to nie powinni mieć do nikogo pretensji jak nie wyśle.
Ewentualnie mogą dzwonić i się upomnieć.
Nie wiem jak brzmiał dokładnie punkt regulaminu, który mówi o paragonie bo zniknął...
W każdym razie jak ktoś miał paragon to 4 zł go nie zbawi, a będzie miał spokój i uniknie potem różnych nieporozumień z agencją emotka
Do wczoraj był termin na odesłanie, więc ja odesłałam.
Inna sprawa dla tych co paragonu nie mają - może im się uda i nagrodę dostaną emotka
Ciężko powiedzieć...

Niestety wg mnie jest tak jak Malenka mowi-zycie jest brutalne i no nie ludzmy sie,nikt nie bedzie przypominal o paragonach-bo to nie jest obowiazek organizatora.Takze to ze przypomnieliby sie to tylko ich dobra wola.

Czyli wychodzi na to, iż każdy sam się ma domyslić o tym by odesłać paragon? W regulaminie przecież nie podali nawet adresu. Patrzyłam, ale chyba aż tak ślepa nie jestem i nie ma tam napisane gdzie go odesłać. Może oni zapomnieli, że tych SMS-owo nie powiadomili.

Kto mi poda maila z którego pisali aby odesłać paragon? Albo tel. do nich. Bo ja nie daruje jak mi nagroda przepadnie - z ich winy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2666177 Napisano: 17.09.2009 09:02:11 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

czy byly smsy z herbala z carrefour, zeby odeslac paragon...?

Ja nie dostałam i w sumie też nie wiem co zrobić, narazie czekam, pojde za głosem wiekszości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2647864 Napisano: 10.09.2009 09:20:46 w edipresse i problem z otrzymaniem nagrody
Do mnie dochodzą nagrody z edipresse, choc raz miałam przypadek, że wygrałam kosmetyki do twarzy, a przysłali mi do stóp, tej samej firmy co prawda...ale to jednak nie to. Może im się nagrody pomyliły, nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2646530 Napisano: 09.09.2009 06:24:08 w Pomocy!!!!
Może mi ktos pomóc odnośnie telefonu emotka Miałam telefon w Plusie, dwa dni temu skończyła się umowa - ostatnie doładowanie( musiałam doładowywac co miesiąc kwotą za 30 zl). Połączenia i wiadomości sms miałam więc zablokowane . Miałam zamiar zmienić sieć, ale dziś przyszedł sms z Dove. Wiec doładowałam ponownie karte. Ale ... dzwonić moge, smsy na inne tel. moge wykonywać, ale na numery konkursowe juz nie. Nawet stanu konta nie idzie sprawdzic bo nie działa, a doładowało. Nie wiem o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2479738 Napisano: 06.07.2009 02:37:08 w TESCO konkursy
Mój ojciec nie mogł sie dzis doczekac 3 telefonu z Reala w sprawie grila i sam w końcu zadzownił do tej kobietki mowiac ze powinna 3 raz zadzownic, i powiedziala jaki to jest dobrze poinformowany i podala co trzeba emotka Wiec grill mój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2475856 Napisano: 03.07.2009 06:47:59 w TESCO konkursy
Czy jak ktos dzis nie odebral tel. z reala o grilu czy zadzwonią ponownie innego dnia, bo ponoc maja do 3 razy próbować wg. regulaminu, czy nagroda przepadła? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2396493 Napisano: 26.05.2009 04:51:18 w Pomocy!!!!
Cytat miriam:
Wysłałam im sms-a:
AVANTI.
zamiast AV.
i okej

Poszłam za rada i wysłało juz poprawnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2396383 Napisano: 26.05.2009 04:13:39 w Pomocy!!!!
Cytat achemiczka:
Czy ktoś wysyłał do Avanti? Pisze mi ze niepoprawna treść smsa, czy komus sie udało poprawnie wysłać? Jaką ma mieć formę ten sms? Prosze o pomoc

Oczywiście chodzi mi o smsy dotyczące danych do odebrania pierścionka z brylantem na 5 urodziny

Dołączam sie do pytania, bo mnie tez sie nie udalo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2392283 Napisano: 24.05.2009 07:44:40 w Pomocy!!!!
zmienić ustawienia języka w panelu sterowania! należy mieć ustawione na język i klawiaturę JÊZYK POLSKI PROGRAMISTY.. żaden 214 i inne.. resztę można usunąć! ma być programisty i wystarczy!

Dziękuję już pomogło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2392176 Napisano: 24.05.2009 06:33:31 w Pomocy!!!!

ctrl+shift

Nie dziala, jak chce wpisac polska litere wychodzi mi jakas ramka SAVE HTML DOKUMENT. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2392165 Napisano: 24.05.2009 06:27:30 w Pomocy!!!!
Przestawila mi sie klawiatura nie moge pisac polskich znakow: c z kreska, s z kreska itd. Ponoc powinno zadzialac po alt+shift ale nie pomaga. Co mam zrobic? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2216230 Napisano: 10.03.2009 12:23:30 w Pomocy!!!!
Pytanko do osób które wygrały kuferek Nivea w Realu - wysyłacie paragony listem zwykłym czy poleconym? Jest wogole jakiś regulamin do tego konkursu? Proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2211739 Napisano: 08.03.2009 10:56:50 w Rossmann
Czy wszyscy odebrali juz nagrody z konka Moje ciało... ? Bo ja wczoraj poszłam odebrać i nic dla mnie nie mieli. Miał tez tak ktoś ze jeszcze nagroda do sklepu nie dotarła? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#2006386 Napisano: 09.12.2008 09:11:33 w Pomocy!!!!
Czy wygrał ktoś kosmetyki na vebstarfestival.pl ?
Jeśli tak proszę tą osobkę o kontakt na PW. PILNE! Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#1691466 Napisano: 17.07.2008 06:24:13 w Pomocy!!!!
Czy na stronie papilot.pl można jakoś zmienić login lub usunąć konto? Proszę o pomoc Wyświetl w wątku >>
0 0