Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6306962 Napisano: 02.01.2017 22:24:03 w Wkurza mnie...
tam gdzie są pożyczane pieniądze, szczególnie większe, tam nie ma mowy o więzach rodzinnych, czy przyjaźni....  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6306573 Napisano: 02.01.2017 12:02:53 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że Nowy Rok rozpoczęliśmy problemami ze zdrowiem... mąż w szpitalu, a ja sr...czka i rzygaczka...  emotka emotka  oby cały rok nie był pod patronatem szpitali itp... 

emotka Na pewno nie będzie! To tylko kiepski początek. emotka

W temacie: Wkurza mnie, że zimno jak cholera, co chwilę muszę zapalać światło, bo tak ciemno się robi, a śniegu ani widu ani słychu - pogoda stricte listopadowa. emotka

mam nadzieję, że to, co masz w stopce - sprawdzi się emotka  
Śnieg będzie w środę... podobno sporo popada w całym kraju
ps. u mnie właśnie zaczął padać Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

ziolko

#6306569 Napisano: 02.01.2017 11:50:58 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że Nowy Rok rozpoczęliśmy problemami ze zdrowiem... mąż w szpitalu, a ja sr...czka i rzygaczka... emotka emotka  oby cały rok nie był pod patronatem szpitali itp...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6306306 Napisano: 31.12.2016 19:57:47 w Życzenia na święta i nie tylko
Szczęśliwego Nowego Roku! żeby powtórzyło się wszystko, co było dobre... emotka  
Zdrowia, żeby zawsze dopisywało. Reszta przyjdzie sama emotka    Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6306130 Napisano: 30.12.2016 21:57:06 w Wkurza mnie...
u  mnie wstępne strzelanie odbywa się już od ponad tygodnia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6306004 Napisano: 30.12.2016 15:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Paula_Paula napisał(a):

Czy ktos wie jaki jest limit znaków w odpowiedzi do Jyska? Nie mogę znaleźć regulaminu, piszą ze 3 zdania i limit znaków....ale nie piszą ile tych znaków

kojarzy mi się, że 200 znaków Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305917 Napisano: 30.12.2016 12:09:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

ziolko napisał(a):

shell napisał(a):

Czy do noży z Lubelli wpisywaliście nr dowodu osobistego i pesel? emotka
To konieczne? Chodzi mi o ten plik w Wordzie, który wysyłali do wypełnienia.

ile te noże są warte?? powyżej 760 zł??  emotka  jeśli nie to NIE MAJĄ PRAWA żądać takich danych!!! to jest wyłudzanie danych! 

Nie. To jeden noz Fiskars. 
To co, zostawic puste pola?
Ew.jakis komentarz moge wstawic w maila tylko co napisac?

moim zdaniem możesz dołączyć kartkę z wyjaśnieniem, dlaczego nie podajesz takich danych i o wartości nagrody... na forum dosyć często są poruszane te tematy, więc możesz poszukać. Niestety jestem w pracy i nie za bardzo mam czas na dłuższe siedzenie w necie... wpadłam jak po ogień emotka   Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

ziolko

#6305799 Napisano: 30.12.2016 00:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

Czy do noży z Lubelli wpisywaliście nr dowodu osobistego i pesel? emotka
To konieczne? Chodzi mi o ten plik w Wordzie, który wysyłali do wypełnienia.

ile te noże są warte?? powyżej 760 zł?? emotka  jeśli nie to NIE MAJĄ PRAWA żądać takich danych!!! to jest wyłudzanie danych! 
Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

ziolko

#6305154 Napisano: 28.12.2016 13:16:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
 hehehe... co notariusz to różne stawki emotka  
Jakie szczęście, że nie wygrałam, bo widzę, że robią niezłe problemy tam, gdzie nie powinno ich być  Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

ziolko

#6305120 Napisano: 28.12.2016 12:29:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
tu przeniosłam info o ferrero, bo zapomnieliście się trochę o tym, gdzie piszecie emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6305105 Napisano: 28.12.2016 12:05:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

POWER BANK od Wedla z konkursu TopMarkety (nagroda warta wg nich 100zł a wymagają Pesel, nr dowodu osobistego i dane mojego urzędu skarbowego - prawie jakbym samochód wygrała) emotka

podałaś te dane? mam nadzieję, że NIE!!!

nie podałam  - agencja chyba ma zbyt wybujałą fantazję ten ich PowerBank warty na necie ok 50-60zł także a też druga sprawa że wysyłka miałabyć do 15,12 a przyszło dzisiaj, myślałam że w ramach przeprosin choć czekoladę Wedlowską wrzucą a tutaj oczywiście kolejne rozczarowanie 

NIE MAJĄ PRAWA, żeby żądać takich danych przy nagrodzie wartej mniej, niż 760 zł... poza tym jak chcą się rozliczać z US to podają SWOJE dane do swojego US, a nie zbierają takie szczegółowe dane i nie wiadomo, co później z nimi robią  Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

ziolko

#6305093 Napisano: 28.12.2016 11:43:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

POWER BANK od Wedla z konkursu TopMarkety (nagroda warta wg nich 100zł a wymagają Pesel, nr dowodu osobistego i dane mojego urzędu skarbowego - prawie jakbym samochód wygrała) emotka

podałaś te dane? mam nadzieję, że NIE!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305091 Napisano: 28.12.2016 11:42:16 w SZUKAM....
blikk napisał(a):

szukam olafka z biedronki w zamian za doładowanie, bądź gotówkę, mogę również jakieś kosmetyki kupić w zamian

no to proszę pisać w odpowiednim temacie, np. kupię, albo wygrane na wymianę/sprzedaż  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305078 Napisano: 28.12.2016 11:06:43 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

ziolko napisał(a):

julia26062011 a pisałaś do firmy kurierskiej, że przesyłkę odebrał ktoś inny? 
To była pomyłka kuriera, czy TQG wysłało bony nie tam, gdzie trzeba? 

Firma wyslala na mój adres,ale przesyłkę odebrala osoba której nie znam! Osoba o podam nazwisku na podpisie u kuriera nigdy tutaj nie mieszkała,ani co mi wiadomo w okolicy!Napisałam do firmy-odpisali że przekażą tą sprawę firmie kurierskiej.Dwa dni po tym przyjechal przedstawiciel firmy kurierskiej,pytał się Mnie o tą osobę-z czystym sumieniem odpowiedzialam że nie znam i pojechał szukać dalej....Od tamtej pory ani bonów ,ani e-maila od firmy.DOstalam od osoby z forum telefon,zadzwoniłam,ale powiadomili Mnie że osoba która sie tym zajmuje,jest nawolnym...Będę dzwonić po nowym roku....

no to skoro kurier dał przesyłkę osobie nieupoważnionej, której w dodatku nie znasz, to powinien oddać Ci kasę za to, w takiej wysokości, za ile były bony. Jeśli kurier już nie pracuje (co jest możliwe, jeśli to była jego kolejna tego typu sprawa), to odpowiedzialność spada na firmę kurierską. (Tak myślę...).
Ale jeszcze możesz zapytać miejskiego lub powiatowego rzecznika praw konsumentów - zależy gdzie mieszkasz. Powinien pomóc.
Jak mnie kurier zgubił przesyłkę, to mi oddał kasę - kurier, nie rzecznik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305075 Napisano: 28.12.2016 10:52:16 w Wkurza mnie...
julia26062011 a pisałaś do firmy kurierskiej, że przesyłkę odebrał ktoś inny? 
To była pomyłka kuriera, czy TQG wysłało bony nie tam, gdzie trzeba?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305018 Napisano: 28.12.2016 00:05:35 w Punkty karne
annaana1002 +2 punkty za szukanie paragonu na zakończony konkurs... w dodatku w nieodpowiednich  tematach
Ledwo zarejestrowana, a już spamerka.. i pewno na lewe konto emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ziolko

#6305015 Napisano: 27.12.2016 23:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolinamat napisał(a):

ace napisał(a):

Jak Jet bardzo wymaga wypełnienia wszystkich pól w oświadczeniu? Bo mam dwa słoiki wygrane, ale dla słoika nie mam zamiaru im podawać nr dowodu i kto wydał.... Pytanie tylko czy jak im odeślę bez tych pól to wyślą nagrodę (szczególnie że znaczek wart tyle co jeden słoik emotka )...

Ja słałam tylko PESEL choć to i tak dużo uważam...

Czy ktoś bierze udział w konkursie Tyskiego w Twoim Markecie? Piszecie życzenia tylko z użyciem haseł czy jako dodatek ale dodajecie jeszcze inne słowa???

Pesel za słoik??
TYLE razy jest tu pisane, że jak nagroda nie przekracza wartości 760 zł to NIKT nie ma prawa żądać od nas takich danych!!! 
Sprzedajecie swoje dane za grosze, tylko później nie obudźcie się z nieswoim kredytem do spłacenia.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 mirai, andii 0

ziolko

#6304998 Napisano: 27.12.2016 22:21:04 w Punkty karne
karolinamat +1 punkt za pytania w "dziś dotarła". Jak chcesz się dowiedzieć, jaki kurier woził, to albo na pw, albo w odpowiednim temacie

Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6304680 Napisano: 26.12.2016 00:26:45 w Żegnamy zmarłych
George Michael nie żyje - informuje BBC. Piosenkarz "umarł w spokoju, w swoim domu" - podaje jego rzecznik.
emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

ziolko

#6304554 Napisano: 24.12.2016 11:30:41 w Życzenia na święta i nie tylko
Radości, spokoju, czasu spędzonego w rodzinnym gronie, spełnienia marzeń i ogólnie wszystkiego najlepszego emotka   emotka   
Wesołych Świąt!! emotka   Wyświetl w wątku >>