Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6304380 Napisano: 23.12.2016 14:07:10 w Wkurza mnie...
testolandia napisał(a):

Wkurza mnie inpost ... przesyłka nadana tydzień temu  w piątek (polecony allegro) od trzech dni leży sobie w oddziale w moim mieście i żaden kurier nie ma czasu żeby mi go przynieść. Zadzwoniłam na infolinię ( 2 godziny wiszenia na tel), bo chciałam osobiście podejść do oddziału i odebrać, to się dowiedziałam, że NIE ma takiej możliwości. Wyjeżdżam na 2 tygodnie na święta i jak ja odbiorę przesyłkę ?  Oczywiście w środku prezenty dla dzieci.  Wrrrrr

nie jesteś sama... setki, jeśli nie tysiące ludzi są w takiej samej sytuacji....
https://www.faceb.../paczkomaty/?fref=ts

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6304349 Napisano: 23.12.2016 12:54:18 w Informują
PROSZĘ O PODAWANIE SZCZEGÓŁOWYCH INFORMACJI - KTO, Z JAKIEGO KONKURSU, Z JAKIEGO NUMERU, ZA JAKI DZIEŃ.

ŻEBY NIE BYŁO NIEPOTRZEBNYCH PYTAŃ!!! 
Ten temat jest od tego, żeby wejść, zobaczyć kto informuje, a nie przekopywać się przez sterty pytań i cytatów emotka

Zresztą jest opis nad polem do komentowania
"Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w jakiej formie (sms, telefon, e-mail)."

A jak chcecie podyskutować, to od tego jest temat "dyskusje"  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6304253 Napisano: 23.12.2016 10:02:13 w Wkurza mnie...
rety.... jak mnie wkurza, jak praktycznie na każdym kanale jest reklama, że "sponsorem programu był operator nowej sieci a2mobile" i do tego psychodeliczne, mega wkurzające kolory walące po oczach emotka emotka emotka emotka
Co blok reklamowy, nawet 4 razy podczas danego programu, to za każdym razem dają to g...!!! Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6304168 Napisano: 22.12.2016 21:03:13 w Wkurza mnie...
szindy napisał(a):

Wkurza mnie, że do wygranych kosmetyków za 30zł życzą sobie Pesel emotka

nie podawaj!! nie mają takiego prawa!! nagroda nie przekracza wartości 760 zł, a jeśli chcą się rozliczać z US, to ze swoim podając swoje dane. Tak to jest zbieranie szczegółowych danych, kto wie, co później z nimi robią Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6304113 Napisano: 22.12.2016 18:06:41 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

wkurza mnie deichman...miesiac temu kupiłam dziecku buty...dzis podeszwa sobie lata jakchce..zaniosłamdo reklamacji ale mam złe doswiadczenie z ta firma:(

tak? a ja każdą reklamację, jaką składałam, to była załatwiona pozytywnie emotka  
Łącznie z wymianą butów na nowe lub inne Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6303976 Napisano: 22.12.2016 12:47:13 w SZUKAM....
joan napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

Jak najbardziej jest taka możliwość. Zadzwoń tylko wcześniej do tego oddziału by się upewnić, że przesyłka nadal tam leży, bo możliwe, że jest już u kierowcy a statusy na stronie są trochę nieaktualne.

Dziękuję za odpowiedź, jeśli status dziś wieczorem nie ulegnie zmianie, będziemy działać - na ostatnią chwilę dowiedzieliśmy się, co kupić pewnej dziewuszce, nigdzie w sklepach tego nie mieli, więc trzeba było kupić w sieci. I teraz stres...

radzę Ci dzwonić już teraz... bo z tego co czytam na profilu Inpostu to mają bajzel na kółkach i wiele paczek "wisi" w oddziałach, czy gdzie indziej. 
Cud, że moje książki dotarły...  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6303607 Napisano: 21.12.2016 15:02:56 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzają mnie kolejne konkursy promocyjne, w których do wygrania jest tylko jedna fajna nagroda, a poza tym nic albo jakieś badziewie za 15 złotych... Nawet szkoda grać, bo szansa na wygraną jak trafienie w lotka, a przynajmniej odpowiedzi nie trzeba pisać. Mogliby na te nagrody drugiego stopnia jakieś bony chociaż dawać emotka

a mnie wkurzają konkursy typu: kup kosmetyk, albo dwa.. .do wygrania zestawy takich samych kosmetyków plus jedna fajna główna nagroda  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6303205 Napisano: 20.12.2016 17:07:53 w SZUKAM....
xena napisał(a):

ziolko napisał(a):

anaholub - trzymaj kciuki, żeby doszło, bo ogólnie w listach czy paczkach pocztowych NIE MOŻNA wysyłać bonów, czy kart płatniczych (chyba, że jako przesyłka wartościowa).
W razie zaginięcia i reklamacji nie dostaniesz zwrotu całej wartości, tylko max chyba 50x traktowanie listu jako polecony plus zwrot znaczka. 

Wysłałaś priorytetem? 

nie, zwykły polecony, dziewczynie nie zależało na czasie

zależało, czy nie zależało... ale TY byłabyś spokojniejsza, że przesyłka już dotarła.
Mam nadzieję, że włożyłaś to wszystko w jakąś dodatkową kartkę, albo coś innego, typu zeszyt, żeby nie było widać, co tam jest. 
Na następny raz kup najzwyklejszy zeszyt 16k i włóż bony w niego, żeby ktoś po drodze nie mógł dojrzeć, co tam jest.
Daj znać, jak już dojdzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6303062 Napisano: 20.12.2016 13:59:53 w SZUKAM....
noisy0000 napisał(a):

Czy ktoś wie jak wyleczyć grzybicę paznokci? Wizytę u dermatologa mam dopiero 5 stycznia.  emotka
Można takie paznokcie pomalować lakierem? Wyglądają tragicznie, zrobiły się takie żółte i odklejają się od palca  emotka
Jestem załamana i boję się, że będzie coraz gorzej  emotka

Ktoś wie jak sobie z tym poradzić? 

nie radzę malować zwykłym lakierem...
zaś ze środków aptecznych:
http://www.waptek...315,p?ceneo_spo=true
https://www.doz.p...zeciwgrzybiczy_38_ml
http://www.alelek...r-na-skore-30ml.html
http://www.alelek...o-paznokci-10ml.html

Ogólnie poczytaj
https://www.doz.p...11_jak_z_nia_walczyc

aha.. nie stosowałam tych środków, jedynie w razie małych problemów Krem Clotrimazol  Wyświetl w wątku >>
1 noisy0000 0

ziolko

#6303045 Napisano: 20.12.2016 13:39:24 w SZUKAM....
anaholub - trzymaj kciuki, żeby doszło, bo ogólnie w listach czy paczkach pocztowych NIE MOŻNA wysyłać bonów, czy kart płatniczych (chyba, że jako przesyłka wartościowa).
W razie zaginięcia i reklamacji nie dostaniesz zwrotu całej wartości, tylko max chyba 50x traktowanie listu jako polecony plus zwrot znaczka. 

Wysłałaś priorytetem? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6302858 Napisano: 20.12.2016 00:39:37 w co chcielibyście wygrać?
z mniejszych rzeczy chciałabym czytnik emotka bo co prawda uwielbiam książki "naturalne", ale niestety półki się uginają a ja chcę jeszcze... jeszcze emotka  
Z większych... kasa w każdej ilości emotka  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6302649 Napisano: 19.12.2016 18:21:00 w Wkurza mnie...
ooo... u mnie też poczta na wp nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6302439 Napisano: 19.12.2016 12:49:14 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze wp.pl nie dziala, a chcialam odczytac wlasnie wazne info emotka

działa  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

ziolko

#6302204 Napisano: 18.12.2016 21:47:17 w Wkurza mnie...
ilonaxx5 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Hehe co do olxa - jak ostatnio odpisałem komuś, że nie sprzedam przedmiotu za 500 zł (wystawiony za prawie 1000) to mi odpisał w niecenzuralny sposób co mogę sobie z tym zrobić emotka Nawet zacytować się nie da. Ot kultura.

u mnie przed chwilą oferta zeszlam już z ceny na 40zł a ktoś mi pisze że da 20zł może to może ja jeszcze komuś dopłace żeby ktoś odemnie kupił emotka

dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6301998 Napisano: 18.12.2016 00:33:25 w Punkty karne
koniczynkowa95 - ban za spam... żegnamy reklamy emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6301942 Napisano: 17.12.2016 21:37:52 w Wkurza mnie...
to może u mnie już nie było... bo jakby było to bym kupiła emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6301935 Napisano: 17.12.2016 21:26:50 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

A mnie wkurza cena masła! Przed Świętami podskoczyła! W ogóle uważam, że masło jest drogie - to dobre oczywiście.

w lidlu za 3 kostki 82% masła 10zł. emotka

hmm... kiedy? dziś byłam i nie widziałam tej promocji  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6301932 Napisano: 17.12.2016 21:19:19 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

kumulacja napisał(a):

A mnie wkurza cena masła! Przed Świętami podskoczyła! W ogóle uważam, że masło jest drogie - to dobre oczywiście.

jak trafię cenę poniżej 4 zł, to staram się kupić kilka kostek na zapas emotka  
Masło można mrozić emotka  
Podczas szalonych zakupów w lidlu kilka lat temu kupiłam chyba karton masła  emotka  zamroziłam i miałam na co najmniej pół roku  emotka

Zawsze wysyłaj do mnie prywatną wiadomość o tanim maśle, proszę emotka

ok emotka   jak nie zapomnę to wyślę emotka  
Jesli masz kartę do Makro to tam można kupić taniej masło... np. mojej lokalnej mleczarni normalnie jest ok 4,5-5 zł, a tam ok 4 lub mniej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6301918 Napisano: 17.12.2016 20:59:14 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

jak trafię cenę poniżej 4 zł, to staram się kupić kilka kostek na zapas emotka  
Masło można mrozić emotka  
Podczas szalonych zakupów w lidlu kilka lat temu kupiłam chyba karton masła emotka  zamroziłam i miałam na co najmniej pół roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6301911 Napisano: 17.12.2016 20:42:46 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

ziolko napisał(a):

a ja mielę w młynku do kawy cukier z laskami wanilii emotka  i mam prawdziwy cukier waniliowy za niższą cenę, niż kupny emotka  laski wanilii można kupić w necie, albo w lidlu - są po 4,44 za 2 sztuki   emotka
Najpierw mam przepołowione laski zasypane cukrem, a później jak wyschną to raz dwa do młynka i już emotka  później na sitko i mam piękny cukier waniliowy  emotka  

toć ja robię tak samo!!! (i wcale mnie to nie wkurza) emotka

mnie wkurzają jedynie ceny cukrów waniliowych w sklepie... albo jak niektórzy za laskę wanilii życza sobie 10 zł  emotka  np. kamis, czy coś innego Wyświetl w wątku >>
0 0