Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6305120 Napisano: 28.12.2016 12:29:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
tu przeniosłam info o ferrero, bo zapomnieliście się trochę o tym, gdzie piszecie emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6305105 Napisano: 28.12.2016 12:05:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

ziolko napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

POWER BANK od Wedla z konkursu TopMarkety (nagroda warta wg nich 100zł a wymagają Pesel, nr dowodu osobistego i dane mojego urzędu skarbowego - prawie jakbym samochód wygrała) emotka

podałaś te dane? mam nadzieję, że NIE!!!

nie podałam  - agencja chyba ma zbyt wybujałą fantazję ten ich PowerBank warty na necie ok 50-60zł także a też druga sprawa że wysyłka miałabyć do 15,12 a przyszło dzisiaj, myślałam że w ramach przeprosin choć czekoladę Wedlowską wrzucą a tutaj oczywiście kolejne rozczarowanie 

NIE MAJĄ PRAWA, żeby żądać takich danych przy nagrodzie wartej mniej, niż 760 zł... poza tym jak chcą się rozliczać z US to podają SWOJE dane do swojego US, a nie zbierają takie szczegółowe dane i nie wiadomo, co później z nimi robią  Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

ziolko

#6305093 Napisano: 28.12.2016 11:43:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

POWER BANK od Wedla z konkursu TopMarkety (nagroda warta wg nich 100zł a wymagają Pesel, nr dowodu osobistego i dane mojego urzędu skarbowego - prawie jakbym samochód wygrała) emotka

podałaś te dane? mam nadzieję, że NIE!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305091 Napisano: 28.12.2016 11:42:16 w SZUKAM....
blikk napisał(a):

szukam olafka z biedronki w zamian za doładowanie, bądź gotówkę, mogę również jakieś kosmetyki kupić w zamian

no to proszę pisać w odpowiednim temacie, np. kupię, albo wygrane na wymianę/sprzedaż  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305078 Napisano: 28.12.2016 11:06:43 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

ziolko napisał(a):

julia26062011 a pisałaś do firmy kurierskiej, że przesyłkę odebrał ktoś inny? 
To była pomyłka kuriera, czy TQG wysłało bony nie tam, gdzie trzeba? 

Firma wyslala na mój adres,ale przesyłkę odebrala osoba której nie znam! Osoba o podam nazwisku na podpisie u kuriera nigdy tutaj nie mieszkała,ani co mi wiadomo w okolicy!Napisałam do firmy-odpisali że przekażą tą sprawę firmie kurierskiej.Dwa dni po tym przyjechal przedstawiciel firmy kurierskiej,pytał się Mnie o tą osobę-z czystym sumieniem odpowiedzialam że nie znam i pojechał szukać dalej....Od tamtej pory ani bonów ,ani e-maila od firmy.DOstalam od osoby z forum telefon,zadzwoniłam,ale powiadomili Mnie że osoba która sie tym zajmuje,jest nawolnym...Będę dzwonić po nowym roku....

no to skoro kurier dał przesyłkę osobie nieupoważnionej, której w dodatku nie znasz, to powinien oddać Ci kasę za to, w takiej wysokości, za ile były bony. Jeśli kurier już nie pracuje (co jest możliwe, jeśli to była jego kolejna tego typu sprawa), to odpowiedzialność spada na firmę kurierską. (Tak myślę...).
Ale jeszcze możesz zapytać miejskiego lub powiatowego rzecznika praw konsumentów - zależy gdzie mieszkasz. Powinien pomóc.
Jak mnie kurier zgubił przesyłkę, to mi oddał kasę - kurier, nie rzecznik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305075 Napisano: 28.12.2016 10:52:16 w Wkurza mnie...
julia26062011 a pisałaś do firmy kurierskiej, że przesyłkę odebrał ktoś inny? 
To była pomyłka kuriera, czy TQG wysłało bony nie tam, gdzie trzeba?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6305018 Napisano: 28.12.2016 00:05:35 w Punkty karne
annaana1002 +2 punkty za szukanie paragonu na zakończony konkurs... w dodatku w nieodpowiednich  tematach
Ledwo zarejestrowana, a już spamerka.. i pewno na lewe konto emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ziolko

#6305015 Napisano: 27.12.2016 23:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolinamat napisał(a):

ace napisał(a):

Jak Jet bardzo wymaga wypełnienia wszystkich pól w oświadczeniu? Bo mam dwa słoiki wygrane, ale dla słoika nie mam zamiaru im podawać nr dowodu i kto wydał.... Pytanie tylko czy jak im odeślę bez tych pól to wyślą nagrodę (szczególnie że znaczek wart tyle co jeden słoik emotka )...

Ja słałam tylko PESEL choć to i tak dużo uważam...

Czy ktoś bierze udział w konkursie Tyskiego w Twoim Markecie? Piszecie życzenia tylko z użyciem haseł czy jako dodatek ale dodajecie jeszcze inne słowa???

Pesel za słoik??
TYLE razy jest tu pisane, że jak nagroda nie przekracza wartości 760 zł to NIKT nie ma prawa żądać od nas takich danych!!! 
Sprzedajecie swoje dane za grosze, tylko później nie obudźcie się z nieswoim kredytem do spłacenia.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 mirai, andii 0

ziolko

#6304998 Napisano: 27.12.2016 22:21:04 w Punkty karne
karolinamat +1 punkt za pytania w "dziś dotarła". Jak chcesz się dowiedzieć, jaki kurier woził, to albo na pw, albo w odpowiednim temacie

Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6304680 Napisano: 26.12.2016 00:26:45 w Żegnamy zmarłych
George Michael nie żyje - informuje BBC. Piosenkarz "umarł w spokoju, w swoim domu" - podaje jego rzecznik.
emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

ziolko

#6304554 Napisano: 24.12.2016 11:30:41 w Życzenia na święta i nie tylko
Radości, spokoju, czasu spędzonego w rodzinnym gronie, spełnienia marzeń i ogólnie wszystkiego najlepszego emotka   emotka   
Wesołych Świąt!! emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6304380 Napisano: 23.12.2016 14:07:10 w Wkurza mnie...
testolandia napisał(a):

Wkurza mnie inpost ... przesyłka nadana tydzień temu  w piątek (polecony allegro) od trzech dni leży sobie w oddziale w moim mieście i żaden kurier nie ma czasu żeby mi go przynieść. Zadzwoniłam na infolinię ( 2 godziny wiszenia na tel), bo chciałam osobiście podejść do oddziału i odebrać, to się dowiedziałam, że NIE ma takiej możliwości. Wyjeżdżam na 2 tygodnie na święta i jak ja odbiorę przesyłkę ?  Oczywiście w środku prezenty dla dzieci.  Wrrrrr

nie jesteś sama... setki, jeśli nie tysiące ludzi są w takiej samej sytuacji....
https://www.faceb.../paczkomaty/?fref=ts

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6304349 Napisano: 23.12.2016 12:54:18 w Informują
PROSZĘ O PODAWANIE SZCZEGÓŁOWYCH INFORMACJI - KTO, Z JAKIEGO KONKURSU, Z JAKIEGO NUMERU, ZA JAKI DZIEŃ.

ŻEBY NIE BYŁO NIEPOTRZEBNYCH PYTAŃ!!! 
Ten temat jest od tego, żeby wejść, zobaczyć kto informuje, a nie przekopywać się przez sterty pytań i cytatów emotka

Zresztą jest opis nad polem do komentowania
"Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w jakiej formie (sms, telefon, e-mail)."

A jak chcecie podyskutować, to od tego jest temat "dyskusje"  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6304253 Napisano: 23.12.2016 10:02:13 w Wkurza mnie...
rety.... jak mnie wkurza, jak praktycznie na każdym kanale jest reklama, że "sponsorem programu był operator nowej sieci a2mobile" i do tego psychodeliczne, mega wkurzające kolory walące po oczach emotka emotka emotka emotka
Co blok reklamowy, nawet 4 razy podczas danego programu, to za każdym razem dają to g...!!! Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6304168 Napisano: 22.12.2016 21:03:13 w Wkurza mnie...
szindy napisał(a):

Wkurza mnie, że do wygranych kosmetyków za 30zł życzą sobie Pesel emotka

nie podawaj!! nie mają takiego prawa!! nagroda nie przekracza wartości 760 zł, a jeśli chcą się rozliczać z US, to ze swoim podając swoje dane. Tak to jest zbieranie szczegółowych danych, kto wie, co później z nimi robią Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6304113 Napisano: 22.12.2016 18:06:41 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

wkurza mnie deichman...miesiac temu kupiłam dziecku buty...dzis podeszwa sobie lata jakchce..zaniosłamdo reklamacji ale mam złe doswiadczenie z ta firma:(

tak? a ja każdą reklamację, jaką składałam, to była załatwiona pozytywnie emotka  
Łącznie z wymianą butów na nowe lub inne Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6303976 Napisano: 22.12.2016 12:47:13 w SZUKAM....
joan napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

Jak najbardziej jest taka możliwość. Zadzwoń tylko wcześniej do tego oddziału by się upewnić, że przesyłka nadal tam leży, bo możliwe, że jest już u kierowcy a statusy na stronie są trochę nieaktualne.

Dziękuję za odpowiedź, jeśli status dziś wieczorem nie ulegnie zmianie, będziemy działać - na ostatnią chwilę dowiedzieliśmy się, co kupić pewnej dziewuszce, nigdzie w sklepach tego nie mieli, więc trzeba było kupić w sieci. I teraz stres...

radzę Ci dzwonić już teraz... bo z tego co czytam na profilu Inpostu to mają bajzel na kółkach i wiele paczek "wisi" w oddziałach, czy gdzie indziej. 
Cud, że moje książki dotarły...  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6303607 Napisano: 21.12.2016 15:02:56 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzają mnie kolejne konkursy promocyjne, w których do wygrania jest tylko jedna fajna nagroda, a poza tym nic albo jakieś badziewie za 15 złotych... Nawet szkoda grać, bo szansa na wygraną jak trafienie w lotka, a przynajmniej odpowiedzi nie trzeba pisać. Mogliby na te nagrody drugiego stopnia jakieś bony chociaż dawać emotka

a mnie wkurzają konkursy typu: kup kosmetyk, albo dwa.. .do wygrania zestawy takich samych kosmetyków plus jedna fajna główna nagroda  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6303205 Napisano: 20.12.2016 17:07:53 w SZUKAM....
xena napisał(a):

ziolko napisał(a):

anaholub - trzymaj kciuki, żeby doszło, bo ogólnie w listach czy paczkach pocztowych NIE MOŻNA wysyłać bonów, czy kart płatniczych (chyba, że jako przesyłka wartościowa).
W razie zaginięcia i reklamacji nie dostaniesz zwrotu całej wartości, tylko max chyba 50x traktowanie listu jako polecony plus zwrot znaczka. 

Wysłałaś priorytetem? 

nie, zwykły polecony, dziewczynie nie zależało na czasie

zależało, czy nie zależało... ale TY byłabyś spokojniejsza, że przesyłka już dotarła.
Mam nadzieję, że włożyłaś to wszystko w jakąś dodatkową kartkę, albo coś innego, typu zeszyt, żeby nie było widać, co tam jest. 
Na następny raz kup najzwyklejszy zeszyt 16k i włóż bony w niego, żeby ktoś po drodze nie mógł dojrzeć, co tam jest.
Daj znać, jak już dojdzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6303062 Napisano: 20.12.2016 13:59:53 w SZUKAM....
noisy0000 napisał(a):

Czy ktoś wie jak wyleczyć grzybicę paznokci? Wizytę u dermatologa mam dopiero 5 stycznia.  emotka
Można takie paznokcie pomalować lakierem? Wyglądają tragicznie, zrobiły się takie żółte i odklejają się od palca  emotka
Jestem załamana i boję się, że będzie coraz gorzej  emotka

Ktoś wie jak sobie z tym poradzić? 

nie radzę malować zwykłym lakierem...
zaś ze środków aptecznych:
http://www.waptek...315,p?ceneo_spo=true
https://www.doz.p...zeciwgrzybiczy_38_ml
http://www.alelek...r-na-skore-30ml.html
http://www.alelek...o-paznokci-10ml.html

Ogólnie poczytaj
https://www.doz.p...11_jak_z_nia_walczyc

aha.. nie stosowałam tych środków, jedynie w razie małych problemów Krem Clotrimazol  Wyświetl w wątku >>
1 noisy0000 0