Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Posiłkując się tematem "nie polecam wymiany z..." można znaleźć parę osób, które tak robią. A nadal bywają na forum, nie odzywając się do osób, które oszukały.
Jeśli za - proszę o łapkę w górę, ewentualnie komentarz, jeśli ktoś ma jakiś pomysł na ten temat Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"TVN wybrał 12 numerów. Nr 1 to xxxx (tu mój numer) Prosimy o zgodę na losowanie MIKOŁAJKOWYCH 5000 zł. Wystarczy odesłać START"
Jak myślicie? ściema, czy nie ściema?? ktoś jeszcze dostał? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeśli nie masz info o zapłacie podatku to już sama nie wiem, czy podawać te dane, czy nie.
Moim zdaniem powinnaś oprócz tego skontaktować się z filmweb i zapytać co i jak, żeby nagroda nie przepadła.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zaś w kwestii podatku to oni się rozliczają w swoim US. Jako organizator i płatnik płacą 11,11% wartości nagrody, niezależnie od jej wartości.
Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji od bardziej wiarygodnych osób, to zadzwoń do Krajowej Informacji Podatkowej.
Z regulaminu innego konkursu na filmweb:
"1. W przypadku przyznania Nagrody o wartości przekraczającej kwotę zwolnioną z podatku dochodowego odbiór i prawo do Nagrody uzależniony jest od podania przez Zwycięzcę wraz z danymi adresowymi, w terminie do 14 dni od dnia powiadomienia go o jej przyznaniu, wszelkich danych niezbędnych do sporządzenia deklaracji podatkowej (imię, nazwisko, adres zameldowania, numer i seria dowodu osobistego, nr PESEL) oraz od wpłaty kwoty podatku przez Zwycięzcę na konto bankowe Organizatora wskazane w w/w powiadomieniu.
2. Kwota podatku określonego w punkcie H.1 powyżej zostanie rozliczona i odprowadzona, zgodnie z obowiązującymi przepisami przez Organizatora jako płatnika podatku, na konto bankowe właściwego Urzędu Skarbowego."
Więc teraz pytanie - ile jest warta Twoja nagroda?? pisali coś o tym, że masz zapłacić 10% wartości nagrody?
ps. żeby nie było.. nie wygrałam nic na filmweb Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://uwazaj.pl/...-na-zwrot-pieniedzy/
Walcz o swoje, bo widać, że baba się miga, jak może!! zakładaj spór i może uda Ci się odzyskać kasę.
Musisz być twarda, bo skoro ma zawieszone konto, to znaczy, że to nie jej pierwsze oszustwo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziś zarejestrowana i od razu spamerka... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja zaniosłam mąkę w torebce, dodatkowo owiniętą folią do sklepu
Bo wkurzyłam się, że ZNOWU kupiłam coś zarażonego.
A mole wesolutko latały sobie po dziale z mąką.. ale żeby nie było... Obok wisiały opakowania lepów na mole
Jak im napisałam na fb coś na ten temat (bo wcześniej zgłaszanie do BOKu nic nie dawało) to dopiero wtedy zrobili z tym porządek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeśli czekolada była z orzechami to jest większe prawdopodobieństwo, że były w niej larwy moli. Takie małe białe glistki
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bo czasami jest ogólna firma i blokuje wtedy wszystkie smsy idące na numer, jaki podałam w zgłoszeniu.
Kiedyś przez przypadek tak sobie zrobiłam...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane