Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6296455 Napisano: 05.12.2016 21:54:14 w SZUKAM....
trampek, napisał(a):

toka napisał(a):

trampek, napisał(a):

Mam pytanie dotyczące allegro. Kupiłam fote bujany za 750 zł już to pisałam, no i go nie sprowadzili. Spzredajacy sam zaproponował zwrot gotówki. Podałam numer konta i do dzisiaj nie mam wplaty. Zamowialm 16 października ten misiaa i poźniej miał być za 30 dni i czekałam, az w kocnu chciała mi zwrocic pieniadze. Teraz podałam numer konta  napisała, ze ma 14 dni robocznych na zwrot OK. Pisałam jej sms miałą wyslac w piatek przelew, a ja nie mam nic na koncie. Teraz mi nie odpsiuje, a konto ma zawieszone;( co mam zrobic?

Mam pytanie jak zgłosze to na policje, to co dalej? beda jakies rozprawy czy coś? bo wiem, ze allegro zwraca pieniadze tylko musi byc sprawa zgloszona.
POMOCY bo pierwszy raz mam taka sytuacje, a szkoda mi 750 zł emotka

Powiedz sprzedającemu że ma 24 godziny na zwrot kasy bo zgłaszasz sprawę na policje,rozpocznij spór na allegro i zgłoś to na policji. Potem zgłosisz sprawę na allegro i oni oddadzą pieniadze.Przynajmniej ja tak miałam

Ale ona napsiała, ze ma 14 dni roboczych a one miaja w piatek, ale watpie ze mi odda bo pisze jej i nic, miala ten przelew zrobic dawno temu. Jak nie przeleje do piatku to ide na polcije. 100 z bym podarowała, ale nie 750 ;/. Wlasnie wiem, ze allegro oddaje kase. Pisałam jej, ze zglosze sprawe na polcije jak mi nie odda, ale widocznie nic z tego sobie nie robic. A jak to wyglada na policji , trzeba miec jakies @, zaswiadczenie od allegro czy co i jak to uzyskac?

ma 14 dni, ale KALENDARZOWYCH!!!
http://uwazaj.pl/...-na-zwrot-pieniedzy/

Walcz o swoje, bo widać, że baba się miga, jak może!! zakładaj spór i może uda Ci się odzyskać kasę.
Musisz być twarda, bo skoro ma zawieszone konto, to znaczy, że to nie jej pierwsze oszustwo  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6295997 Napisano: 05.12.2016 10:12:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mmika26 napisał(a):

No to poniedziałkowy dół uważam za otwarty - dzisiaj nic nie wygrałam... emotka i wczoraj, i przedwczoraj, i przed... i tak aż do nie pamiętam kiedy... chcę wygrać coś, cokolwiek emotka  

poniedziałek dopiero się zaczął emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6295100 Napisano: 02.12.2016 16:14:55 w Punkty karne
sylwia8 +2 punkty karne za zbieranie głosów w tematach "wkurza mnie" oraz "polecam".
Dziś zarejestrowana i od razu spamerka...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6294846 Napisano: 02.12.2016 11:22:13 w SZUKAM....
Prad masz rację emotka  
A ja zaniosłam mąkę w torebce, dodatkowo owiniętą folią do sklepu emotka  
Bo wkurzyłam się, że ZNOWU kupiłam coś zarażonego. 
A mole wesolutko latały sobie po dziale z mąką.. ale żeby nie było... Obok wisiały opakowania lepów na mole emotka emotka  tak profilaktycznie emotka
Jak im napisałam na fb coś na ten temat (bo wcześniej zgłaszanie do BOKu nic nie dawało) to dopiero wtedy zrobili z tym porządek  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6294762 Napisano: 02.12.2016 09:59:39 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

malmoki napisał(a):

Prad napisał(a):

Trafiłam na dosłownie żywą czekoladę Magnetic w Biedronce (wolałabym się nie wydawać w opis ale tak ruszyła sie) gdzie najlepiej to zgłosić? 

Miałam ostatnio kaszę z Kupca z "wkładką'' , zadzwoniłam do firmy - uzgodniłam z panią -wysłałam na ich koszt . Odpisali , że to nie ich robale tylko z intermarche a ja dostałam paczkę rożnych produktów na przeprosiny . A do sklepu zadzwoniłam do kierowniczki .

Ja czekoladę od razu zawinelam  w folię i wywaliłam tylko zdjęcia zrobiłam. ..

czekoladę zanosi się do sklepu, razem z paragonem i żąda zwrotu kasy emotka  ja tak zrobiłam z mąką w carrefourze...
Jeśli czekolada była z orzechami to jest większe prawdopodobieństwo, że były w niej larwy moli. Takie małe białe glistki emotka  do 1 cm długości  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6294686 Napisano: 02.12.2016 00:31:02 w Wkurza mnie...
wkurza mnie facebook!!! coś się pozmieniało po północy, teraz zamiast grup, aplikacji i wiadomości mam jakieś "skróty", gdzie są pomieszane aplikacje z grupami i innymi profilami... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6294684 Napisano: 02.12.2016 00:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska - stopka mi nie działa, bo coś chyba robią na serwerze UKE  Wyświetl w wątku >>
1 mahuska 0

ziolko

#6294681 Napisano: 02.12.2016 00:13:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

U mnie pley nie wiem jak u innych emotka A wróżęk nie blokuję... jak zapipczy tel przez chwilkę się łudzę że właśnie mój byt materialny się poprawił emotka

ja zablokowałam wtedy, co dostawałam kilkanaście takich smsów tygodniowo... no ile można? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6294678 Napisano: 02.12.2016 00:03:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
z doświadczenia wiem, że jeśli wysyła się maila do firmy, która wysyła smsy z wróżkami itp, to zawsze piszę, że proszę o zablokowanie wróżek. I że sprawa nie dotyczy konkursów.
Bo czasami jest ogólna firma i blokuje wtedy wszystkie smsy idące na numer, jaki podałam w zgłoszeniu.
Kiedyś przez przypadek tak sobie zrobiłam... emotka emotka  ale to było kilka lat temu i odkręciłam sprawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6294674 Napisano: 01.12.2016 23:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Nie wiem czy nie było w jakimś topie już poruszane...
Mam mega nerwa. Siedze i się zastanawiam....ile nagród mi w tym roku przepadło przez to że nie dotarł sms. Dzisiaj Elseve 2, ostatnio Cola Smolar -  gdyby nie ich strony nawet bym nie wiedziała że wygrałam. Ciekawi mnie że sms typu... hiszpański to źródło miłości, różne joki, są na prawie każdej simce...Czy agencje specjalnie nie wysyłaja?? Czy na śląsku jest tak gęste powietrze że się nie umią przedrzeć?? Już nie mówiąc o TQ gdzie budżet na serio serio dbał o moją rodzinę a teraz dba o swój ....zad

Niestety eski przepadają...przekonałam się o tym PIERDYLION razy  emotka

ale dlaczego??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6294165 Napisano: 01.12.2016 13:50:19 w Pomocy!!!!
coccinelle napisał(a):

alusia29 napisał(a):

Od rana nie mogę się zalogować na pocztę WP. CZy ktoś ma też taki problem?
Bo nie wiem czy to u mnie (próbowałam już ze wszystkich przeglądarek), czy u nich?

U mnie tak samo...

właśnie weszłam na pocztę na WP Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6293783 Napisano: 30.11.2016 22:17:25 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Jest jakaś promocja na lodziki w Kaufie? emotka

http://mistrzowie...77/Lody-za-88-groszy

a ja kiedyś kupiłam talerzyki deserowe, te szklane  brązowe (duralex?) po 60 groszy emotka  miałam kupić jeden, ale jak zobaczyłam cenę, to... emotka   normalna cena 5,99 zł. Posprawdzałam w czytniku, które mają niższą cenę i wymiotłam wszystkie emotka  22 sztuki, o ile pamiętam. 
Podzieliłam się z mamą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6292933 Napisano: 30.11.2016 00:50:52 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wczoraj widziałam w lidlu po 35 zł młynki elektryczne

Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby kupować w lidlu młynek za 35 zł...tylko cieszyć się z WYGRANEGO urządzenia, które jest (powinno być) w pełni sprawne  emotka

wiem... ale jeśli organizator nie uznałby reklamacji, a ktoś chciałby młynek, to podałam taką informację emotka  przecież nie mówię, że od razu trzeba zadzierać kiecę i lecieć do lidla po młynek...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6292925 Napisano: 30.11.2016 00:08:58 w Pomocy!!!!
cranberry99 napisał(a):

ace napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

Cześć:) Po wielu problemach z kurierem GLS udało mi się w końcu odebrać Młynek z Kamisa (wysłany przez Albedo Marketing). Niestety przy odbiorze sprawdziłam tylko czy jest cały, a dopiero w domu zauważyłam rysę/pęknięcie... Oświadczenie, że odebrałam nagrodę już podpisane. Myślicie, że jest jeszcze szansa, żeby to zareklamować? Miał ktoś podobną sytuację? 

ja miałam. też mam pęknięcie, ale olałam sprawę... Nie chce mi się, za dużo zachodu, zamaluję czarnym lakierem i będzie mi służył emotka

Dzięki emotka  Swoją drogą powinni je pakować w pudełka, a nie tylko folię i do koperty... Poczekam, może wpadnie jeszcze jakiś młynek, a jak nie to też zainwestuję w lakier. I mam nauczkę na przyszłość, żeby sprawdzać bardziej skrupulatnie.

wczoraj widziałam w lidlu po 35 zł młynki elektryczne Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6292682 Napisano: 29.11.2016 17:17:17 w Wkurza mnie...
andii napisał(a):

przecież jutro 30 . więc wszystkie czarownice przypominają o sobie emotka

Chyba ja też się uaktywnię i jakimiś "nagrodami" sypnę na forum emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6292571 Napisano: 29.11.2016 15:13:28 w Smolar
aga67 napisał(a):

ziolko napisał(a):

slavek - dla mnie ma znaczenie... bo nie wygrałam u Smolara nic od ponad 6,5 roku... a wysyłałam różne zgłoszenia na różne konkursy. Nie wierzę, żeby przez tyle czasu nic nie wygrać. 
Dodam, że mój numer = moje dane. Nie gram na nikogo innego i nie zmieniam danych w zależności od widzimisię 

Też gram tylko na siebie jednym nr.tel. od lat. Z 5 lat temu wygrałam  główną ( tekst sms) i niestety więcej moje teksty nie odniosły sukcesu emotka  .Za to ze trzy razy wygrałam w smolarowych loteriach pomimo wysłania pojedyńczych zgłoszeń.Wniosek mam taki,że przy loteriach nie majstrują z bazami danych ale przy kreatywnych jakieś wytyczne są.

loterie, kreatywne - wsio równe... nic nie wpada emotka  
cb - akurat u Smolara nie wierzę emotka  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6292174 Napisano: 28.11.2016 22:41:34 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Potrzebuję pomysłu dla dziewczynki 7-8 letniej.  Podarunek ma byc na Mikołajki.  Nie mam pojęcia czym sie interesuje. 
Pomoże ktoś? 

a ja potrzebuję pomysłu dla dziewczynki 6-7 lat emotka  i chłopaka 10 lat (chłopak raczej interesuje się piłką nożną)..
Prezenty nie za drogie, do 50 zł max, bo jeszcze dochodzi do tej dwójki mój chrześniak... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6291839 Napisano: 28.11.2016 13:04:09 w Smolar
slavek - dla mnie ma znaczenie... bo nie wygrałam u Smolara nic od ponad 6,5 roku... a wysyłałam różne zgłoszenia na różne konkursy. Nie wierzę, żeby przez tyle czasu nic nie wygrać. 
Dodam, że mój numer = moje dane. Nie gram na nikogo innego i nie zmieniam danych w zależności od widzimisię  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6291619 Napisano: 27.11.2016 23:19:05 w Punkty karne
konrad4 - od razu ban za spam... nie będę czekać, aż dodasz kolejne wpisy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6291355 Napisano: 27.11.2016 00:10:36 w Punkty karne
pablo75 +1 punkt za wpis nie na temat w mdw. Wkurzać możesz się w innym temacie, zaś mdw jest od pisania o wygranych'
Wyświetl w wątku >>
0 0