Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Podzieliłam się z mamą
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chyba ja też się uaktywnię i jakimiś "nagrodami" sypnę na forum
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cb - akurat u Smolara nie wierzę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Prezenty nie za drogie, do 50 zł max, bo jeszcze dochodzi do tej dwójki mój chrześniak...
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dodam, że mój numer = moje dane. Nie gram na nikogo innego i nie zmieniam danych w zależności od widzimisię Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dla urzędnika, lub pracownika agencji oznacza, że "co najmniej miesiąc, albo kiedy nam się zachce"
Jakiś czas temu w geodezji zmienili jakieś zasady wydawania map, czy czegoś tam i jest właśnie "niezwłocznie". Geodeta mówił, że zamiast 7 dni, teraz trzeba czekać miesiąc
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Miał mieć robioną koronarografię, ale nie miał, nie wiadomo z jakiego powodu. Teraz ma wyznaczony termin na 13 stycznia...
Pytanie - dlaczego nie zrobili mu teraz tego badania, skoro tyle czasu tam siedział???
W dodatku jako cukrzyk dostawał "cudowne" jedzenie.. typu marchwianka na słodko (!!! - spróbowałam, bo nie wierzyłam), gotowane buraczki, pyzy drożdżowe, puree ziemniaczane - czyli produkty mocno podnoszące poziom glukozy we krwi.
Dodam, że pacjenci obok - jeden na diecie ogólnej, drugi na diecie wątrobowej - dostawali to samo!! tata jedynie nie dostawał cukru do kawy, czy herbaty
Prawie 4 lata temu byłam w tym samym szpitalu i zamiast diety żołądkowej (miałam zapalenie żołądka), byłam na diecie cukrzycowej, bo w wyniku silnego stresu cukier urósł mi na czczo do 106 i 113 jednostek - badane w dniu przyjęcia i na drugi dzień. Później miałam już w normie, ale oczywiście diety mi nie zmienili...
"Kocham" naszą służbę zdrowia... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Że jeśli już coś zmieniają, to powinni wszystkich poinformować o tym fakcie, a nie po cichu zmieniać. Poza tym powinni nagradzać oba rodzaje zdjęć, lub te "zwykłe" jako dodatkowe nagrody.
Kiedyś przez taką zmianę (w moim przypadku przedłużenie konkursu o 2 tygodnie i zmniejszenie szansy na wygraną) wygrałam reklamację