Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6293783 Napisano: 30.11.2016 22:17:25 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Jest jakaś promocja na lodziki w Kaufie? emotka

http://mistrzowie...77/Lody-za-88-groszy

a ja kiedyś kupiłam talerzyki deserowe, te szklane  brązowe (duralex?) po 60 groszy emotka  miałam kupić jeden, ale jak zobaczyłam cenę, to... emotka   normalna cena 5,99 zł. Posprawdzałam w czytniku, które mają niższą cenę i wymiotłam wszystkie emotka  22 sztuki, o ile pamiętam. 
Podzieliłam się z mamą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6292933 Napisano: 30.11.2016 00:50:52 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wczoraj widziałam w lidlu po 35 zł młynki elektryczne

Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby kupować w lidlu młynek za 35 zł...tylko cieszyć się z WYGRANEGO urządzenia, które jest (powinno być) w pełni sprawne  emotka

wiem... ale jeśli organizator nie uznałby reklamacji, a ktoś chciałby młynek, to podałam taką informację emotka  przecież nie mówię, że od razu trzeba zadzierać kiecę i lecieć do lidla po młynek...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6292925 Napisano: 30.11.2016 00:08:58 w Pomocy!!!!
cranberry99 napisał(a):

ace napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

Cześć:) Po wielu problemach z kurierem GLS udało mi się w końcu odebrać Młynek z Kamisa (wysłany przez Albedo Marketing). Niestety przy odbiorze sprawdziłam tylko czy jest cały, a dopiero w domu zauważyłam rysę/pęknięcie... Oświadczenie, że odebrałam nagrodę już podpisane. Myślicie, że jest jeszcze szansa, żeby to zareklamować? Miał ktoś podobną sytuację? 

ja miałam. też mam pęknięcie, ale olałam sprawę... Nie chce mi się, za dużo zachodu, zamaluję czarnym lakierem i będzie mi służył emotka

Dzięki emotka  Swoją drogą powinni je pakować w pudełka, a nie tylko folię i do koperty... Poczekam, może wpadnie jeszcze jakiś młynek, a jak nie to też zainwestuję w lakier. I mam nauczkę na przyszłość, żeby sprawdzać bardziej skrupulatnie.

wczoraj widziałam w lidlu po 35 zł młynki elektryczne Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6292682 Napisano: 29.11.2016 17:17:17 w Wkurza mnie...
andii napisał(a):

przecież jutro 30 . więc wszystkie czarownice przypominają o sobie emotka

Chyba ja też się uaktywnię i jakimiś "nagrodami" sypnę na forum emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6292571 Napisano: 29.11.2016 15:13:28 w Smolar
aga67 napisał(a):

ziolko napisał(a):

slavek - dla mnie ma znaczenie... bo nie wygrałam u Smolara nic od ponad 6,5 roku... a wysyłałam różne zgłoszenia na różne konkursy. Nie wierzę, żeby przez tyle czasu nic nie wygrać. 
Dodam, że mój numer = moje dane. Nie gram na nikogo innego i nie zmieniam danych w zależności od widzimisię 

Też gram tylko na siebie jednym nr.tel. od lat. Z 5 lat temu wygrałam  główną ( tekst sms) i niestety więcej moje teksty nie odniosły sukcesu emotka  .Za to ze trzy razy wygrałam w smolarowych loteriach pomimo wysłania pojedyńczych zgłoszeń.Wniosek mam taki,że przy loteriach nie majstrują z bazami danych ale przy kreatywnych jakieś wytyczne są.

loterie, kreatywne - wsio równe... nic nie wpada emotka  
cb - akurat u Smolara nie wierzę emotka  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6292174 Napisano: 28.11.2016 22:41:34 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Potrzebuję pomysłu dla dziewczynki 7-8 letniej.  Podarunek ma byc na Mikołajki.  Nie mam pojęcia czym sie interesuje. 
Pomoże ktoś? 

a ja potrzebuję pomysłu dla dziewczynki 6-7 lat emotka  i chłopaka 10 lat (chłopak raczej interesuje się piłką nożną)..
Prezenty nie za drogie, do 50 zł max, bo jeszcze dochodzi do tej dwójki mój chrześniak... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6291839 Napisano: 28.11.2016 13:04:09 w Smolar
slavek - dla mnie ma znaczenie... bo nie wygrałam u Smolara nic od ponad 6,5 roku... a wysyłałam różne zgłoszenia na różne konkursy. Nie wierzę, żeby przez tyle czasu nic nie wygrać. 
Dodam, że mój numer = moje dane. Nie gram na nikogo innego i nie zmieniam danych w zależności od widzimisię  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6291619 Napisano: 27.11.2016 23:19:05 w Punkty karne
konrad4 - od razu ban za spam... nie będę czekać, aż dodasz kolejne wpisy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6291355 Napisano: 27.11.2016 00:10:36 w Punkty karne
pablo75 +1 punkt za wpis nie na temat w mdw. Wkurzać możesz się w innym temacie, zaś mdw jest od pisania o wygranych'
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6290591 Napisano: 25.11.2016 10:15:30 w Wkurza mnie...
tusienka napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie Black Friday - na FB pełno tego, na mailach full i jak weszłam na forum to tez priv z Black Friday....no ile można? emotka

Miałam to napisać  emotka  Masakra emotka

nic, tylko kupować!!! emotka  czasami przeceny są symboliczne.. 5-10%, ale już biorą udział w akcji emotka Wyświetl w wątku >>
2 ace, brucee 0

ziolko

#6290412 Napisano: 24.11.2016 22:12:02 w Smolar
Ja też dostałam smsa z prośbą o zignorowanie wcześniejszego emotka  chociaż dostałam tylko jednego... na numer, na który najczęściej u nich grałam, a ostatnio wygrałam 6,5 roku temu tv w intermarche.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6290409 Napisano: 24.11.2016 22:10:46 w Smolar
barcza napisał(a):

ultrixx napisał(a):

Smolarze, a teraz w ramach pokuty chociaż raz usiądźcie sobie jak komisja z prawdziwego zdarzenia, uczciwie przeczytajcie wszystkie zgłoszenia i sprawiedliwie wybierzcie laureatów - bez tych Waszych excelków. Od Knorra w DC możecie zacząć  emotka

Białe Święta w Groszku
Gwarantujemy bezpieczeństwo Twoich danych osobowych.
Agencja Smolar posiada wdrożoną politykę ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
Twoje dane są nam potrzebne jedynie do realizacji promocji - po jej zakończeniu zostaną niezwłocznie usunięte.

to tak dla poprawy humoru

słowo "niezwłocznie" tylko dla laika oznacza "tak szybko, jak się da". 

Dla urzędnika, lub pracownika agencji oznacza, że "co najmniej miesiąc, albo kiedy nam się zachce" emotka  
Jakiś czas temu w geodezji zmienili jakieś zasady wydawania map, czy czegoś tam i jest właśnie "niezwłocznie". Geodeta mówił, że zamiast 7 dni, teraz trzeba czekać miesiąc emotka   Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

ziolko

#6290173 Napisano: 24.11.2016 17:56:21 w Punkty karne
Barimor,  delvitto +1 punkt za niepotrzebne dyskusje w mdw Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6290164 Napisano: 24.11.2016 17:48:55 w Punkty karne
wanila4 +1 punkt za niepotrzebne dyskusje w mdw - to  już 4, więc albo dodasz konkursy, albo niedługo zakończysz przygodę na forum

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6289689 Napisano: 24.11.2016 12:48:26 w Wkurza mnie...
andziulka21 - tata dostał zastrzyki przeciwzakrzepowe?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6289650 Napisano: 24.11.2016 12:09:05 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

ziolko napisał(a):

wiem, że jest badaniem inwazyjnym... tata ze 2, czy 3 lata temu miał stan przedzawałowy, do tego ma arytmię i juz wtedy miał sugestię, żeby zrobić to badanie. Ale kardiolog, u którego tata się leczy, zmienił szpital i tata nie poszedł na to badanie....

Czasem koronarografia może nieść większe ryzyko dla życia, niż choroba istniejąca. Czasem, ze względu na stan naczyń krwionośnych jest niemożliwa do przeprowadzenia. To naprawdę nie jest takie hop-siup. Najlepiej spytać lekarza dlaczego taka, a nie inna decyzja. 

tata ma w grudniu wizytę u swojego kardiologa, to zapyta co i jak Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6289558 Napisano: 24.11.2016 10:34:34 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Miał mieć robioną koronarografię, ale nie miał, nie wiadomo z jakiego powodu. Teraz ma wyznaczony termin na 13 stycznia... Pytanie - dlaczego nie zrobili mu teraz tego badania, skoro tyle czasu tam siedział??? 

Koronarografia jest badaniem inwazyjnym i nie wykonuje się jej rutynowo, a z poważnych wskazań. Jak trzeba, to trzeba, ale lepiej, jak nie trzeba emotka

wiem, że jest badaniem inwazyjnym... tata ze 2, czy 3 lata temu miał stan przedzawałowy, do tego ma arytmię i juz wtedy miał sugestię, żeby zrobić to badanie. Ale kardiolog, u którego tata się leczy, zmienił szpital i tata nie poszedł na to badanie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6289420 Napisano: 24.11.2016 00:10:59 w Wkurza mnie...
Mój tata był 14 dni w szpitalu... ogólnie sprawy sercowe, ale wylądował na internie, zamiast na kardiologii.. 
Miał mieć robioną koronarografię, ale nie miał, nie wiadomo z jakiego powodu. Teraz ma wyznaczony termin na 13 stycznia... 
Pytanie - dlaczego nie zrobili mu teraz tego badania, skoro tyle czasu tam siedział??? 

W dodatku jako cukrzyk dostawał "cudowne" jedzenie.. typu marchwianka na słodko (!!! - spróbowałam, bo nie wierzyłam), gotowane buraczki, pyzy drożdżowe, puree ziemniaczane - czyli produkty mocno podnoszące poziom glukozy we krwi. 
Dodam, że pacjenci obok - jeden na diecie ogólnej, drugi na diecie wątrobowej - dostawali to samo!! tata jedynie nie dostawał cukru do kawy, czy herbaty emotka  a reszta to samo. Litości... 

Prawie 4 lata temu byłam w tym samym szpitalu i zamiast diety żołądkowej (miałam zapalenie żołądka), byłam na diecie cukrzycowej, bo w wyniku silnego stresu cukier urósł mi na czczo do 106 i 113 jednostek - badane w dniu przyjęcia i na drugi dzień. Później miałam już w normie, ale oczywiście diety mi nie zmienili... 

"Kocham" naszą służbę zdrowia... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6288563 Napisano: 22.11.2016 17:56:29 w Wkurza mnie...
huda83 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurza mnie  Lay's !!!
wkurza mnie Cheetos !!!!
wkurza mnie Lidka!!!
wkurzam się na siebie!!!

To jest nas dwie....

Trzy...

cztery

a nie lepiej polubić wpis danej osoby?? to będzie równoznaczne z komentarzem, jeśli ktoś się zgadza...  przez takie wyliczanki robi się piramida z cytatów i to mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

ziolko

#6288560 Napisano: 22.11.2016 17:53:29 w Wkurza mnie...
jolajolanta napisał(a):

Wkurza mnie zmiana regulaminu w trakcie trwania konkursu...ach!!! emotka Konkurs który nosił nazwę +- "Zrób sobie selfie lub nakręć film ..." po zakończeniu zmienił nazwę... . Ktoś wykorzystał fakt, iż w regulaminie był zapis o robieniu zdjęcia, i popłynęli z fotami kotków, piesków, mrówek i krówek... 
A przecież Każde selfie to zdjęcie, ale nie każde zdjęcie to selfie. emotka

jeśli masz zapisany wcześniejszy regulamin, a w nim nie było informacji o możliwości zmiany, to możesz napisać reklamację z tego tytułu. 
Że jeśli już coś zmieniają, to powinni wszystkich poinformować o tym fakcie, a nie po cichu zmieniać. Poza tym powinni nagradzać oba rodzaje zdjęć, lub te "zwykłe" jako dodatkowe nagrody.
Kiedyś przez taką zmianę (w moim przypadku przedłużenie konkursu o 2 tygodnie i zmniejszenie szansy na wygraną) wygrałam reklamację emotka   Wyświetl w wątku >>