Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6283048 Napisano: 10.11.2016 22:33:07 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

A mnie wkurza pewna osoba z mojej rodziny, która strasznie zazdrości mi tego, że coś wygrywam. Za każdym razem twierdzi, że wygrałam tylko dlatego,że mam szczęście, bo napewno nic ciekawego nie napisałam.. A skoro już wygrałam to moge jej to dać, bo przecież za to nie płaciłam  emotka

skoro tak twierdzi, to niech sama spróbuje szczęścia. Poza tym nie musisz mówić o wszystkich wygranych. Możesz skomentować, że szczęście odwróciło się od Ciebie i nic nie wygrywasz emotka  nawet jak będzie inaczej... 
Poza tym dlaczego masz dawać cokolwiek akurat tej osobie? skoro "nic nie płaciłaś" to chyba należy do Ciebie, prawda? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6281460 Napisano: 08.11.2016 15:47:41 w Wkurza mnie...
szlagggg.... miałam 2 paragony na konkurs w intermarche - jesień od kuchni - i zapomniałam wziąć udział emotka emotka dobrze, że produkty zużyję... ech... wkurza mnie moja skleroza. Myślałam, że ten konkurs trwa dłużej.. a z drugiej strony czas mi tak zapiernicza, jak formuła 1  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6280784 Napisano: 07.11.2016 14:56:40 w SZUKAM....
jeśli nagroda nie przekracza wartości 760 zł, to nie mają prawa prosić Cię o PESEL. Zaś oni rozliczają się w swoim US.  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

ziolko

#6280361 Napisano: 06.11.2016 18:48:30 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

bridget napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Wkurzają mnie wszystkie loterie typu  wypasione ,mentos ,ferrero ,herbapol czy Prince polo !!!! Gram w loteriach jak moje lenistwo osiąga poziom zaawansowany ..wysyłam i czekam na wyniki, emocje są i jest ok ...a tu wysyłam i co ? I du... po emocjach Graj Dalej!!!!! Masakra jakaś z tymi bramkami durnowatymi !!!

niestety  mam tak samo,  bramki to jakas porazka, ferrero nic, cola 1 karta na 30 zgłoszonych, mentos nic, wypasione nic, winiary nic, orlen nic herbapol wielkie zero.

U mnie to samo + jeszcze zero z Coli. emotka
Już nawet się nie wkurzam,nie mam siły. emotka  

Omg , jeszcze właśnie z kartonu wypasionego wyczytuje ,ze mam zachować opakowania i paragony - no tez ...

z regulaminu
") Zachowa oryginalne opakowanie Produktu Promocyjnego/lub cześć opakowania zawierającą kod, datę przydatności do spożycia oraz godzinę produkcji partii;" Wyświetl w wątku >>
1 maria1980 0

ziolko

#6280168 Napisano: 05.11.2016 21:37:31 w Pomocy!!!!
Finezyjna napisał(a):

Pomoże mi ktoś w kwestii zmiany w zdjęciu zapisu JPG na małe jpg?

ale przecież nieważna wielkość liter, tylko format emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6280022 Napisano: 05.11.2016 11:19:31 w WC - rozmowy o wszystkim
tylko Ty będziesz na nim jeździła, czy ktoś jeszcze? bo jeśli tylko Ty to nie ma sensu kupować takiego do 120 kg emotka  

NIE polecam rowerków ze sklepów, typu C4, czy tesco. Ogólnie są tanie... a jak jest niska cena to niska jakość. Miałam "przyjemność" sprawdzenia, jak się na takim jeździ, to ogólnie masakra. Szkoda kasy... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6280018 Napisano: 05.11.2016 11:09:05 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia3 napisał(a):

Chcę kupić rowerek stacjonarny treningowy nie mam pojęcia jaki wybrać?Może ktoś z Was ma w domu i mógłby mi polecić niedrogi do 500 zł jakościowo dobry,dla amatora.

zależy, jakie chcesz parametry... i jakie osoby będą korzystały. W sensie wagi emotka  bo są rowerki do 80-90 kg, do 100, do 125 kg. Ogólnie im cięższe koło zamachowe i wyższy próg wagowy, to rowery są droższe.

Mam rower firmy HMS i polecam.. chociaż jak sprawdzałam jego cenę, to teraz kosztuje od 600 zł  emotka  
http://hms-fitnes...s/rowery-treningowe/

Ja mam taki http://hms-fitnes...ms-rower-treningowy/

ten wydaje się ciekawy http://hms-fitnes...-rower-treningowy/  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6279639 Napisano: 04.11.2016 12:52:11 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Odwieczne, notoryczne, niekończące się remonty u sąsiadów, jeden kończy drugi zaczyna i tak cały okrągły rok wiercenie, rąbanie, no kur...ka wodna!

znam to... u mnie w bloku, gdzie mamy biuro, to są ciągłe remonty emotka  akustyka jest masakryczna, nawet jak robią coś w klatce obok, to słychać jakby było za ścianą albo nad nami emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6279630 Napisano: 04.11.2016 12:33:12 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Ostatnio kilka razy wysyłałam towar przez https://www.korporacjakurierska.pl/. Wszystko opłacone, towary dotarły. A dziś dostałam mejla, że mam dopłacić 105 zł emotka dziwne...czy to nie jakieś oszustwo i naciąganie?

no to napisz do nich, z jakiej racji masz dopłacać i za co Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6279619 Napisano: 04.11.2016 12:16:15 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, a jednocześnie śmieszy cenzura na pw emotka
Opisywałam jakieś wydarzenie, w którym było słowo d.u.p.e.k (bez kropek) a wyszło cenzurak  emotka   emotka

Oraz wkurza mnie, że jak polubię jakiś profil na fb, to z automatu mam włączone odtwarzanie filmów z tego profilu. Szlagg... a później trzeba pamiętać, żeby to odznaczyć, bo inaczej wszystko odtwarza emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6279608 Napisano: 04.11.2016 12:00:26 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Ale jesteś pewna, że zwrócił do nadawcy? Przecież jak kurier kogoś nie zastanie, to po skontaktowaniu się jeszcze raz powinien przyjechać, a nawet jeśli to podjechanie do mamy sobie policzył jako druga próbę doręczenia, to i tak powinna przesyłka jeszcze przez jakiś czas być w ich magazynie / punkcie odbioru żebyś sobie mogła sama odebrać.

Pytałam mailem w firmie kurierskiej. Doręczenie nieudane było w piątek, a drugiego już odebrała agencja  emotka  Dostałam numer paczki, to wiem. Zaznaczył kurier odmowa przyjęcia i po ptokach. To były te wolne dni teraz i myślałam, że może będzie się kontaktował w poniedziałek, skoro nie to może w środę, zresztą miałam wyjazdy na pogotowie przez to wolne w rodzinie, i dopiero wczoraj maila napisałam. Odmowa przyjęcia, to nie będzie leżała przecież gdzieś na magazynie  emotka

ale na jakiej podstawie zaznaczył odmowę przyjęcia?? to, że ktoś od razu nie mógł wyjść, to nie znaczy,  ze nie chce tej przesyłki!!! napisz do agencji w imieniu mamy i wyjaśnij sytuację, może wyślą jeszcze raz.
A jeśli w przyszłości mama nie będzie mogła odebrać, to niech odbierze sąsiad, którego upoważni do tego, albo ktoś z rodziny. U mnie tak odebrała ciocia, jak mamy nie było w domu  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6279327 Napisano: 03.11.2016 19:41:03 w Wkurza mnie...
Domino123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Lajkonik z fb do nagrody wartej 40 zł chce" Czy mogłabyś dodatkowo podać nam swój numer pesel/NIP oraz adres urzędu skarbowego?" czy to nie jest lekka przesada?? o.O 

JEST!! powołaj się na przepisy i logikę, że przy nagrodach i wartości mniejszej, niż 760 zł nie powinni nawet pomyśleć o tym, żeby takie dane brać, a tym bardziej nie powinni ich żądać.
Poza tym jak chcą odprowadzać podatek od nagród, to powinni to robić w SWOIM US!! 

Dziękuję za odpowiedź, tak zrobię i zobaczę jak się do tego ustosunkują. Najwyżej podziękuje za nagrodę 

jak wygrałam jakieś urządzenie do kuchni, za 80 zł, to też chcieli pesel. Zbuntowałam się i nie podałam - nagroda dotarła.
Tak samo w ub roku, czy 2 lata temu, w loterii Faktu, wygrałam 100 zł i też chcieli te dane. Kolejny bunt - nagroda jest u mnie emotka
Później poszukam info i wkleję Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6279222 Napisano: 03.11.2016 17:06:02 w Wkurza mnie...
Domino123 napisał(a):

Lajkonik z fb do nagrody wartej 40 zł chce" Czy mogłabyś dodatkowo podać nam swój numer pesel/NIP oraz adres urzędu skarbowego?" czy to nie jest lekka przesada?? o.O 

JEST!! powołaj się na przepisy i logikę, że przy nagrodach i wartości mniejszej, niż 760 zł nie powinni nawet pomyśleć o tym, żeby takie dane brać, a tym bardziej nie powinni ich żądać.
Poza tym jak chcą odprowadzać podatek od nagród, to powinni to robić w SWOIM US!!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6279218 Napisano: 03.11.2016 17:03:09 w Kaufland konkursy
anus napisał(a):

dostałam na numer telefonu, z którego puściłam tylko 1 zgłoszenie aż 3 eski o wygranej z różnych numerów w odstępach minutowych - ktoś też tak miał?

pewno to moje wygrane emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6279103 Napisano: 03.11.2016 13:52:08 w Kaufland konkursy
darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

darog napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na te ostatnie bony z Mają Włoszczowską??

tak, ale nawet na maila nie odpisują...

u mnie ta sama sytuacja, na maila nie odp..

jak kiedyś nie dostałam bona, to napisałam do nich. Poprosili o przekazanie maila, żeby widzieli, czy wysłałam paragon w terminie. Nie odpisali więcej, ale po kilku dniach bon dostałam.
Sprawdźcie, czy do maila dołączyliście skan paragonu, bo jeśli nie to możecie czekać emotka  
Albo poproście o podanie numeru przewozowego, bo może kurier awizował wirtualnie, albo w ogóle przesyłka zaginęła Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6279060 Napisano: 03.11.2016 12:41:44 w Kaufland konkursy
0 0

ziolko

#6278767 Napisano: 02.11.2016 22:24:22 w Punkty karne
asper01 - temat "kupię" NIE służy do kupowania paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6277978 Napisano: 01.11.2016 09:37:17 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

coraz bardziej "wartościowe " nagrody;
ORAL B w Biedronce;

nagroda II stopnia:1000 x Kubek na licencji Disney o wartości 5,00 złotych wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 1,00 zł., o łącznej wartości 6,00 złotych każdanagroda III stopnia:1000 x Książka na licencji Disney o wartości 5,00 złotych wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 1,00 zł., o łącznej wartości 6,00 złotych każda

emotka

zamiast dać po 100 cenniejszych nagród, to dają byle co, ale dużo Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6277924 Napisano: 31.10.2016 21:55:47 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

ziolko napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzam się że muszę utrzymywać swoje konkursowe numery które nic nie wygrywają emotka  co chwilę dostaję smsy o zbliżającym się końcowym terminie.... dziś rano dostaje smsa na numer który chyba nigdy nic nie wygrał... uradowana odczytuję a tu info o doładowaniu konta... emotka  !!!!!

jeśli masz numery w orange to wyślij smsa o treści START na 8002, przedłuży Ci ważność konta o rok 

Super wiadomość emotka  dziękuje 
a czy wie ktoś jak przedłużyć ważność plusa? Tam raz w tygodniu trzeba konto ładować emotka

jeśli nie masz jeszcze zarejestrowanych numerów, to idź do punktu plusa i zarejestruj... będziesz miała konto ważne rok, do tego na 30 dni 500 zł i 50 giga na internet. Niestety 500 zł tylko na połączenia i zwykłe smsy Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

ziolko

#6277645 Napisano: 31.10.2016 11:39:54 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

Wkurzam się że muszę utrzymywać swoje konkursowe numery które nic nie wygrywają emotka  co chwilę dostaję smsy o zbliżającym się końcowym terminie.... dziś rano dostaje smsa na numer który chyba nigdy nic nie wygrał... uradowana odczytuję a tu info o doładowaniu konta... emotka  !!!!!

jeśli masz numery w orange to wyślij smsa o treści START na 8002, przedłuży Ci ważność konta o rok  Wyświetl w wątku >>