Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym dlaczego masz dawać cokolwiek akurat tej osobie? skoro "nic nie płaciłaś" to chyba należy do Ciebie, prawda?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
") Zachowa oryginalne opakowanie Produktu Promocyjnego/lub cześć opakowania zawierającą kod, datę przydatności do spożycia oraz godzinę produkcji partii;" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
NIE polecam rowerków ze sklepów, typu C4, czy tesco. Ogólnie są tanie... a jak jest niska cena to niska jakość. Miałam "przyjemność" sprawdzenia, jak się na takim jeździ, to ogólnie masakra. Szkoda kasy... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam rower firmy HMS i polecam.. chociaż jak sprawdzałam jego cenę, to teraz kosztuje od 600 zł
http://hms-fitnes...s/rowery-treningowe/
Ja mam taki http://hms-fitnes...ms-rower-treningowy/
ten wydaje się ciekawy http://hms-fitnes...-rower-treningowy/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Opisywałam jakieś wydarzenie, w którym było słowo d.u.p.e.k (bez kropek) a wyszło cenzurak
Oraz wkurza mnie, że jak polubię jakiś profil na fb, to z automatu mam włączone odtwarzanie filmów z tego profilu. Szlagg... a później trzeba pamiętać, żeby to odznaczyć, bo inaczej wszystko odtwarza
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A jeśli w przyszłości mama nie będzie mogła odebrać, to niech odbierze sąsiad, którego upoważni do tego, albo ktoś z rodziny. U mnie tak odebrała ciocia, jak mamy nie było w domu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak samo w ub roku, czy 2 lata temu, w loterii Faktu, wygrałam 100 zł i też chcieli te dane. Kolejny bunt - nagroda jest u mnie
Później poszukam info i wkleję Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym jak chcą odprowadzać podatek od nagród, to powinni to robić w SWOIM US!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Sprawdźcie, czy do maila dołączyliście skan paragonu, bo jeśli nie to możecie czekać
Albo poproście o podanie numeru przewozowego, bo może kurier awizował wirtualnie, albo w ogóle przesyłka zaginęła Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko