Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6279619 Napisano: 04.11.2016 12:16:15 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, a jednocześnie śmieszy cenzura na pw emotka
Opisywałam jakieś wydarzenie, w którym było słowo d.u.p.e.k (bez kropek) a wyszło cenzurak  emotka   emotka

Oraz wkurza mnie, że jak polubię jakiś profil na fb, to z automatu mam włączone odtwarzanie filmów z tego profilu. Szlagg... a później trzeba pamiętać, żeby to odznaczyć, bo inaczej wszystko odtwarza emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6279608 Napisano: 04.11.2016 12:00:26 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Ale jesteś pewna, że zwrócił do nadawcy? Przecież jak kurier kogoś nie zastanie, to po skontaktowaniu się jeszcze raz powinien przyjechać, a nawet jeśli to podjechanie do mamy sobie policzył jako druga próbę doręczenia, to i tak powinna przesyłka jeszcze przez jakiś czas być w ich magazynie / punkcie odbioru żebyś sobie mogła sama odebrać.

Pytałam mailem w firmie kurierskiej. Doręczenie nieudane było w piątek, a drugiego już odebrała agencja  emotka  Dostałam numer paczki, to wiem. Zaznaczył kurier odmowa przyjęcia i po ptokach. To były te wolne dni teraz i myślałam, że może będzie się kontaktował w poniedziałek, skoro nie to może w środę, zresztą miałam wyjazdy na pogotowie przez to wolne w rodzinie, i dopiero wczoraj maila napisałam. Odmowa przyjęcia, to nie będzie leżała przecież gdzieś na magazynie  emotka

ale na jakiej podstawie zaznaczył odmowę przyjęcia?? to, że ktoś od razu nie mógł wyjść, to nie znaczy,  ze nie chce tej przesyłki!!! napisz do agencji w imieniu mamy i wyjaśnij sytuację, może wyślą jeszcze raz.
A jeśli w przyszłości mama nie będzie mogła odebrać, to niech odbierze sąsiad, którego upoważni do tego, albo ktoś z rodziny. U mnie tak odebrała ciocia, jak mamy nie było w domu  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6279327 Napisano: 03.11.2016 19:41:03 w Wkurza mnie...
Domino123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Lajkonik z fb do nagrody wartej 40 zł chce" Czy mogłabyś dodatkowo podać nam swój numer pesel/NIP oraz adres urzędu skarbowego?" czy to nie jest lekka przesada?? o.O 

JEST!! powołaj się na przepisy i logikę, że przy nagrodach i wartości mniejszej, niż 760 zł nie powinni nawet pomyśleć o tym, żeby takie dane brać, a tym bardziej nie powinni ich żądać.
Poza tym jak chcą odprowadzać podatek od nagród, to powinni to robić w SWOIM US!! 

Dziękuję za odpowiedź, tak zrobię i zobaczę jak się do tego ustosunkują. Najwyżej podziękuje za nagrodę 

jak wygrałam jakieś urządzenie do kuchni, za 80 zł, to też chcieli pesel. Zbuntowałam się i nie podałam - nagroda dotarła.
Tak samo w ub roku, czy 2 lata temu, w loterii Faktu, wygrałam 100 zł i też chcieli te dane. Kolejny bunt - nagroda jest u mnie emotka
Później poszukam info i wkleję Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6279222 Napisano: 03.11.2016 17:06:02 w Wkurza mnie...
Domino123 napisał(a):

Lajkonik z fb do nagrody wartej 40 zł chce" Czy mogłabyś dodatkowo podać nam swój numer pesel/NIP oraz adres urzędu skarbowego?" czy to nie jest lekka przesada?? o.O 

JEST!! powołaj się na przepisy i logikę, że przy nagrodach i wartości mniejszej, niż 760 zł nie powinni nawet pomyśleć o tym, żeby takie dane brać, a tym bardziej nie powinni ich żądać.
Poza tym jak chcą odprowadzać podatek od nagród, to powinni to robić w SWOIM US!!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6279218 Napisano: 03.11.2016 17:03:09 w Kaufland konkursy
anus napisał(a):

dostałam na numer telefonu, z którego puściłam tylko 1 zgłoszenie aż 3 eski o wygranej z różnych numerów w odstępach minutowych - ktoś też tak miał?

pewno to moje wygrane emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6279103 Napisano: 03.11.2016 13:52:08 w Kaufland konkursy
darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

darog napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na te ostatnie bony z Mają Włoszczowską??

tak, ale nawet na maila nie odpisują...

u mnie ta sama sytuacja, na maila nie odp..

jak kiedyś nie dostałam bona, to napisałam do nich. Poprosili o przekazanie maila, żeby widzieli, czy wysłałam paragon w terminie. Nie odpisali więcej, ale po kilku dniach bon dostałam.
Sprawdźcie, czy do maila dołączyliście skan paragonu, bo jeśli nie to możecie czekać emotka  
Albo poproście o podanie numeru przewozowego, bo może kurier awizował wirtualnie, albo w ogóle przesyłka zaginęła Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6279060 Napisano: 03.11.2016 12:41:44 w Kaufland konkursy
0 0

ziolko

#6278767 Napisano: 02.11.2016 22:24:22 w Punkty karne
asper01 - temat "kupię" NIE służy do kupowania paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6277978 Napisano: 01.11.2016 09:37:17 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

coraz bardziej "wartościowe " nagrody;
ORAL B w Biedronce;

nagroda II stopnia:1000 x Kubek na licencji Disney o wartości 5,00 złotych wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 1,00 zł., o łącznej wartości 6,00 złotych każdanagroda III stopnia:1000 x Książka na licencji Disney o wartości 5,00 złotych wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 1,00 zł., o łącznej wartości 6,00 złotych każda

emotka

zamiast dać po 100 cenniejszych nagród, to dają byle co, ale dużo Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6277924 Napisano: 31.10.2016 21:55:47 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

ziolko napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzam się że muszę utrzymywać swoje konkursowe numery które nic nie wygrywają emotka  co chwilę dostaję smsy o zbliżającym się końcowym terminie.... dziś rano dostaje smsa na numer który chyba nigdy nic nie wygrał... uradowana odczytuję a tu info o doładowaniu konta... emotka  !!!!!

jeśli masz numery w orange to wyślij smsa o treści START na 8002, przedłuży Ci ważność konta o rok 

Super wiadomość emotka  dziękuje 
a czy wie ktoś jak przedłużyć ważność plusa? Tam raz w tygodniu trzeba konto ładować emotka

jeśli nie masz jeszcze zarejestrowanych numerów, to idź do punktu plusa i zarejestruj... będziesz miała konto ważne rok, do tego na 30 dni 500 zł i 50 giga na internet. Niestety 500 zł tylko na połączenia i zwykłe smsy Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

ziolko

#6277645 Napisano: 31.10.2016 11:39:54 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

Wkurzam się że muszę utrzymywać swoje konkursowe numery które nic nie wygrywają emotka  co chwilę dostaję smsy o zbliżającym się końcowym terminie.... dziś rano dostaje smsa na numer który chyba nigdy nic nie wygrał... uradowana odczytuję a tu info o doładowaniu konta... emotka  !!!!!

jeśli masz numery w orange to wyślij smsa o treści START na 8002, przedłuży Ci ważność konta o rok  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6277298 Napisano: 30.10.2016 01:00:12 w SZUKAM....
petunija1 a co z demakijażem? emotka  
Najpierw wyjąć? 
ja mam jakieś -3 na jednym i -3,5 na drugim.. bez zmian od kilkunastu lat   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6277288 Napisano: 30.10.2016 00:41:27 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

ziolko napisał(a):

dziewczyny, a jak to jest z soczewkami w przypadku astygmatyzmu i skłonności do suchego oka? bo ja ponad pół życia noszę okulary (przydają mi trochę inteligencji emotka  ) i jak jest sezon zimowy, to mnie trafia, zanim szkła mi odparują po wejściu z zimnego do ciepłego i wilgotnego pomieszczenia  emotka emotka

ja mam astygatyzm ale soczewki dobrano mi standardowe bo różnica jest minimalna. A z suchym okiem możesz sobie poradzić tylko kroplami, w aptece bez problemu kupisz specjalnie krople do soczewek. 

korci mnie, ale z drugiej strony jeśli wyczuwam najdrobniejszy pyłek, to nie wiem, jak wytrzymam z takim dużym ciałem obcym w oku... 
A jak z malowaniem? przed włożeniem soczewki, czy po? Wyświetl w wątku >>
0 1 masa_k

ziolko

#6277282 Napisano: 30.10.2016 00:34:01 w SZUKAM....
dziewczyny, a jak to jest z soczewkami w przypadku astygmatyzmu i skłonności do suchego oka? bo ja ponad pół życia noszę okulary (przydają mi trochę inteligencji emotka  ) i jak jest sezon zimowy, to mnie trafia, zanim szkła mi odparują po wejściu z zimnego do ciepłego i wilgotnego pomieszczenia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6277268 Napisano: 29.10.2016 23:19:55 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie zobaczyłam, że w loterii Biedronka Winiary nie ma rezerwy do nagród II i III stopnia, i szlag mnie na miejscu trafił. emotka
Nie ma to, jak łatwy zarobek dla organizatora. emotka

Ten zapis w regulaminie jest absolutnie bez sensu- w każdym konkursie powinna być rezerwa.

bez sensu? a może bezprawnie? w końcu dali bardzo krótki czas na odesłanie paragonu, a jeśli nie dotrze to "sorry Winetou", nagroda przepada i jest nasza emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6277017 Napisano: 28.10.2016 23:16:42 w Biedronka
kristof23 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie REZERW z konkursu Coli...czy z III etapu już była, czy zatrzymali się na II?  emotka

zatrzymali sie na 2

no popatrz... a jak dzwoniłam do Smolara w tygodniu z pytaniem o wyniki z 4 etapu, to babka mi powiedziała, że smsy poszły w ub tygodniu i już nawet rezerwa została poinformowana... zirytowałam się, bo oczywiście znowu nic nie wygrałam.

Ciekawe, czy mówiła prawdę, czy powiedziała tak na odczepne emotka  na wszelki wypadek paragony jeszcze mam... zwyczajnie nie chciało mi się robić porządków w paragonach emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6276387 Napisano: 28.10.2016 08:56:42 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

Znowu ludzie z allegro! Dałam najniższą cenę ze wszystkich aukcji, a i tak piszą, żeby z 200 obniżyć do 150 zł emotka  "Przecież Pani to dostała za darmo"!!! Nosz kurde! Napisałam, żeby w takim razie też sobie wygrał jak za darmo rozdają i że życzę powodzenia emotka
I już więcej nie piszę, że to wygrana w konkursie, nie wiem czy komukolwiek potrzebna ta gwarancja do czegoś za 200 zł...

czasami ludzie myślą, że jak wygrana to masz jeszcze dopłacić, żeby oni to łaskawie wzięli.
Dobrze odpisałaś emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

ziolko

#6276386 Napisano: 28.10.2016 08:55:30 w Kaufland konkursy
bc14 napisał(a):

naprawde odrzucają zgłoszenie jeżeli wysłało się załącznik powyżej 1MB?

* W konkursie z bonami

nie wiem,... ale co to za problem zmniejszyć zdjęcie, czy skan?
Polecam program IrfanView  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6276202 Napisano: 27.10.2016 19:08:28 w Pomocy!!!!
marzenier - wiem, że za późno na takie rady, ale następnym razem jak będziesz pisać jakiegoś ważnego maila, to nie wpisuj od razu nadawcy... wtedy nic przez pomyłkę nie wyślesz emotka  wpiszesz, jak będziesz pewna treści  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6276199 Napisano: 27.10.2016 19:00:26 w Pomocy!!!!
marzenier napisał(a):

Pilnie potrzebny haker emotka

Czy istnieje możliwość jakos anulować maila którego już się wysłało.

Jestem debilem  emotka

raczej nie... emotka  ale zawsze możesz napisać drugiego maila do osoby, do której poszedł pierwszy mail, że to pomyłka i nie on/ona była adresatem wiadomości... 
Za co najmocniej przepraszasz.

To był mail oficjalny, czy kogoś obrzuciłaś błotem? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0