Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6271227 Napisano: 18.10.2016 11:09:03 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, że w moim domowym dystrybutorze na wodę (nieużywanym od dłuższego czasu) zalęgły się jakieś drobnoustroje. Woda zielona  emotka . Przepuściłam przez niego setki litrów wody, by choć trochę pozbyć się tego, ale wiadomo, nawet teraz gdy leci niby czysta, to strach przepuścić nawet " Cyrankę". Jest tu ktoś kto zna się na sanityzacji? bo chyba będę zmuszona zawieźć mazynę do dezynfekcji, choć to wysoka maszyna i pewnie zabulę jak za zboże za taką usługę  emotka

co prawda to nie dystrybutor, ale miałam tak kiedyś w pojemniku na wodę w żelazku emotka  jak zostało trochę wody, a żelazko stało na parapecie na słońcu, to miałam glony. 
Pomógł ocet  :) wlałam ocet, zostawiłam na kilka godzin - wiadomo, mały pojemnik. Ty musiałabyś pewno na dłużej. Później wypłukałam i pojemnik czysty. 
Możesz spróbować. Albo zadzwonić do firmy, z której masz ten dystrybutor i zapytać, co masz zrobić. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6271220 Napisano: 18.10.2016 11:01:23 w Wkurza mnie...
napisz... co prawda wspomniałam o "znajomej, która miała tak kilka razy" emotka  ale warto samemu napisać  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6271214 Napisano: 18.10.2016 10:53:09 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

zagrałam w mentosie, rolka zatrzymała mi się na biletach, po czym wróciła na "graj dalej"  emotka  nawet durnych biletów nie mogę wygrać, bo coś pokombinowali w aplikacji  emotka

Dokładnie o tym samym pisałam na forum nieco wcześniej - zdarzyło mi się to już kilkakrotnie. emotka

napisałam im właśnie, co o tym myślę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6271203 Napisano: 18.10.2016 10:44:49 w Wkurza mnie...
zagrałam w mentosie, rolka zatrzymała mi się na biletach, po czym wróciła na "graj dalej" emotka  nawet durnych biletów nie mogę wygrać, bo coś pokombinowali w aplikacji emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6271031 Napisano: 17.10.2016 21:47:16 w Biedronka
echh.... moich numerów nawet początków nie ma... jak znam swoje szczęście do smolara, to nie wygram nawet karty.. emotka emotka
wysłałam chyba 6 zgłoszeń... więc gdzie mi do Was emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6270543 Napisano: 17.10.2016 12:12:50 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

emotka nie wiedziałem nawet, że dostęp do tego topu jest blokowany emotka
pionas - jak widzisz, ten eksperyment się nie powiódł. Lenie nie mają dostępu do tego miejsca, a ci, którzy mają dostęp, też jak widać dotąd nie dodali ani jednego. Czyli w sumie też są leniami emotka emotka no to się zrobiła kwadratura koła...

a może ktoś nie chce wyjść na "lenia leniwego", więc jest "leniem pracowitym" i dodaje SWOJE konkursy, a nie te podane na tacy?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

ziolko

#6270394 Napisano: 17.10.2016 09:09:08 w Wkurza mnie...
neuronus napisał(a):

Mimo wszystko wkurza mnie, że nie mogę wejść na konkursy Kauflandu,  to jakaś przesada. Nie mogę się przez to podzielić swoimi przemyśleniami i korespondencja z organizatorami z użytkownikami forum. emotka

od 3 października nie udało Ci się znaleźć 3 konkursów?? hmmm.... ciekawe... emotka  
Nawet w temacie "teraz" było podanie kilkanaście linków do konkursów, które można dodać, a tu nic.... 
Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6270016 Napisano: 15.10.2016 19:28:24 w Punkty karne
magnus, cb656, lagertaalvikki - będę ta zła... symbolicznie po 1 punkcie dla każdego emotka  za dyskusję w temacie "teraz". Jak mieliście jakieś "ale", to mogliście o tym pisać gdzie indziej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6270010 Napisano: 15.10.2016 19:20:55 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

defed napisał(a):

Tej samej firmy? Może to była podróbka made in china  emotka  

Troszkę inny:
http://www.tesco....6.prd?skuId=100-3986
macałam go w sklepie.

ten termos jest genialny, bo ma 2 kubki i jest pojemny. Kupiłam go nawet... do czasu... niestety był dobry do pierwszego użycia bo lekkie przechylenie i puknięcie torby spowodowało, że się stłukł emotka  
Teraz wolę termosy ze stali nierdzewnej. Nawet kupiłam sobie dzbanek konferencyjny o pojemności 1,2 litra w kauflandzie emotka  za 60 zł chyba. Biorę go na wyjazdy, jest wygodny, nic nie leci, jest szczelny. 
Minus, że nie ma kubka, ale zawsze można wziąć inny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6269579 Napisano: 14.10.2016 16:12:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
szaleństwo... mam ściereczkę z lubelli  emotka  emotka  zgłosiłam 2 kody Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6269279 Napisano: 14.10.2016 00:02:08 w Biedronka
ja też nie wygrałam nic w coli emotka  ale może auto chociaż wpadnie... emotka Wyświetl w wątku >>
2 maryam, brucee 0

ziolko

#6269174 Napisano: 13.10.2016 18:38:56 w Wkurza mnie...
dang21 - jak na razie neuronus zasłużył sobie jedynie na punkt karny emotka
Ale może nick zobowiązuje??? hmmm.... Wyświetl w wątku >>
2 dang21, kalka 0

ziolko

#6269172 Napisano: 13.10.2016 18:35:49 w Wkurza mnie...
neuronus napisał(a):

Wkurza mnie, ze zalozylem sobie konto na e-konkursach i nie moge wejsc na forum dotyczace konkursow Kauflandu i Biedronki, jakby to byly jakies fora dla wyjatkowo wtajemniczonych uzytkownikow. Jakie jest uzasadnienie dla wymogu dodania 3 konkursow? Przeciez to jest jakas bzdura i przerost formy nad trescia. W czym jest lepszy uzytkownik, ktory dodal jakies 3 konkursiny, w ktorych mozna wygrac np. butelke coli czy inne g..., od swiezego uzytkownika?

bo żeby korzystać z forum, trzeba dać coś od siebie... a nie tylko żądania - co widać na Twoim przykładzie.
Pierwszy post i od razu pretensje i roszczenia. 
Może najpierw byś się przywitał, jak kultura nakazuje, a nie od razu z buzią??  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6268668 Napisano: 12.10.2016 23:43:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Cztery kąty to Ładny dom... więc wyniki mnie nie dziwią... Kiedyś brałam udział w konkursie w Ładnym domu i cóż... nagrodzili co chcieli, mimo ograniczeń w ilości znaków (nagrodzili między innymi coś, co miało ok 300 znaków, zamiast regulaminowych 160, bo "komisji się spodobało") emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6268627 Napisano: 12.10.2016 21:47:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no cóż... nawet wpisywanie się w tym temacie nic nie daje... emotka  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6266221 Napisano: 08.10.2016 18:13:59 w WC - rozmowy o wszystkim
adamadam napisał(a):

a jak tak z innej beczki, mam pytanie trudne co zrobić by nowe buty nie robiły mi odcisków, buty są nowe , ale bardziej od nie noszenia, bo zrobię w nich zakupy i już dają o sobie znak, już się zastanawiam czy nie zbić ich od środka młotkiem, ale zapewne ma ktoś tu lepszy sposób. proszę o odpowiedź na pw

można kupić w sklepie obuwniczym płyn do rozciągania, np. w CCC spray. Daje radę, pod warunkiem, że to buty ze skóry.
Ewentualnie można dać do szewca, żeby rozbił na kopycie. Kwestia kilku-kilkunastu złotych  ;)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6265391 Napisano: 06.10.2016 19:47:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
do du*y ten rok konkursowy emotka  już dawno tak kiepskiego roku nie było.. nagród tyle, co kot napłakał, jedynie koszty ponoszę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6265142 Napisano: 06.10.2016 13:39:53 w Pomocy!!!!
lena5_1985 napisał(a):

W jaki sposób mogę oznaczyć kogoś z forum w wypowiedzi?  emotka

po pierwsze - cytując wypowiedź tej osoby
po 2 - kopiując nick tej osoby, np cb656  - sorry, ale byłeś pierwszy powyżej wpisu o pomoc emotka  
a tu netka2000 - druga osoba 

jak osoba jest zaznaczona, to nick jest na czerwono Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6264937 Napisano: 06.10.2016 09:30:55 w PLAGIATY
chasia napisał(a):

Czy ktos pamieta sytuacje, by organizator odebrał kiedyś nagrodę za plagiat?

oczywiście... PKO, jakiś konkurs z samochodem, co ktoś splagiatował czyjeś hasło sprzed kilku lat (co najlepsze to hasło wcześniej wygrało tylko MP3 emotka  ), na przepis - ktoś ukradł hasło Karola Okrasy - plagiatorce odebrano nagrodę w postaci wycieczki do Włoch. Czyli od ręki podałam 3 konkursy, w których odebrano nagrody emotka  

Nie mam teraz czasu na szukanie tego w necie, ale jeśli tego nie usunęli, to wszystko można znaleźć  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6264935 Napisano: 06.10.2016 09:28:17 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzam się, bo robimy nowe ogrodzenie i coś trzeba przed nim posadzić, jakąś zieleninę. Nie znam się zupełnie, nienawidzę wszystkiego co się wiąże z ogrodnictwem a jako, że jestem kobietą to się wszystkim wydaje, że ja to ogarnę. 

może winobluszcz? emotka  będzie się wspinał po ogrodzeniu
Albo tuje, jeśli nie chcesz, żeby się pięło po ogrodzeniu  Wyświetl w wątku >>
0 0