Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6269579 Napisano: 14.10.2016 16:12:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
szaleństwo... mam ściereczkę z lubelli  emotka  emotka  zgłosiłam 2 kody Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6269279 Napisano: 14.10.2016 00:02:08 w Biedronka
ja też nie wygrałam nic w coli emotka  ale może auto chociaż wpadnie... emotka Wyświetl w wątku >>
2 maryam, brucee 0

ziolko

#6269174 Napisano: 13.10.2016 18:38:56 w Wkurza mnie...
dang21 - jak na razie neuronus zasłużył sobie jedynie na punkt karny emotka
Ale może nick zobowiązuje??? hmmm.... Wyświetl w wątku >>
2 dang21, kalka 0

ziolko

#6269172 Napisano: 13.10.2016 18:35:49 w Wkurza mnie...
neuronus napisał(a):

Wkurza mnie, ze zalozylem sobie konto na e-konkursach i nie moge wejsc na forum dotyczace konkursow Kauflandu i Biedronki, jakby to byly jakies fora dla wyjatkowo wtajemniczonych uzytkownikow. Jakie jest uzasadnienie dla wymogu dodania 3 konkursow? Przeciez to jest jakas bzdura i przerost formy nad trescia. W czym jest lepszy uzytkownik, ktory dodal jakies 3 konkursiny, w ktorych mozna wygrac np. butelke coli czy inne g..., od swiezego uzytkownika?

bo żeby korzystać z forum, trzeba dać coś od siebie... a nie tylko żądania - co widać na Twoim przykładzie.
Pierwszy post i od razu pretensje i roszczenia. 
Może najpierw byś się przywitał, jak kultura nakazuje, a nie od razu z buzią??  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6268668 Napisano: 12.10.2016 23:43:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Cztery kąty to Ładny dom... więc wyniki mnie nie dziwią... Kiedyś brałam udział w konkursie w Ładnym domu i cóż... nagrodzili co chcieli, mimo ograniczeń w ilości znaków (nagrodzili między innymi coś, co miało ok 300 znaków, zamiast regulaminowych 160, bo "komisji się spodobało") emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6268627 Napisano: 12.10.2016 21:47:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no cóż... nawet wpisywanie się w tym temacie nic nie daje... emotka  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6266221 Napisano: 08.10.2016 18:13:59 w WC - rozmowy o wszystkim
adamadam napisał(a):

a jak tak z innej beczki, mam pytanie trudne co zrobić by nowe buty nie robiły mi odcisków, buty są nowe , ale bardziej od nie noszenia, bo zrobię w nich zakupy i już dają o sobie znak, już się zastanawiam czy nie zbić ich od środka młotkiem, ale zapewne ma ktoś tu lepszy sposób. proszę o odpowiedź na pw

można kupić w sklepie obuwniczym płyn do rozciągania, np. w CCC spray. Daje radę, pod warunkiem, że to buty ze skóry.
Ewentualnie można dać do szewca, żeby rozbił na kopycie. Kwestia kilku-kilkunastu złotych  ;)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6265391 Napisano: 06.10.2016 19:47:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
do du*y ten rok konkursowy emotka  już dawno tak kiepskiego roku nie było.. nagród tyle, co kot napłakał, jedynie koszty ponoszę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6265142 Napisano: 06.10.2016 13:39:53 w Pomocy!!!!
lena5_1985 napisał(a):

W jaki sposób mogę oznaczyć kogoś z forum w wypowiedzi?  emotka

po pierwsze - cytując wypowiedź tej osoby
po 2 - kopiując nick tej osoby, np cb656  - sorry, ale byłeś pierwszy powyżej wpisu o pomoc emotka  
a tu netka2000 - druga osoba 

jak osoba jest zaznaczona, to nick jest na czerwono Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6264937 Napisano: 06.10.2016 09:30:55 w PLAGIATY
chasia napisał(a):

Czy ktos pamieta sytuacje, by organizator odebrał kiedyś nagrodę za plagiat?

oczywiście... PKO, jakiś konkurs z samochodem, co ktoś splagiatował czyjeś hasło sprzed kilku lat (co najlepsze to hasło wcześniej wygrało tylko MP3 emotka  ), na przepis - ktoś ukradł hasło Karola Okrasy - plagiatorce odebrano nagrodę w postaci wycieczki do Włoch. Czyli od ręki podałam 3 konkursy, w których odebrano nagrody emotka  

Nie mam teraz czasu na szukanie tego w necie, ale jeśli tego nie usunęli, to wszystko można znaleźć  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6264935 Napisano: 06.10.2016 09:28:17 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzam się, bo robimy nowe ogrodzenie i coś trzeba przed nim posadzić, jakąś zieleninę. Nie znam się zupełnie, nienawidzę wszystkiego co się wiąże z ogrodnictwem a jako, że jestem kobietą to się wszystkim wydaje, że ja to ogarnę. 

może winobluszcz? emotka  będzie się wspinał po ogrodzeniu
Albo tuje, jeśli nie chcesz, żeby się pięło po ogrodzeniu  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6264500 Napisano: 05.10.2016 11:58:33 w PLAGIATY
kumulacja napisał(a):

Kolejna odpowiedź:
Szanowna Pani, Każdy uczestnik konkursu „Soraya Najlepsza pod słońcem” ma prawo złożyć reklamację zgodnie z regulaminem konkursu.
Postępowanie reklamacyjne jest dobrowolne dla wszystkich Uczestników Konkursu.
Reklamacja powinna zawierać: imię,
nazwisko, dokładny adres Uczestnika Konkursu, przyczynę reklamacji oraz podpis osoby składającej reklamację.
Prosimy zatem o uzupełnienie danych niezbędnych do przyjęcia Pani zgłoszenia jako reklamacji. Organizatorzy 

soraya@sowhat.pl

jak wymagają takich danych, to niech SAMI TEŻ SIĘ PODPISZĄ POD ODPOWIEDZIĄ... a nie bez podpisu albo "zespół"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6264497 Napisano: 05.10.2016 11:54:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

czy wyrzucacie już korki z Żywiec Zdrój i opakowania z Familijnych? ja nic nie wygrałam ale łudziłaś się na jakieś rezerwy.. ? inne praagony sobie moga leżeć ale te opakowania i korki zajmują mi za dużo miejsca w mojej szufladzie skarbów emotka

familijnych nie wyrzucam... lepiej potrzymać kilka dni dłużej, niż żałować, że nagroda przepadła Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

ziolko

#6264322 Napisano: 05.10.2016 01:14:15 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

https://mooney.pl/skup#infographic

Korzystał ktoś z usług tej firmy? Jeśli tak to jakie macie doświadczenia z nimi? 

Wirtualny lombard...
jeśli faktycznie chcesz coś sprzedać to idź do lombardu w miejscu zamieszkania.
Mnie tutaj nie pasuje, że trzeba im wysłać przedmiot, a oni wycenią po otrzymaniu. A jak wyślesz np. tv a on ulegnie uszkodzeniu w trakcie transportu to co zrobisz?? będziesz stratny... bo z odszkodowaniem od firmy kurierskiej różnie bywa.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6264314 Napisano: 05.10.2016 00:10:38 w Zjazd e-konkursowiczów
joan napisał(a):

jankowska napisał(a):

Dobra,na zdjęciu dwie osoby mają aureolki ze światła...jedna z nich to ja 

Następnym razem poprzebieramy się za postacie z naszych avatarów i będzie wszystko jasne emotka

powiedz, że żartujesz emotka  
A jeśli mówisz prawdę, to proszę o info, za którą Jagę mam się przebrać emotka  bo coś mi się wydaje, że bliżej mi do pierwszej, niż aktualnej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6263631 Napisano: 03.10.2016 22:05:56 w WC - rozmowy o wszystkim
parole21 napisał(a):

Mam pytanie o loterię w Polo. Czytałem regulamin i jednoznacznej odpowiedzi na swoje pytanie nie znalazłem. Znalazłem w sklepie paragon na ponad 60 zł z użyciem karty lojalnościowej. I teraz pytanie. Mogę wziąć udział w loterii z takim paragonem? Bo niby przez kartę naliczane jest więcej losów. Czy Smolar może to później jakoś weryfikować, że to np nie moja karta?

nie mam pojęcia, ale wiem, że karty są rejestrowane na konkretne dane łącznie z adresem Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6261804 Napisano: 29.09.2016 21:24:19 w Popraw sobie humor...
znalezione na profilu adwokata na fb emotka  - skopiowane żywcem emotka  

To jest żart , ale żart zasłyszany dzisiaj w Sądzie :-) .
W pokoju w Sądzie siedzi 2 sędziów . Nagle do pokoju wchodzi jakiś facet i mówi do jednego z sędziów : 
- Pańska żona potrąciła mnie dziś czarnym Mercedesem . Albo pan mi zapłaci 10 000 zł odszkodowania albo podam pana do Sądu . 
Sędzia bez słowa wypłaca facetowi pieniądze . Facet wychodzi z pokoju , a kolega się go pyta : 
- Dlaczego Ty zapłaciłeś temu facetowi te pieniądze ?! Przecież ty nie masz żony ani czarnego Mercedesa .
- No wiesz......  sprawa trafiłaby do Sądu i różnie to mogłoby się skończyć .  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6261730 Napisano: 29.09.2016 18:18:28 w SZUKAM....
wpadłam na szybko emotka

Szukam konkursów, gdzie trzeba kupić jakieś pachnidło męskie emotka  
a teraz wracam do roboty, póki szef nie widzi emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6261317 Napisano: 28.09.2016 22:22:03 w Kaufland konkursy
magdal14 napisał(a):

Czy na paragonie *potrzebnym do konkurs może być płatność bonem? Czy musi być gotówka lub karta?

może być... ja tak robię i czasami uda się coś wygrać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6261301 Napisano: 28.09.2016 21:49:20 w Wkurza mnie...
piszcie reklamację, póki jest na to czas... posiłkujcie się regulaminem, jeśli macie screeny to dołączcie je do reklamacji. A pismo wyślijcie poleconym za potwierdzeniem odbioru.
Kiedyś napisałam reklamację, jak jeden organizator pojechał po bandzie, też w konkursie zręcznościowym, dołączyłam screeny, to mieli "argument", że na wydrukach nie widać daty i godziny emotka  bo nie zmieściło się na wydruku, ale było napisane ręcznie. 
Ale w aplikacji nic nie ginie... ostatecznie udało mi się z nimi wygrać emotka  ale to nie była agencja reklamowa organizująca dużo konkursów...  Wyświetl w wątku >>
0 0