Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Podobno zwolnili 2 tys ludzi z 10 tys zatrudnionych Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czasami jednak wynika to z nieznajomości tematu. "Bo jak zgłasza to jego praca". Ostatnio tak było w jednym konkursie, ale organizator został uświadomiony w temacie konkursów na fb i niby ma się poprawić na przyszłość
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nieudolna przeróbka w programie graficznym
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kurier mówił, że kiedyś zaginęła mu przesyłka, więc jeśli teraz będzie podobna sytuacja, to obetną mu pensję, czy premię (nie pamiętam, bo to kilka lat temu było). No i proszę...
Po wszystkim doszłam do wniosku, że pójdę na rękę komuś, a sama będę miała nieprzyjemności. Więc jeśli teraz coś jest niejasnego i kurier kręci, to domagaj się reklamacji.
Co do reklamacji - nie naciskaj, nie pytaj.
Jeśli nie odpiszą w ciągu 14 dni od złożenia reklamacji, wtedy z automatu jest ona uznana za zasadną.
Jeśli domagałaś się finansowego zadośćuczynienia, to powinni Ci je wypłacić w pełnej wysokości.
Nieważne, czy składasz reklamację na buty, sprzęt, czy usługę kurierską. 14 dni i kropka. Oczywiście to dni kalendarzowe liczone od następnego dnia od pisma, czyli jeśli pisałaś np. 1 września, to czas liczy się od 2 do 15 września. 16 możesz uznać, że niezależnie od odpowiedzi Twoje żądania powinny być spełnione.
Miałam tak z reklamacją butów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Więc proszę o powrót do dyskutowania o konkursach, a nie instytucjach państwowych
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Co do kwestii (ogólnej) robienia zdjęć samowyzwalaczem czy pilotem, ja też czasami używam pilota, ale to JA trzymam tego pilota, JA ustawiam osobę, czy osoby na zdjęciu i to JA go naciskam w odpowiednim momencie... i to JA wtedy jestem autorką zdjęcia.
Robię wtedy więcej zdjęć, w razie gdyby coś nie wyszło - najpierw ustawiam kadr i ostrość, później lecę na miejsce i naciskam guzik. Proste. A pilot znowu tak dużo nie kosztuje...
Mój aparat, mój pomysł na zdjęcie, moje ustawienie kadru, mój pilot = moje zdjęcie (autorstwo)
Nie rozumiem tej całej afery...
ps. ostatnio robiłam zdjęcia na chrzcinach. Były ustawiane zdjęcia grupowe i też na nich byłam. Ciekawe jak?? oczywiście robiłam zdjęcia za pomocą pilota
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Żałuję, że brałam ten antybiotyk... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Więc zastanów się, czy chcesz mieć ładną cerę kosztem problemów z jelitami, czy jednak możesz stosować zewnętrznie jakieś preparaty, typu kremy, maści, napary itp. Ja wybrałam drugie rozwiązanie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale PARAGONY TYLKO NA TRWAJĄCE KONKURSY!!
JEŚLI KTOŚ BĘDZIE OFEROWAŁ, ALBO SZUKAŁ PARAGONU PO OGŁOSZENIU WYNIKÓW, TO DOSTANIE PUNKTY KARNE, A W EFEKCIE BANA!!!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeśli nie wiesz, gdzie możesz coś napisać, to zawsze możesz to zrobić w temacie "wc damski" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://opole.nasz...251,art,t,id,tm.html --- tu jest informacja, jak odstąpić od umowy
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
echh... pomysł dobry, ale myślę, że na początku będzie maaaaaaassaaa pracy z takimi ogłoszeniami wszędzie... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A może po prostu: "jesteś za pozostawieniem tematu "paragony", czy nie?"
odp. tak, nie
Oraz drugie pytanie
"jesteś za ograniczonym dostępem do tematu "paragony"?
odp - tak, nie
@pionas co Ty na to?