Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6248036 Napisano: 31.08.2016 13:21:02 w Wkurza mnie...
pioge7 - no to wyjaśnij sprawę, żebyś nie stracił pracy. Szczerość czasami jest lepsza, niż przemilczenie  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6247371 Napisano: 30.08.2016 00:18:10 w Znikajace konkursy
ewikewik napisał(a):

Smolar i promocja dla sieci Makro, która zniknęła. Trwała od 08.08.2016 a teraz jej nie ma. Kliknięcie w jakiekolwiek materiały
przekierowuje do formularza ogólnej loterii dla wskazanych sklepów.
09.08 wysyłałam sms na bazie danych z formularza dla sieci Makro a oni
ją bez słowa usunęli?

RADOŚĆ Z WYGRANEJ – loteria Coca-Cola
https://www.radosczwygranej.pl/mobile/
Loteria organizowana jest wyłącznie w sieci MAKRO Cash & Carry ... Organizatorem loterii jest Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o. Regulamin

no to zadzwoń jutro do nich i zapytaj, dlaczego konkurs zniknął... a jeśli będą kręcić to zrób aferę

Swoją drogą - konkurs był w bazie? bo jakoś go nie widzę... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6246626 Napisano: 26.08.2016 22:23:25 w WC - rozmowy o wszystkim
dede napisał(a):

Mam problem z wygranym sprzętem który wymaga naprawy. Teoretycznie jest na gwarancji, ale jedyny dokument jaki wówczas otrzymałam od organizatora to protokół odbioru nagrody na którym to nie ma daty przekazania a przy gwarancji jest ona oczywiście istotna. Co tu robić, ciekawe czy teraz organizator dośle mi takie coś? Jakie macie doświadczenia?

jak nie było daty przekazania, to ja miałam datę odbioru od kuriera (może być nawet list przewozowy). Ewentualnie można samemu wpisać do protokołu - kiedyś tak zrobiłam w przypadku jakiejś wygranej, ale ostatecznie "na zapas", bo sprzęt mi się nie popsuł. 
A jak miał małą awarię po kilku latach to zaniosłam do serwisu i zapłaciłam 35 zł za naprawę emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6246233 Napisano: 25.08.2016 23:38:54 w Kaufland konkursy
Niebieska_Laguna napisał(a):

joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wow. Widziałam, że już pierwsze auto padło na forum. Szybko wybrali zwycięzce emotka A podejrzewam, że było multum zgłoszeń.

Jedyne, co padło... to ludziom na rozum od nadmiaru kauflandowych wrażeń emotka

Nikogo jeszcze nie wybrali, bo najpierw ogarniają zgłoszenia.

Przeczytałam gdzieś, że ktoś już dostał od nich mejla. A o tej porze uwierzę we wszystko emotka

JA dostałam emotka  

Z odpowiedzią na zadane pytanie emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6246206 Napisano: 25.08.2016 22:39:59 w Kaufland konkursy
a ja du... jestem... paragony miałam od 18 sierpnia, to oczywiście jak zwykle czekałam na ostatnią chwilę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6246192 Napisano: 25.08.2016 22:21:28 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

Nie jestem przekonana, że moje były jasne i treściwe,  emotka  ale jednego jestem pewna: z braku weny pisałam mega krótko   emotka

ja patrzyłam jednym okiem i wysłałam jedno krótkie... później otworzyłam trochę drugie oko i więcej się rozpisałam emotka   emotka

Co do godzin potwierdzeń...
Dostałam taką odpowiedź:
"Dzień dobry,
 dziękujemy za wiadomość z 2016-08-25.
W odpowiedzi na Pani zapytanie, uprzejmie informujemy, że zgłoszenie mamy zarejestrowane w systemie 24 sierpnia o godzinie 23:58. Ponadto informujemy, że potwierdzenia od nas mogą przychodzić z 10-miutowym opóźnieniem. "
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6245788 Napisano: 25.08.2016 09:22:21 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Wy nie na czasie.
Teraz co innego zaczyna posyłać  emotka

tak? to dawaj emotka  popatrzymy  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6245752 Napisano: 25.08.2016 00:37:04 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

Ziolko, ja pisałam krótko - hasło, to hasło emotka  i mam nadzieję, że organizator zna definicję hasła  emotka

a ja krótko i długo... z tymi hasłami różnie bywa. Czasami piszą o haśle, a nagradzają epopeje (piszę ogólnie)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6245742 Napisano: 25.08.2016 00:26:55 w Kaufland konkursy
pewno nie powiecie, o czym pisaliście emotka  ale może chociaż zdradzicie jak długie zgłoszenia poszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6245740 Napisano: 25.08.2016 00:20:09 w Kaufland konkursy
claudia napisał(a):

u mnie potwierdzenia brak emotka  a co do daty paragonu, nie da się nawet wpisać już z pierwszego etapu

może masz w spamie? u mnie pierwsze w spamie, a drugie normalnie w odebranych

Skoro nie da się wpisać daty z 1 etapu, to teoretycznie powinno mi dobrze wysłać  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6245738 Napisano: 25.08.2016 00:18:07 w Kaufland konkursy
poza tym super, żeście pisali w tym temacie, bo już na 70% spałam, tylko jedno oko co jakiś czas mi się otwierało i patrzyło na forum emotka  no i widzę, że jest temat kaufland. No dobra... trzeba zobaczyć, co tam piszecie. No i dzięki Wam dowiedziałam się, że dziś kończy się etap samochodowy, więc zmobilizowałam tyłek do wstania, szare komórki do wymyślenia czegoś i poszły wszystkie 2 paragony emotka  pierwsze zgłoszenie "takie se", przy drugim przyłożyłam się nieźle, ale ten czas potwierdzenia trochę mnie zirytował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6245734 Napisano: 25.08.2016 00:12:18 w Kaufland konkursy
kalka, napisałam do nich maila z zapytaniem, o której moje zgłoszenie wpłynęło do nich... pisałam na adres service@kaufland.pl - z regulaminu.
Może też napisz? emotka  
Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

ziolko

#6245729 Napisano: 25.08.2016 00:00:31 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

bruce - etam, zwieszam nos na kwintę i odpuszczam, widocznie to pierwsze Audi nie jest mi przeznaczone. Dopiero następne! emotka

a ja właśnie wysłałam bez problemu... poszło o 23:58 a potwierdzenie na maila dostałam 00:00  emotka
Kurcze, a to akurat wyszło mi wypasione  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6245717 Napisano: 24.08.2016 23:27:05 w Kaufland konkursy
kurcze, nie podoba mi się to, że trzeba podać pesel w zgłoszeniu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6245705 Napisano: 24.08.2016 22:59:00 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie bez twarzy. No kurde facet zgubił Tyskie (główna + inne), Prince Polo (główna) a położył Dax Sun koło siebie lezące w tych samych ciuchach juz ponad 2 lata na tej samej murawie w tej samej pozycjiemotka
Bez twarzy, bez ambicji ....
http://www.dax.co...otograficzny/gallery

tutaj tak samo http://www.radioz...Podwojna-radosc-z-HP

Wklejka i tyle emotka  to nawet nie jest pocztówka, tylko nieudolny fotomontaż  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6245227 Napisano: 24.08.2016 09:29:10 w Wkurza mnie...
huda napisał(a):

Wkurza mnie, że na pewnym blogu wyniki tak się przeciągają. Tak to bym wykreśliła z listy i do widzenia. I wkurza mnie, że się wkurzam na brak wygranej, a dopiero co wpadł Iphone - czyżby objawy uzależnienia?

ewidentnie uzależnienie emotka  im lepsza nagroda, tym więcej się chce emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6244962 Napisano: 23.08.2016 16:31:12 w Wkurza mnie...
do.ta.3 napisał(a):

tak zgadzam się z Tobą, 
wysłałam zapytanie o autentyczność podpisu ale niestety milczą 

to ta piłka z kauflanda? jeśli tak to pani, z którą wtedy rozmawiałam mówiła, że kontaktowała się ze sponsorem i sponsor twierdził, że Lewandowski siedział i podpisywał te piłki.
Nie wiem, jak było naprawdę, ale swoją drogą zauważcie, że jakbyście mieli podpisać coś dziesiątki, czy setki razy, to Wasz podpis na początku też byłby ładny, a na koniec nieczytelny bazgroł  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6243354 Napisano: 19.08.2016 17:24:39 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

Czy w Decathlonie można kartą prezentową zapłacić za karty prezentowe o niższych nominałach?

najlepiej będzie, jak zapytasz ich na fb albo zadzwonisz do swojego sklepu  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6242971 Napisano: 19.08.2016 09:25:29 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

staszek napisał(a):

donia7 napisał(a):

ja pierd... nie wierzę emotka ale ci rodzice głupi

Tak samo zareagowałam... Aż nie chce się wierzyć, że ktoś może coś takiego zrobić własnemu dziecku.

Aż nie chce się wierzyć, ze podonmymi fotkami ludzie grają nawet o piwo na FB. Brak wyobraźni czy pozbawieni rozumu ?  Co kiedyś powie dziecko jak fotka będzie fruwać po necieemotka

nie dość, że głupi, bo nagie zdjęcia... to jeszcze nie na temat emotka   bo zadaniem konkursowym była zabawa w pianie / z pianą. A golutkie dzieci, w samej wodzie, albo i bez wody.. gdzie sens? gdzie logika? gdzie wstyd rodziców???  Wyświetl w wątku >>
2 nkba, monkakk 0

ziolko

#6242874 Napisano: 18.08.2016 21:56:41 w Paragony
dzięki Wam, czyli osobom, które oferują paragony z biedronki za grosze nie ma szans na rezerwę - a cwaniacy i sępy się cieszą emotka emotka Wyświetl w wątku >>