Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6236797 Napisano: 03.08.2016 12:25:32 w SZUKAM....
ewka.kr napisał(a):

szukam osoby , która wygrała piłkarzyki z Warki/Heinekena i wie , który konkretnie to jest model. z moich internetowych poszukiwań wynikają sprzeczne informacje a nie chce ich rozpakowywać

jeśli chcesz je sprzedać, a nie są zafoliowane to może lepiej rozpakuj, żeby zobaczyć, czy wszystko w porządku. Bo może się okazać, że jednak coś jest uszkodzone i po sprzedaży kupujący będzie miał pretensje a Ty nieprzyjemności, ze zwrotem kasy łącznie  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6236690 Napisano: 03.08.2016 00:01:35 w Wkurza mnie...
fragles napisał(a):

delvitto napisał(a):

niesamowicie mnie wkurzają spamy, w ilości kilkudziesięciu sztuk dziennie, na poczcie u męża, a teraz zaczynają (póki co w mniejszej ilości) trafiać i na moją pocztę ;( wszystkie dotyczą dodatkowego zarobku, opcji binarnych, zarabiania w $, stawiania domu w 2 miesiące, sekretów szybkiego zarobku...itp, itd. 
Szukałam w nich jakiegoś linku by się z tego shitu wypisać, ale nie ma! Nigdy nigdzie nie klikaliśmy w takie strony, a spam się wciąż ma dobrze:( kiedy nie usuwam regularnie, to po kilku dniach mamy tego zatrzęsienie, ostatnio po weekendzie usuwałam u męża ponad 600 spamu emotka  nie chciałabym przez przypadek usunąć jakiejś ważnej zabłąkanej wiadomości, jak się tego pozbyć? 

U mnie samo się powoli wyciszyło, ale po kilku tygodniach. Teraz przychodzi tylko sporadycznie.

delvitto NIE KLIKAJ w linka na wypisanie się!!!! bo wtedy się zapisujesz!! emotka  też tak robiłam i teraz walczę ze spamem na koncie na o2. Kilkaset tygodniowo...
Jedynie wrzucam do spamu, bo tylko tyle mogę zrobić (oprócz skasowania konta)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6235354 Napisano: 30.07.2016 23:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Noo fajnie....ja kupiłam viziremotka Jakie to TQ jest durne, żadna agencja mi nie napsuła krwi  jak oni

pozostaje dzwonić do nich w poniedziałek i pytać... może to kolejny konkurs, w którym produkty są tematyczne, jak w kauflandzie ostatnio, co były tylko 4 marki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6235351 Napisano: 30.07.2016 23:07:20 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

nie czytałem regulaminu, więc zaufałem..
http://www.e-konk...ni.html#.V50SCDVPI6U
kupiłem towar..a tu trwał do 31 maja...no..2 mies po terminie..
ale w bazie aktualny do września...

cóż... tak to jest, jak ktoś nie sprawdza dokładnie dat w regulaminie, tylko wstawia pierwszą, jaka mu wpadnie w oko.
Poza tym regulamin jest trochę myląco napisany.
Ogólnie konkurs zgłosiłam jako zakończony Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6235347 Napisano: 30.07.2016 22:47:26 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, ze ostatnio nic nie wygrywam, a rodzina i znajomi wciaz wypytuja o moje nowe zdobycze. Wiem, zr to glupie, co napisze, ale szkoda, ze nie wygrywam jakichs wartosciowych nagrod, aby inni mi zazdroscili i w zwiazku z moimi nagrodami snuli jakies wydumane teorie spiskowe emotka

jakbyś takie wartościowe nagrody wygrywała i byłyby teorie spiskowe, to byś marudziła, że szkoda, że nie wygrywasz drobnych rzeczy, to byś miała spokój emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6235342 Napisano: 30.07.2016 22:20:03 w Wkurza mnie...
@banka-manka napisał(a):

Komary!!! 
Jak nie bzyczą i nie dają spać, to pogryzą i tak swędzi, że też nie idzie spać bo człowiek się drapie! !!

weź posmaruj amolem, albo spirytusem salicylowym emotka  
Na ugryzienia meszek polecam okłady z wody i octu Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6235002 Napisano: 29.07.2016 15:38:30 w Pomocy!!!!
kachna1111 napisał(a):

pomocy!!
wchodzę na pocztę na o2 a tam wszystkie foldery puste
rano było wszystko ok
co teraz?

ktoś tak miał?

tam były ważne rzeczy

jak wchodzisz? bo ja loguję się TYLKO przez  http://prokonto.pl/ i - odpukać - nie miałam takich problemów. I nie mam tyle reklam przy logowaniu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6234310 Napisano: 28.07.2016 12:11:09 w Kupię...
nina54 napisał(a):

Kupię paragon na Garnier z Biedronki

Pamiętaj, że tutaj nie piszemy o paragonach. Do tego jest osobny temat: Paragony  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6234162 Napisano: 28.07.2016 00:08:09 w Kupię...
galante1 napisał(a):

Itaka Travelpass TUI Supertour Rainbow wakacje.pl voucher bon wygrany w konkursie odkupię na własny użytek
Warszawa TEL. 602 755 817

100% uczciwości transakcji.

cały czas jeden wpis na forum, a faktycznie ogłoszenia cały czas, tylko wcześniejsze kasowane...  emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6233990 Napisano: 27.07.2016 19:06:16 w Kaufland konkursy
buncia88 napisał(a):

melissa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy można jakoś poznać, co jest tą nieSZCZĘSNĄ piłką lewandowskiego, a co bonem do kaufa? Nie ukrywam, ze wolałabym bon... emotka

Chyba każdy by wolał bon... Niestety, żaden SMS nie zawiera informacji na temat rodzaju wygranej nagrody:(

Tu chyba większość marzy, by nie zostać laureatem nagrody I stopnia  po tej lawinie piłek jakie zafundowało nam Euro emotka

ja tam piłki na Euro nie wygrałam, więc może być piłka, może być bon emotka   Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

ziolko

#6233361 Napisano: 26.07.2016 17:11:10 w WC - rozmowy o wszystkim
WSZYSTKIM KRZYSZTOFOM (ZA WCZORAJ), ORAZ WSZYSTKIM ANNOM, ANIOM Z DZIŚ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6231028 Napisano: 19.07.2016 23:08:33 w SZUKAM....
mysz-s  ja też będę chrzestną emotka  i do spółki z chrzestnym kupujemy złoty łańcuszek ze szkaplerzem (medalikiem), plus pamiątkowe drewniane pudełko.. nie chcę dawać kasy, bo wiadomo... rozejdzie się. A tak mały będzie miał pamiątkę na długie lata.

Jakbyś miała możliwość, to może skontaktuj się z drugą osobą i zapytaj, czy chce dawać prezent składkowy, czy samodzielnie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6231022 Napisano: 19.07.2016 22:58:41 w Wkurza mnie...
doris1 napisał(a):

mia napisał(a):

Punkt karny przyjmuję na klatę, ale czemu do diaska karniaków nie dostają ci, co nie piszą w "Dotarła nagroda" ani z jakiego konkursu, ani czym? Co komu mówi enigmatyczne "piłka z Biedronki"?
To może ja wpiszę "dotarły zamówione na Allegro gacie". Też na pewno wszystkich to zainteresuje. emotka

Tak, dobrze mówisz.
Ja dostałam karniaka, bo zapytałam, kto wozi? Bo nie można wpisać: z jakiego konkursu, jaka nagroda, i np. etap, czy co jest istotne dla danego konka. Kto wozi to dla mnie ważna informacja, ponieważ różni kurierzy jeżdżą w różnych godzinach.

A już karniaki powinni dostać Ci, co się pochwalą w "Moje dzisiejsze wygrane", bez informacji w "informują" - potem człowiek musi główkować, czy dzwonią, sms-ują, @ a może wyniki gdzieś były!
A niestety jest masa osób, które na pw po prostu nie odpisują.emotka

bo niektórym nie chce się wklepać kilka dodatkowych literek, tylko wolą napisać enigmatycznie, a ty człowieku zastanawiaj się, co to za nagroda, z jakiego konkursu, jak dotarła itp... temat był wielokrotnie wałkowany, tak samo jak pytanie w temacie "informują" - jest wołami napisane nad polem do wpisywania komentarzy, co można pisać a czego nie, ale po co przeczytać ZE ZROZUMIENIEM???  Wyświetl w wątku >>
1 doris1 0

ziolko

#6231020 Napisano: 19.07.2016 22:55:20 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

szindy napisał(a):

Tutaj nie chodzi o to, że "jeśli coś im jest potrzebne to im zazwyczaj daje". Chodzi o sytuacje w której ktoś z rodziny mówi, ze a i owszem pomoże, kupi dany produkt (oczywiście ja finansuje owy zakup) ale tylko jeśli w razie ewentualnej wygranej podzielę się przychodem ze sprzedaży owej nagrody.

Czegoś nie kumam, jeśli Ty finansujesz zakup, to ten ktoś nie dość, ze ma darmowy produkt, to jeszcze chce kawałek wygranej? Szybko zakończyłabym współpracę z taka rodziną  emotka  Na forum jest sporo osób robiących zakupy konkursowe, jeśli nie masz danego sklepu, poproś o zakup (przed wysłaniem zgłoszenia), na pewno nikt nie będzie chciał Twojej wygranej, możesz ten znaleźć osoby do wymiany paragonowej - Ty masz dany sklep, ktoś inny i kupujecie sobie nawzajem produkty konkursowe. 

zgadzam się... ludzie nie dość, że coś by mieli za darmo, to tak się rozbestwili, że jeszcze bu chcieli coś, na co w ogóle nie zasłużyli. 
A może oni uważają, że więzy krwi zobowiązują i masz dzielić się z nimi tak po prostu, bo to ciotka, wujek, czy coś w tym stylu? 

Myślę, że olać taką "rodzinkę" i lepiej zlecać na forum zakupy... koszt właściwie taki sam, bo tak czy siak to Ty musisz zapłacić, a nikt nie będzie rościł pretensji do Twojej ewentualnej wygranej. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6230023 Napisano: 16.07.2016 22:53:20 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Czy ktos z Was ma moze internet w Netii? Bo kurczę dostałam SMS od neti ze moje dane zostały wykradzione... I sie zastanawiam na ile mam sie bać... Czy ktos tez padł tego łupem?

http://technowink...nych-klientow/mllbm9

https://zaufanatr...ne-przez-wlamywaczy/

to jest info z ostatnich 10 dni... poszukaj w necie na ten temat  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6229549 Napisano: 15.07.2016 12:04:37 w SZUKAM....
żelazko, zapalniczka spowodują, że paragony zrobią się CZARNE!! Jeśli chcesz wiedzieć, jak to wygląda, to weź jakiś dowolny paragon i go tak potraktuj emotka   Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

ziolko

#6229502 Napisano: 15.07.2016 10:56:25 w Wkurza mnie...
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie pogoda od poniedziałku pada i padaemotka
Mam niezłe jeziorko na działce emotka
Niech zaświeci słońce i wrócą upałyemotka

żadnych upałów!!! to nie wiesz, że jak masz jeziorko plus wysoka temperatura = wylęgarnia komarów?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6227438 Napisano: 10.07.2016 21:43:45 w Pomocy!!!!
79magda napisał(a):

Jakieś 2 godziny temu postawiłam na gazie zasypane na noc cukrem wiśnie. Teoretycznie miał być z nich dżem, wygląda ciągle jak kompot. emotka Czy pominęłam jakiś ważny krok? emotka

dopiero teraz przeczytałam, więc pewno za późno emotka  

Następnym razem jak sok się zagotuje, to go odlej do innego garnka. Zaś resztę wiśni zostaw i zrób z  nimi, co chcesz.
Zaś sok osłodzony do butelek, czy słoików i będzie w sam raz na zimę emotka  czy na inną okazję, jak będziesz potrzebowała sam sok.
Robię tak z truskawkami, wiśniami, itp.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6226247 Napisano: 07.07.2016 11:51:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Takie "lajkowanie" może doprowadzić do sytuacji, że niektórzy będą zastanawiać się nad zadaniem np. prostego pytania dotyczącego zasad konkursu, bo są nowi - spodziewając się, że taka wypowiedź będzie niezaakceptowana, wyśmiana...
Bo jak wszyscy mają być równi, to adminom w postach też można dać "kciuka w dół"? emotka

hmmm... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6225500 Napisano: 06.07.2016 09:47:32 w GFK
ola26 - hmmm... to może im zaproponuj, że jak będziesz miała odpowiednią ilość punktów na koncie, to niech sobie odliczą za ten dodatkowy kod?  Wyświetl w wątku >>
1 xooxoo 0