Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6231028 Napisano: 19.07.2016 23:08:33 w SZUKAM....
mysz-s  ja też będę chrzestną emotka  i do spółki z chrzestnym kupujemy złoty łańcuszek ze szkaplerzem (medalikiem), plus pamiątkowe drewniane pudełko.. nie chcę dawać kasy, bo wiadomo... rozejdzie się. A tak mały będzie miał pamiątkę na długie lata.

Jakbyś miała możliwość, to może skontaktuj się z drugą osobą i zapytaj, czy chce dawać prezent składkowy, czy samodzielnie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6231022 Napisano: 19.07.2016 22:58:41 w Wkurza mnie...
doris1 napisał(a):

mia napisał(a):

Punkt karny przyjmuję na klatę, ale czemu do diaska karniaków nie dostają ci, co nie piszą w "Dotarła nagroda" ani z jakiego konkursu, ani czym? Co komu mówi enigmatyczne "piłka z Biedronki"?
To może ja wpiszę "dotarły zamówione na Allegro gacie". Też na pewno wszystkich to zainteresuje. emotka

Tak, dobrze mówisz.
Ja dostałam karniaka, bo zapytałam, kto wozi? Bo nie można wpisać: z jakiego konkursu, jaka nagroda, i np. etap, czy co jest istotne dla danego konka. Kto wozi to dla mnie ważna informacja, ponieważ różni kurierzy jeżdżą w różnych godzinach.

A już karniaki powinni dostać Ci, co się pochwalą w "Moje dzisiejsze wygrane", bez informacji w "informują" - potem człowiek musi główkować, czy dzwonią, sms-ują, @ a może wyniki gdzieś były!
A niestety jest masa osób, które na pw po prostu nie odpisują.emotka

bo niektórym nie chce się wklepać kilka dodatkowych literek, tylko wolą napisać enigmatycznie, a ty człowieku zastanawiaj się, co to za nagroda, z jakiego konkursu, jak dotarła itp... temat był wielokrotnie wałkowany, tak samo jak pytanie w temacie "informują" - jest wołami napisane nad polem do wpisywania komentarzy, co można pisać a czego nie, ale po co przeczytać ZE ZROZUMIENIEM???  Wyświetl w wątku >>
1 doris1 0

ziolko

#6231020 Napisano: 19.07.2016 22:55:20 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

szindy napisał(a):

Tutaj nie chodzi o to, że "jeśli coś im jest potrzebne to im zazwyczaj daje". Chodzi o sytuacje w której ktoś z rodziny mówi, ze a i owszem pomoże, kupi dany produkt (oczywiście ja finansuje owy zakup) ale tylko jeśli w razie ewentualnej wygranej podzielę się przychodem ze sprzedaży owej nagrody.

Czegoś nie kumam, jeśli Ty finansujesz zakup, to ten ktoś nie dość, ze ma darmowy produkt, to jeszcze chce kawałek wygranej? Szybko zakończyłabym współpracę z taka rodziną  emotka  Na forum jest sporo osób robiących zakupy konkursowe, jeśli nie masz danego sklepu, poproś o zakup (przed wysłaniem zgłoszenia), na pewno nikt nie będzie chciał Twojej wygranej, możesz ten znaleźć osoby do wymiany paragonowej - Ty masz dany sklep, ktoś inny i kupujecie sobie nawzajem produkty konkursowe. 

zgadzam się... ludzie nie dość, że coś by mieli za darmo, to tak się rozbestwili, że jeszcze bu chcieli coś, na co w ogóle nie zasłużyli. 
A może oni uważają, że więzy krwi zobowiązują i masz dzielić się z nimi tak po prostu, bo to ciotka, wujek, czy coś w tym stylu? 

Myślę, że olać taką "rodzinkę" i lepiej zlecać na forum zakupy... koszt właściwie taki sam, bo tak czy siak to Ty musisz zapłacić, a nikt nie będzie rościł pretensji do Twojej ewentualnej wygranej. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6230023 Napisano: 16.07.2016 22:53:20 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Czy ktos z Was ma moze internet w Netii? Bo kurczę dostałam SMS od neti ze moje dane zostały wykradzione... I sie zastanawiam na ile mam sie bać... Czy ktos tez padł tego łupem?

http://technowink...nych-klientow/mllbm9

https://zaufanatr...ne-przez-wlamywaczy/

to jest info z ostatnich 10 dni... poszukaj w necie na ten temat  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6229549 Napisano: 15.07.2016 12:04:37 w SZUKAM....
żelazko, zapalniczka spowodują, że paragony zrobią się CZARNE!! Jeśli chcesz wiedzieć, jak to wygląda, to weź jakiś dowolny paragon i go tak potraktuj emotka   Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

ziolko

#6229502 Napisano: 15.07.2016 10:56:25 w Wkurza mnie...
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie pogoda od poniedziałku pada i padaemotka
Mam niezłe jeziorko na działce emotka
Niech zaświeci słońce i wrócą upałyemotka

żadnych upałów!!! to nie wiesz, że jak masz jeziorko plus wysoka temperatura = wylęgarnia komarów?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6227438 Napisano: 10.07.2016 21:43:45 w Pomocy!!!!
79magda napisał(a):

Jakieś 2 godziny temu postawiłam na gazie zasypane na noc cukrem wiśnie. Teoretycznie miał być z nich dżem, wygląda ciągle jak kompot. emotka Czy pominęłam jakiś ważny krok? emotka

dopiero teraz przeczytałam, więc pewno za późno emotka  

Następnym razem jak sok się zagotuje, to go odlej do innego garnka. Zaś resztę wiśni zostaw i zrób z  nimi, co chcesz.
Zaś sok osłodzony do butelek, czy słoików i będzie w sam raz na zimę emotka  czy na inną okazję, jak będziesz potrzebowała sam sok.
Robię tak z truskawkami, wiśniami, itp.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6226247 Napisano: 07.07.2016 11:51:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Takie "lajkowanie" może doprowadzić do sytuacji, że niektórzy będą zastanawiać się nad zadaniem np. prostego pytania dotyczącego zasad konkursu, bo są nowi - spodziewając się, że taka wypowiedź będzie niezaakceptowana, wyśmiana...
Bo jak wszyscy mają być równi, to adminom w postach też można dać "kciuka w dół"? emotka

hmmm... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6225500 Napisano: 06.07.2016 09:47:32 w GFK
ola26 - hmmm... to może im zaproponuj, że jak będziesz miała odpowiednią ilość punktów na koncie, to niech sobie odliczą za ten dodatkowy kod?  Wyświetl w wątku >>
1 xooxoo 0

ziolko

#6225497 Napisano: 06.07.2016 09:45:26 w SZUKAM....
rslotus napisał(a):

Szukam dla kolegi paragon z APART (za zakup obrączek) ???
Znajomy zrobił zakup w styczniu i gdzieś mu się zapodział ...

Ma ktoś na zbyciu ?

jesteś na forum od 10 lat, więc powinieneś wiedzieć, ze w tym temacie NIE szuka się paragonów. Od tego jest temat "Paragony".
"Pamiętaj, że tutaj podajemy czego szukamy, bez żadnych ofert kupna, czy sprzedaży. Nie piszemy tutaj o Paragonach" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6225023 Napisano: 05.07.2016 11:54:03 w Wkurza mnie...
dang21 napisał(a):

pogoda...Do końca lipca bez wysokich temperaturemotka

a mnie to cieszy emotka  
już dawno mówiłam, że to lato będzie chłodniejsze, niż poprzednie.. i całe szczęście, bo ile można wytrzymać? ludzie i rośliny też chcą żyć Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6225020 Napisano: 05.07.2016 11:51:56 w GFK
jomasa napisał(a):

magy2020 napisał(a):

frugash napisał(a):

Przysłali mi wykorzystaną e-kartę do empiku!
emotka emotka

ja dostałam ostatnio nieprawidłowy kod doładowania, po interwencji dwa kolejne które przysyłali były wykorzystane, tylko z siebie idiotkę zrobiłam na infolinii i telefon sobie zablokowałam a teraz w ogóle nie odpisują

Też dostałam nieprawidłowy kod doładowania. Napisałam do nich i jakoś cisza.

napiszcie na fb w tej sprawie https://www.faceb...fKPolonia/?fref=ts  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6225018 Napisano: 05.07.2016 11:49:54 w Pomocy!!!!
barcza napisał(a):

szukam informacji i pomocy jakiś tydzień temu na erę dostałam sms (niestety go wykasowałam) o możliwości na 30 dni darmowego internetu wysłałam sms zwrotny golszw10 czy może ktoś ma ten pierwotny sms tam była strona z regulaminem bo mam  takie wrażenie ,że mi z konta kasa znika emotka  

http://gsmonline....bile-10gb-szwajcaria

http://bezpieczne...-darmo-w-t-mobile/  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6224714 Napisano: 04.07.2016 16:52:04 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan, ale czy smolar da mi jeszcze szansę w innych konkursach? w końcu to pierwsza wygrana na mnie po ponad 6 (SZEŚCIU) latachemotka  

Da... za sześć lat! emotka

joan... weź lepiej mnie nie dołuj...      emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6224706 Napisano: 04.07.2016 16:44:32 w Wkurza mnie...
joan, ale czy smolar da mi jeszcze szansę w innych konkursach? w końcu to pierwsza wygrana na mnie po ponad 6 (SZEŚCIU) latachemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6224702 Napisano: 04.07.2016 16:41:04 w Wkurza mnie...
a ja w końcu wygrałam u smolara emotka  szalik z polo.. i nie odesłałam paragonu w terminie. 
Po prostu super...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6224298 Napisano: 03.07.2016 18:01:54 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

szukam pufy z grasz czy grasz, na zamianę coś z moich fantów, NIE posiadam paragonu, PW

od szukania czegoś na wymianę są odpowiednie  tematy, np kupię, wygrane na wymianę / sprzedaż 

Poza tym jest opis tematu "Pamiętaj, że tutaj podajemy czego szukamy, bez żadnych ofert kupna, czy sprzedaży. Nie piszemy tutaj o Paragonach " Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6224207 Napisano: 03.07.2016 10:08:08 w Wkurza mnie...
bamfarfe22 napisał(a):

Ale się wkurzyłam emotka  jestem na weselu, specjalnie na tę okazję kupiłam nie tanią, piękną sukienkę, chwilę po obiedzie zostałam oblana woskiem emotka  kuzyn męża szturchnal świecznik który oblał mnie od włosów po całą niemalże sukienkę emotka zrobił to nie chcący ale jestem wkurzona bo musiałam się przebrać.... No brak mi słów, żal mi sukienki bo zakochałam się w niej, mało tego, dopiero dziś rano obcielam metkę emotka emotka emotka  musiałam się wyżalićemotka

może da się ją jeszcze uratować emotka  z jakiego materiału jest ta sukienka? 
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6224006 Napisano: 02.07.2016 09:56:13 w Wkurza mnie...
alusia29 napisał(a):

Moje wkurzenie sięga zenitu emotka "Firma" przewozowa, która dzisiaj w południe miała moją córkę z chłopakiem odebrać i zawieźć do Holandii nie pojawiła się, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy emotka  

alusia... możesz żądać odszkodowania
http://www.rp.pl/...za-ochrona.html#ap-2
http://www.adwoka...iony-zepsuty-autokar
http://europa.eu/...d-coach/index_pl.htm Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6223435 Napisano: 30.06.2016 23:17:26 w TESCO konkursy
mariolakal  ja już nie mam do Ciebie siły... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0