Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6215309 Napisano: 16.06.2016 11:28:54 w Kaufland konkursy
Old Spice będzie dopisany do regulaminu emotka  bo przeoczyli.
Jest tak mało marek biorących udział w konkursie, bo piłka nożna to z reguły męski sport, więc trzeba kupić "męskie marki".

Piłki są sponsorowane przez Gillette, więc podpis powinien być oryginalny, skoro Lewandowski jest ambasadorem Gillette. Ale jeszcze ma się zapytać, bo ją zaskoczyłam tym pytaniem emotka   emotka

To informacje od pani z TQ. Ale nie dzwońcie i nie pytajcie, bo może się wkurzyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6214233 Napisano: 14.06.2016 22:48:38 w Punkty karne
milenkaa- witamy na forum i żegnamy emotka  - ban za spam  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6213187 Napisano: 13.06.2016 23:46:25 w Czas na zmiany...
Myślę, że czas na uaktualnienie regulaminu forum emotka  https://www.e-kon...-www-e-konkursy-info

Przydałoby się dodanie pogrubioną czcionką, że za pisanie nie na temat w miejscach o określonej tematyce, np. mdw, dziś dotarła, teraz itp. są punkty karne.
Rozumiem, że ktoś jest nowy i nie zawsze wie co i jak, ale są też osoby ze sporym stażem na forum, co olewają regulamin i później piszą, gdzie im się podoba.

Najlepiej, gdyby regulamin był cały czas przypięty na górze tematów, albo pogrubiony na dole strony, bo na pewno wiele osób nie wie o tym, że jest coś takiego, jak regulamin forum emotka

Zaś w regulaminie, co jest przypięty na dole strony - https://www.e-konkursy.info/regulamin - koniecznie trzeba zrobić jakieś interlinie pomiędzy poszczególnymi punktami, żeby było bardziej czytelnie... i pogrubić najważniejsze kwestie emotka  czyli tak jak w odnośniku wcześniejszym.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6212946 Napisano: 13.06.2016 15:14:09 w Punkty karne
milusia1 - witamy na forum i żegnamy emotka  - ban za spam  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6212709 Napisano: 13.06.2016 10:58:17 w Wkurza mnie...
jeśli macie siniaki z byle powodu to zróbcie morfologię i wskaźniki krzepliwości krwi... niewiele kosztuje, a możecie dowiedzieć się, czy wszystko w porządku...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6212645 Napisano: 13.06.2016 10:09:00 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Joan  - spróbuj altacetem albo okładem z wody i octu. Płyn pół na pół z octu... taki okład jest też dobry na opuchliznę

Na razie arniką smaruję, opuchlizny nie ma. Początkowo nawet siniaka nie było, lekkie zaróżowienie może, więc nie zareagowałam. A od kilku dni mam dużą, patologiczną pamiątkę po spotkaniu z kantem łóżka emotka

arnika też dobra... zapomniałam tez o żelu z heparyną.. Lioton 1000.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6212635 Napisano: 13.06.2016 10:02:49 w Wkurza mnie...
Joan  - spróbuj altacetem albo okładem z wody i octu. Płyn pół na pół z octu... taki okład jest też dobry na opuchliznę Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6211267 Napisano: 09.06.2016 23:22:56 w Wkurza mnie...
toteż nie wygrywam nic powyżej 250 zł, tylko sama drobnica mi się trafia, jeśli już raczy się trafić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6211262 Napisano: 09.06.2016 23:19:50 w Wkurza mnie...
nie emotka  
to było ze 4-5 lat temu, ale do tej pory pamiętam tą ironię losu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6211255 Napisano: 09.06.2016 23:13:25 w Wkurza mnie...
Joan... najbardziej jaskrawym przykładem pecha konkursowego u mnie był kiedyś Sylwester w teatrze kilka lat temu.... każdy widz miał numerek i na koniec było losowanie różnych nagród...  ludzie przede mną, za mną, po prawej i po lewej (+- 1 numerek) wygrali. Ja siedziałam jak ten tłumok w centrum laureatów i nie powiem, żeby było mi śmiesznie... emotka  nie do wiary, ale jednak to właśnie mi się przydarzyło. 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6211001 Napisano: 09.06.2016 15:06:35 w Wkurza mnie...
Dragomira30 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

kemli napisał(a):

cleopatra napisał(a):

ćwiczę, jestem na diecie a ten cellulit się przyczepił jak rzep do psiego ogona....ehhhh

Polecam bieganie. Po 3 miesiacach pozbylam sie. emotka

biegam od  dwóch lat.... emotka  u mnie to chyba bardziej kwestia hormonów....

jeżeli cellulit jest zaawansowany (tzn. juz bolesny), to dieta i ćwiczenia już nic nie dadzą. Warto odwiedzić gabinet medycyny estetycznej i zapytać o możliwości (kosztowne niestety). Kiedyś się zawzięłam i piłam mnóstwo wody, robiłam ćwiczenia poprawiające krążenie rano i wieczorem,  herbata pu-erh, tabletki z wyciągiem z czerwonego wina plus masaże dwa razy dziennie i cellulit zniknął. Później uznałam, że szkoda życia

cleopatra, ostatnio widziałam w necie, że można robić masaż kawą i pomaga.. ja niestety nie próbowałam, ale co Ci szkodzi sprawdzić? emotka  
http://www.jestpo...ie-fusow-po-kawie/  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6210435 Napisano: 08.06.2016 18:12:47 w Informują
emotka
PRZYPOMINAM, ŻE W TYM TEMACIE INFORMUJE SIĘ, Z JAKIEGO KONKURSU POWIADAMIAJĄ O WYGRANEJ!!!
A NIE DYSKUSJE O PARAGONACH, APLIKACJACH, I INNYCH RZECZACH NIE ZWIĄZANYCH Z TYM TEMATEM!!

emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6208336 Napisano: 06.06.2016 10:52:43 w Amino
parapetuwfka jednorazowe ogłoszenie w JEDNYM temacie wystarczy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6207953 Napisano: 05.06.2016 12:31:25 w SZUKAM....
moim zdaniem te całe baseny ogrodowe to ściema totalna... taki basen sporo kosztuje, a tu wygrania aż 30 sztuk??? farma lajków emotka  w dodatku nie ma żadnych imformacji, lokalizacji itp. Profil założony niby 2 maja, ale datę zawsze można zmienić.
Wolę go usunąć z tematu, żeby ludzie nie brali w tym udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6206853 Napisano: 03.06.2016 12:36:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

CZY JEST/BĘDZIE JAKIŚ KONKURS Z KOSMETYKAMI DO OPALANIA ?? 
chodzi o kupno takiego produktu, w zeszłym roku była Kolastyna. Ktoś coś wie? emotka  

postaraj się nie pisać DUŻYMI literami, jeszcze w dodatku pogrubionymi, bo to oznacza KRZYK. 

Ludzie tak czy siak przeczytają Twój wpis, nawet jak będzie napisany małymi literami bez pogrubienia. I jeśli będzie jakiś konkurs to napiszą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6206657 Napisano: 03.06.2016 10:01:17 w PLAGIATY
cocomero napisał(a):

asiam napisał(a):

W konkursie lokalnym wykryłam kilka plagiatów. Napisałam do organizatora i otrzymałam  następującą odpowiedź:

Pani Joanno, inwigilacja skończyła się wraz z PRL - przynajmniej miałam taką nadzieję. Wierzę w to, że osoby przesyłające są uczciwe i tak będę czyniła dalej. Nie mam obowiązku się pani tłumaczyć, czy sprawdzam każde zdjęcie, czy nie. jak czytam takie komentarze to odechciewa mi się zabiegać o nagrody dla Czytelników (a nie jest łatwo o sponsorów) i chyba skończę z konkursami...Pozdrawiam i życzę więcej życzliwości

Ta wiadomość aż prosi się, żeby ją przekazać do sponsorów emotka

jeśli wiadomo od kogo dostaje nagrody, to warto ich poinformować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6205588 Napisano: 01.06.2016 21:51:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

dodam, że jeśli w najbliższym czasie nie wygram czegoś o wartości większej, niż 250 zł, to biorę urlop konkursowy o nieograniczonej długości emotka

dołączam się...aczkolwiek ja ostatnio NIC a NIC nie wygrywam....a 250 zł to zawrotna kwota jak dla mnie emotka

to było ponad 2 miesiące temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6205129 Napisano: 01.06.2016 11:36:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dodam, że jeśli w najbliższym czasie nie wygram czegoś o wartości większej, niż 250 zł, to biorę urlop konkursowy o nieograniczonej długości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6204924 Napisano: 31.05.2016 22:36:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
już dawno rok nie był taki kiepski, jak ten. Same drobiazgi... jakieś książki, płyty... najdroższą rzeczą, jaką w tym roku wygrałam,  był pilnik do stóp Scholl z ofeminin , za 250 zł.
PORAŻKA NA CAAAAŁEJ LINI emotka   emotka      Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6204501 Napisano: 31.05.2016 12:59:19 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

Wkurzaja mnie maile od Rembiszewskiego, który ze swoim Lottolandem pcha sie na kazdej skrzynki mailowej emotka - a czy to wogole jest legalne te cale lotto przez internet?

to zależy jakie lotto. Akurat reklamy z Rembiszewskim to zwykły spam, ale lepiej w niego nie klikać, żeby wirusa nie złapać  Wyświetl w wątku >>
0 0