Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6204499 Napisano: 31.05.2016 12:58:12 w Wkurza mnie...
slonecznik1309 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie BelVita.....juz więcej nie kupie tych ciastek, nie wiem co mnie podkusiło, żeby zagrać emotka emotka

i mnie ;( teraz 7 fajnych, róznych zgłoszeń i nic ;( ani Leclerc ani Auchan ;( a w domu ponad 30 opakowań dużej Belvity ;(

poszukajcie przepisów na wykorzystanie ciastek emotka  mogą być spody ciasteczkowe np. do serników, pokruszone do deserów, do kruszonki na owoce emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6204353 Napisano: 31.05.2016 10:47:00 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

ziolko napisał(a):

joasia4786 - mają na to, ale 14 dni!! termin może zostać przedłużony, ale wcześniej muszą Cię o tym poinformować

http://www.infor....wiedz-od-poczty.html

Aha emotka  
Na poczcie od razu mi powiedzieli, że dostanę odpowiedź do 30 dni - muszę trochę poszperać  w necie:)

po 14 dniach, liczonych od drugiego dnia od złożenia reklamacji, czyli np. od jutra, jeśli dziś składałaś - możesz iść i zapytać o wynik. Chociaż nie wiem, czy dostaniesz odpowiedź, bo ja po 14 dniach dostałam list z informacją, że trwa procedura i odp. będzie w ciągu 30 dni.

Tyle masz praw, ile ich znasz...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6204338 Napisano: 31.05.2016 10:40:10 w Wkurza mnie...
joasia4786 - mają na to, ale 14 dni!! termin może zostać przedłużony, ale wcześniej muszą Cię o tym poinformować

http://www.infor....wiedz-od-poczty.html Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6204276 Napisano: 31.05.2016 09:16:24 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Poczta Polska emotka  Priorytet idzie 4 dni robocze!

mój polecony priorytet wyszedł 11.04 a doszedł 08.05 emotka

wiecie, że jeśli list polecony priorytetowy nie dojdzie do adresata w określonym terminie, to możecie składać reklamację?? emotka  
Nawet jeśli w końcu doszedł, to i tak warto złożyć skargę na długi czas oczekiwania.
Kiedyś na forum był opisywany przypadek, że jedna osoba wysłała paragon poleconym priorytetem i list dotarł po chyba 15 czy 17 dniach, czyli zdecydowanie za późno, bo czas na dostarczenie paragonu do agencji było 10 dni. 
Oczywiście nagroda za 1000 zł przepadła, bo poczta nie poczuwała się do odpowiedzialności a agencja miała w reg zapis, że liczy się data dostarczenia listu, a nie wysłania....

Znalazłam info, że "Podstawa do złożenia reklamacji występuje dopiero wtedy, gdy przesyłka nie dojdzie w ciągu pięciu dni" 
http://ddwloclawe...ykle_naciaganie.html
http://www.gofin....esylka-lub-list.html

Można złożyć reklamację online
https://ereklamacje.poczta-polska.pl/

http://blog.poczt...klamowac-na-poczcie/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6203517 Napisano: 30.05.2016 12:48:57 w SZUKAM....
trampek, napisał(a):

orientuje sie ktos z was gdzie sa teraz w promocji myjki karcher do okien, w obi widzialam po 220 ale czasami sa po 180 bo musze kupic emotka ?

czasami bywają w makro Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6202103 Napisano: 25.05.2016 18:40:48 w Kupię...
cudaczek121 napisał(a):

Kupię 1 paragon na konkurs Lay's i Pepsi Kaufland-dopiero chcę zagrać

cudaczku... czytałaś opis tematu?? "Pamiętaj, że tutaj nie piszemy o paragonach. Do tego jest osobny temat: Paragony " Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6201417 Napisano: 24.05.2016 12:38:50 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

lekarze, którzy nie potrafią mi powiedzieć co mi jest....już czwarty laryngolog głowi się dlaczego cały czas mam katar, który spływa mi do gardła i tam siedzi jak klucha, której odchrząkanie nic nie daje....alergii nie mam badałam się....

nie masz przewlekłego zapalenia zatok? miałaś robiony wymaz z nosa? albo biopsję zatok? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6201073 Napisano: 23.05.2016 17:22:32 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że klienci naszego biura, którzy potrafią się spóźnić na umówione czynności ponad pół godziny, na pytanie dlaczego takie opóźnienie, najczęściej odpowiadają: "No bo my, proszę Państwa,pracujemy, dwoje ludzi pracujących". No, a my- pracownicy kancelarii, to w naszej pracy niby bawimyemotka Tak mamy czasem ochotę odpowiedziećemotka

skąd ja to znam.... emotka  
Ostatnio klienci byli rozliczyć się za usługę, przyszli o 19. Myślałam, że zapłacą i pójdą. A ci siedzą i gadają... do godziny 20. Na koniec babka - ojeju... a państwo tak długo siedzą... nosz kurcze... Jasne, że tak długo, skoro gadali i gadali emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6200799 Napisano: 23.05.2016 09:21:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
se se se emotka  
Ludzka istota... wymiotłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6200741 Napisano: 22.05.2016 22:04:04 w Wkurza mnie...
do mnie wczoraj znowu babsko dzwoniło, tym razem z pytaniem, czy dodzwoniła się do mieszkańca Legnicy. Nawet nie zdążyłam powiedzieć, że po raz 10 proszę o usunięcie mojego numeru telefonu, bo babiszon się rozłączył emotka emotka
Wiem, wiem... taka praca...

Ale ile razy można mówić, żeby ta pier... firma skasowała mój numer i nie dzwonili do mnie????????/ emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6200244 Napisano: 20.05.2016 18:03:37 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

Wkurza mnie moje nieprawdopodobne wręcz szczęście do losowań...losowań mojego numeru przez firmy wciskające szajs emotka  no normalnie, po 4-5 telefonów dziennie, zawsze z innego numeru. A jakoś w normalnych loteriach nic wygrać nie mogę  emotka

haha smutne ale MAM TO SAMO!!!!!!!

to jest rzekome losowanie... pytaj, skąd mają Twój numer i żądaj usunięcia swojego numeru z ich bazy danych Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6199681 Napisano: 19.05.2016 18:25:40 w Visa Konkursy
ale marzy mi się wygrana z visy... wystarczy zestaw kibica emotka  albo chociaż bon... może być nawet z rezerwy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6199360 Napisano: 19.05.2016 12:42:36 w Smolar
a ja zapomniałam dodac, że tzw. mugol pospolity kupi produkty na jedno zgłoszenie, bo nie przyjdzie mu do głowy kupować na kilka-kilkanaście paragonów i wysyłać tyle samo, albo i więcej, zgłoszeń. 

Więc różne agencje żyją przede wszystkim z konkursowiczów i w mniejszym stopniu z tzw. zwykłych ludzi, którzy zobaczyli plakat czy ulotkę i wzięli udział w konkursie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6199359 Napisano: 19.05.2016 12:40:49 w WC - rozmowy o wszystkim
nazwisko nazwiskiem... on kiedyś pisał na fb chyba, że nawiązał współpracę z rzemieślnikami z Brazylii chyba, co produkują oryginalne naczynia, bo te w Polsce, co można kupić, są kiepskie i drogie.
Wtedy jak patrzyłam na jego stronę, to faktycznie były tańsze, ale też nie takie dekorowane Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6199328 Napisano: 19.05.2016 12:13:41 w Smolar
loteryjny - wysyłając 2-3 zgłoszenia również można wygrać emotka  
a nie każdego stać na to, żeby wysyłać po kilkadziesiąt zgłoszeń z kilkudziesięciu numerów telefonów...

Chociaż przyznaję się bez bicia, że jak widzę, że konkurs organizuje smolar to nie biorę w nim udziału... bo ostatnio wygrałam u smolara 6 lat temu... później jeszcze brałam udział, ale w ostatnim roku już nie. Szkoda kasy na ich konkursy...
Zaś niektóre nagrodzone zgłoszenia są tak niewiarygodne, że na pewno były losowane. Najbardziej utkwiła mi w pamięci "pupa" z przypraw w tesco emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6199262 Napisano: 19.05.2016 10:01:44 w WC - rozmowy o wszystkim
dorothy napisał(a):

ziolko napisał(a):

dorothy napisał(a):

czy ktoś pije yerba mate? chcę rozpocząć z nią przygodę, gdzie mogę ją kupić na necie? sugerowano mi poyerbani.pl

czy rzeczywiście ma dobry wpływ na zdrowie?

kiedyś oglądałam program Cejrowskiego... można dowiedzieć się ciekawych rzeczy na temat yerby i kupić naczynia emotka  http://www.sklepk...ba-Mate/33#content 

dzięki, na pewno przejrzę

jestem zaskoczona, że te naczynia do yerby są takie drogie  emotka  poprzednio były po 70 zł, ale nie były tak dekorowane  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6199210 Napisano: 18.05.2016 23:12:43 w WC - rozmowy o wszystkim
dorothy napisał(a):

czy ktoś pije yerba mate? chcę rozpocząć z nią przygodę, gdzie mogę ją kupić na necie? sugerowano mi poyerbani.pl

czy rzeczywiście ma dobry wpływ na zdrowie?

kiedyś oglądałam program Cejrowskiego... można dowiedzieć się ciekawych rzeczy na temat yerby i kupić naczynia emotka  http://www.sklepk...ba-Mate/33#content  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6199179 Napisano: 18.05.2016 22:20:05 w SZUKAM....
marta85 napisał(a):

szukam biletow na Euro na mecze Polakow, chce jechac ale nie stac mnie zeby kupic po cenie rynkowej, jezeli ktos chce odsprzedac w rozsadnej cenie prosze o PW

jak chcesz coś kupić, to w temacie "kupię" - ten temat NIE służy do kupowania czegoś lub sprzedawania Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6198983 Napisano: 18.05.2016 16:33:39 w SZUKAM....
poczytajcie moją stopkę w kwestii spamu z numerów premium emotka
Zawsze możecie napisać, że prosicie o skasowanie z bazy danych wróżek itp, ale nie z konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6198798 Napisano: 18.05.2016 12:34:57 w Kaufland konkursy
hehe... w internecie na pierwszej stronie emotka zaś w papierowej na przedostatniej   Wyświetl w wątku >>
0 0