Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tyle masz praw, ile ich znasz... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.infor....wiedz-od-poczty.html Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nawet jeśli w końcu doszedł, to i tak warto złożyć skargę na długi czas oczekiwania.
Kiedyś na forum był opisywany przypadek, że jedna osoba wysłała paragon poleconym priorytetem i list dotarł po chyba 15 czy 17 dniach, czyli zdecydowanie za późno, bo czas na dostarczenie paragonu do agencji było 10 dni.
Oczywiście nagroda za 1000 zł przepadła, bo poczta nie poczuwała się do odpowiedzialności a agencja miała w reg zapis, że liczy się data dostarczenia listu, a nie wysłania....
Znalazłam info, że "Podstawa do złożenia reklamacji występuje dopiero wtedy, gdy przesyłka nie dojdzie w ciągu pięciu dni"
http://ddwloclawe...ykle_naciaganie.html
http://www.gofin....esylka-lub-list.html
Można złożyć reklamację online
https://ereklamacje.poczta-polska.pl/
http://blog.poczt...klamowac-na-poczcie/ Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ostatnio klienci byli rozliczyć się za usługę, przyszli o 19. Myślałam, że zapłacą i pójdą. A ci siedzą i gadają... do godziny 20. Na koniec babka - ojeju... a państwo tak długo siedzą... nosz kurcze... Jasne, że tak długo, skoro gadali i gadali
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ludzka istota... wymiotłaś
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wiem, wiem... taka praca...
Ale ile razy można mówić, żeby ta pier... firma skasowała mój numer i nie dzwonili do mnie????????/
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Więc różne agencje żyją przede wszystkim z konkursowiczów i w mniejszym stopniu z tzw. zwykłych ludzi, którzy zobaczyli plakat czy ulotkę i wzięli udział w konkursie.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wtedy jak patrzyłam na jego stronę, to faktycznie były tańsze, ale też nie takie dekorowane Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a nie każdego stać na to, żeby wysyłać po kilkadziesiąt zgłoszeń z kilkudziesięciu numerów telefonów...
Chociaż przyznaję się bez bicia, że jak widzę, że konkurs organizuje smolar to nie biorę w nim udziału... bo ostatnio wygrałam u smolara 6 lat temu... później jeszcze brałam udział, ale w ostatnim roku już nie. Szkoda kasy na ich konkursy...
Zaś niektóre nagrodzone zgłoszenia są tak niewiarygodne, że na pewno były losowane. Najbardziej utkwiła mi w pamięci "pupa" z przypraw w tesco
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zawsze możecie napisać, że prosicie o skasowanie z bazy danych wróżek itp, ale nie z konkursów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane