Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6190896 Napisano: 01.05.2016 00:18:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
no dobra... jeśli do jutra nie dostanę potwierdzenia to się wkurzę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6190893 Napisano: 01.05.2016 00:12:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy macie potwierdzenie zgłoszenia z Castoramy na mailu? bo ja nic nie mam emotka

tak,o 19 dostałam

o której wysyłałaś zgłoszenie? bo nie wiem, czy godzina potwierdzenia jest równoznaczna z wysłaniem zgłoszenia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6190891 Napisano: 01.05.2016 00:10:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy macie potwierdzenie zgłoszenia z Castoramy na mailu? bo ja nic nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6190535 Napisano: 29.04.2016 14:56:47 w SZUKAM....
truskaweczka123 napisał(a):

od jakiegoś czasu dostaję sms z nr 72047 z jakimiś dziwnym i zdjęciami (jakby ukrzyżowany Chrystus, jakieś święte postacie) i o dziwnej treści....
nie mam pojęcia skąd to emotka
czy ktoś wie jak to mogę wyłączyć....

http://www.nieznany-numer.pl/Numer/72047
Tylko jak będziesz do nich pisać, to zastrzeż, że chodzi o wróżki, czaty itp. Bo jeśli będą organizować jakiś konkurs, to nie dostaniesz info o wygranej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6190334 Napisano: 29.04.2016 10:19:16 w SZUKAM....
jak myślicie, czy do tego pilnika http://www.rossma...ry-1-szt,380334,5870 mogę dokupić takie głowice? http://www.rossma...dzajaca-,354077,5870
Ktoś próbował zmienić?

Wiem, że są specjalnie dedykowane do tego pilnika, ale trochę kosztują, a poza tym szybko się zużywają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6188373 Napisano: 25.04.2016 18:43:42 w Wkurza mnie...
mdepfs napisał(a):

wkurza mnie ból gardła przez który nie mogę mówić (dobrze, że na forum się pisze emotka ) i to choróbstwo, z którym walczę od 2-ch dni i chyba czuję, że przegram.. apsik ! emotka

witaj w klubie... ja z kaszlem męczę się już 3,5 tygodnia emotka  antybiotyk brałam i nie dość, że nie pomógł, to jeszcze grzyby mi się rozmnożyły emotka  w dodatku na podniebieniu, więc jest "super" emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6188196 Napisano: 25.04.2016 12:40:28 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie skutki uboczne po antybiotykoterapii.... emotka emotka

co za "cudo" kartonowe było? bo obecnie strona jest niedostępna Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6188039 Napisano: 24.04.2016 23:28:56 w Kaufland konkursy
no to jak rozumiecie zapis
"Koszt SMS to 0,62 zł brutto), wpisując wmiejsce słów „KOD-POCZTOWY” kod pocztowy sklepu, w którym dokonali zakupu zgodnego zregulaminem; w miejsce słowa „NUMER PARAGONU” numer systemowy (Schemat wiadomościSMS: KAUFLAND.XX-XXX.XXXXXXXXXXXX.Odpowiedź) lub numer transakcji (Schematwiadomości SMS: KAUFLAND.XX-XXX.XXXXXXX.Odpowiedź) nadrukowany na dowodzie zakupu"
U mnie numer transakcji, ten na równi z datą, ma 6 cyfr. Niestety nie przyjęło mi go, musiałam pisać standardowy numer systemowy 12-cyfrowy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6187848 Napisano: 24.04.2016 10:40:12 w Kaufland konkursy
tosca napisał(a):

Rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych i trochę się gubię,dlatego zwracam się do Was z zapytaniem.Może ktoś wie,jak to jest w tym przypadku?
Zrobiłam przy okazji  zakupy na konkurs "Troszczymy się..." w Kauflandzie sporo oddalonym od mojego miejsca zamieszkania.Czy mogę zatem wziąć w nim udział,jeśli w mojej okolicy są bliższe sklepy?Jak komisja konkursowa ustosunkowuje się do tego,czy jakaś "rejonizacja" jest brana pod uwagę,tzn.czy,gdyby udało się wygrać,nie będzie problemu z odbiorem nagrody?Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.

nie ma problemu z dalszymi sklepami, bo nagrody nie odbiera się w sklepie, tylko kurier przywozi.
Just222 napisał(a):

Czy w konkursie "Troszczymy się. .." jest ograniczenie znaków?  Niestety nie otwiera mi się regulamin  emotka

standard.. 160 łącznie z prefiksem i numerem systemowym Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6187847 Napisano: 24.04.2016 10:37:22 w Wkurza mnie...
jest niedziela... godzina 10:35... a piętro wyżej facet wziął się za wiercenie, czy inne cyklinowanie... zupełnie, jakby nie mógł tego zrobić w inny dzień tygodnia, skoro i tak w domu siedzi emotka emotka
Rozumiem, że nie każdy jest wierzący, ale kurcze blade... już głowa mi pęka od tego hałasu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6187326 Napisano: 22.04.2016 10:20:51 w Punkty karne
jaulia +1 punkt za szukanie paragonu w temacie "kupię". Jest wyraźnie napisane, że "Pamiętaj, że tutaj nie piszemy o paragonach. Do tego jest osobny temat: Paragony " Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6186785 Napisano: 21.04.2016 10:41:29 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

bethan napisał(a):

joan napisał(a):

Ale ja pisałam, że trwanie w takiej sytuacji daje dziecku informację, że wszystko w porządku i tak ma być.

Ależ właśnie nie daje.

Taka sytuacja pozbawia dziecko poczucie bezpieczeństwa i często funduje psychoterapię... za pewien czas, gdy samo jest już dorosłe.

albo daje mu wzorzec, że taki model rodziny jest normalny, dlatego, jak dziecko założy w przyszłości rodzinę, to będzie w podobnej sytuacji Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6186739 Napisano: 21.04.2016 09:14:17 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wkurza mnie moja miłość do czekolady emotka

https://portal.abczdrowie.pl/chrom-a-apetyt-na-slodycze  emotka

hehe.. mam to samo emotka
Ale u mnie chrom nie pomógł.. wręcz przeciwnie - miałam jeszcze większą ochotę na coś słodkiego emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6186175 Napisano: 19.04.2016 22:56:20 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

W biegu tylko zaglądając, nie bardzo rozumiałam poprzednie wielokrotne upomnienia Adminów co do zamieszczanych na forum komentarzy na tematy religijne, ale nawet z pozostałych tu, nielicznych skrawków wypowiedzi wnioskuję, że... chyba oczom nie wierzę w to, co czytam. emotka

ogólnie nie mam nic przeciwko religii, jaka by nie była (w końcu jestem chrześcijanką, i to nawet tolerancyjną emotka  ). Ale to już były jakieś dziwne treści, nie wiadomo skąd wzięte (później okazało się, że kopiowane żywcem z jednego bloga o tej tematyce). 
No sorry... mam wiele zastrzeżeń do wypowiedzi tego typu, kierowanych też bezpośrednio pod moim adresem.
Są tu różne osoby - róznych wyznań (i pewno bez wyznań też), z depresją i bez, z różnymi problemami...
Zaś wypowiedzi tego pana na powyższe tematy często były... kontrowersyjne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6185617 Napisano: 19.04.2016 11:46:39 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

Ktoś usuwa komentarze, moje nie mające nic wspólnego z religią. Nawet odpowiedzi, są usuwane. Nie wiem po co, żeby ośmieszyć? I to nie wszystkie tylko wybrane, te które dosadnie stwierdzają. Zło się ukrywa, boi maskuję działanie. Dobre siły nie mają nic do ukrycia. Ciekawe to że tam nie było ani słowa o religii. Może to bronienie "kumpli" Coś podobnego na forum, jak w polityce i ten tekst o obrażaniu uczuć religijnych. Nikt uczuć religijnych nie obraża.

TO JEST FORUM KONKURSOWE, A NIE RELIGIJNE.
Admini to dobra siła forum i usuwają komentarze, które nie są na temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6185102 Napisano: 18.04.2016 12:11:55 w Wkurza mnie...
Elzunia1946 kryją swoje tyłki.. Ty im nie udowodnisz (chyba), że wysłałaś, a oni, że nie otrzymali.
Może i doszło, tylko wsadzili gdzieś. Poza tym jeśli faktycznie mieli Twoje pismo a mimo wszystko wypisali kolejną polisę to ktoś dał tam ciała.
Musisz drążyć sprawę, najlepiej wypowiedz umowę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6184288 Napisano: 14.04.2016 23:56:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do sprzątaczki wysłałam zgłoszenie w lutym, zaś dopiero w losowaniu z 5 kwietnia wygrałam zestaw produktów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6184266 Napisano: 14.04.2016 22:49:48 w WC - rozmowy o wszystkim

nie karmcie trolla emotka   emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6184262 Napisano: 14.04.2016 22:40:59 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

szlag.. szlag.. szlag.... emotka  emotka  emotka

powiedzcie, ile może trwać pierd.... remont mieszkania w bloku????? emotka

Ja Ci odpowiem, bo przerabiałam - z pewnymi różnicami - i... przerabiam nadal - remont może trwać WIECZNIE! Nastaw się na to od razu, a - jeśli potrwa nieco krócej - sprawi Ci przemiłą niespodziankę. emotka

nawet mi nie mów... dziś doszłam do wniosku, że projektowanie i zmienianie koncepcji domu też może trwać wiecznie... emotka emotka
Oczywiście w cenie pierwotnego projektu, żeby nie było emotka  no bo przecież to "tylko mała zmiana"... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6183937 Napisano: 14.04.2016 13:27:40 w Wkurza mnie...
szlag.. szlag.. szlag.... emotka  emotka  emotka

powiedzcie, ile może trwać pierd.... remont mieszkania w bloku????? emotka
Od lipca do września był remont patio, bo była źle wykonana izolacja i woda leciała do sklepu na parterze. 
Później ledwo skończył się kurz i brud, zaczęli remontować mieszkanie 2 piętra wyżej. Przez 3 miesiące. Skończyli w styczniu.
I od ubiegłego tygodnia ZNOWU. Nie wiem, co robią, ale obstawiam wywalanie ścian, albo kucie w posadzce, bo drżą ściany nośne, o podłodze nie wspomnę.
Dodam, że przed remontem patio, czyli na początku ub roku też były jakieś remonty w innych mieszkaniach.

Mam wrażenie, że to blok przechodni... ktoś wprowadza się, więc robi remont pod swój gust, pomieszka kilka miesięcy, sprzedaje, czy się wyprowadza  i kolejni lokatorzy znowu skuwają płytki, przestawiają ściany itp.
Od ciągłego noszenia materiałów budowlanych i mebli klatka schodowa jest tak obtłuczona, łącznie z narożnikami, że wygląda jakby blok miał kilkanaście lat a nie kilka. Wyświetl w wątku >>
0 0