Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie wiem, czy z racji mailowania, czy moje zgłoszenie się podobało, ale ostatecznie wygrałam nagrodę pocieszenia
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kiedyś w konkursie Faktu też chcieli numer dowodu i pesel, bo "księgowość" wymaga. Po kilku mailach odstąpili od tego wymogu.
Jeśli kurier miał zlecone, żeby brać numer dowodu przy odbiorze przesyłki, to musiał wziąć. A Ty powinnaś skontaktować się z agencją (organizatorem) i zapytać, po co im te dane. W razie czego możesz żądać usunięcia swoich danych, co gwarantuje Ci ustawa o ochronie danych osobowych.
Tylko później ciekawe, czy da się jeszcze wygrać u tego organizatora... bo niektórzy stosują niedozwolone praktyki w postaci zbierania danych i tworzenia baz danych. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
magdalena-1989 jaka to była nagroda? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
publiczne przyrzeczenie nagrody Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Więc nie tylko zdjęcia podlegają prawom autorskim, ale jeśli przepis jest unikalny i ma unikalne składniki to tak samo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
CHĘĆ KUPNA CZY SPRZEDAŻY ZGŁASZAJCIE W ODPOWIEDNICH TEMATACH!! WPISY Z DZIEDZINY KUPNA SPRZEDAŻY W TYM TEMACIE BĘDĄ USUWANE.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wkurzałam się sama na siebie, że nie potrafiłam być bardziej konkretna w tym względzie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja sztućców nie dostałam na wesele (dopiero na 5 rocznicę ślubu
Albo to będą komplety na 6 osób?
Poza tym sztućców nigdy za wiele... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bo mnie wkurza takie pisanie nie temat tam, gdzie się podoba Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ze 2 lata temu wygrałam w lokalnym radiu 2 karty na paliwo lub inne rzeczy ze stacji. Jedną zużyłam od razu, na jakieś płyny do szyb itp, a drugą zachomikowałam. Byłam pewna, że skoro mam 12 miesięcy od dnia aktywacji, którą mogę zrobić na stacji, to jest ważna cały czas. Do czasu, jak kilka dni temu chciałam coś kupić na BP (dodam, że normalnie nie korzystam z tej stacji, bo jest droga) a tu karta nieważna. Ja zdziwiona dlaczego... dziś zadzwoniłam do BP i okazało się, że karta była ważna do listopada 2014. Pytanie - jakim cudem?? skoro jej nie aktywowałam? I ludzie z BP nic nie mogą zrobić, bo nawet nie ja tą kartę kupowałam, tylko radio.. a radio nowej mi nie da, bo to było dawno i mieli ograniczoną pulę nagród.
Echh...
Podsumowując, dobrze, że to tylko 50 zł, a nie więcej i postaram się więcej nie odkładać realizacji nagrody na później... wrrrr... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Można odłożyć 2 łyżki cukru z tego, co ma być dodane do ciasta i posypać na wierzchu przed pieczeniem - będzie fajna skorupka
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dobra, tania i szybka