Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6159913 Napisano: 14.02.2016 14:24:34 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ból głowy... znowu.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6159709 Napisano: 13.02.2016 13:00:12 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
no cóż... pewno trzeba było uprzejmie "poprosić" osobę z firmy organizującej loterię, żeby "wygrał" numer paragonu podany przez przyszłą laureatkę i już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6159624 Napisano: 12.02.2016 21:57:04 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że ciągle wydzwania do mnie Curlux, na różne numery i wciskają "super cudowne skarpety z włóknem bambusa za jedyne 9,95 bez kosztów pakowania" emotka
Oraz różne oferty i zaproszenia na pokazy do Legnicy i Siemianowic Śląskich, a ja nigdy nie byłam w tych miastach. 
Mój telefon jest starszego typu, więc nie mogę zablokować, ale zapisuję ich numery, żeby nie odbierać w przyszłości, W jednym telefonie mam zapisanych 14 numerów różnych naciągaczy i oszustów  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6159291 Napisano: 12.02.2016 10:55:28 w Wkurza mnie...
zgadzam się z Wami w kwestii Walentynek... gdzie by nie spojrzeć, tam tak słodko, że aż niedobrze się robi
Żeby nie było.. jestem mężatką emotka  ale żeby komuś powiedzieć o swoich uczuciach nie potrzebuję do tego akurat 14 lutego.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6159166 Napisano: 11.02.2016 22:56:37 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Straszliwie mnie wkurzają te nowe ustawy. I w ogóle cały ten rząd. Małe sklepy padną, a co za tym idzie takie Żabki, Polomarkety, Abc i inne - nie będzie ich już w moim mieście, bo nie ma szans, żeby się utrzymały. I współczuję tym wszystkim małym przedsiębiorcom, ale też wszystkim konkursowiczom, którym spod nosa zabiorą ot choćby konkursy, bo do takiej żabki będzie już za daleko albo i w ogóle nie będzie... No chyba, że szanowna Pani Beata pomyśli nas tym co robi, bo na razie to ona chyba nie myśli.

Karmi Polaków spełnionymi obietnicami, a oni nie zauważają jaką krzywdę im wyrządza, przecież jest super, bo daje emotka Ale nie trzeba być uczonym ani wybitnie mądrym, żeby wiedzieć jakie to przyniesie konsekwencje...

to będzie krótko mówiąc MASAKRA. Ale są osoby zapatrzone w ten rząd, że jaki to on wspaniały..
Jaaasne.. i wkurza mnie to zaślepienie i nie dostrzeganie tych wszystkich złych rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6158673 Napisano: 10.02.2016 22:20:46 w SZUKAM....
POSTARAJCIE SIĘ NIE ROBIĆ PIRAMIDY CYTATÓW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6158650 Napisano: 10.02.2016 21:31:56 w DARMOWE minuty i startery
Walentynkowe doładowania w Plusie i Orange
http://www.gsmman...dowania-plus-orange/
Aby skorzystać z promocji przygotowanej przez Orange, należy od 12/02/2016 do 14/02/2016 do godziny 23:59 doładować konto określoną kwotą poprzez stronę www.doladowania.orange.pl

Plus -  Akcja promocyjna obowiązuje w dniach od 11 lutego 2016 r. od godziny 00:00 do 12 lutego 2016 r. do godziny 23:59. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6157555 Napisano: 08.02.2016 21:34:17 w SZUKAM....
Kwiatuszek2506 napisał(a):

Szukam informacji, gdzie sprzedajecie swoje rzeczy (oprócz allegro i olx)  emotka

na lokalnych grupach na fb emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6157191 Napisano: 08.02.2016 12:37:19 w WC - rozmowy o wszystkim
aaa...to dlatego nie wygrywam u smolara... bo jakoś nie umiem tworzyć gniotów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6157182 Napisano: 08.02.2016 12:30:54 w Biedronka
karolinamat napisał(a):

kate87 napisał(a):

skad wziasc snieg do najnowszego konkursu kioryemotka

tez o tym ostatnio myślałam.... jak tak dalej pójdzie to jedyne powalające zdjęcie to jako morsemotka

polecam wypatroszyć pieluchę i tam będziecie mieć "śnieg" emotka  http://www.sosrod...obic-sztuczny-snieg/
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6156879 Napisano: 07.02.2016 17:46:07 w WC - rozmowy o wszystkim
niech się gryzną.. złodzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6156878 Napisano: 07.02.2016 17:45:14 w Pomoc potrzebującym!
Potrzebna pomoc dla małego chłopczyka, jeszcze nie narodzonego. Niedługo się urodzi i od razu po urodzeniu musi mieć operowane serce. Każda złotówka potrzebna.

http://www.faktyk...towac-zycie-wojtusia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6156874 Napisano: 07.02.2016 17:29:38 w WC - rozmowy o wszystkim
żenada...
odpowiedź pokera
"tak ale można wstawić z neta tylko odpowiedzialność za publikacje bierze osoba która nadesłała"
Zaś inni uważają, że takie postępowanie jest w porządku  emotka emotka
" Nikt nie udostępnia cudzych zdjęć tylko grafiki z neta , nie każdy jest super grafikiem :P i żeby znalezć odpowiedni obrazek tez poświeca czas..to tylko zabawa !! i to bardzo fajna !! to nie wojsko !! ani wiezienie !! klawiszy tu nie trzeba!!"
"Mam wrazenie , ze są osoby ktore z zazdrosci psują innym zabawę ..ja gratuluję wszystkim , ktorzy wysłali te super wyznanaia milosne:D SUPER"

Tu ukradną zdjęcie, później w innym konkursie też i wszystko w porządku... przecież są zaradni  i "to tylko zabawa" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6156867 Napisano: 07.02.2016 17:14:07 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

ziolko napisał(a):

dostałam odpowiedź z pokera (nawiasem mówiąc są tam do wygrania diamenty do gry, więc nie zgłaszałam tego do bazy emotka
"...osoba która nadesłała do nas pracę oznajmia że nie łamie praw autorskich i w razie problemów prawnych bierze tym samym ona odpowiedzialność za wstawione grafiki ... tej zabawie bardziej chodzi nam o wyrażenie publiczne uczuć"

Idiotyzm... nie swoje, ale zgłaszam prawa emotka

Abstrahując od tego, że kręcisz sobie bat na własną głowę w kwestii naruszania Regulaminu w punkcie bodajże ósmym (z pamięci, może niedokładny jestem emotka ) to ten pseudo-organizator obnaża swoją mizerię... żenada, dno i muł. Dobrze, że nie zgłaszasz takich dupków do bazy emotka

konkurs-nie konkurs emotka  do wygrania są wirtualne żetony do gry w pokera. W dodatku na lajki. Zero zysku i nagrody jako takiej, tylko można sobie pograć i stracić czas emotka  jak ktoś chce może dodać ten konkurs, żaden problem emotka  chociaż więcej zysku jest choćby z konkursu, gdzie dają choćby długopis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6156712 Napisano: 07.02.2016 09:41:19 w WC - rozmowy o wszystkim
dostałam odpowiedź z pokera (nawiasem mówiąc są tam do wygrania diamenty do gry, więc nie zgłaszałam tego do bazy emotka
"Pani Katarzyno można wstawić czyjeś grafiki, ale jednocześnie osoba która nadesłała do nas pracę oznajmia że nie łamie praw autorskich i w razie problemów prawnych bierze tym samym ona odpowiedzialność za wstawione grafiki.Czyli mogą brać udział grafiki które nie są przez tą osobę zrobione. Jeśli w konkursie miałyby brać udział grafiki zrobione "samemu" byśmy o tym napisali. W tej zabawie bardziej chodzi nam o wyrażenie publiczne uczuć. Pozdrawiamy"

Idiotyzm... nie swoje, ale zgłaszam prawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6156706 Napisano: 07.02.2016 09:13:52 w WC - rozmowy o wszystkim
mam pytanie dotyczące korzystania zdjęć z internetu, np. jeśli jakieś zdjęcie można pobrać jako tło na pulpit. 
Czy zgłaszając takie zdjęcie w konkursie (na poker texas polski) jako swoje można powiedzieć, że to plagiat??
Czy nie?
W zasadach jest "5.Uczestnik zabawy przesyłając grafikę oświadcza jednocześnie, że rozpowszechniając nie łamie tym samym praw autorskich."
Bo jedna osoba broni się mówiąc, że " Jeśli ktoś wrzuci zdjęcia do użytku publicznego, to w takim razie nie łamiemy praw autorskich.".

To jak to jest? 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6156541 Napisano: 06.02.2016 16:18:22 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Kate 87- chyba tylko ten w Kauflandzie:  http://www.e-konk...an.html#.VrX9vNLhBdg i to tylko do jutra

Kalka, ale okres zakupu juz sie zakonczyl, do 7-ego mozna tylko wysłac odpowiedz

Dzięki Dolly. I to jest wkurzające, że osoby wpisujące konkursy nie podają tak istotnych informacji  emotka , bywa nawet, że niektórzy wpisują jako termin zakończenia konkursu datę kończącą składanie reklamacji (bo faktycznie w regulaminie widnieje zapis, że konkurs kończy się w dn.XXXXX  będącym ostatecznym terminem składanie reklamacji) Takie kwiatki też widziałam w konkursach na naszym forumemotka  

jak coś takiego zauważycie, to zgłaszajcie jako błąd z prawidłową datą zakończenia konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6156296 Napisano: 05.02.2016 23:42:06 w SZUKAM....
monikar napisał(a):

Szukam wejściówek do Cinema City, chętnie wymienię na te do Multikina

jeśli chcesz wymienić to proszę w odpowiednim temacie. Może być równie dobrze nawet "tablica ogłoszeń"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6154745 Napisano: 03.02.2016 23:31:15 w SZUKAM....
jarekaska napisał(a):

Chętnie wymienię mój wygrany numer z książką (Kasia i Lipton) na numer z wygranymi słuchawkami emotka

proszę pisać w odpowiednim temacie https://www.e-kon...-na-wymiane-sprzedaz Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6154079 Napisano: 02.02.2016 21:58:04 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
mczarna, jedną z tych agencji jest MC emotka  napisz coś do nich emotka  zdziałaj coś w tej sprawie.. powodzenia emotka  
Już dłuższy czas nie gram u nich, bo już nie wygrywałam.
W życiu napisałam kilka reklamacji konkursu... ostatnią w grudniu, reklamacja uznana, teraz czekam na nagrodę emotka  ciekawe, czy się doczekam...
Ale pół sukcesu już jest.

Rok temu też pisałam reklamację, bo wygrało za długie hasło.. miało być do 160 znaków, zaś wygrało takie, co nawet po usunięciu spacji miało prawie 200. I co?? napisałam reklamację i nawet nie raczyli odpisać!! dopiero po 5 tygodniach, jak zadałam im pytanie na maila, czy doczekam się odpowiedzi, raczyli coś napisać. Oczywiście wyszło na to, że jestem zazdrosna (bo było do wygrania kilkanaście nagród, a za długie hasło było przy tej, co wybrałam). Babka broniła pazurami i zębami tego hasła, bo tak się podobało jury, że postanowili je nagrodzić, mimo, że długie (moim zdaniem typówka, nic nowego, tylko powtórzenie schematu)
Ja jej na to, że skoro chcieli długie, to nie powinni robić w reg ograniczeń do 160 znaków, ta do mnie z ironicznymi odzywkami, Ale jak ją rozpracowałam, że ironicznie pisała, to zmieniła ton na grzeczniejszy. I tak nic nie ugrałam, jedynie straciłam czas i nerwy... 
Jeśli ktoś nie chce przyznać się do błędu, to żeby go rozrywać na strzępy i tak się nie przyzna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0