Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Polecam brać rutinoscorbin lub inne tabletki z rutyną, żeby te naczynka uszczelnić.
Zaś wkurza mnie, że mam podobnie.. alkoholu nie piję, ale wszelkie zmiany temperatury powodują, że jestem czerwona, jak po dużym wysiłku fizycznym
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PRZYPOMINAM, ŻE JAK CHCECIE COŚ KUPIĆ CZY WYMIENIĆ, TO NIE KAMUFLUJCIE TU OGŁOSZEŃ, ŻE "SZUKAM CZEGOŚ KUPIĘ/WYMIENIĘ", TYLKO WPISUJECIE SIĘ W ODPOWIEDNIM TEMACIE, NP. KUPIĘ LUB TABLICA OGŁOSZEŃ
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakby każdy pisał podając od razu wszystkie dane, to by nie było masy pytań w tematach i na pw.
Poza tym nie w każdym konkursie rezerwa bywa. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Skopiowałam cały paragraf, a nie urywek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
lub
Art. 288 KK Zniszczenie rzeczy
§ 1. Kto cudzą rzecz niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Karze określonej w § 1 podlega także ten, kto przerywa lub uszkadza kabel podmorski albo narusza przepisy obowiązujące przy zakładaniu lub naprawie takiego kabla.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Ile lat mają opony? ile zapłaciliście za wulkanizację? macie jakiś rachunek za naprawę i/lub za zakup opon? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Pamiętaj, że tutaj podajemy czego szukamy, bez żadnych ofert kupna, czy sprzedaży. Nie piszemy tutaj o Paragonach " Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak poszłam do kardiologa prywatnie, bo myślałam, że serce mi nawala (prywatnie, bo na fundusz pewno bym nie doczekała), to mnie obadał dokładnie, wypytał o wiele rzeczy, zrobił EKG, jeszcze coś tam, po czym mówi, że kieruje mnie w trybie pilnym do szpitala.
Poszłam... dzięki temu jestem jeszcze na tym świecie
Stąd podejrzenie problemów z sercem. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I nawet oni nie mają pojęcia o wszystkich przepisach, nawet dotyczących plagiatów.
Osoby mające z czymś takim do czynienia codziennie wiedzą, o co chodzi i gdzie szukać pomocy.
Np. my
Ale zwykły człowiek (mugol) nie będzie widział co i jak, bo przecież "on to wymyślił", albo "inspirował się" tak w 99%
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kurier GLS
Z tego co wiem, to 3x50 zł Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kiedyś przez dłuższy czas chodził jeden listek i jak się go pytałam, czy ma coś dla mnie, to od razu wiedział, jakie nazwisko i blok. A teraz prawie za każdym razem chodzi ktoś inny i połapać się nie można
Paczkowy za to jest ten sam, wozi paczki pocztowe, jak i pocztex.
Bez problemu przywozi paczki do biura, jeśli wie, że nikogo nie ma w domu, albo wcześniej dzwoni, żeby zapytać.
Co prawda teraz ma "wielką krzywdę", jak przenieśliśmy biuro
Dla mnie żaden problem, bo paczek dużo nie ma... niestety... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziwię się, że listonosz wydał przesyłkę osobie nieznajomej, w dodatku jeszcze pewno zasugerował jej podpisanie się Twoim nazwiskiem.
Idź na pocztę i poproś o pokazanie formularza odbioru.
Tam powinien być ten podpis sfałszowany - wtedy złóż reklamację. Wiesz, co powinno być w tej przesyłce?
U mnie przesyłki z pocztexu i paczki pocztowe nosi ten sam facet. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Organizator X, sponsor X, a jak przychodzi co do czego to organizowaniem i reklamacjami zajmuje się niezależna agencja Y. W dodatku nie wiadomo jaka.
W reg nie ma info, że tym wszystkim będzie zajmowała się jakaś inna firma, tylko X. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym gdzie ranking publicznie dostępny?? to, że tylko oni go widzą powoduje, że są rózne niejasności i nieprawidłowości.
I gdzie przestrzeganie WŁASNEGO regulaminu???? wyniki konkursu podane po 21 dniach od regulaminowego czasu, w dodatku nie publicznie, tylko rzekomo wysłane do laureatów.
Czas na odpowiedź na reklamację też już ponad 2 razy dłuższy, niż zakładany.
Szlagggg.... a to taka niby dobra firma, marka znana nie tylko w Polsce, ale i na całym świecie
A właśnie... w regulaminie również nie ma żadnej wzmianki o tym, że organizatorem jest jakaś zewnętrzna agencja, tylko sponsor bezpośrednio.
I nie wiadomo, kogo objeżdżać
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na Facebooku jest masa konkursów.. wystarczy mieć oczy szeroko otwarte i raz dwa dodać konkursy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale dziś to przegięcie
Wiem, że mam lekko skrzywiony odcinek piersiowy kręgosłupa i czasami kłuje mnie w klatce piersiowej (a to dlatego, że końcówki nerwów kończą się właśnie w klatce i jak jest ucisk na nerw, to może boleć w okolicach mostka) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak byłam w przychodni to ludzie dziwnie na mnie patrzeli
Pojechałam samochodem, wróciłam taksówką, bo nie odważyłam się kierować.
Ciśnienie mam w normie, cukier też.
Echhh... jestem coraz większą meteopatką
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane