Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6123997 Napisano: 03.12.2015 09:01:56 w Kaufland konkursy
oczywiście GLS emotka do mnie też dzwonił  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6123294 Napisano: 02.12.2015 00:09:45 w SZUKAM....
kajmakam1 napisał(a):

Enrico123 napisał(a):

SZUKAM PUSTYCH KART PRZEDPŁACONYCH (PREPAID), które z tyłu mają numer konta (bzwbk,mbank)
JEŚLI KTOŚ MA ZAPRASZAM NA PW, Z CHĘCIĄ KUPIĘ !!!

Nie wiem na ile trafiam a na ile nie, ale warto zachować ostrożność.
"Skimming - rosnące zagrożenie
Ilustruje to przekręt z lutego tego roku, nazwany największym skokiem na bank XXI wieku. Lub też cyberzbrodnią (niemal) doskonałą. W skrócie: hakerzy wykupują setki kart przedpłaconych (wciąż rzadki w Polsce rodzaj kart niewymagających rachunku), włamują się do systemu komputerowego np. firmy rozliczającej klientów kart i likwidują limity wypłat dla tych kart. Potem rozsyłają ich dane do wspólników rozproszonych po świecie. Ci przenoszą je na duplikaty kart, którymi na sygnał wypłacają pieniądze z lokalnych bankomatów. W ten sposób w ciągu zaledwie 10 godzin od infiltracji bazy danych międzynarodowa szajka w 24 krajach dokonała 36 tys. wypłat na sumę 40 mln dolarów. Ponieważ wypłacone pieniądze wykreowano komputerowo, nie miały pokrycia w saldach obrabowanych rachunków, a tym bardziej rachunków postronnych klientów. Nie ucierpiała ani jedna osoba fizyczna. Kto zatem stracił? Agencje rozliczeniowe i firmy ubezpieczeniowe. Nie wiadomo, kto był mózgiem opisanej operacji, złapano jedynie kilka obsługujących bankomaty "pionków". Cały przekręt okazał się na tyle sprawny, dyskretny i intratny, że z pewnością znajdzie naśladowców."
Żródło: http://m.wyborcza...isableRedirects=true

WAŻNE!! NIE SPRZEDAWAJCIE I NIE DAWAJCIE PUSTYCH KART!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6122794 Napisano: 01.12.2015 09:09:18 w Wkurza mnie...
dorcia2766 napisał(a):

poczta na nowy tlen-ciągle jest cos nie tak-a to nie wyświetlają mi się kontakty. a to jak dzisiaj nie mogę się zalogować, bo niby błędny login lub hasło emotka  Też ktoś tak ma?????

ja się loguję na o2 przez http://prokonto.pl/ i wszystko działa. Przy okazji nie mam reklam przy stronie logowania  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6122719 Napisano: 30.11.2015 23:51:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

michałek13 napisał(a):

A ja myślę, że ludzie grają na całe rodziny, w sensie, że jedna osoba wysyła na kilka lub kilkanaście.
I szczerze powiedziawszy jakoś mnie to nie rusza, jeśli ktoś ma czas na to. (...)

Niby tak, tylko że członkowie tych rodzin istnieją. A osoba, która - w zależności od potrzeb konkursowych - posługuje się innym nazwiskiem i adresem zameldowania... nie istnieje.

no właśnie emotka  albo jest Anna Iksińska z Warszawy, albo Anna Igrek z Krakowa (miejscowości przykładowe, proszę mnie nie linczować emotka  ) 
Co z tego, ze Iksińska nazywała się wcześniej Igrek? 
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6122704 Napisano: 30.11.2015 23:33:59 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

kalinea napisał(a):

joan napisał(a):

kalinea napisał(a):

....jedna kobieta podaje w konkursie swoje nazwisko panieńskie i adres domu rodzinnego oraz (w tym samym konkursie) swoje nazwisko jako mężatka i adres pod którym mieszka z mężem? Dzięki temu ma dwie nagrody zamiast jednej...

A jak udowodnisz, że chodzi o tę samą osobę?

Zdziwił mnie po prostu taki proceder, pierwszy raz się z czymś takim spotkałam 

Oswajaj się emotka Trafiłaś do świata, gdzie liczy się SKUTECZNOŚĆ, niekoniecznie fair-play emotka

jasne, że się spotkałam. Wkurza mnie to niesamowicie. Bo jeśli ktoś zmienił stan cywilny i nazwisko, to obowiązuje już nowe nazwisko emotka
Szczególnie po dłuższym czasie, jak już jest wszystko pozmieniane. Zaś takie zagrania są nieuczciwe  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6122701 Napisano: 30.11.2015 23:30:42 w Pomocy!!!!
leap napisał(a):

Chętnie kupię znaczek biedronki z 47 numeru Kropki TV. Proszę o propozycje na PW.
PS. Witam serdecznie emotka

witam i proszę o zapoznanie się z tematami na forum emotka  

shell napisał(a):

ktoś ma niepotrzebny kod na Łaciate?
jeden chętnie przygarnę, bo mam już hasło emotka

To mój pierwszy etap ( i ostatni emotka  )

proszę pisać w odpowiednim temacie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6122472 Napisano: 30.11.2015 18:37:11 w SZUKAM....
alis27 napisał(a):

szukam bonow do zalando może ma ktoś niepotrzebne,zamiana kupno.prosze o info na pw

PROSZĆ CZYTAĆ INFORMACJĘ NAD POLEM DO KOMENTOWANIA - ŻE TO NIE JEST TEMAT DO KUPNA, CZY SPRZEDAŻY Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6121912 Napisano: 30.11.2015 10:46:14 w Biedronka
kurcze.. a ja czekam i czekam na moją jedyną wygraną z luksusu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6121601 Napisano: 29.11.2015 12:13:19 w Wkurza mnie...
no cóż... sami organizatorzy przysłali ten konkurs po terminie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6120671 Napisano: 27.11.2015 11:43:55 w SZUKAM....
nariam napisał(a):

W jakim sklepie  ,jest promocyjna maka szymanowska

widziałam w polo i tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6120275 Napisano: 26.11.2015 18:11:30 w Wkurza mnie...
szlag mnie trafia na roboty w mieszkaniu wyżej... tak głośno wiercą, że własnych myśli nie słyszę emotka  i jak się tu skupić na pracy????? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6117885 Napisano: 23.11.2015 13:14:43 w Biedronka
parole21 napisał(a):

U mnie dzisiaj właśnie przyjechały dwie paczuszki z Luksji emotka  Moje i żony emotka

kto wozi? dzwonią wcześniej? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6116993 Napisano: 21.11.2015 12:07:40 w Wkurza mnie...
asante... pozwolisz, ze przywłaszczę to co napisałaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6116984 Napisano: 21.11.2015 11:37:37 w Wkurza mnie...
niektóre agencje nie widzą różnicy pomiędzy wybraniem najlepszej pracy czy zgłoszenia a losowaniem. No co to za różnica? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6116436 Napisano: 20.11.2015 16:57:56 w Wkurza mnie...
wkurza mnie wszystko... a w szczególności lokalne władze i ich "genialne" pomysły na ulepszanie miasta (jasne.. ulepszanie dla 2% mieszkańców, a reszta będzie poszkodowana) oraz władze państwowe. Temat rzeka, więc nie będę pisać.. w każdym razie jestem ciągle poirytowana a jak słyszę o nowych pomysłach, to... emotka  idę wziąć coś na uspokojenie, bo zaraz eksploduję emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6116003 Napisano: 20.11.2015 11:05:33 w Biedronka
czy jak odesłaliście dane na karty to dostaliście jakąś zwrotkę? bo ja wysłałam 2x i nic nie dostałam emotka  
wysyłałam na ten numer z smsa 664..  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6115930 Napisano: 20.11.2015 09:59:45 w Wkurza mnie...
mn112 - nie zamierzam Cię usuwać emotka  noo chyba, że nabroisz  emotka
Od razu się wkurzyłaś, jak ktoś zwrócił uwagę. Co taka agresywna jesteś?

Poczytaj wcześniejsze wpisy na spokojnie i pomyśl, czy ktoś Cię atakował?? po prostu masz wszystko wyjaśnione. Przyczyny zgłaszania fałszywych kont - również. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6115915 Napisano: 20.11.2015 09:52:03 w Wkurza mnie...
mn112 nie ma się co bulwersować - regulaminy TRZEBA CZYTAĆ. Nieważne, czy to regulamin forum, konkursu, czy kredytu jaki chcesz wziąć. 
Wyobrażasz sobie, że bierzesz kredyt nie czytając jaki jest procent? i co? później będziesz się tłumaczyć, że nie będziesz płacić np. 30% odsetek, bo nie czytałaś regulaminu? no sorry... emotka  kogo to obchodzi? podpisałaś, że czytałaś i to już Twoja sprawa.
Tak samo jak regulamin fb czy TEGO forum - nawiasem mówiąc w linku masz podany https://www.e-kon...e-konkursy-info.html
Pogrubioną czcionką jest zaznaczone najważniejsze. 
Ale skoro konkurs był u nas to ok emotka

Jeśli nie chcesz, żeby ludzie z pracy widzieli co robisz, to możesz mieć konto na fb tylko dla znajomych lub w ogóle powyłączane dla ogółu wszelkie zdjęcia, listy znajomych, treści jakie dodajesz itp.
Wiele razy spotkałam się w konkursach n a fb z zapisem w regulaminie, że mogą brać udział tylko osoby mające swoje prawdziwe dane w nazwie użytkownika. Że nawet jeśli jakaś "Anna Ania" wygrała i później przy podawaniu danych okazało się, że nie nazywa się tak, to nagroda przechodziła na następną osobę z prawdziwymi danymi.
Logiczne... przecież wiadomo, że są gracze, co mają setki kont na fb, żeby mieć jak największą szansę na wygraną. Po co później żałować, że nie podało się prawdziwego imienia i nazwiska?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6115852 Napisano: 20.11.2015 01:25:44 w Wkurza mnie...
achaa... i wkurza mnie, że byłam w euroagd i patrzyłam na elektryczne szczoteczki do zębów i przy okazji na ceny. Cena 189,99. Wcześniejsza, widoczna spod spodu... 139,99 - 50 zł przebitki emotka  albo wzięli stare zapasy z magazynu i próbują wypchnąć w ramach prezentów choinkowych, albo z tej samej przyczyny podnieśli ceny. Złodzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6115851 Napisano: 20.11.2015 01:23:26 w Wkurza mnie...
no tak... i jeszcze temat się wiesza emotka

mnie wkurza to, że zgłaszałam na fb profil o kiełbasie z psów i co?? nic!!!! emotka  bo oni nie widzą w tym nic niewłaściwego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0