Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6115090 Napisano: 19.11.2015 10:54:32 w Wkurza mnie...
więc im zaznaczyłam smutną mordkę i napisałam co o tym myślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6115083 Napisano: 19.11.2015 10:47:50 w Wkurza mnie...
ilonaaa93 napisał(a):

mia napisał(a):

snowflake napisał(a):

https://www.faceb...asy-900345993331736/
Jak możecie to zgłaszajcie ten fp emotka

Zrobione. Co za sk... emotka

Zgłoszone. Psychol jeden emotka

zgłoszone, ale fb nie usunął.. dlaczego? bo oni nie widzą niczego, co by naruszało standardy społeczności fb  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6114922 Napisano: 18.11.2015 23:09:41 w SZUKAM....
czy ktoś ma może zapisany regulamin z tego konkursu? https://www.e-kon...167045/#.Vkz2zHYvfDc przede wszystkim chodzi mi o zdjęcie kurtki  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6114198 Napisano: 18.11.2015 13:01:50 w SZUKAM....
jomajd86 napisał(a):

Czy macie jakiś sposób na pozbycie się smsów z ezoporad - mobilteka udało mi się wywalić to teraz to dziadostwo się przyczepiło

zapraszam do mojej stopki emotka  
poza tym zawsze możesz poszukać regulaminu tego serwisu i wysłać smsa blokującego albo napisać do nich Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6114021 Napisano: 18.11.2015 11:40:00 w SZUKAM....
ophaal napisał(a):

czy ktoś wie, jak to jest z tym dodawaniem konkursów? Wczoraj dodałam 2, dzisiaj weszłam i miałam 2 dodane na koncie a teraz wchodzę i mam tylko 1. To jakaś wolna amerykanka?

konkursy znikają z konta po zakończeniu. 
Poza tym ilość dodanych konkursów widoczna pod nickiem to ilość z ostatnich 30 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6113491 Napisano: 17.11.2015 18:26:48 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
tomniewkurza - laureat NIE ma obowiązku płacenia podatku, jeśli wartość nagrody nie przekracza 760 zł.
Ale organizator/sponsor mimo wszystko płaci 11,11%, czyli 1/9 wartości nagrody, obojętnie, czy nagroda jest warta 10 zł czy więcej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6113077 Napisano: 17.11.2015 11:29:53 w SZUKAM....
toudikot - moja mama kupiła myjkę do okien Karcher i przyznam, że myje się szybciej. Trzeba tylko pamiętać o ładowaniu emotka
Chociaż ja tak czy siak najpierw myję szyby wodą z płynem do naczyń i octem, bo brud z zewnątrz jest coraz trudniejszy do usunięcia. Później pryskam płynem z myjki i ściągam ją. Okna czyste i nie trzeba się namachać Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112505 Napisano: 16.11.2015 12:47:49 w WC - rozmowy o wszystkim
rpk napisał(a):

Niestety ale taka jest prawda. Na tym polega chrześcijaństwo na 100% miłosierdziu przynajmniej tak powinien wierzyć i postępować przeciętny wierny. Inna sprawa jak postępowali i postępują hierarchowie. Pomimo że jestem praktykujący też mi się nie podoba takie kazanie ale ksiądz nie ma prawa innego wygłosić.

byłam zaskoczona i słowami i tym, ze wypowiedział je akurat TEN ksiądz. Normalnie taki spokojny, rozmodlony itp.. a tu taka niespodzianka emotka

Oni zaproszą?? hehehe.. 1 listopada jeden ksiądz w Polsce nie chciał przyjąć na plebanii starszego niepełnosprawnego człowieka na wózku, bo 
"plebania nie jest przystosowana dla takich osób i nie było miejsca". Starszy pan spędził noc.. w przytułku dla bezdomnych mężczyzn.
http://wiadomosci...yl-sie-ksiadz.html  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112294 Napisano: 16.11.2015 00:45:51 w WC - rozmowy o wszystkim
dziś (tzn w niedzielę) jak byłam w kościele, to ksiądz podczas kazania powiedział coś w stylu (nie powtórzę dokładnie, tylko ogólny sens wypowiedzi), że powinniśmy pozwoilić, żeby islam zalał kraje chrześcijańskie, bo dzięki temu później chrześcijaństwo się odrodzi i nawróci islamistów. 
Nosz kurna.. jak słuchałam tak ogólnie, to te słowa spowodowały, że aż się wzdrygnęłam i byłam zszokowana... jak mozna tak mówić??? i to w kościele  emotka emotka
Czyli dał przyzwolenie na to, co teraz się dzieje, że tak jest dobrze. Masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112287 Napisano: 16.11.2015 00:33:34 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
misiamisiam napisał(a):

Odnośnie konkursów promocyjnych - przydałby się podział na te gdzie zgłoszenia można wysłać przez stronę i sms i na te gdzie w grę wchodzi tylko sms. Jeśli do tego możnaby podzielić smsy na te premium (np. 7036) i na te "zwykłe" (np. 4321) to byłoby super emotka . Tylko nie wiem czy jest to realne emotka

moim zdaniem za duże rozdrobnienie. Teraz niektórzy już piszą na szybko co i jak, a jeśliby mieli jeszcze rozdzielać numery to przekichane  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112107 Napisano: 15.11.2015 12:15:35 w WC - rozmowy o wszystkim
hehe... miałąm zerknąć 2 godz później, ale sama zdążyłam zasnąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112106 Napisano: 15.11.2015 12:11:22 w co chcielibyście wygrać?
agachrab napisał(a):

To, co najbardziej bym chciała, czyli zdrowie, niestety nie jest do wygrania. Z rzeczy możliwych do wygrania najbardziej chciałabym wygrać samochód dla męża a dla siebie-pobyt w jakimś luksusowym SPA. Marzyć trzeba. Może kiedyś szczęście konkursowe się do mnie uśmiechnie. emotka

niestety.. u mnie tak samo.. zdrowia nie da się kupić, ale za pieniądze można zrobić różne badania i kupić lekarstwa...
Więc chcę kasę wygrać, żeby mieć na to wszystko Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112021 Napisano: 14.11.2015 22:42:59 w co chcielibyście wygrać?
to co chciałam wygrać, to już kupiłam.
Więc teraz chcę tylko wygrać MNÓÓÓÓSTWO KASY emotka   a jak będę coś chciała to sobie kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112013 Napisano: 14.11.2015 22:30:59 w WC - rozmowy o wszystkim
asiam oni tłumaczą to tym, że władza zauważa tylko celebrytów, więc oni chcą, żeby byli znani emotka
następnie... chcą zebrać kasę na życie dzięki temu.

Dosłownie sa online jak bociany w Przygodzicach emotka
Obserwowałam ich przez jakieś 15 nin i przez 14 ciągle odbierali telefony, do faceta ciągle smsy przychodzą albo ktoś puszcza sygnały.
Jest o nich głośno od 3 dni.. nawet ktoś zamówił im prostytutkę do domu emotka już o pizzch, kebabach itp nie wspomnę.. wystarczy wrzucić ich nazwisko w google a sporo wyskoczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112012 Napisano: 14.11.2015 22:25:31 w SZUKAM....
LUDZIE - CZYTAJCIE OPIS NAD POLEM DO KOMENTOWANIA!!!

"Pamiętaj, że tutaj podajemy czego szukamy, bez żadnych ofert kupna, czy sprzedaży"

CZYLI CHYBA WSZYSCY UMIEJĄ CZYTAĆ, ALE GORZEJ ZE ZROZUMIENIEM??? BO NADAL W TYM TEMACIE SĄ OFERTY KUPNA I SPRZEDAŻY
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6112010 Napisano: 14.11.2015 22:21:04 w WC - rozmowy o wszystkim
co myślicie o kamerach we własnym domu? żeby przekazywały obraz na żywo, przez całą dobę? 
Ma to sens, czy to totalna głupota?
Przykładem jest rodzina z Poznania, która zamontowała u siebie 12 kamer 
http://logopol.pl/  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6110616 Napisano: 12.11.2015 12:24:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon na 100 zł (jedna sztuka) do kauflanda z tego konkursu https://www.e-kon...nd.html#.VkR2t3YvfDc
Kurier GLS, nadawca Albedo Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6109296 Napisano: 09.11.2015 14:45:29 w Wkurza mnie...
rety... jak mnie wkurza nagradzanie plagiatów i plagiatorów emotka kiedyś wysłałam maila do jednej firmy ze wskazaniem, które zdjęcie zostało ściągnięte z internetu. Udowodniłam im, że w KAŻDYM ich konkursie jest nagrodzony co najmniej jeden plagiat. I co??? teraz patrzę na wyniki i znowu to samo... czy naprawdę tak trudno jest wrzucić zdjęcie na google grafika albo tineye.com ???
Dodam, że wysłałam dlatego, że brałam udział w ich konkursach, ale odpuściłam je sobie, jak zobaczyłam, że i tak nie mam szans ze złodziejami  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6108605 Napisano: 07.11.2015 16:28:28 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
potrzebne jest, aby był opis, co można pisać w tematach:
- szukam - bez żadnych ofert kupna, czy sprzedaży
- informują - tylko konretna informacja kto informuje, z jakiego konkursu, z jakiego dnia, w jakiej formie (sms, tel, email). Bo ludzie często nie piszą tego typu rzeczy a później jest cała strona dopytywania i robi się bałagan. 
- kupię - bez paragonów, od tego jest właściwy temat Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6108467 Napisano: 07.11.2015 08:54:52 w Wkurza mnie...
kozuszka38 napisał(a):

Mnie wkurzają reklamy banków ale Roleskiego reklama w mych oczach jest genialna emotka  ot, są gusta i gustliki.

w kwestii reklam - mnie wkurzają ogólnie - szczególnie to, że są głośniejsze, niż oglądany program. Np. mam głośność w tv ustawioną na 12, a one są tak głośne, jakby było na 15-16 emotka
Oraz wkurza mnie to, że mamy r eklamy przerywane filmami... kiedyś zmierzyłam czas... 8 min filmu, 6 reklam. I tak w kółko. W każdym bloku reklamy się powtarzają, a jeśli chcą na danym kanale wypromować jakiś program to na mur beton w każdym bloku reklamowym będzie zapowiedź będzie powtórzona co najmniej raz.
Aktualnie z reklam radiowych wkurza mnie kichająca pani emotka Wyświetl w wątku >>
0 0