Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6100303 Napisano: 24.10.2015 10:56:16 w Punkty karne
Miła26bajm, jacwingstokrotka7856, Kurczak, pingu4gonika, +1 punkt za handel paragonami poza dozwolonym tematem Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6100300 Napisano: 24.10.2015 10:48:33 w Punkty karne
hotcold, barti978 +2 punkty za ukryte reflinki w tematach "kupony rabatowe" oraz "teraz".
Jak chcecie wstawiać reflinki to w odpowiednim temacie i zaznaczcie to, a nie podajecie promocję dla wszystkich a naprawdę kabzę sobie nabijacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6099904 Napisano: 23.10.2015 16:15:31 w Biedronka
malgol napisał(a):

ksantypa napisał(a):

czy dostaliście @ z 19?

u mnie na wp nie ma

u mnie na o2 też nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6099616 Napisano: 23.10.2015 11:20:10 w Wkurza mnie...
natala91 napisał(a):

ziolko napisał(a):

natala91 napisał(a):

wkurza mnie że Akon twierdzi że hasło na liście Luksusu z biedronki nie jest moje  a ja wiem że jest moje a nagrody nie będzie  emotka

masz to hasło w smsach wysłanych?? jeśli tak to super, bo przecież jest podana data i godzina wysłania, zarówno w smsie jak i w wynikach.

Niestety  nie mam  już we wysłanych  ale wiem że w ten dzień i o tej godzinie słałam i takie hasło to widocznie ktoś pisał to samo i w tym samym czasie.

niemożliwe, żeby był aż TAKI zbieg okoliczności... że takie samo hasło i idealnie o tej godzinie.
Następnym razem jak kasujesz smsy z tel, to zapissuj je gdzieś, z dokładną datą i godziną wysłania, jaki sms i agencja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6099581 Napisano: 23.10.2015 10:17:42 w Punkty karne
Ewelinka1806 +2 punkty za pytania w temacie "dziś dotarła..." - nie można zapytać kogoś na pw???? 
2 punkty -  ziomal102,
po 1 punkcie - Foto-front, maaszprotka
Wszyscy za komentarze we wspomnianym temacie  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6099541 Napisano: 23.10.2015 09:34:42 w Biedronka
czy w Waszych biedronkach są suchary Sunbites? bo u mnie nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6099538 Napisano: 23.10.2015 09:33:03 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

brylka napisał(a):

a mnie wkurzają kurierzy dziś dzwoni jeden że stoi pod drzwiami i nikt nie otwiera ani @ ani smsa że będzie paczka emotka emotka

wszystko zależy od firmy kurierskiej....szkoda, że kurier nie może zostawić awizo jak PP i nie mają punktów odbioru....

awizo może zostawić, tylko im się to nie opłaca, bo mają płacone za doręczone paczki. 
Punkty odbioru czasami mają daleko od Waszego miejsca zamieszkania, nawet kilkanaście km, więc nie opłacałoby się Wam jechać specjalnie po przesyłkę (chyba, że bardzo by zależało i byłaby wartościowa emotka  )  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6099527 Napisano: 23.10.2015 09:22:23 w Biedronka
ja na moc kupuję soki emotka  fakt, więcej płacę, ale za to mam coś, co na pewno spożytkuję. 
Z soku można zrobić galaretkę, kisiel, koktajl z innymi owocami, wypić normalnie emotka  i jest zdrowszy od mirindy czy 7up emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6099526 Napisano: 23.10.2015 09:20:39 w Wkurza mnie...
natala91 napisał(a):

wkurza mnie że Akon twierdzi że hasło na liście Luksusu z biedronki nie jest moje  a ja wiem że jest moje a nagrody nie będzie  emotka

masz to hasło w smsach wysłanych?? jeśli tak to super, bo przecież jest podana data i godzina wysłania, zarówno w smsie jak i w wynikach. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6099441 Napisano: 22.10.2015 22:19:56 w Paragony
mczarna napisał(a):

Czy tego wątku nie da się zamknąć?

zamknąć... a burdel paragonowy będzie w innych tematach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6098690 Napisano: 21.10.2015 22:16:37 w WC - rozmowy o wszystkim
kto ogląda "Powrót"?? emotka

jakos dziwnie się czuję ze świadomością, że dziś jest ten dzień z przyszłości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6097894 Napisano: 21.10.2015 10:58:33 w Kupię...
TEN TEMAT NIE SŁUŻY DO KUPOWANIA PARAGONÓW!!!! ZA OGŁASZANIE SIĘ TUTAJ Z PARAGONAMI BĘDĄ PUNKTY KARNE Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6096434 Napisano: 19.10.2015 15:59:10 w SZUKAM....
szukam informacji, czy organizator może przedłużyć czas przyjmowania zgłoszeń, jeśli konkurs już się zakończył?

Powiedzmy, że konkurs zakończył się 1.10, wyniki ok 7.10. (przykład, daty przypadkowe). Jednak 2.10 po południu jest informacja o tym, że konkurs został przedłużony o 2 tygodnie. 
Na pytanie zadane w mailu dlaczego tak jest, uzyskałam odpowiedź, że wiele osób w ostatnich dniach prosiło o przedłużenie konkursu. 
Czy tak powinno być? czy nie obowiązuje zasada, że kto się spóźnił, to jego strata? zaś organizator powinien wybrać zwycięzcę spośród nadesłanych zgłoszeń.
Mam rację, czy nie??? bo już sama nie wiem, co myśleć emotka

Dodam, że w regulaminie nie było zapisu o możliwości zakończenia konkursu przed czasem albo o jego przedłużeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6096237 Napisano: 19.10.2015 12:08:45 w Czas na zmiany...
pionas, myślę, że max 48 godzin, bo czasami jest tak, że konkurs kończy się w tym czasie a nie uda się dodać do bazy na tyle wcześnie, żeby ludzie wzięli udział.
Najlepiej pogrubioną czcionką, żeby od razu było wiadomo, co można dodawać w tym temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6096143 Napisano: 19.10.2015 09:04:58 w Czas na zmiany...
1. w opisie okna w temacie "teraz" https://www.e-kon...html?strona=10  do wpisywania powinna być informacja, jak szybko dany konkurs się kończy. 
Jest "Pamiętaj że tutaj podajemy tylko linki do konkursów (bez Facebook'a), które za chwilę skończą się. Zero pisania, zero zbędnego gadania, tu podajemy tylko konkrety. Jeśli nie dostosujesz się zostaniesz ukarany punktem karnym."
Może warto dodać, że "za chwilę (tzn. w ciągu kilku minut do max 24 godzin)"?? Bo niektórzy dodają konkursy kończące się za tydzień albo i miesiąc emotka
2. Temat "Informują" - https://www.e-kon...trona=141#p6096058 
powinna być informacja, żeby pisać - kto informuje, z jakiego konkursu, w jaki sposób (sms, email, telefon i numer tel), i jakiej nagrodzie. Jeśli nie ma takich informacji, to później jest dopytywanie o szczegóły.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6096118 Napisano: 19.10.2015 00:09:31 w Wkurza mnie...
ja też idę po zakupy, nie rozglądam się ba boki, żeby specjalnie obserwowac ludzi (na zasadzie co kto ma w wózku, a ile, po co, dla kogo itp), ale czasami jak kogoś przepuszczam w alejce to logiczne, że dana osoba "wejdzie" mi w oczy... i widzę, czy idzie z koszykiem, czy z wózkiem i muszę się bardziej przesunąć, jeśli też mam wózek. Nie mam klapek na oczach i nie jestem zaprogramowana na patrzenie tylko na półki, widzę też to, co się dzieje wokół mnie...
Poza tym jak już stoi się w kolejce do kasy to logiczne, że wtedy ma się więcej czasu na obserwowanie tego, co dzieje się przede mną emotka  czasami można baardzo ciekawe rzeczy zaobserwować, nie tylko dzieciaki w wózkach sklepowych  emotka
Nie będę nikogo na siłę przekonywać, że wózek sklepowy służy tylko do zakupów. 
Ale normalne jest, że wózka ubrudzonego g... nikt nie weźmie  emotka   emotka  nawet te osoby, które wożą dzieci w wózkach i to ich pociechy przyczyniły się do zabrudzenia tego "środka lokomocji"   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6096115 Napisano: 18.10.2015 23:41:03 w Wkurza mnie...
aga67 napisał(a):

O co kaman:) przecież są rozkładane ławeczki dla dzieci w wózkach,sklepowych.Jak się już nie mieści,to znaczy że może iść obok,a jak nie chce, to trzeba chodzić do takich sklepów,gdzie są małe wózeczki w sam raz dla dzieci, albo koszyki na kółkach jak w każdej biedronce.Dziecko poczuje się docenione,ze może pomóc w zakupach.To pisze mama wspaniałej trójki,nie wsadzałam ich do wózka sklepowego i jakoś szczęśliwie wyrosły bez ataków histerii z tego powodu emotka

Aga67 - dosłownie - lubię to emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6096104 Napisano: 18.10.2015 23:19:44 w Wkurza mnie...
nie chodzi o to, czy ktoś ma dziecko, czy go nie ma. Wózek sklepowy służy do przewożenia zakupów, czyli produktów przemysłowych i spożywczych. Spożywcze, nawet jak są zapakowane w folię, a dotykały zanieczyszczonej powierzchni (np. kratki wózka, w którym jechało dziecko w brudnych butach) mogą być później zakażone różnymi bakteriami (w tym np. bakteriami kałowymi) jeśli nastąpi przeniesienie ich z opakowania do środka. 
Nie znam osoby, która by np. zdjęła folię z ciastek i od razu poszła umyć po tej czynności ręce, żeby później wziąć ciastko czystą ręką. 
W sklepach, np. w Carrefourze, są dostępne wózki sklepowe połączone z samochodzikami dla dzieci, Dziecko sadza się na dole, na górze rodzic układa sprawunki i już. 
Wózki mają też specjalne siedziska dla dzieci, ale małych. Nie pamiętam dokładnie, ale waga max chyba jest 18-24 kg.
Nie rozumiem wsadzania do wózków dzieci, które umieją już samodzielnie chodzić i mają np, 4 lata i więcej.emotka
Kiedyś widziałam dzieci chyba 12 letnie w wózku sklepowym emotka ledwo się mieściły, ale siedziały... dodam, że nie wyglądały na chore ani upośledzone. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6095805 Napisano: 17.10.2015 22:06:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Konkurs kulinarny kukurydziany.pl Nie lubię konkursów, gdzie nie ma obowiązku robienia fotki z danym produktem. Jest już kilka fotek tam i są genialnie bezbłędne, piękne. Tylko czy prawdziwe czy z neta? Tego nie wiem, bo nie umiem sprawdzać emotka ale pewnie pojawią się i plagiaty emotka

staszek, kopiujesz zdjęcie albo adres zdjęcia (prawym klawiszem myszy, powinno się "kopiuj adres URL grafiki"), [p czym wklejasz linka na Google grafika https://www.googl...p;ved=0CAIQqi4oAQ - wyszukiwanie obrazem (aparacik) i już masz info, czy zdjęcie jest z neta czy nie. Albo www.tineye.com 
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6095556 Napisano: 17.10.2015 00:47:21 w Wkurza mnie...
slonko... z tego co zauważyłam, to była pani w średnim wieku... ok 60 max... fakt, szła z zakupami, ale zakupy nie zwalniają z myślenia, że jak ludzie stoją i czekają na zielone, to ona też powinna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0