Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Powiedzmy, że konkurs zakończył się 1.10, wyniki ok 7.10. (przykład, daty przypadkowe). Jednak 2.10 po południu jest informacja o tym, że konkurs został przedłużony o 2 tygodnie.
Na pytanie zadane w mailu dlaczego tak jest, uzyskałam odpowiedź, że wiele osób w ostatnich dniach prosiło o przedłużenie konkursu.
Czy tak powinno być? czy nie obowiązuje zasada, że kto się spóźnił, to jego strata? zaś organizator powinien wybrać zwycięzcę spośród nadesłanych zgłoszeń.
Mam rację, czy nie??? bo już sama nie wiem, co myśleć
Dodam, że w regulaminie nie było zapisu o możliwości zakończenia konkursu przed czasem albo o jego przedłużeniu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Najlepiej pogrubioną czcionką, żeby od razu było wiadomo, co można dodawać w tym temacie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jest "Pamiętaj że tutaj podajemy tylko linki do konkursów (bez Facebook'a), które za chwilę skończą się. Zero pisania, zero zbędnego gadania, tu podajemy tylko konkrety. Jeśli nie dostosujesz się zostaniesz ukarany punktem karnym."
Może warto dodać, że "za chwilę (tzn. w ciągu kilku minut do max 24 godzin)"?? Bo niektórzy dodają konkursy kończące się za tydzień albo i miesiąc
2. Temat "Informują" - https://www.e-kon...trona=141#p6096058
powinna być informacja, żeby pisać - kto informuje, z jakiego konkursu, w jaki sposób (sms, email, telefon i numer tel), i jakiej nagrodzie. Jeśli nie ma takich informacji, to później jest dopytywanie o szczegóły. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym jak już stoi się w kolejce do kasy to logiczne, że wtedy ma się więcej czasu na obserwowanie tego, co dzieje się przede mną
Nie będę nikogo na siłę przekonywać, że wózek sklepowy służy tylko do zakupów.
Ale normalne jest, że wózka ubrudzonego g... nikt nie weźmie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie znam osoby, która by np. zdjęła folię z ciastek i od razu poszła umyć po tej czynności ręce, żeby później wziąć ciastko czystą ręką.
W sklepach, np. w Carrefourze, są dostępne wózki sklepowe połączone z samochodzikami dla dzieci, Dziecko sadza się na dole, na górze rodzic układa sprawunki i już.
Wózki mają też specjalne siedziska dla dzieci, ale małych. Nie pamiętam dokładnie, ale waga max chyba jest 18-24 kg.
Nie rozumiem wsadzania do wózków dzieci, które umieją już samodzielnie chodzić i mają np, 4 lata i więcej.
Kiedyś widziałam dzieci chyba 12 letnie w wózku sklepowym
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zaś jeśli chodzi o starszych ludzi na pasach to czekam cierpliwie. Ale niech nie włazi na czerwonym pod pędzące samochody
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jechałam do dentystki, czasowo byłam na styk. Miałam zielone światło widoczne z daleka, więc jechałam z prędkością niecałe 50. Nagle jakieś babsko (chyba ok 60-65, z zakupami, inni piesi stali, ale ona nie) wlazło na moim zielonym, czyli jej czerwonym. Ja po hamulcach, koła mi się zablokowały, wpadłam w lekki poślizg na mokrej drodze, już oczami wyobraźni widziałam ją na masce mojego samochodu.... Jakimś cudem ją ominęłam, dosłownie o centymetry. Szok innych pieszych stojących na czerwonym, bo nagle pisk i ślizg - zarejestrowałam mimowolnie. Ujechałam jeszcze ze 200 m i nerwy mnie siekły. Musiałam zatrzymnać się na jakimś przystanku, bo cała się trzęsłam i nie byłam w stanie jechać
Ostatecznie spóźniłam się 15 min a jak siadałam na fotelu to jeszcze się trzęsłam z nerwów... zaś limit bluzgów i innej łaciny wyczerpałam na najbliższy miesiąc
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a jeśli widzę konkurs, gdzie dla nagrody za kilka/kilkanaście zł wołąją pesel to po prostu odpuszczam sobie taki konkurs, bo to tylko wyłudzanie danych, aby później je sprzedać dalej.
Jeśli agencja żąda wysłania skanu dowodu, to zamazuję to, co im niepotrzebne. Np. jeśli chcą zweryfikować miejsce zamieszkania (powodzenia w nowych dowodach
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli ktoś chce komuś dosrać, to niech to lepiej robi na pw, a nie urządza publiczne pranie brudów.. bo nie każdy chce czytać to wszystko Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zaś ogólnie pisałam o wszystkich osobach i wszystkich konkursach bez podawania kto, co i ile.
Ale widzę, że jesteś w bojowym nastroju i tylko czekasz, aż ktoś coś napisze, żeby dosrać i mieć satysfakcję z tego, prawda??
Wyświetl w wątku >>