Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6095534 Napisano: 16.10.2015 23:31:11 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

ziolko, to miałaś "przygody"...Jednak wszystko dobrze się skończyło, chociaż teraz będziesz rozglądać się jeszcze bardziej, bo to pozostaje. Ja miałam kilka lat temu stłuczkę przy skręcaniu w lewo..jakiś typ postanowił mnie wtedy wyprzedzić. Do dziś przy skręcie w lewo sprawdzam wszystkie lusterka po kilka razy!

ja uczę się też na cudzych błędach i doświadczeniach, dlatego też patrzę we wszystkie lusterka jak skręcam w lewo emotka  
Zaś jeśli chodzi o starszych ludzi na pasach to czekam cierpliwie. Ale niech nie włazi na czerwonym pod pędzące samochody emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6095060 Napisano: 16.10.2015 14:08:28 w Wkurza mnie...
ale mnie dziś wkurzyło jedno babsko, któremu chyba życie było niemiłe emotka
Jechałam do dentystki, czasowo byłam na styk. Miałam zielone światło widoczne z daleka, więc jechałam z prędkością niecałe 50. Nagle jakieś babsko (chyba ok 60-65, z zakupami, inni piesi stali, ale ona nie) wlazło na moim zielonym, czyli jej czerwonym. Ja po hamulcach, koła mi się zablokowały, wpadłam w lekki poślizg na mokrej drodze, już oczami wyobraźni widziałam ją na masce mojego samochodu.... Jakimś cudem ją ominęłam, dosłownie o centymetry. Szok innych pieszych stojących na czerwonym, bo nagle pisk i ślizg - zarejestrowałam mimowolnie. Ujechałam jeszcze ze 200 m i nerwy mnie siekły. Musiałam zatrzymnać się na jakimś przystanku, bo cała się trzęsłam i nie byłam w stanie jechać emotka emotka emotka  postałam kilka minut, jadę dalej.. tak mnie stres dopadł, że jak dojechałam do robót drogowych, to w ogóle nie wiedziałam, którędy mam jechać objazdem do dentystki. Zadzwoniłam do niej, przeprosiłam za spóźnienie i spytałam, jak dojechać. 
Ostatecznie spóźniłam się 15 min a jak siadałam na fotelu to jeszcze się trzęsłam z nerwów... zaś limit bluzgów i innej  łaciny wyczerpałam na najbliższy miesiąc emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6094756 Napisano: 16.10.2015 00:09:14 w Wkurza mnie...
3 dni do dermatologa na skierowanie?? to mega krótko!!! ja czekam 3, ale miesiące.... nawet prywatnie czasami 2-3 tyg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6094369 Napisano: 15.10.2015 13:00:01 w Wkurza mnie...
thefirm napisał(a):

Mnie wkurzaja zasady na tym forum. Jedyne forum z jakim się spotkałem w internecie które wymaga absurdalnych rzeczy tj dodania 3 konkursów w październiku. Może lepiej opłata msc tak z 200zl? Jeszcze więcej ludzi się zniechęci do tego forum. P.S.
Polak Polakowi Polakiem.

no cóż... każdy jest tu dobrowolnie, a to, że 3 konkursy na miesiąc? każdy korzysta z bazy konkursów, więc byłoby miło, gdyby dał też coś od siebie, a nie tylko brać i brać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093789 Napisano: 14.10.2015 16:09:31 w Informują
ludzie, piszczie, z jakiego numeru dzwonią oraz z jakiego dnia.. będzie łatwiej dla czekających Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093777 Napisano: 14.10.2015 15:45:38 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Ja wiem, że remonty trzeba robić i tak to właśnie jest jak się mieszka w bloku, ale akurat dzisiaj, kiedy miałam zaplanowany dzień posyłania zgłoszeń na konkursy (nadrabianie zaległości) sąsiad wierci i wierci i wierci i wierci...
emotka

u mnie w bloku, co mamy biuro, też od kilku dni wiercenie słychać. Pani sprzątająca mówiła, że wkurza ją to, że ma dodatkowe sprzątanie na klatce i korytarzu, a tu coś słyszała o 2 miesiącach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093607 Napisano: 14.10.2015 12:40:06 w Wkurza mnie...
wiecie co... własna skleroza może człowieka wkurzyć... napaliłam się na sprawdzanie wyników z mocy z 8.10... pocztę też monitorowałam.. nie ma mnie na liście, więc jestem rozczarowana.. patrzę w mój spis kiedy i jakie hasło wysłałam. A tu zonk... 8 nie brałam udziału  emotka emotka  noosz w piętę można się ugryźć emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093596 Napisano: 14.10.2015 12:29:05 w DARMOWE minuty i startery
a ja doładowałam bez problemu prosto z mojego banku emotka  60, czyli 102 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093429 Napisano: 14.10.2015 10:12:03 w Kaufland konkursy
magdalena-1989 - sporadycznie grałam na mamę, ale jeśli udało mi się coś wygrać, nawet jeśli to była książka, to ona od razu zastrzegała sobie, że mam nigdzie jej peselu nie podawać. No to jej tłumaczyłam, że do książki nie potrzeba emotka  
a jeśli widzę konkurs, gdzie dla nagrody za kilka/kilkanaście zł wołąją pesel to po prostu odpuszczam sobie taki konkurs, bo to tylko wyłudzanie danych, aby później je sprzedać dalej. 
Jeśli agencja żąda wysłania skanu dowodu, to zamazuję to, co im niepotrzebne. Np. jeśli chcą zweryfikować miejsce zamieszkania (powodzenia w nowych dowodach emotka emotka ), to zamazuję numer dowodu i inne dane, które nie są im potrzebne, do tego przekreślam na kolorowo cały dowód.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093326 Napisano: 14.10.2015 00:49:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
serio??? nie chce mi się już... ostatnie pół godziny spędziłam na czytaniu wszystkich jadowitych wypowiedzi, dlatego postanowiłam zainterweniować... nie jestem osobą "poszkodowaną", ale aż zniechęcenie i przykrość człowieka ogarnia, jak czyta się takie wypowiedzi... emotka emotka

jeśli ktoś chce komuś dosrać, to niech to lepiej robi na pw, a nie urządza publiczne pranie brudów.. bo nie każdy chce czytać to wszystko Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093322 Napisano: 14.10.2015 00:41:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs14 napisał(a):

a co o osobach które wygrały po kilka pralek, tabletów, smartfonów - również z przeznaczeniem na prezenty pod choinkę lub dar do Domu Dziecka?

właśnie... sumienie, regulaminy - po co o tym dyskutować i tak nikt i nic tego nie zmieni.

czepiasz się mojego zwrotu... ja pisałam konkretnie o slodyczach, a nie o pralkach, tabletach czy czymś innym. Zaś przykłady były ogólne  (oprócz testowania, bo to pierwsze, co mi przyszło na myśl).
Zaś ogólnie pisałam o wszystkich osobach i wszystkich konkursach bez podawania kto, co i ile. 
Ale widzę, że jesteś w bojowym nastroju i tylko czekasz, aż ktoś coś napisze, żeby dosrać i mieć satysfakcję z tego, prawda??emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093313 Napisano: 14.10.2015 00:25:18 w Biedronka
wiecie co... zazdroszczę Wam trochę tej lekkości słowa i pióra. Że potraficie od ręki stworzyć genialne rymowanki, że boki zrywać emotka   od razu wyjaśniam, że to nie jest zawiść, tylko zazdrość pełna podziwu  emotka   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093310 Napisano: 14.10.2015 00:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka  LUDZIEEE.... PRZYSTOPUJCIE emotka  emotka

tyle stron dyskusji na temat cukierków i tego, że ktoś napisał, że wygrał (a miał na myśli współmałżonka)????

A WY ile razy tak pisaliście?? i to nie po 2 zestawy, ale więcej??? albo testowanie z biedronki, co oficjalnie 1 na osobę, a pisaliście o wielokrotnych testach???
albo inne konkursy na zasadzie "u mnie kolejny zestaw" a oficjalnie miało być jedno na gospodarstwo domowe??
Dlaczego tak krytykujecie zachowanie kogoś, skoro tak samo się zachowujecie??
Czy naprawdę macie czyste sumienie??? weźcie się zastanówcie lepiej. 

Może osoby, co wygrały 2x lub więcej te nieszczęsne cukierki chcą dać dzieciakom w prezencie pod choinkę? a ta już za niecałe 2,5 miesiąca... albo dać do Domu Dziecka... 

ps. ja nie biorę udziału w tym konkursie, żeby nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6093250 Napisano: 13.10.2015 22:36:39 w SZUKAM....
nataliarobert473 napisał(a):

Szukam paragonu z Wawel z dnia sprzed 12.10... chętnie a nawet chę'tniej niż chętnie kupie...zdesperowana emotka  

to NIE jest temat do szukania paragonów!!! od tego jest temat "paragony" - czasami warto poszukać na forum emotka

za szukanie paragonów w tematach do tego nie przeznaczonych będą punkty karne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6092247 Napisano: 12.10.2015 16:14:03 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

1000 fanka wita i o nagrodę pyta....wziąć krzesło i walnąć w łeb....czytanie takich rzeczy wyzwala we mnie agresję...

To skomentuj to i wklej linka do http://qrkoko.pl/upominek-albo-zycie/  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6092246 Napisano: 12.10.2015 16:12:33 w Informują
PRZYPOMINAM, ŻE TO NIE JEST TEMAT "POŁĄCZENIA NIEODEBRANE" https://www.e-kon...9874/p/595/#p6081015 , GDZIE MOŻNA DOWIEDZIEĆ SIĘ KTO MÓGŁ DZWONIĆ.
TYLKO TEMAT DO INFORMOWANIA O TYM, KTO, JAK, Z JAKIEGO NUMERU CZY KONKURSU INFORMUJE.

emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6092058 Napisano: 12.10.2015 12:38:06 w Wkurza mnie...
basiag napisał(a):

że nie mogę wejść na pocztę na wp.pl emotka   mają jakąś awarię ? też tak macie ?

u mnie jest info, że hasło nieprawidłowe mimo wpisywania dobrego hasła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6091836 Napisano: 11.10.2015 22:36:50 w Sport
joan napisał(a):

Joł joł, wróciłam po pierszwej połowie do domu i... nie mam meczu w TV. Wpisujcie więc wieści z boiska emotka

http://www.przegladsportowy.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6091136 Napisano: 09.10.2015 19:06:44 w SZUKAM....
fino napisał(a):

Ile czeka się na doładowanie karty z Coca-Coli? emotka

ok tygodnia od telefonu do nich.. nawiasem mówiąc muszę sprawdzić, czy na mojej jest kasa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6091132 Napisano: 09.10.2015 19:01:41 w Wkurza mnie...
gosiulka28 napisał(a):

a mnie wkurza, że ludzie biorą udział w konkursach nie mając paragonów, a potem proszą o paragony i najgorsze, ze zawsze znajdą się naiwni i za 5 zeta sprzedają zamiast czekać na rezerwe

też mnie to wkurza... marzy mi się, żeby ktoś taki naiwny kiedyś sprzedał paragon za wartość zakupów albo i niższą, po czym okazałoby się, że był na liście rezerwowej i w ten sposób nagroda mu przepadła.... emotka  emotka  może by się ktoś nauczył, żeby nie wspierać cwaniaków paragonowych.
Bo co innego, jak ktoś raz przez przypadek straci paragon, a co innego jak ktoś notorycznie postępuje w ten sposób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0