Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6064117 Napisano: 31.08.2015 23:28:22 w SZUKAM....
ewikewik napisał(a):

Szukam książki "Mgła" Kai Malanowskiej, może być czytana
http://www.znak.c...ka,ksiazka,6549,Mgla

po 1 - to nie jest temat "kupię"
po 2 - za darmo możesz przeczytać w necie, np. na chomikuj.pl - format pdf i na czytnik
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6063034 Napisano: 28.08.2015 21:53:52 w Punkty karne
core - ban za spam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6061744 Napisano: 26.08.2015 18:49:01 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzają wlatujące do mieszkania muchy i osy emotka   więc biorę klapkę i tak je traktuję emotka  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6061692 Napisano: 26.08.2015 17:05:33 w Punkty karne
ewikewik +1 punkt za podanie wyników konkursu, którego nie było w bazie (120 lat skody)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6061418 Napisano: 26.08.2015 10:23:57 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

A jeżeli konkursy wskoczyły do bazy-to powinny i wskoczyć na nasze konto , a nie dalej człowiek jest zablokowany 

czasami jest opóźnienie w aktualizacji ilości konkursów na kontach forumowiczów, jak jest dużo konkursów dodawanych.
Cierpliwości... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6061415 Napisano: 26.08.2015 10:22:21 w Pomocy!!!!

1 - TAK, szukać nowych konkursów i dodawać. Korona nikomu z głowy nie spadnie emotka   a 3 konkursy w miesiącu to żadna filozofia
2 - może i forum straci, a może i nie... ile jest tu osób, które zakładały nowe konta po to tylko, aby szukać paragonów, albo do tematu "kliknijcie"? ile jest osób, które tylko korzystają nic nie dając od siebie?
3 - przy poprzednim wprowadzeniu limitu był lament, ale jakoś ludzie się zebrali i w bazie była masa konkursów. Nie lepiej dodawać konkursy, zamiast tracić czas na narzekanie??  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6060847 Napisano: 25.08.2015 09:11:32 w Popraw sobie humor...
buncia88 napisał(a):

kosztelka napisał(a):

Konkursowicze nie próżnują emotka
http://www.dlahan...c-porsche,45109.html

buuuhahaha! Z krzesła spadłam emotka Nic tylko na Biedrę w nocy ruszyć emotka

ciekawe, czy wśród szukających byli Polacy... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6060844 Napisano: 25.08.2015 09:08:51 w SZUKAM....
emotka
PO RAZ KOLEJNY PRZYPOMINAM, ŻE TEMAT "SZUKAM" NIE SŁUŻY DO SZUKANIA CZEGOŚ DO KUPIENIA LUB SPRZEDANIA!!! OD TEGO SĄ INNE TEMATY, NP. "KUPIĘ" 
emotka  
TAKIE OGŁOSZENIA W TYM TEMACIE USUWAM, WIĘC NIECH KTOŚ SIĘ NIE ZDZIWI, ŻE NIE MA ŻADNEJ REAKCJI NA OGŁOSZENIE. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6060247 Napisano: 23.08.2015 21:26:38 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
sosna napisał(a):

Smolar jest emotka

nie jest ok, bo nie wygrywam u nich emotka emotka poza tym wiele osób twierdzi, że losują.
Co wydaje się prawdopodobne, jak widzi się niektóre nagrodzone hasła... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6060246 Napisano: 23.08.2015 21:25:22 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

no ale jak jest imienny na jedną kwotę, jak podchodzą do tego biura ? można taki bon kupić/sprzedać ?

ostatnio miałam voucher do spa.. nie było nazwiska na nim, ale sponsor wiedział, kto dany voucher wygrał. Nie mogłam sama pojechać, choć bardzo chciałam (termin miał być do sierpnia 2016, a okazało się, że nastąpiła pomyłka i był do sierpnia ale tego roku emotka ), więc go sprzedałam. 
Wcześniej dowiedziałam się w SPA (dzwoniąc do nich), że jeśli chcę komuś go przekazać emotka  to muszę napisać do nich maila, że voucher wygrany na mnie, czyli XXX przekazuję osobie YYY i że ona go wykorzysta. Nie było żadnych problemów. 
Więc może jeśli chcesz kupić jakiś voucher imienny, to niech osoba sprzedająca najpierw dowie się, czy jest taka możliwość, jak opisałam. Bo czasami dany voucher musi wykorzystać osoba, na którą jest wystawiony.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6059931 Napisano: 22.08.2015 13:10:54 w Kaufland konkursy
benasia napisał(a):

Może ktoś ma na zbyciu paragon z Kauflanda a nie ma weny (kupić trzeba było do środy i przegapiłam czas)  - pw  emotka

o żesz kurczę blade... a ja wczoraj zrobiłam zakupy emotka  

jak dla mnie to durnota, żeby skracać czas robienia zakupów w stosunku do wysyłania zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6059930 Napisano: 22.08.2015 13:09:33 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

wkurza mnie... stres, który mnie dopadł (za miesiąc wychodzę za mąż, a już przezzywam wszystko podwójnie)

e tam.. nie ma co się denerwować emotka  to tylko większa impreza rodzinna i co ma się nie udać? emotka  byle do pierwszego tańca a reszta jakoś pójdzie emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6058967 Napisano: 20.08.2015 11:15:56 w WC - rozmowy o wszystkim
olabas napisał(a):

Od ośmiu lat jestem na forum i dostałam pierwszego karniaczka emotka

Nawet nie wiem za co, wygląda na to, że napisałam coś w złym temacie, już nie pamiętam co, post usunięty emotka

https://www.e-kon...1464/p/170/#p6058235 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6058334 Napisano: 18.08.2015 22:57:17 w Połączenia nieodebrane
moniazr napisał(a):

dede napisał(a):

616285031 Kto to może być? Jak oddzwaniam jest zajęte. Może praleczka?emotka

Do mnie dzwonił ktoś z tego numeru dzisiaj o 15.13. Czy ktoś wie kto to?

telemarketer, dzwonią i zapraszają na spotkania - kłania się wujek google emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6057772 Napisano: 17.08.2015 22:03:45 w Wkurza mnie...
delvitto a na serio... lepiej nie sprawdzaj tych numerów, jesli ich nie puściłas. 
Lepiej nie psuć sobie humoru ani nerwów. 
Znam historię z moich okolic (nie wiem, z jakiego czasu, co najmniej 10 lat wstecz, ale zdarzyło się naprawdę), jak jeden facet robił podobnie jak Ty.. i pech chciał, że kiedyś nie puścił lotka i padły jego numery. "Wygrał" mlion czy coś koło tego. Psychicznie tego nie wytrzymał i popełnił samobójstwo.

Inna historia... opowiedziała mi ją kiedyś babka w lotto. 
Jeden facet poszedł do szpitala i poprosił córkę, żeby w jego imieniu zagrała w lotto numerami, którymi grał już wiele lat. Obstawiał zawsze te same. Córka obiecała, że puści, ale w natłoku obowiązków zapomniała. Ale facet nie zapomniał o numerach. Nie pamiętam, czy miał gazetę z wynikami, czy co, w każdym razie okazało się, że wylosowano jego wszystkie numery. Jak dowiedział się, że córka nie zagrała, to zerwał z nią kontakty....

podsumowując... czasami lepiej żyć w niewiedzy, niż żałować, że się nie zagrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6057768 Napisano: 17.08.2015 21:58:11 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

ziolko napisał(a):

delvitto od jutra sprawdzaj znowu i zobacz, ile zaoszczędzisz emotka  bo tym razem te liczby długo nie padną 

Poza tym to "tylko" 10 tys... zawsze mogła to być 6 w lotto.. i to w kumulacji emotka emotka

ha ha, chyba numerki zmienić trzeba...
ciekawe jest to, że jakiekolwiek numery się nie skreśli, to i tak najczęsciej losowane są te obok;( 

w takich "bocznych" trafieniach to jestem mistrzynią emotka emotka  gdyby dawali po 10 zł za każde to byłabym bogata  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6057766 Napisano: 17.08.2015 21:54:37 w Pomocy!!!!
mama2006 - fakt 1... kurier NIE MUSI dojeżdżać w inne miejsce, jesli nie ma adresata w domu. Jak ma ustaloną trasę i masę doręczeń, to jakby każdy go prosił o podjechanie, to facet w zyciu by się nie wyrobił.

Fakt 2 - jak kogoś nie ma w domu to kurier MUSI zostawić AWIZO. Nie ma innej opcji. I jak to "zabiera przesyłkę"? w końcu ma płacone od tego, ile przesyłek doręczy. 

U mnie jak kurierzy dowożą bony to są różne rozwiązania.
Do mamy jak poprzednio jechał, to wstąpił do niej do pracy 1 km wcześniej, niż adres doręczenia (więc miał 2 km zaoszczędzone w obie strony emotka  ).
Jak kurier dzwonił rano po 7, żeby powiedzieć, że ma przesyłkę dla mnie, a nie wiedział o której będzie, to poprosiłam go o przeadresowanie przesyłki na biuro. Zrobił to bez problemu. Fakt, że bony miałam dopiero na drugi dzień, ale inny kurier dostarczył je. Następnym razem jak dzwonił, to od razu pytał, czy ma mi je dostarczyć do domu czy kolega do biura emotka   emotka  
Dodam, że kurier do mamy i do mnie ma różne okręgi, czy jak to się nazywa. Mama na wsi, ja w mieście.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6057763 Napisano: 17.08.2015 21:45:43 w Wkurza mnie...
kasiulll napisał(a):

Wkurza mnie niedbałość w całej tej Loteriadzie.

niektóre lottomaty mają opóźnienie w drukowaniu kuponów, sięgające nawet 20-30 sekund. I nie zawsze ktoś, kto gra w lotto wie, że jest loteriada i po prostu nie odbiera kuponu z niewiedzy (skoro nie dostaje go od ręki).
Zaś inne lottomaty od razu drukują kupony do loteriady. Nie wiem, od czego to zależy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6057759 Napisano: 17.08.2015 21:41:39 w Wkurza mnie...
delvitto od jutra sprawdzaj znowu i zobacz, ile zaoszczędzisz emotka  bo tym razem te liczby długo nie padną 

Poza tym to "tylko" 10 tys... zawsze mogła to być 6 w lotto.. i to w kumulacji emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6057318 Napisano: 16.08.2015 09:08:08 w Wkurza mnie...
mixik napisał(a):

Ciąg burz jedna za drugą... prawie cały dzień się zbierało zbierało aż  na wieczór przyszły i deszczu co kot napłakał, skwar jak *******, ciągle błyska, czasem zagrzmi... i duchota totalna... a wyspać się muszę... masakra... na radarze widzę, że jeszcze pół nocy będzie podobnie
Gdzie te czasy co burza była jedna na całe lato (a i lata były podobnie gorące jak teraz - połowa '90)?

u mnie też kręciło i kręciło się od burz, wszedzie naokoło masa... kilka km za miastem nawałnica, że drzewa powywalało, a w mieście popadało tyle co ksiądz kropidłememotka Wyświetl w wątku >>
0 0