Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
po 2 - za darmo możesz przeczytać w necie, np. na chomikuj.pl - format pdf i na czytnik
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czasami jest opóźnienie w aktualizacji ilości konkursów na kontach forumowiczów, jak jest dużo konkursów dodawanych.
Cierpliwości... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1 - TAK, szukać nowych konkursów i dodawać. Korona nikomu z głowy nie spadnie
2 - może i forum straci, a może i nie... ile jest tu osób, które zakładały nowe konta po to tylko, aby szukać paragonów, albo do tematu "kliknijcie"? ile jest osób, które tylko korzystają nic nie dając od siebie?
3 - przy poprzednim wprowadzeniu limitu był lament, ale jakoś ludzie się zebrali i w bazie była masa konkursów. Nie lepiej dodawać konkursy, zamiast tracić czas na narzekanie?? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PO RAZ KOLEJNY PRZYPOMINAM, ŻE TEMAT "SZUKAM" NIE SŁUŻY DO SZUKANIA CZEGOŚ DO KUPIENIA LUB SPRZEDANIA!!! OD TEGO SĄ INNE TEMATY, NP. "KUPIĘ"
TAKIE OGŁOSZENIA W TYM TEMACIE USUWAM, WIĘC NIECH KTOŚ SIĘ NIE ZDZIWI, ŻE NIE MA ŻADNEJ REAKCJI NA OGŁOSZENIE. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie jest ok, bo nie wygrywam u nich
Co wydaje się prawdopodobne, jak widzi się niektóre nagrodzone hasła... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wcześniej dowiedziałam się w SPA (dzwoniąc do nich), że jeśli chcę komuś go przekazać
Więc może jeśli chcesz kupić jakiś voucher imienny, to niech osoba sprzedająca najpierw dowie się, czy jest taka możliwość, jak opisałam. Bo czasami dany voucher musi wykorzystać osoba, na którą jest wystawiony. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak dla mnie to durnota, żeby skracać czas robienia zakupów w stosunku do wysyłania zgłoszeń
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Lepiej nie psuć sobie humoru ani nerwów.
Znam historię z moich okolic (nie wiem, z jakiego czasu, co najmniej 10 lat wstecz, ale zdarzyło się naprawdę), jak jeden facet robił podobnie jak Ty.. i pech chciał, że kiedyś nie puścił lotka i padły jego numery. "Wygrał" mlion czy coś koło tego. Psychicznie tego nie wytrzymał i popełnił samobójstwo.
Inna historia... opowiedziała mi ją kiedyś babka w lotto.
Jeden facet poszedł do szpitala i poprosił córkę, żeby w jego imieniu zagrała w lotto numerami, którymi grał już wiele lat. Obstawiał zawsze te same. Córka obiecała, że puści, ale w natłoku obowiązków zapomniała. Ale facet nie zapomniał o numerach. Nie pamiętam, czy miał gazetę z wynikami, czy co, w każdym razie okazało się, że wylosowano jego wszystkie numery. Jak dowiedział się, że córka nie zagrała, to zerwał z nią kontakty....
podsumowując... czasami lepiej żyć w niewiedzy, niż żałować, że się nie zagrało. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Fakt 2 - jak kogoś nie ma w domu to kurier MUSI zostawić AWIZO. Nie ma innej opcji. I jak to "zabiera przesyłkę"? w końcu ma płacone od tego, ile przesyłek doręczy.
U mnie jak kurierzy dowożą bony to są różne rozwiązania.
Do mamy jak poprzednio jechał, to wstąpił do niej do pracy 1 km wcześniej, niż adres doręczenia (więc miał 2 km zaoszczędzone w obie strony
Jak kurier dzwonił rano po 7, żeby powiedzieć, że ma przesyłkę dla mnie, a nie wiedział o której będzie, to poprosiłam go o przeadresowanie przesyłki na biuro. Zrobił to bez problemu. Fakt, że bony miałam dopiero na drugi dzień, ale inny kurier dostarczył je. Następnym razem jak dzwonił, to od razu pytał, czy ma mi je dostarczyć do domu czy kolega do biura
Dodam, że kurier do mamy i do mnie ma różne okręgi, czy jak to się nazywa. Mama na wsi, ja w mieście. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zaś inne lottomaty od razu drukują kupony do loteriady. Nie wiem, od czego to zależy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym to "tylko" 10 tys... zawsze mogła to być 6 w lotto.. i to w kumulacji
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane