Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6050514 Napisano: 29.07.2015 18:48:39 w Wkurza mnie...
29renata napisał(a):

Może nie tyle się wkurzyłam, co byłam w szoku: dziewczyna wygrała na fb 2 zele pod prysznic, dane do wysyłki podać trzeba było w Pw. Tymczasem ona pisze na stronie do wiadomości wszystkich, że podaje swój adres (ulica, nr domu, mieszkania, miejscowość, kod), bo nie może wysłać wiadomości prywatnej i że obecnie jest z dziećmi nad morzem. To nie wszystko w kolejnej wiadomości podała też nr telefonu. Ja bym w te pędy wracała do domu...

napisałaś jej, żeby skasowała swój wpis?? 
jacy ludzie są bezmyślni...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6049802 Napisano: 28.07.2015 13:17:50 w GFK
sisi999 napisał(a):

Dostal juz ktos doladowania zamowioe do 15 lipca?

zapytaj ich na profilu fb https://www.faceb...m/GfKPolonia?fref=ts Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6049668 Napisano: 27.07.2015 23:00:28 w SZUKAM....
alea napisał(a):

jak zablokować numer 91585??? Jakaś napalona pisze i pisze jak ten numer zblokować?

pewno ktoś gdzieś wpisał Twój numer, że teraz dostajesz smsy 
poczytaj http://www.nieznany-numer.pl/Numer/91585
http://forumprawn...773-platne-smsy.html

w ogóle wrzuć ten numer w google emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6049263 Napisano: 27.07.2015 09:10:47 w Punkty karne
casio +2 punkty, czyli razem ban, za reklamowane konkurencji Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6049245 Napisano: 27.07.2015 00:43:29 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

czy jakaś dobra dusza powie gdzie można kupić produkt globol i małą sadówkę???

za sadówką patrz nawet w małych sklepach... ja kupiłam w osiedlowym za 4,30 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6048982 Napisano: 25.07.2015 16:19:23 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Było już wałkowane kilka razy, ale teraz ja stanęłam przed dylematem co kupić dziecku na chrzest (będę Matką Chrzestną). Wiem, ze były propozycje sesji zdjęciowej, ale to odpada w tym przypadku. Zależy mi na czymś bardzo oryginalnym, takiej pamiątce na długo, a nie bardzo drogim  emotka  A! To jest chłopczyk, czyli trudniej. Ratunku emotka  

sztabkę złota z certyfikatem emotka  nawet 1g emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6048694 Napisano: 24.07.2015 14:51:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś brał udział w tym konkursie? 
 http://www.e-konk...em.html#.VbCaXqRRSt8
Skończył się 20 lipca, miał być do wygrania weekend dla dwojga od 1.09 do 30.10. A tu co? nie dość, że nie ma laureatów, to skasowali stronę!!! 
Wyjaśnienie pani, do której udało mi się dodzwonić (komórka ze strony villi) - uzyskała informację "że konkurs został odwołany". Ale dlaczego. przez kogo i dlaczego PO zakończeniu, kiedy mieli podawać wyniki - nie powiedziała.

Jeśli ktoś brał udział, to niech zadzwoni do niej emotka  zobaczy,  że jest więcej takich osób.
Moim zdaniem podpada to pod oszustwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6048622 Napisano: 24.07.2015 13:26:23 w GFK
nadal wysyłają doładowania w liście czy mailowo? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6048383 Napisano: 23.07.2015 21:41:26 w WC - rozmowy o wszystkim
ace możesz spróbować... kto nie ryzykuje ten nie wygrywa  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6048144 Napisano: 23.07.2015 12:21:24 w Połączenia nieodebrane
jak pytałam o nazwę firmy, to babka powtórzyła, ale tak niewyraźnie, że i tak nie zrozumiałam emotka  w każdym razie namawiała mnie na pokaz zdrowego żywienia emotka  to jej powiedziałam, ze można zdrowo gotować nie tylko w garnkach za kilka tysięcy emotka  poza tym koniecznie chciała, żebym podała adres, to wyśle zaproszenie dla mnie i dla znajomych.
Jak nie jestem wredna, że rozłączam się po kilku słowach, tak tym razem miałam ogromną ochotę to zrobić. Namolna telemarketerka. 
Rozumiem, że to jej praca, ale nie to znaczy nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6048106 Napisano: 23.07.2015 10:56:28 w Połączenia nieodebrane
alea napisał(a):

zna ktoś może ten numer 825425540

jesteś pewna, że dobrze napisałaś? emotka  ja mam połączenie z numeru 825452540 - dzownią z prezentacją garnków Philipiak i powołują się na Karola Okrasę - krótko mówiąc OSZUŚCI I NACIĄGACZE
Rzekomo numer jest generowany losowo... tylko szkoda, że nie wygrywam tak często w lotto, jak mój numer tel jest "generowany"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6047852 Napisano: 22.07.2015 17:19:12 w SZUKAM....
aendrius1 napisał(a):

Szukam/kupię mp3.Informację z modelem cena proszę na PW.

proszę ogłaszać się w  temacie "kupię"

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6047840 Napisano: 22.07.2015 17:01:23 w SZUKAM....
rambus61 napisał(a):

szukam tesco koral paragonu.

TO NIE JEST TEMAT DO SZUKANIA PARAGONÓW! Noo ile można mówić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6047735 Napisano: 22.07.2015 14:50:07 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Ziolko mnie kiedys jak meszka ugryzla w dłon to miałam spuchnietą reke jak bania...od razu dali mi zastrzyk .
W temacie wkurza mnie wszystko, to że dzis znow musze isc do dentysty, ze ostatnio pol wyplaty zostawiam u stomatologa.Marne pocieszenie slyszec jakie to mam ladne zeby skoro ciagle cos z nimi nie tak...Do tego ostatno ciągle zyje w stresie, marzy mi sie urlop a nie mam czasu na niego i wez tu czlowieku zyj i sie usmiechaj...

mnie też prawdopodobnie meszka użarła emotka  zastrzyku nie dostałam. Mam brać antybiotyk, smarować nogę Altacetem, Venescinem (bo jad idzie w dół stopy i już prawie pół mam zaczerwienione i mniej lub bardziej bolesne w zależności od miejsca, wygląda jak po oparzeniu słonecznym), lub kremem z hydrokortyzonem.
Wieczorem zrobię znowu okład z wody i octu, bo jednak mi to wczoraj pomogło - opuchlizna lekko zeszła.
Ale cóż.. skoro meszka, to 2 tygodnie bólu, rozpierania i zaczerwienienia emotka  mam nauczkę, że jak idę w krzaki, to muszę mieć skarpetki, pełne buty i spodnie (porzeczek oczywiście) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6047394 Napisano: 21.07.2015 21:23:56 w Wkurza mnie...
hmm.. palec u nogi to jednak nie ręka emotka więc jest trochę dłuższa droga.
Ugryzło mnie w niedzielę wieczorem, jak wybrałam się rwać czerwone porzeczki, więc od tego czasu minęło 48 godzin.
Od razu po ugryzieniu przyleciałam do domu i posmarowałam spirytusem oraz laticortem płynem. 
Wczoraj fenistil, octanisept, amol. 
Dziś reszta kuracji co pisałam wcześniej.
Obecnie okład z wody i octu - opuchlizna lekko zmalała. Nawet ten pasek na palcu się zmniejszył odrobinę.
W miejscu ugryzienia mam bąble, a nie rany.
Wg teściowej ugryzły mnie meszki (co jest prawdopodobne, bo widziałam coś jakby małe muszki, albo inne owady do 5 mm długości). 

Nie wiem, czy będę mogła wziąć zastrzyk z hydrokortyzonem ze względu na wcześniejsze epizody zakrzepowe w nogach.

Moja ciocia ostatnio na izbie przyjęć siedziała 9 godzin... jakoś mi się nie uśmiecha to samo emotka to już wolę siedzieć z wyciągniętymi nogami na narożniku i z okładem.
Kiedyś byłam na wieczorynce, żeby dali mi zastrzyk z B12 (musze brać średnio co 6-max 8 tygodni), to były jakieś komentarze, że dlaczego nie do swojej przychodni. Wtedy nie chciało się mi jechac specjalnie 15 km, więc poszłam bliżej.
Non stop siedzi tam masa ludzi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6047362 Napisano: 21.07.2015 20:26:50 w Wkurza mnie...
kaskaderka nie strasz emotka  kurna, chyba zaraz wybiorę się na pogotowie - mam niecały kilometr od bloku 
Ale ja nie mam przetartego. Na tym pasku mam też bąbla w miejscu ugryzienia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6047357 Napisano: 21.07.2015 20:12:24 w Wkurza mnie...
kupię wszystko emotka  biorąc pod uwagę, że jest środek lata, a czeka mnie tez wyjazd nad morze we wrześniu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6047351 Napisano: 21.07.2015 19:58:45 w Wkurza mnie...
kaskaderka1 napisał(a):

dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że znowu coś mnie ugryzło emotka  tym razem w kostkę u lewej nogi i palec u prawej. Niby śmiesznie brzmi, ale kostka i palec spuchnięte, czerwone i bolą  emotka emotka  wzięłam wapno odczuleniowo i smaruję ugryzione miejsca specjalnymi preparatami

Ziolko rob oklady na przemian z sody, wapna, smaruj fenistylem, zebys na antybiotyku nie wyladowala emotka

Są fajne maści z antybiotykiem bez recepty.Polecam .
Ostatnio również coś dziwnego mnie ugryzło i maść idealnie pomogła.W 3 dni wszystko zeszło .

dzięki za odpowiedzi
Mam maść z hydrocortyzonem - Laticort 0,1%, smarowałam też Fenistilem, ale zero poprawy (nawet nie uśmierzyło swędzenia), pomógł jedynie Amol. Biorę wapno z cynkiem i czymś jeszcze (podobno specjalne w przypadku ugryzień), dziś smarowałam tą maścią. Obecnie siedzę z okładem z wody i octu 50/50. 
Kostka spuchła mi jeszcze bardziej, zaś na palcu idealnie w połowie mam sinobordowy pasek emotka w dodatku zaczerwienie od palca idzie na stopę..
Kurde... a niecałe 1,5 miesiąca temu też mnie coś ugryzło w lewą kostkę, ale po wewnętrznej stronie. 2 tygodnie walczyłam z tym, do dziś mam kropkę w miejscu ugryzienia. Ale nigdy nie miałam tak spuchniętego i twardego miejsca, jak teraz emotka
W każdym razie tak czy siak jutro jadę do rodzinnej
Te gady paskudne teraz jakieś agresywne są, czy ja zrobiłam się bardziej wrażliwa? kiedyś tak nie reagowałam na ugryzienia emotka

Maści w saszetkach kupię na wszelki wypadek  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6047161 Napisano: 21.07.2015 14:15:53 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że znowu coś mnie ugryzło emotka  tym razem w kostkę u lewej nogi i palec u prawej. Niby śmiesznie brzmi, ale kostka i palec spuchnięte, czerwone i bolą  emotka emotka  wzięłam wapno odczuleniowo i smaruję ugryzione miejsca specjalnymi preparatami Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6046197 Napisano: 19.07.2015 13:41:58 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

W leclercu na garnier wystarczy jeden produkt czy dwa? Gdzies chyba było ale nie pamietam...

ja kupiłam jeden http://latopelnek...6_2015%20Leclerc.pdf
Nawiasem mówiąc w moim Le wymiecione wszystkie promocyjne produkty Garniera, zostało tylko kilkanaście w normalnych cenach 

"Zakup promocyjny- zakup dowolnych produktów GARNIER." - no to już sama nie wiem, ile tego, bo "produktów" dotyczy co najmniej 2 sztuk  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0