Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jacy ludzie są bezmyślni... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poczytaj http://www.nieznany-numer.pl/Numer/91585
http://forumprawn...773-platne-smsy.html
w ogóle wrzuć ten numer w google
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.e-konk...em.html#.VbCaXqRRSt8
Skończył się 20 lipca, miał być do wygrania weekend dla dwojga od 1.09 do 30.10. A tu co? nie dość, że nie ma laureatów, to skasowali stronę!!!
Wyjaśnienie pani, do której udało mi się dodzwonić (komórka ze strony villi) - uzyskała informację "że konkurs został odwołany". Ale dlaczego. przez kogo i dlaczego PO zakończeniu, kiedy mieli podawać wyniki - nie powiedziała.
Jeśli ktoś brał udział, to niech zadzwoni do niej
Moim zdaniem podpada to pod oszustwo
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak nie jestem wredna, że rozłączam się po kilku słowach, tak tym razem miałam ogromną ochotę to zrobić. Namolna telemarketerka.
Rozumiem, że to jej praca, ale nie to znaczy nie. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Rzekomo numer jest generowany losowo... tylko szkoda, że nie wygrywam tak często w lotto, jak mój numer tel jest "generowany" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wieczorem zrobię znowu okład z wody i octu, bo jednak mi to wczoraj pomogło - opuchlizna lekko zeszła.
Ale cóż.. skoro meszka, to 2 tygodnie bólu, rozpierania i zaczerwienienia
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ugryzło mnie w niedzielę wieczorem, jak wybrałam się rwać czerwone porzeczki, więc od tego czasu minęło 48 godzin.
Od razu po ugryzieniu przyleciałam do domu i posmarowałam spirytusem oraz laticortem płynem.
Wczoraj fenistil, octanisept, amol.
Dziś reszta kuracji co pisałam wcześniej.
Obecnie okład z wody i octu - opuchlizna lekko zmalała. Nawet ten pasek na palcu się zmniejszył odrobinę.
W miejscu ugryzienia mam bąble, a nie rany.
Wg teściowej ugryzły mnie meszki (co jest prawdopodobne, bo widziałam coś jakby małe muszki, albo inne owady do 5 mm długości).
Nie wiem, czy będę mogła wziąć zastrzyk z hydrokortyzonem ze względu na wcześniejsze epizody zakrzepowe w nogach.
Moja ciocia ostatnio na izbie przyjęć siedziała 9 godzin... jakoś mi się nie uśmiecha to samo
Kiedyś byłam na wieczorynce, żeby dali mi zastrzyk z B12 (musze brać średnio co 6-max 8 tygodni), to były jakieś komentarze, że dlaczego nie do swojej przychodni. Wtedy nie chciało się mi jechac specjalnie 15 km, więc poszłam bliżej.
Non stop siedzi tam masa ludzi
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale ja nie mam przetartego. Na tym pasku mam też bąbla w miejscu ugryzienia Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam maść z hydrocortyzonem - Laticort 0,1%, smarowałam też Fenistilem, ale zero poprawy (nawet nie uśmierzyło swędzenia), pomógł jedynie Amol. Biorę wapno z cynkiem i czymś jeszcze (podobno specjalne w przypadku ugryzień), dziś smarowałam tą maścią. Obecnie siedzę z okładem z wody i octu 50/50.
Kostka spuchła mi jeszcze bardziej, zaś na palcu idealnie w połowie mam sinobordowy pasek
Kurde... a niecałe 1,5 miesiąca temu też mnie coś ugryzło w lewą kostkę, ale po wewnętrznej stronie. 2 tygodnie walczyłam z tym, do dziś mam kropkę w miejscu ugryzienia. Ale nigdy nie miałam tak spuchniętego i twardego miejsca, jak teraz
W każdym razie tak czy siak jutro jadę do rodzinnej
Te gady paskudne teraz jakieś agresywne są, czy ja zrobiłam się bardziej wrażliwa? kiedyś tak nie reagowałam na ugryzienia
Maści w saszetkach kupię na wszelki wypadek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nawiasem mówiąc w moim Le wymiecione wszystkie promocyjne produkty Garniera, zostało tylko kilkanaście w normalnych cenach
"Zakup promocyjny- zakup dowolnych produktów GARNIER." - no to już sama nie wiem, ile tego, bo "produktów" dotyczy co najmniej 2 sztuk