Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie nie ma tego sklepu.
może być darowizna
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pisałam na adres, co wysyłałam dane. Ale równie dobrze możesz do nich zadzwonić Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Your Computer Needs to Be Cleaned
"Wygląda na to, że Twój komputer został zainfekowany przez złośliwe oprogramowanie. Pomożemy Ci rozwiązać ten problem, aby zadbać o bezpieczeństwo konta i zapobiec rozprzestrzenieniu się złośliwego oprogramowania na konta Twoich znajomych.Złośliwe oprogramowanie próbuje wykraść dane osobowe i może powodować problemy podczas korzystania z Facebooka. Kliknięcie lub udostępnienie linków zawierających spam może spowodować zainfekowanie komputera przez złośliwe oprogramowanie
F-Secure Online Scanner
Aby oczyścić swój komputer, musisz pobrać i uruchomić darmowe oprogramowanie skanujące F-Secure Online Scanner. Oprogramowanie to skontroluje obecność złośliwego oprogramowania i podejmie próbę jego usunięcia.Klikając opcję Pobierz, akceptujesz Regulamin oprogramowania F-Secure Online Scanner."
CO jest grane???
Dodam, że na inne konto mogę spokojnie się zalogować. Tylko na moim jest ten problem...
Wczoraj zmieniłam hasło, mogę się zalogować, ale po zalogowaniu zamiast normalnego okna fb widzę ten komunikat. Takie coś mam tylko na Chrome, na Operze wszystko ok (ale staram się nie używać opery, bo bardzo obciąża mi system) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 5 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kwestia telefonów - wrzuć w google swój numer i sprawdź, czy ktoś wcześniej go nie miał. Bo np. jak kupiłam mojemu tacie nowy starter, to okazało się, że niecały rok wcześniej ktoś go używał. Dokładnie kurier z Krakowa, zaś tata mieszka w Wielkopolsce. Masa osób dzwoniła do taty myśląc, że numer dalej jest aktualny (jako firma kurierska). Na starter mojego męża też przychodziły smsy, że ktoś dzwonił np. w sierpniu a numer aktywowany w listopadzie. Okazało się, że numer miała jakaś dziewczyna i znajomi próbowali skontaktować się z nią po kilku miesiącach.
Wystarczy, że numer jest nieaktywny 3 miesiące i wraca do puli numerów. Czyli 3 miesiące od zablokowania połączeń przychodzących. (nie wiem kto mi mówił o tych 3 miesiącach, ale coś musi być na rzeczy).
Osobiście wkurza mnie, że wygrałam jeden voucher, miał być do sierpnia 2016, jest do sierpnia tego roku i nie mam szans na wykorzystanie go
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może oni mieli jakiś problem z pocztą? w każdym razie czekam na bona, a jeśli będzie problem, to do 21.07 jest czas na reklamacje
Trzymajcie kciuki Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.