Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6020947 Napisano: 22.05.2015 14:56:14 w SZUKAM....
kadjas - ten drugo kod powoduje przedłużenie ważności konta na rok, ale pobiera 10 zł

jak to wygląda, jak ma się zablokowane wychodzące? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6020334 Napisano: 21.05.2015 12:03:36 w WC - rozmowy o wszystkim
erychta00 - w rossmannie też, marki własnej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6019648 Napisano: 19.05.2015 20:11:44 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

Kumulacja przedupionych dziś konków to raz 
A dwa , to że polazłam dziś w miasto w ramach relaksu na zakupy i du.a,bo żadne spodnie nie pasują na moja du.e
Rurki , rurki wszędzie , a jak nie rurki to jakieś super slim emotka  
A jak ktoś nie jest super , a tymbardziej  slim to co emotka
i oo
poszłam po spodnie i koszulki , a kupiłam portfel..

znam to emotka  uparli się na rurki, nawet w większych rozmiarach, a takie większe osoby niezbyt w takich wyglądają. Wiem co mówię, bo mam jedne dżinsy ze zwężanymi nogawkami i wyglądam kiepsko.
Polecam C&A, tam można kupić różne spodnie, i ceny mają przystępne  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6018196 Napisano: 16.05.2015 16:24:39 w Wkurza mnie...
pola731 i co? działa???  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6018193 Napisano: 16.05.2015 16:21:22 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

emotka dobre kaskaderka !
A nie bałaś się , że jakiś dzwoniący zapisze sobie Twój numer i oddzwoni po pracy aby przyjąć Twoją SEX ofertę ? emotka

no właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6018088 Napisano: 16.05.2015 09:36:43 w GFK
alis27 napisał(a):

Zamawialam 30 kwietnia i zgodnie z regulaminem powinno byc do 15 maja. Pytam. Bo może. Ktoś. Z Was. Tez czeka. Pozdrawiam 

może wysłali wczoraj i poczta jeszcze nie dostarczyła listu.
Swoją drogą lepiej było, ja wysyłali kody na maila Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6018080 Napisano: 16.05.2015 09:13:47 w GFK
alis27 napisał(a):

Czy ktoś Wie dlaczego spozniaja się z doladowaniami? 

nie mam pojęcia, ale możesz do nich napisać przez "kontakt"

Kiedy zamawiałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6018012 Napisano: 15.05.2015 22:41:23 w Wkurza mnie...
mikki przykro mi... nie mam nawet jednego pw w tej sprawie... ale jakos nie ubolewam nad tym emotka
osobiście kończę temat... mam coś innego do roboty, konflikt uważam za zakończony emotka

79magda... witaj w klubie staruszek emotka tez mnie razi takie zachowanie.
Ostatnio byłam na niby kulturalnym koncercie muzyki operetkowej. Koncert jako taki fajny, ale za nami usiadła jakaś para w średnim wieku. Ciągle coś komentowali, facet kopał mi w siedzenie, jak były oklaski to wydzierali się. Masakra... a wyglądali tak nobliwie... jednak pozory mogą mylić. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6018003 Napisano: 15.05.2015 22:25:41 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

ziolko napisał(a):

baran to nie to samo co posiadanie "nadwątlonego mózgu", to zdecydowanie łagodniejsze określenie. Poza tym z tego co się domyślam, to pisanie o wściekłych kozach dotyczyło osoby posiadającej taki nick, która identycznie się zachowywała.

I Ty uważasz się za Adminke, jeżeli zamiast wyciszac konflikty, stajesz po stronie koleżanek i dolewasz oliwy do ognia ???

Wmawiasz mi jakieś "częste awantury", gdy tymczasem nie ma to pokrycia w moich postach

Nieladnie !!!!

tak, uważam się za adminkę. Zaś co do postów to można wszystko edytować lub usunąć i stąd brak pokrycia.
Żeby wyciszyć konflikt to musiałabym wszystkie wpisy usunąć, ale wtedy znowu by się podniosły głosy, ze cenzura działa.
I tak źle... i tak niedobrze...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6017999 Napisano: 15.05.2015 22:22:38 w Wkurza mnie...
wracając do tematów nieszczęsnych pokazów, od których wszystko się zaczęło... z niecierpliwością czekam na wpis kaskaderki1
Jestem ciekawa, jak można uniknąć tych męczących telefonów  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6017995 Napisano: 15.05.2015 22:18:46 w Wkurza mnie...
baran to nie to samo co posiadanie "nadwątlonego mózgu", to zdecydowanie łagodniejsze określenie. Poza tym z tego co się domyślam, to pisanie o wściekłych kozach dotyczyło osoby posiadającej taki nick, która identycznie się zachowywała.

Cóż.. gdyby nie cytat to by nie było ujawnione o tym piorunie, bo oczywiście wpis został skasowany. Więc nie ma co się powoływac na wyszukiwarkę, skoro mozna edytowac i usuwać swoje wpisy
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6017982 Napisano: 15.05.2015 22:00:37 w Wkurza mnie...
emotka
staram się być bezstronna, ale jak widze, to mikki85 jak nie pasuje czyjeś zdanie to często kogoś obraża, zaś stwierdzenie "z głupim się widziałaś czy piorun w nadwątlony mózg strzelił" uważam za mocno obraźliwe. Jakbyś się czuła, gdyby ktoś tak do Ciebie powiedział, czy napisał???? 
Osobiście bym się wkurzyła, gdyby ktoś do mnie z takim tekstem wyjechał, więc nie dziwię się, że tak ludzie reagują emotka

Mikki85 - apeluję o więcej kultury!!! a jeśli chcesz kogoś obrażać, to lepiej ugryź się w język, bo czasami można powiedzieć o jedno słowo za dużo, a tego już się nie cofnie. 
Swoją wypowiedź możesz skasowac, ale ślad pozostanie....

nawiasem mówiąc nie każdy ma 500 numerów telefonów i innych numerów konkursowych.
Niektórzy mają np, 2, max 3  numery, które ciągle używają i nie stać ich zwyczajnie na dziesiątki czy setki starterów i doładowywanie ich. Np. ja mam 2 stałe numery (żadnych dodatkowych) i nie uważam się za mugolkę, zaś wkurza mnie, jak agencje sprzedają nasze numery dalej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6017533 Napisano: 15.05.2015 09:54:08 w Wkurza mnie...
zwierzyniec, tak samo na pokazie Zeptera. Ze 3 osoby skusiły się na ten młynek a jedna na filtr do wody. Oczywiście emeryci. Bo średnia wieku wynosiła ok 65-70 lat. Ja byłam wyjątkiem emotka  zdecydowanie zaniżałam średnią, ale już łapałam się w zakres "po 30". 
Dlaczego nie chcą osób poniżej 30? bo one są bardziej uświadomione i rzadko idą na te plewy.
Wyłączony telefon? bo jak prezenter gada i gada, ludzie wpadają w trans, więc taki dzwonek może ich wyrwać z tego transu i wysiłki prezentera pójdą na marne Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6017496 Napisano: 15.05.2015 00:16:59 w Wkurza mnie...
marla - ja wiem, że to jest ciężki kawałek chleba (dokładniej domyślam się), ale jak mam ciągle telefony od różnych wersji Eco Vital, Vital mix i innych spółek-córek tej samej osoby, to już naprawdę mam dość.
Uprzejmie proszę o podanie informacji, skąd mają mój numer i zawsze dziwnym trafem jest generowany losowo. Szkoda tylko, że takiego szczęścia nie mam w konkursach albo w lotto....
Po czym proszę o wykasowanie mojego numeru z ich bazy danych. I co??? dużo czasu nie mija i znowu mam telefon. I znowu zaproszenie do Legnicy/Leszna/Siemianowic Śląskich.

W kwestii podania fałszywych danych napisałam tak, bo przeczytałam poradę osoby, która pracowała w takiej firmie. Nie wiem, czy pracowała, czy nie. W sieci każdy może być kim chce.

Znowu w przypadku męża nie ma dnia, żeby jakiś naciągacz nie dzwonił. I mówię z pełną świadomością - naciagacz i oszust. Kilka tygodni temu miał telefon z ofertą kupna książki z uaktualnionymi przepisami branżowymi, które go interesują. Babka posługiwała się nazwą firmy, która te książki wydaje, jedną wcześniejszą książkę mąż już miał. Więc zamówił uaktualnienie. Po czym na drugi dzień coś go tknęło i sprawdził w necie tą firmę, co dzwoniła, żeby sprawdzić co za jedni i poszukał faktycznej ceny książki i chciał zrezygnować z zamówienia. Nie dało się, bo nie ma takiego numeru. Zadzwonił do wydawnictwa i okazało się, że oni nie zajmują się dzwonieniem do klientów, tylko mają księgarnię internetową i tam klienci sobie zamawiają.
Koszt książki w księgarni - 19 zł, koszt u oszustów - 79, plus przesyłka, więc łącznie 100 zł.
Musiał przesyłkę przyjąć i zapłacić, bo wcześniej poczytał informacje w necie i okazało się, że gdyby jej nie przyjął, to miałby więcej kłopotów, wezwania do zapłaty, nałożenie dodatkowych kosztów zwrotu przesyłki itp.
Mąż bardzo się pilnuje, żeby nic nie zamawiać przez telefon, ale skusił się i co? może 100 zł to niewiele, ale z drugiej strony za tą kwotę można mieć prawie 2 ryzy dobrego papieru do drukarki.

Już nie wspominając o oszustach, którzy dzwonią i mówią, że jest niezapłacona faktura sprzed 6 tygodni i kiedy to będzie uregulowane. Inny przykład - że jest zamówiona reklama  firmy w internecie i też nie jest zapłacone. Albo że coś tam było zamówione i ona dzwoni tylko po to,  zeby potwierdzić dane firmy i już jutro kurier będzie z przesyłką.

O ile zwykli konsumenci mają jakieś prawa, to osoby mające własną działalność gospodarczą mają totalnie przesrane. Żadnych praw, żadnego żądania usunięcia danych z bazy, bo zawsze te dane może pobrać z internetu. Nawet gwarancja trwa tylko 12 m-cy, zamiast 24. Nawet jeśli sprzęt (np. czajnik) jest używany w biurze, gdzie są max 2 osoby, czyli tak jak w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6017406 Napisano: 14.05.2015 20:26:51 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

Mnie się wyrywa z biustu okrzyk "Ja pitolę!", gdy widzę porady, żeby adres zamieszkania sfałszować i dzięki temu kolejny krem wart 9 zł dostać. A potem się k* dziwicie, że ten czy inny organizator żąda kserokopii dowodu osobistego emotka

hmm... dziś taką poradę czytałam, ale w kwestii spławiania naciagaczy od garnków. Bo znowu do mnie dzwonili i znowu namawiali na spotkanie w Legnicy, gdzie dostanę "2 noże ceramiczne i chromowany grill".
Jak zapytałam, skąd mają mój numer, to babka powiedziała, że wygenerowany automatycznie...
Jaaaaaasne... a ja jestem królowa Izabella Hiszpańska emotka emotka
Później poszukałam ich w necie i okazało się, że najlepiej podać fałszywe dane i takiż adres, wtedy spada się z systemu, bo wysyłają zaproszenie na ten nieszczęsny pokaz, gdzie szybkowar kosztuje prawie 5 tys zł... a jeśli się odmawia itp, to ciągle będa męczyć.
Następnym razem tak zrobię.. a co emotka  

Ziółko ja tym od garnków mówię, że jestem witarianką i zwykle uważają, że połknęłam przynętę, zaczynają,że właśnie będę gotowała na parze warzywa; ucinam - jadam wyłącznie surowe warzywa i owoce i piję źródlaną wodę; wieelki zawód. A wszelkim ubezpieczycielom ze śmiechem wyjaśniam, że to, co się z moimi szczątkami stanie - jest mi najzupełniej obojętne - ta sama firma więcej nie dzwoni emotka

hehe.. dobre emotka  pewno myślą, że trafili na jakąś wariatkę emotka  
kiedyś byłam na pokazie firmy zepter, na dzień kobiet.
Zachwalali jakieś urządzenie do filtrowania wody http://zepter.moj...zowy-duplikat-1.html
że w porównaniu z wodą z kranu ta  nie ma zanieczyszczeń itp.
Podeszłam po pokazie i poprosiłam o zbadanie wody, jaką miałam w butelce (przegotowaną). Okazało się, że poziom "czegoś" w wodzie miałam ok 270, zaś w ich wodzie był 13.
Byłam zaskoczona, nawet pomyślałam, ze wodę mają czystą jak demineralizowana.
No ale cóż... nie stac mnie było na 3 tys, więc odpuściłam sobie.
Na koniec mój mąż przyszedł i poczekał na mnie. Poszłam na darmowe naświetlanie lampą Bioptron, więc mąż czekał. Później mówi do mnie, że przyszedł jakiś facet i wlał z plastikowego baniaka demineralizowaną wodę do tego filtra.... i co Wy na to????
A wcześniej był pokaz urządzenia Mixsy w promocyjnej cenie za jedyne 1200 zł, normalnie 1500. Na allegro już od 320 zł emotka  
Było zachwalanie, że można w młynku mielić cukier, kawę, mięso itp. Jasne, w jednym młynku tak różne produkty. Poza tym mięsa tam wchodziła raptem łyżka emotka  facet zrobił koktajl bananowy,ubił mleko 0,5% na pianę, że wyglądała jak śmietanka, co najmniej 18%.
Co z tego, ze nalewał z kartonika od mleka, jak wczesniej mógł je podmienić? nie otwierał tego przy nas.

Podsumowując - byłam tam z ciekawości, ale nie wierzę w żadne gadanie o cudownych garnkach, urządzeniach, lampach itp. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6017176 Napisano: 14.05.2015 13:16:05 w Informują
DYSKUSJE, ILE KOMU I KIEDY DOSŁALI, PROSZĘ PROWADZIĆ W TEMACIE "DYSKUSJE", BO ROBI SIĘ TU BAŁAGAN
TU JEST T Y L K O   INFORMOWANIE
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6016974 Napisano: 13.05.2015 23:15:34 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mnie się wyrywa z biustu okrzyk "Ja pitolę!", gdy widzę porady, żeby adres zamieszkania sfałszować i dzięki temu kolejny krem wart 9 zł dostać. A potem się k* dziwicie, że ten czy inny organizator żąda kserokopii dowodu osobistego emotka

hmm... dziś taką poradę czytałam, ale w kwestii spławiania naciagaczy od garnków. Bo znowu do mnie dzwonili i znowu namawiali na spotkanie w Legnicy, gdzie dostanę "2 noże ceramiczne i chromowany grill".
Jak zapytałam, skąd mają mój numer, to babka powiedziała, że wygenerowany automatycznie...
Jaaaaaasne... a ja jestem królowa Izabella Hiszpańska emotka emotka
Później poszukałam ich w necie i okazało się, że najlepiej podać fałszywe dane i takiż adres, wtedy spada się z systemu, bo wysyłają zaproszenie na ten nieszczęsny pokaz, gdzie szybkowar kosztuje prawie 5 tys zł... a jeśli się odmawia itp, to ciągle będa męczyć.
Następnym razem tak zrobię.. a co emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6016642 Napisano: 13.05.2015 11:30:24 w Wkurza mnie...
nooo czekoladki więcej kosztowały emotka  było ich mniej (chyba 2500 do wygrania? czy 25 tys? bo nie pamiętam), no i to była edycja limitowana, normalnie nie dostępna (chyba, że ktoś sprzedawał swoje wygrane)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6016634 Napisano: 13.05.2015 11:24:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tyyle zachodu dla zdobycia kremu za 9 zł?
"Nagrodą Testu dla 9.000 Zwycięzców jest krem NIVEA Care o wartości 9 zł brutto każdy, po
jednym dla każdego Zwycięzcy"
"
Wydanie Nagród Zwycięzcom, za co odpowiedzialny jest wyłącznie Organizator, nastąpi po
udzieleniu wszelkich niezbędnych do wydania Nagrody informacji, w tym w szczególności
podaniu danych adresowych, numeru NIP.
8.4. W wypadku, gdy Zwycięzca nie poda prawidłowych danych niezbędnych do wydania Nagród,
Organizator zastrzega sobie możliwość wyboru innego Uczestnika, któremu przyznana
zostanie Nagroda, stosownie do postanowień Regulaminu albo nieprzyznania tej Nagrody
w ogóle, w całości lub w części. "

wiem wiem... zaraz posypią się gromy, że jak ktoś nie wygrywa to taki krem też cieszy itp. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6016617 Napisano: 13.05.2015 11:09:47 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że znowu oszuści atakują, a poza tym zawsze znajdzie się ktoś, kto w to uwierzy 
http://niebezpiec...-zaszyfruja-ci-dysk/

Wyświetl w wątku >>
0 0