Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak to wygląda, jak ma się zablokowane wychodzące? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Polecam C&A, tam można kupić różne spodnie, i ceny mają przystępne Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Swoją drogą lepiej było, ja wysyłali kody na maila Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kiedy zamawiałaś? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
osobiście kończę temat... mam coś innego do roboty, konflikt uważam za zakończony
79magda... witaj w klubie staruszek
Ostatnio byłam na niby kulturalnym koncercie muzyki operetkowej. Koncert jako taki fajny, ale za nami usiadła jakaś para w średnim wieku. Ciągle coś komentowali, facet kopał mi w siedzenie, jak były oklaski to wydzierali się. Masakra... a wyglądali tak nobliwie... jednak pozory mogą mylić. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Żeby wyciszyć konflikt to musiałabym wszystkie wpisy usunąć, ale wtedy znowu by się podniosły głosy, ze cenzura działa.
I tak źle... i tak niedobrze... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem ciekawa, jak można uniknąć tych męczących telefonów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Cóż.. gdyby nie cytat to by nie było ujawnione o tym piorunie, bo oczywiście wpis został skasowany. Więc nie ma co się powoływac na wyszukiwarkę, skoro mozna edytowac i usuwać swoje wpisy
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
staram się być bezstronna, ale jak widze, to mikki85 jak nie pasuje czyjeś zdanie to często kogoś obraża, zaś stwierdzenie "z głupim się widziałaś czy piorun w nadwątlony mózg strzelił" uważam za mocno obraźliwe. Jakbyś się czuła, gdyby ktoś tak do Ciebie powiedział, czy napisał????
Osobiście bym się wkurzyła, gdyby ktoś do mnie z takim tekstem wyjechał, więc nie dziwię się, że tak ludzie reagują
Mikki85 - apeluję o więcej kultury!!! a jeśli chcesz kogoś obrażać, to lepiej ugryź się w język, bo czasami można powiedzieć o jedno słowo za dużo, a tego już się nie cofnie.
Swoją wypowiedź możesz skasowac, ale ślad pozostanie....
nawiasem mówiąc nie każdy ma 500 numerów telefonów i innych numerów konkursowych.
Niektórzy mają np, 2, max 3 numery, które ciągle używają i nie stać ich zwyczajnie na dziesiątki czy setki starterów i doładowywanie ich. Np. ja mam 2 stałe numery (żadnych dodatkowych) i nie uważam się za mugolkę, zaś wkurza mnie, jak agencje sprzedają nasze numery dalej Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dlaczego nie chcą osób poniżej 30? bo one są bardziej uświadomione i rzadko idą na te plewy.
Wyłączony telefon? bo jak prezenter gada i gada, ludzie wpadają w trans, więc taki dzwonek może ich wyrwać z tego transu i wysiłki prezentera pójdą na marne Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Uprzejmie proszę o podanie informacji, skąd mają mój numer i zawsze dziwnym trafem jest generowany losowo. Szkoda tylko, że takiego szczęścia nie mam w konkursach albo w lotto....
Po czym proszę o wykasowanie mojego numeru z ich bazy danych. I co??? dużo czasu nie mija i znowu mam telefon. I znowu zaproszenie do Legnicy/Leszna/Siemianowic Śląskich.
W kwestii podania fałszywych danych napisałam tak, bo przeczytałam poradę osoby, która pracowała w takiej firmie. Nie wiem, czy pracowała, czy nie. W sieci każdy może być kim chce.
Znowu w przypadku męża nie ma dnia, żeby jakiś naciągacz nie dzwonił. I mówię z pełną świadomością - naciagacz i oszust. Kilka tygodni temu miał telefon z ofertą kupna książki z uaktualnionymi przepisami branżowymi, które go interesują. Babka posługiwała się nazwą firmy, która te książki wydaje, jedną wcześniejszą książkę mąż już miał. Więc zamówił uaktualnienie. Po czym na drugi dzień coś go tknęło i sprawdził w necie tą firmę, co dzwoniła, żeby sprawdzić co za jedni i poszukał faktycznej ceny książki i chciał zrezygnować z zamówienia. Nie dało się, bo nie ma takiego numeru. Zadzwonił do wydawnictwa i okazało się, że oni nie zajmują się dzwonieniem do klientów, tylko mają księgarnię internetową i tam klienci sobie zamawiają.
Koszt książki w księgarni - 19 zł, koszt u oszustów - 79, plus przesyłka, więc łącznie 100 zł.
Musiał przesyłkę przyjąć i zapłacić, bo wcześniej poczytał informacje w necie i okazało się, że gdyby jej nie przyjął, to miałby więcej kłopotów, wezwania do zapłaty, nałożenie dodatkowych kosztów zwrotu przesyłki itp.
Mąż bardzo się pilnuje, żeby nic nie zamawiać przez telefon, ale skusił się i co? może 100 zł to niewiele, ale z drugiej strony za tą kwotę można mieć prawie 2 ryzy dobrego papieru do drukarki.
Już nie wspominając o oszustach, którzy dzwonią i mówią, że jest niezapłacona faktura sprzed 6 tygodni i kiedy to będzie uregulowane. Inny przykład - że jest zamówiona reklama firmy w internecie i też nie jest zapłacone. Albo że coś tam było zamówione i ona dzwoni tylko po to, zeby potwierdzić dane firmy i już jutro kurier będzie z przesyłką.
O ile zwykli konsumenci mają jakieś prawa, to osoby mające własną działalność gospodarczą mają totalnie przesrane. Żadnych praw, żadnego żądania usunięcia danych z bazy, bo zawsze te dane może pobrać z internetu. Nawet gwarancja trwa tylko 12 m-cy, zamiast 24. Nawet jeśli sprzęt (np. czajnik) jest używany w biurze, gdzie są max 2 osoby, czyli tak jak w domu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kiedyś byłam na pokazie firmy zepter, na dzień kobiet.
Zachwalali jakieś urządzenie do filtrowania wody http://zepter.moj...zowy-duplikat-1.html
że w porównaniu z wodą z kranu ta nie ma zanieczyszczeń itp.
Podeszłam po pokazie i poprosiłam o zbadanie wody, jaką miałam w butelce (przegotowaną). Okazało się, że poziom "czegoś" w wodzie miałam ok 270, zaś w ich wodzie był 13.
Byłam zaskoczona, nawet pomyślałam, ze wodę mają czystą jak demineralizowana.
No ale cóż... nie stac mnie było na 3 tys, więc odpuściłam sobie.
Na koniec mój mąż przyszedł i poczekał na mnie. Poszłam na darmowe naświetlanie lampą Bioptron, więc mąż czekał. Później mówi do mnie, że przyszedł jakiś facet i wlał z plastikowego baniaka demineralizowaną wodę do tego filtra.... i co Wy na to????
A wcześniej był pokaz urządzenia Mixsy w promocyjnej cenie za jedyne 1200 zł, normalnie 1500. Na allegro już od 320 zł
Było zachwalanie, że można w młynku mielić cukier, kawę, mięso itp. Jasne, w jednym młynku tak różne produkty. Poza tym mięsa tam wchodziła raptem łyżka
Co z tego, ze nalewał z kartonika od mleka, jak wczesniej mógł je podmienić? nie otwierał tego przy nas.
Podsumowując - byłam tam z ciekawości, ale nie wierzę w żadne gadanie o cudownych garnkach, urządzeniach, lampach itp.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TU JEST T Y L K O INFORMOWANIE Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak zapytałam, skąd mają mój numer, to babka powiedziała, że wygenerowany automatycznie...
Jaaaaaasne... a ja jestem królowa Izabella Hiszpańska
Później poszukałam ich w necie i okazało się, że najlepiej podać fałszywe dane i takiż adres, wtedy spada się z systemu, bo wysyłają zaproszenie na ten nieszczęsny pokaz, gdzie szybkowar kosztuje prawie 5 tys zł... a jeśli się odmawia itp, to ciągle będa męczyć.
Następnym razem tak zrobię.. a co
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Nagrodą Testu dla 9.000 Zwycięzców jest krem NIVEA Care o wartości 9 zł brutto każdy, po
jednym dla każdego Zwycięzcy"
"Wydanie Nagród Zwycięzcom, za co odpowiedzialny jest wyłącznie Organizator, nastąpi po
udzieleniu wszelkich niezbędnych do wydania Nagrody informacji, w tym w szczególności
podaniu danych adresowych, numeru NIP.
8.4. W wypadku, gdy Zwycięzca nie poda prawidłowych danych niezbędnych do wydania Nagród,
Organizator zastrzega sobie możliwość wyboru innego Uczestnika, któremu przyznana
zostanie Nagroda, stosownie do postanowień Regulaminu albo nieprzyznania tej Nagrody
w ogóle, w całości lub w części. "
wiem wiem... zaraz posypią się gromy, że jak ktoś nie wygrywa to taki krem też cieszy itp.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://niebezpiec...-zaszyfruja-ci-dysk/
Wyświetl w wątku >>