Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6016584 Napisano: 13.05.2015 10:50:18 w Wkurza mnie...
a ja od siebie jeszcze dodam osoby, które nadmiernie liczą się ze zdaniem otoczenia i nigdy nie mówią tego, co naprawdę myślą. Poza tym osoby ciekawe (nie ciekawskie), które nigdy nie przyznają się do tego uczucia, ale z chęcią by się dowiedziały jak najwięcej.
Czyli na upartego można podciągnąć pod fałszywość Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6016572 Napisano: 13.05.2015 10:24:51 w Wkurza mnie...
izak1000 napisał(a):

wkurza mnie to,ze dałam się nabrać na najnowsza poradę z Kauflanda "Pranie bez prasowania":
"Jeśli chcemy, aby odwirowane pranie nie było bardzo
pogniecione, po wyjęciu
z pralki złóżmy je w kostkę w koszu na pranie lub w misce i zostawmy na
20 minut, a następnie rozwieśmy jak zwykle. Wszystkie zagniecenia
znikną!
"
M. Zdunowska, Olsztyn

Tak, zniknęły ale po dokładnym uprasowaniu...

serio taka porada?? zwariowali chyba emotka  
Może to działać jedynie na ręczniki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6015986 Napisano: 11.05.2015 23:30:52 w SZUKAM....
szukam osoby, która podała mój numer telefonu w konkursie z Selfie Koralove. Dostałam smsa o treści "Twój kod autoryzacyjny do głosowania w plebiscycie Koralove Selfie Lodowe:......"Mój numer zaczyna się od 695... przyznać się, kto się pomylił? emotka  Ja nie brałam udziału w tym konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6015985 Napisano: 11.05.2015 23:30:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukam osoby, która podała mój numer telefonu w konkursie z Selfie Koralove.
Dostałam smsa o treści "Twój kod autoryzacyjny do głosowania w plebiscycie Koralove Selfie Lodowe:......"

Mój numer zaczyna się od 695... przyznać się, kto się pomylił? emotka
Ja nie brałam udziału w tym konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6015346 Napisano: 09.05.2015 23:24:38 w Wkurza mnie...
ludzka_istota.. też uważam, że powinnaś porozmawiać z księdzem i powiedzieć mu, że już wszystko masz dograne i zaproszenia wydrukowane. I jeśli to możliwe, żeby ci ludzie zmienili godzinę uroczystości, skoro to "tylko" odnowienie ślubów (swoją drogą kiedyś o czymś takim mowy nie było, czyżby moda przyszła z Zachodu??)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6014535 Napisano: 07.05.2015 20:51:10 w SZUKAM....
marielu napisał(a):

Kasiu ale ja od dawna zawsze klikam tak jak Ty i właśnie dziś taka spotkała mnie odmiana..

no to nie wiem dlaczego tak miałaś  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6014473 Napisano: 07.05.2015 18:36:35 w SZUKAM....
marielu często tak jest, że jak się klika w link, to ładuje się dziwna strona.. dlatego jak klikam to robię jako "otwórz w nowej karcie" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6013921 Napisano: 06.05.2015 16:24:38 w Informują
emotka  
PRZYPOMINAM, ŻE TEN TEMAT SŁUŻY DO PISANIA O TYM, Z JAKICH KONKURSÓW AKTUALNIE INFORMUJĄ.

ŻADNEGO PISANIA, KOMENTOWANIA, DOCIEKANIA ITP. 
JAK KTOŚ BĘDZIE NOTORYCZNIE PISAŁ NIE TO, CO TRZEBA, W KOŃCU DOSTANIE KARNIAKA

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6013394 Napisano: 05.05.2015 18:55:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Adrian, zależy jakie masz wymagania..
blisko do morza, czy może być dalej? chcesz jakieś place zabaw i inne atrakcje dla małego? jakie warunki chcesz? full wypas, czy mogą być normalne (zależy co też rozumiesz jako normalne emotka  ) 
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6012262 Napisano: 02.05.2015 22:59:50 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

hittmanka napisał(a):

bzowapani napisał(a):

3 razy czytałam i trzy  razy ze zdziwieniem przeczytałam kutas emotka albo pora kończyć piwko albo mojego za ścierki do sypialni zabrać.... emotka

Wszystko co mnie dzisiaj wkurzało odleciało emotka

hihihih.... no cóż.. głodnemu chleb na myśli emotka
dolly napisał(a):

bzowapani napisał(a):

hittmanka napisał(a): 
oj tam, oj tam .... emotka

Ojojoj, ktoś chyba mial dzisiaj dooobry dzien  ;)

najwidoczniej emotka  emotka  i pomyśleć, że przypadkowo dzięki mojemu wkurzaniu się hittmanka się NIE wkurzała emotka  emotka   emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6012209 Napisano: 02.05.2015 19:44:24 w SZUKAM....
emotka  
PRZYPOMINAM PO RAZ KOLEJNY, ŻE TEN TEMAT NIE SŁUŻY DO SZUKANIA CZEGOŚ DO KUPIENIA LUB DO SPRZEDANIA.
OD TEGO SĄ INNE TEMATY!!!

emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6012101 Napisano: 02.05.2015 10:38:15 w Wkurza mnie...
hittmanka, joasia4786 - zboczuchy jedne emotka  emotka  
hittmanka i co? zaciągnęłaś tego swojego do sypialni?? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6012059 Napisano: 01.05.2015 22:42:04 w Wkurza mnie...
znowu opóźnienie w tym temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6012038 Napisano: 01.05.2015 21:55:54 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, że ludzie robią konkursy, dają ich zasady, np wypowiedź ma mieć 5 zdań, a następnie nagradzają elaboraty na pięć, ale stron, po czym głoszą, że to normalne, logiczne, a nawet.. fajne.. o logiko. 

też mnie to wkurza.. a jak napisałam reklamację do jednego konkursu, w którym została nagrodzona dłuższa wypowiedź, to nie dość, że odpowiedź na reklamację dostałam po ponad 1,5 miesiąca!!!! (a mieli 21 dni na to) to jeszcze były insynuacje, że mam żal, że nie wygrałam (wcale tak nie było, tylko wkurzyło mnie, że miało być 160 znaków, a wybrali ok 250). Oraz, że nagrodzona wypowiedź bardzo podobała się jury itp. Zaś na moją sugestię, żeby sprawdzali hasła pod kątem ew. plagiatów była ironiczna uwaga, że cała redakcja jest pod wrażeniem mojej dociekliwości itp.
Zaś jak ja skomentowałam, że dziękuję za uznanie, mimo, że wyczuwam ironię, to babka zaparła się, że wcale nie. I że przy następnym konkursie będą dokładnie przestrzegali regulaminu. 
Jaaaaaaasne... a mnie kaktus na dłoni wyrośnie  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6011348 Napisano: 30.04.2015 10:30:31 w SZUKAM....
joan napisał(a):

lethe - nieważne, w jaki sposób to wyślesz, koniecznie napisz prawdę. Czyli wartość podaj faktyczną i jeśli to elektronika czy coś podobnego, wykup opcję "ostrożnie". Opisz dokładnie, co wysyłasz.

właśnie... podaj prawdziwą wartość, wyślij najlepiej kurierem, dobrze zabezpiecz, zrób zdjęcia dokumentujące sposób zapakowania i zabezpieczenia (w razie gdyby przesyłka jednak dotarła uszkodzona, wtedy masz dowód, że to wina kuriera), no i wyślij kurierem.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6011318 Napisano: 30.04.2015 09:28:01 w SZUKAM....
Lethe - lepiej wpisz wyższą kwotę, w razie zaginięcia przesyłki jak wpiszesz 100 zł, to dostaniesz tylko 100 zł. Lepiej nie ryzykować

Marta jak dla mnie dziwny ten mail, lepiej zadzwoń do organizatora, ale może poszukaj sama jakiegoś numeru do organizatora, bo to mi wygląda na wyłudzenie danych.
Po co piszą, że kontaktują się z oficjalnej skrzynki? jakby chcieli uwiarygodnić swoje przekręty... szczególnie, że nagrodę masz już dawno w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6010749 Napisano: 29.04.2015 09:56:37 w Wkurza mnie...
koper - nie wiem, jak teraz się leczy, bo może leczenie bez trucia to jakaś nowość, w kazdym razie w ub. roku miałam leczony kanałowo ząb, też z ropniem i antybiotykiem, z aparaturą, zatruwaniem itp. Moja dentystka nie jest droga, a robi dobrze. Nawet niektórzy się dziwili, że za kanałówkę płaciłam ok 300 zł a nie więcej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6010736 Napisano: 29.04.2015 09:30:11 w SZUKAM....
mixik, no cóż... do 7 maja będę miała stertę prania emotka
najwyżej kupię coś "normalnie", albo zaryzykuję w kaufie  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6010734 Napisano: 29.04.2015 09:28:10 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

ziolko napisał(a):

niektórzy dentyści mają specjalne aparatury pozwalające sprawdzać podczas leczenia kanałowego, jak daleko jest kanał i czy jest doczyszczony. Na zasadzie, żeby nie był czyszczony za płytko albo za głęboko (żeby nie przebić kanału)

To prawda, ale taki dentysta raczej nie zatruwa zęba i nie każe wracać za 2 tygodnie, tyko leczy bardziej nowoczesnymi metodami emotka

zatruwa... chodzę prywatnie i każdy ząb leczony kanałowo jest zatruwany, obojętnie, czy na NFZ czy prywatnie.
W końcu zatrucie ma spowodować, że ten ząb będzie martwy. Jakby nie było trucia, to byłoby zwykłe leczenie - plombowanie.
http://www.leczen...nfo/zatrucie-zeba/  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6010722 Napisano: 29.04.2015 09:14:58 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy jest jakiś konkurs, w którym trzeba kupić płyn do prania?? 

http://www.e-konk...nd.html#.VUCA-SHtmko

to wiem emotka  tylko szukam konkursu w którym jest więcej nagród i więcej szans na wygraną emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0