Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6004585 Napisano: 13.04.2015 19:57:40 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy ta delma w MDW to jakaś rezerwa, czy takie opóźnienie mają ?

ludzie piszą, że rezerwa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6003993 Napisano: 12.04.2015 21:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto - koszty nagrody wrzuca się w koszty prowadzenia firmy i płaci się mniejszy podatek emotka
czy laureat płaci podatek od nagrody powyżej 760 zł? jesli tak to jest nabijanie ludzi w butelkę i wyłudzanie kasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6003991 Napisano: 12.04.2015 21:32:40 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Dla mnie i mamy też to dziwne,przepraszał i mówił że pierwszy raz mu się cos takiego zdarzyło,chciał to zrobic polubownie bo mają kontrolę na poczcie a mowi że jak bym złożyła reklamację to i tak by musiał zaplacić 30 krotnośc listu poleconego czyli około 150 zł a tak to woli zrobić w domu bo w pracy miałby problemy...dziwne to ale wszystko dla mnie dobrze sie skończyło emotka

hmm... jak dla mnie tez dziwne... ciekawe, dlaczego tak zrobił.
Myślę, że już nie raz i nie dwa zdarzały mu się pomyłki, typu wrzucenie listu poleconego nie tam, gdzie trzeba, albo ktoś składał na niego skargę. I teraz listonosz jest na cenzurowanym i możliwe, że kolejna skarga, czy reklamacja z jego powodu spowoduje, że straci pracę. A mówienie, że "pierwszy raz" się zdarzyło może być braniem na litość (coraz mniej wierzę ludziom... za dużo oszustw).

Kilka lat temu miałam podobny przypadek z kurierem, czyli zagubił przesyłkę do mnie. Tylko, że ja już powiadomiłam nadawcę, że przesyłki nie ma, a była wysłana... kurier na drugi dzień przyjechał do mnie i dał mi kasę za nagrodę, żebym tylko nie składała reklamacji i odkręciła tamtą, bo zdarzyły mu się już 2 wpadki i za trzecim razem albo skasują go z pensji albo wyrzucą z pracy. Poszłam mu na rękę i później ciężko mi było odkręcić sprawę i na koniec czułam się jak oszustka emotka  bo nadawca zainteresował się, dlaczego chcę anulować informację o niedostarczonej przesyłce, skoro nadal jej nie mam, a on właśnie złożył reklamację w firmie kurierskiej. Chciałam człowiekowi pomóc, żeby pracy nie stracił, a wyszło na to, że mnie każdy podejrzewał, że chcę wyłudzić nagrodę emotka  więc doszłam do wniosku, że jak ktoś chce ratować tyłek moim kosztem to ja się wypisuję, bo później mam tylko nieprzyjemności. 

U mnie, jak list trafi nie do tej skrzynki co powinien, albo co gorsze nie do tego bloku, to listy leżą na skrzynkach albo wiszą na tablicy ogłoszeń. A jak widzę, że list wisi kolejny dzień to sama idę do właściwego bloku i wrzucam do skrzynki albo wieszam na tablicy. W końcu ktoś może czekać na ten list a tu ani listu, ani awizo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6003736 Napisano: 11.04.2015 18:46:36 w Wkurza mnie...
UlCiAh napisał(a):

A mnie wkurza smolar - nie potrafię nic u nich wygrać, uparli się czy co ^^
Łazienkę właśnie remontuje i praleczka by się zdała jak nic.

Też tak macie?
Jest na nich jakaś "recepta"?
Wrrr...

nawet mi nie mów... ostatni raz wygrałam u nich 5 lat temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6002795 Napisano: 09.04.2015 22:32:02 w PLAGIATY
kajmakam1 napisał(a):

ziolko napisał(a):

jeśli autorką jest ta pani, o której myślę, to powinna walczyć o swoje.. zresztą jak każda osoba, czyja twórczość została splagiatowana

Nie nie, autorem (przynajmniej w jego wersji dane mi było zobaczyć po raz pierwszy tę - swoja drogą b. zgrabną - odpowiedź) jest p. Wiesław, już poprawiam wpis na bardziej klarowny

no to jeśli plagiatowała ta pani, to WSTYD  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6002675 Napisano: 09.04.2015 19:17:03 w PLAGIATY
jeśli autorką jest ta pani, o której myślę, to powinna walczyć o swoje.. zresztą jak każda osoba, czyja twórczość została splagiatowana Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6002449 Napisano: 09.04.2015 12:12:06 w Visa Konkursy
kurcze, a ja zbierałam pokwitowania płatności i jakoś ten czas mi uciekł.. a tu dziś koniec konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6002441 Napisano: 09.04.2015 12:04:23 w SZUKAM....
brodziatko napisał(a):

W zwiazku z coraz wyzszymi oplatami w mbanku szukam konta osobistego, ktore ma darmowa karte bez warunku o wplywach i wymaganej kwoty transakcji.

Czy ktorys bank ostal sie z pelno darmowoscia czy trafilo juz na wszystkie?

ooo... też jestem tym zainteresowana Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6002366 Napisano: 09.04.2015 10:35:00 w Pomocy!!!!
Edith - jesli to był polecony, to musi być podpis odbioru. Idź na pocztę (lub mama, jeśli list był na nią) i poproś o pokazanie formularza, na którym ludzie podpisują się odbierając list (obojętnie, czy od razu, czy awizo). Wtedy zobaczysz, czy podpis jest oryginalny.
Jeśli nie jest, to niech poczta sprawdzi, kto wtedy chodził w danym rejonie i trzeba ścignąć listonosza - po pierwsze za podrabianie podpisu, po drugie za kradzież listu wysłanego do kogoś innego

Mama ma zgodę na wrzucanie poleconych do skrzynki? bo jesli tak, to jesteś z góry skazana na porażkę. Jesli nie ma - walcz!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6001693 Napisano: 07.04.2015 21:53:42 w Czas na zmiany...
dlaczego jak klika się na aktualną datę w kalendarzu konkursowym, to jest "konkursy zakończone", zamiast "kończące się"??  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6000220 Napisano: 02.04.2015 22:38:15 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

streetcom...wymyślam cuda, żeby dostać się do jakiejkolwiek kampanii a tu nawet gorzoła nie wpadła...dają coraz uboższe paczki ambasadorskie, w porównaniu z tym co było, stawiają na udostępnianie jakiś badziewiastych rzeczy, idą w reklamę...jak można zareklamować produkt dostając 1 sztukę? (OPTREX), tymi ulotkami ludzie mają sobie oczy zakrapiać? paranoja jakaś...

a jak można reklamować (udostępniać) produkt, jak w ogóle nie dostało się do danej kampanii?? chore....  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5999738 Napisano: 01.04.2015 21:45:24 w WC - rozmowy o wszystkim
w kwestii zawodów niepożądanych w związkach myślę, że oprócz ginekologa można by dopisać gastrologa... niby przewód pokarmowy, ale przewód kończy się na dole, a podczas kolonoskopii jednak ogląda się 4 litery emotka  i to w dodatku obu płci emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5997929 Napisano: 28.03.2015 20:18:04 w SZUKAM....
trampek napisał(a):

moge sie poradzic emotka ktore wam sie bardziej podobaja
http://allegro.pl...40a86acf77d00be2ff62
czy http://allegro.pl...ana-i5216316967.html

zglupialam emotka  

oba ładne, ale ten Prometeo moim zdaniem fajniejszy... ten drugi ma bardzo małą pojemność talerzy głębokich Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5996131 Napisano: 24.03.2015 14:41:53 w Wkurza mnie...
wkurzyła mnie dziś, i to porządnie jedna wyfikowana paniusia emotka
zaparkowałam pod biurem, po uprzednim odczekaniu ponad 10 minut na zwolnienie jakiegokolwiek miejsca. Zadowolona zamykam samochód i nagle słyszę, że ktoś coś mówi. Okazało się, że jakaś paniusia po 60. siedząca w samochodzie pytała "uprzejmie", czy muszę parkować na 2 miejscach. Ja zaskoczona, bo zawsze staram się parkować tak, żeby kto inny też mógł się zmieścić, ale ok... popatrzyłam i doszłam do wniosku, że faktycznie. Z lewej strony mogę podjechać bliżej sąsiedniego auta.
Podjechałam i różnica wyniosła ok 30 cm. W każdym razie niewiele. A babsko w aucie "naprawdę nie wiem, kto pani dał prawo jazdy!!!" i obrażona pojechała. Nosz kurcze, pewno powinnam wyjechać i jej zrobić miejsce!!
Ciekawe, gdzie ona chciała się zmieścić? było miejsce na 1,5 auta (ew. auto i motocykl), a nie 2. Szczególnie, że nie ma miejsc wyznaczonych liniami. Szkoda, że do właściciciela mercedesa nie miała pretensji, bo ten stał rozkraczony jak żaba na 2 miejscach z liniami. Idealnie na środku.
A sorry.. właściciela merca nie było, więc skrupiło się na mnie... emotka emotka
Babsko zepsuło mi humor, zupełnie jakbym nie miałą innych spraw i zmartwień na głowie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5995491 Napisano: 23.03.2015 11:47:31 w Kupię...
ir napisał(a):

Paragon na Laboo Syoss "Pokusa dla zmysłów" z lutego.
Kupię paragon lub tanio odstąpię wygraną (zestaw perfum dla niej i dla niego) - pw

temat "Kupię" NIE służy do kupowania paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5995341 Napisano: 22.03.2015 21:48:32 w SZUKAM....
domino997 napisał(a):

Szukam stron internetowych na których można wymieniać się kliknięciami, coś poza tym portalem emotka Znacie jakieś?

poszukaj na FB, jeśli tam jesteś. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę fb "kliki, głosy, wymiana" itp, a znajdziesz masę grup  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5995162 Napisano: 21.03.2015 21:18:31 w Proszę przeczytać ważne...
astral nie mam pojęcia w kwestii meczu. 
Takie pytanie prędzej w temacie "pomocy" lub "szukam".
Tu są poruszane kwestie nt. działania forum itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5994139 Napisano: 19.03.2015 10:13:13 w Wkurza mnie...
izak1000 napisał(a):

23 spamy od rana z propozycją  wygrania kasy...masakra - gdzie i kiedy "wyraziłam zgodę"??

tylko 23? u mnie ok 100 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5993503 Napisano: 18.03.2015 10:59:09 w Wkurza mnie...
wkurza mnie migrenowo-napięciowy ból głowy... emotka  ale skoro jest tak wysokie ciśnienie, to co się dziwić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5993101 Napisano: 17.03.2015 12:24:58 w Pomocy!!!!
kami8593 napisał(a):

LINK DO GŁOSOWANIA xxxxxxxx

skoro jesteś tu nowy, to tylko upomnienie - zbierać głosy można TYLKO w temacie "kliknijcie".
Inne tematy są zakazane!!! zbieranie głosów gdzie indziej skutkuje punktami karnymi, jak będzie 5 - banem. Wyświetl w wątku >>
0 0