Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy laureat płaci podatek od nagrody powyżej 760 zł? jesli tak to jest nabijanie ludzi w butelkę i wyłudzanie kasy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Myślę, że już nie raz i nie dwa zdarzały mu się pomyłki, typu wrzucenie listu poleconego nie tam, gdzie trzeba, albo ktoś składał na niego skargę. I teraz listonosz jest na cenzurowanym i możliwe, że kolejna skarga, czy reklamacja z jego powodu spowoduje, że straci pracę. A mówienie, że "pierwszy raz" się zdarzyło może być braniem na litość (coraz mniej wierzę ludziom... za dużo oszustw).
Kilka lat temu miałam podobny przypadek z kurierem, czyli zagubił przesyłkę do mnie. Tylko, że ja już powiadomiłam nadawcę, że przesyłki nie ma, a była wysłana... kurier na drugi dzień przyjechał do mnie i dał mi kasę za nagrodę, żebym tylko nie składała reklamacji i odkręciła tamtą, bo zdarzyły mu się już 2 wpadki i za trzecim razem albo skasują go z pensji albo wyrzucą z pracy. Poszłam mu na rękę i później ciężko mi było odkręcić sprawę i na koniec czułam się jak oszustka
U mnie, jak list trafi nie do tej skrzynki co powinien, albo co gorsze nie do tego bloku, to listy leżą na skrzynkach albo wiszą na tablicy ogłoszeń. A jak widzę, że list wisi kolejny dzień to sama idę do właściwego bloku i wrzucam do skrzynki albo wieszam na tablicy. W końcu ktoś może czekać na ten list a tu ani listu, ani awizo. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeśli nie jest, to niech poczta sprawdzi, kto wtedy chodził w danym rejonie i trzeba ścignąć listonosza - po pierwsze za podrabianie podpisu, po drugie za kradzież listu wysłanego do kogoś innego
Mama ma zgodę na wrzucanie poleconych do skrzynki? bo jesli tak, to jesteś z góry skazana na porażkę. Jesli nie ma - walcz! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zaparkowałam pod biurem, po uprzednim odczekaniu ponad 10 minut na zwolnienie jakiegokolwiek miejsca. Zadowolona zamykam samochód i nagle słyszę, że ktoś coś mówi. Okazało się, że jakaś paniusia po 60. siedząca w samochodzie pytała "uprzejmie", czy muszę parkować na 2 miejscach. Ja zaskoczona, bo zawsze staram się parkować tak, żeby kto inny też mógł się zmieścić, ale ok... popatrzyłam i doszłam do wniosku, że faktycznie. Z lewej strony mogę podjechać bliżej sąsiedniego auta.
Podjechałam i różnica wyniosła ok 30 cm. W każdym razie niewiele. A babsko w aucie "naprawdę nie wiem, kto pani dał prawo jazdy!!!" i obrażona pojechała. Nosz kurcze, pewno powinnam wyjechać i jej zrobić miejsce!!
Ciekawe, gdzie ona chciała się zmieścić? było miejsce na 1,5 auta (ew. auto i motocykl), a nie 2. Szczególnie, że nie ma miejsc wyznaczonych liniami. Szkoda, że do właściciciela mercedesa nie miała pretensji, bo ten stał rozkraczony jak żaba na 2 miejscach z liniami. Idealnie na środku.
A sorry.. właściciela merca nie było, więc skrupiło się na mnie...
Babsko zepsuło mi humor, zupełnie jakbym nie miałą innych spraw i zmartwień na głowie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Takie pytanie prędzej w temacie "pomocy" lub "szukam".
Tu są poruszane kwestie nt. działania forum itp. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
skoro jesteś tu nowy, to tylko upomnienie - zbierać głosy można TYLKO w temacie "kliknijcie".
Inne tematy są zakazane!!! zbieranie głosów gdzie indziej skutkuje punktami karnymi, jak będzie 5 - banem. Wyświetl w wątku >>