Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chociaż zanim trafiłam na mojego męża to zaliczyłam mnóstwo "randek", spotkań itp. Niektóre były jednorazowe, z innymi chłopakami jakiś czas korespondowałam, ale później i tak kontakt się urwał.
Ale to było... 8-10 lat temu... teraz podchodziłabym z większą ostrożnością do ludzi i spotkań. Z perspektywy czasu widzę, że niektóre spotkania były trochę nierozsądne i mało przemyślane.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja mam 4 torebki i każda średnio po 973 g.
Sugerowana waga elektroniczna Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Witki i wszystko inne opada... dobrze, że nie jestem facetem, bo bym cierpiała na chroniczną impotencję
Co do dokańczania zdań rozwala mnie zdanie "dlaczego ty powinnaś wygrać".
Dlaczego nie ma innej wersji? "dlaczego X powinien wygrać?" - chociaż nie... bo znajomki się zbiorą i będą wypisywać poematy na swoją cześć, czyli wyjdzie na to samo...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"dostarcza mi oceanu ciekawych pomysłów, morza inspiracji, strumienia nowości, potoku wigoru i wodospadu wspaniałego humoru przez cały rok"
Kojarzy mi się podobne określenie, albo takie samo, ale nie mogę znaleźć
nie chodzi mi o wyniki z Ładnego domu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PRZYPOMINAM, ŻE TEN TEMAT NIE SŁUŻY DO SZUKANIA PARAGONÓW, KODÓW CZY RZECZY DO KUPIENIA
OD TEGO SĄ ODPOWIEDNIE TEMATY!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Powiedzieli, że w dzień nie ma ciszy nocnej i każdy może robić co chce.
Teraz na szczęście się wyprowadził i w tym mieszkaniu mieszka przemiła para w średnim wieku. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A taka zadowolona byłam w ub tygodniu, jak żmudnie poblokowałam adresy i domeny. Przez kilka dni był względny spokój. I znowu się zaczęło. Od niedzieli mam już ponad 300 spamów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1 - spam,. spam i jeszcze raz spam!!! na jednej poczcie od niedzieli wieczór mam prawie 200 spamów!!!!
2 - że nie wygrałam w pełnym wózku... nawet rezerwa nie wpadnie, bo oczywiście zawsze znajdą się osoby, które za symboliczną kwotę sprzedadzą paragon
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane