Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.popula.../zludzenia/?ciacho Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czyli wszystko ok? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pójdę dziś do mojego sklepu i zapytam się
Ale z drugiej strony to jest miejsce na pieczątkę nabywcy, więc skoro Mondelez nabył, to chyba dobrze? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wpisujesz np #humor czy co tam masz napisać i tyle
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Z DPD u mnie jeździ facet busem, albo babka osobówką.
Kiedyś z UPSem była historia, że do męża na firmę przyszła jakaś przesyłka za pobraniem. Akurat były akcje z kurierem-oszustem, że przynosi paczki za pobraniem, bierze po kilkaset złotych, a w paczce śmieci.
Powiedziałam kurierowi, że muszę zadzwonić do męża, bo nic nie wiem o przesyłce pobraniowej. Nie mogłam się dodzwonić, wobec tego powiedziałam kurierowi, że nie przyjmę tej przesyłki i wyjaśniłam powód. Na wszelki wypadek wzięłam numer kuriera i sfotografowałam etykietę nadawcy.
Kurier zrozumiał i nie miał do mnie pretensji o nieodebranie.
Okazało się, że mąż zapomniał mi powiedzieć o przesyłce, bo nie spodziewał się, że już będzie. Później odebrał ją bez problemu.
Kurierzy są różni... mój paczkowy dostarcza paczki zwykłe i pocztexy... trochę sarka, że biuro przenieśliśmy, raptem 500 m, ale jednak
Inny znowu nie zadzwoni, zaś awizo jest symboliczne... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeszcze nie spotkałam się z odmową. Kiedyś nawet otwierałam w trybie przyspieszonym u niego w samochodzie
Raz był przypadek, że klosz lampy wiszącej był pęknięty. Odebrał sąsiad myśląc, że wyświadcza nam przysługę. Wieczorem okazało się, że jest problem. Skontaktowaliśmy się z nadawcą mówiąc co i jak. On z firmą kurierską (nie pamiętam, którzy to byli, bo minęło 5 lat). Okazało się, że mimo, że sprzedawca ma z nimi podpisaną umowę, to nie może przesyłać lamp szklanych
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak byłam w szpitalu, to w moim mieście i nie podawałam tego numeru, na który dzwonią
firma Potenza Di Lana Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kolory mogą być różne.
Może być żółty, ale lepszy będzie jasny lub stonowany. Nie wściekle żółty. Mówiłaś pani w sklepie, na jaką okazję ma być żakiet?
Może być biały, klasyczny.
Moze być koralowy, ale też stonowany.
Masz tu linki do różnych przykładów.
http://zszywka.pl...lizacja-1295822.html
http://zszywka.pl...-z-pask-4278816.html
http://www.snobka...oj-maturzystki-11335 - co prawda piszą o maturzystkach, ale myślę, że zestaw jest klasyczny
http://archiwum.a...lty-i3817704639.html
Myślę, że skoro sukienka będzie luźna, to żakiet musi być lekko dopasowany, ale bez przesady.