Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5986252 Napisano: 02.03.2015 11:45:51 w SZUKAM....
szukam pomocy... czy gdzies w jakimś konkursie wygrało hasło
"dostarcza mi oceanu ciekawych pomysłów, morza inspiracji, strumienia nowości, potoku wigoru i wodospadu wspaniałego humoru przez cały rok"
Kojarzy mi się podobne określenie, albo takie samo, ale nie mogę znaleźć emotka  
nie chodzi mi o wyniki z  Ładnego domu  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5985965 Napisano: 01.03.2015 14:31:38 w SZUKAM....
a u mnie w makro mąki szymanowskiej nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5985643 Napisano: 27.02.2015 23:24:48 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

uffff juz myslalam ze tylko ja widze jak facet- granatowo- czarnaemotka

ja też Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5985012 Napisano: 26.02.2015 10:45:17 w Kaufland konkursy
Mariola, teraz podaje się kod i numer paragonu, więc handlu PO konkursie nie będzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5984570 Napisano: 25.02.2015 10:28:15 w Pomocy!!!!
sandeerka napisał(a):

Hej emotka mam pytanko do laureatów POLOwanie na nagrody, a konkretnie do osob które wygrały bony. Czy wy też macie na odwrocie bonu przybitą pieczątkę Karlsbadu (miejsce na pieczęć punktu akceptującego) ??? Niestety byłam w już 3punktach ale w żadnym mi go nie przyjęto...

zadałam pytanie na temat bonów na fb, napisali, żeby pisać na adres facebook@ polomarket.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5984093 Napisano: 24.02.2015 10:02:07 w SZUKAM....

PRZYPOMINAM, ŻE TEN TEMAT NIE SŁUŻY DO SZUKANIA PARAGONÓW, KODÓW CZY RZECZY DO KUPIENIA

OD TEGO SĄ ODPOWIEDNIE TEMATY!! 
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5983684 Napisano: 23.02.2015 11:39:58 w SZUKAM....
agusia222 napisał(a):

czy były sms z Instyle ?

a czy informacja o konkursie była w bazie lub na forum???  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5983187 Napisano: 21.02.2015 15:27:39 w Wkurza mnie...
u mnie jak sąsiad głośno grał to policja czy straż miejska nic nie zrobiła. Bo wtedy grał w dzień. A że wszystko w mieszkaniu chodziło, ja dostawałam nerwicy i histerii, bo pacan nie otwierał drzwi, mimo walenia, to szlag ciężki mnie trafiał. Przyjechali dopiero jak było głośno w nocy.
Powiedzieli, że w dzień nie ma ciszy nocnej i każdy może robić co chce. 
Teraz na szczęście się wyprowadził i w tym mieszkaniu mieszka przemiła para w średnim wieku.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5981946 Napisano: 18.02.2015 21:18:44 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

ziolko napisał(a):a mnie wkurza:
1 - spam,. spam i jeszcze raz spam!!! na jednej poczcie od niedzieli wieczór mam prawie 200 spamów!!!! emotka
2 - że nie wygrałam w pełnym wózku... nawet rezerwa nie wpadnie, bo oczywiście zawsze znajdą się osoby, które za symboliczną kwotę sprzedadzą paragon emotka

czyżby spam w stylu: sekrety finansowe, twoja szansa, ktoś tam podzielił się finansowym sekretem? bo u mnie ostatnio też tego pełno emotka
dziś wkurza mnie brak słońca na niebie i masa spraw do ogarnięcia, a co do masy to wkurza mnie że przytyłam.. emotka

taaa... człowiek z Niemiec chce podzielić się swoim sekretem... albo czy mnie bolą nadgarstki lub kolana... albo coś na włosy chcą mi wcisnąć.
A taka zadowolona byłam w ub tygodniu, jak żmudnie poblokowałam adresy i domeny. Przez kilka dni był względny spokój. I znowu się zaczęło. Od niedzieli mam już ponad 300 spamów emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5981460 Napisano: 17.02.2015 22:35:14 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza:
1 - spam,. spam i jeszcze raz spam!!! na jednej poczcie od niedzieli wieczór mam prawie 200 spamów!!!! emotka
2 - że nie wygrałam w pełnym wózku... nawet rezerwa nie wpadnie, bo oczywiście zawsze znajdą się osoby, które za symboliczną kwotę sprzedadzą paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5981005 Napisano: 17.02.2015 12:34:45 w SZUKAM....
brudny napisał(a):

brudny napisał(a):

Czym najtaniej można wysłać książkę?

poczta, inpost Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#5980514 Napisano: 16.02.2015 11:16:43 w Wkurza mnie...
ultrixx napisał(a):

ziolko - ty zapewne masz podbity bon do Polo i to jest ok, ja pod koniec wysyłki bonów dostałam zamiast bonu do Polo bon Sodexo, który powinien być czysty, a stempel powinien być przystawiony dopiero w momencie jego realizacji przez dowolny sklep akceptujący bony Sodexo... w Karlsbadzie to sobie raczej zakupów nie zrobięemotka

fakt... bon do polo.. nie sodexo. Zakręciłam się.
Czyli wszystko ok? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5980501 Napisano: 16.02.2015 10:56:35 w Wkurza mnie...
ultrixx napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Próbowałem zrealizować bon sodexo z konkursu "POLOwanie na prezenty" ale Karlsbad przybił z tyłu bonu swoją pieczątkę, co oznacza dla każdego sklepu, że ten bon jest już zrealizowany emotka . Sprawdźcie swoje bony, bo też mogą być problemy. "Miejsce na pieczęć punktu akceptującego" powinno być czyste.

mój bon Sodexo też "pięknie" podstemplowanyemotka

mój też.. ma stempel "promocja Mondelez" emotka  czyli co? nie zrealizuję go? 
Pójdę dziś do mojego sklepu i zapytam się

Ale z drugiej strony to jest miejsce na pieczątkę nabywcy, więc skoro Mondelez nabył, to chyba dobrze?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5979530 Napisano: 13.02.2015 10:41:46 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

I tylko tyle emotka

nooo emotka  
wpisujesz np #humor czy co tam masz napisać i tyle emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5978951 Napisano: 11.02.2015 23:42:29 w WC - rozmowy o wszystkim
przypomniało mi się... kilka razy zdarzyło mi sie, że kurier z DPD nie mógł przyjechac do mnie do biura, więc uprosiłam babeczkę, żeby na mnie zaczekała, a ja już wsiadam w auto i jadę. Poczekała tam, gdzie się umawiałyśmy, przy okazji obdzwoniła innych klientów, że niedługo będzie. 
Z DPD u mnie jeździ facet busem, albo babka osobówką.

Kiedyś z UPSem była historia, że do męża na firmę przyszła jakaś przesyłka za pobraniem. Akurat były akcje z kurierem-oszustem, że przynosi paczki za pobraniem, bierze po kilkaset złotych, a w paczce śmieci.
Powiedziałam kurierowi, że muszę zadzwonić do męża, bo nic nie wiem o przesyłce pobraniowej. Nie mogłam się dodzwonić, wobec tego powiedziałam kurierowi, że nie przyjmę tej przesyłki i wyjaśniłam powód. Na wszelki wypadek wzięłam numer kuriera i sfotografowałam etykietę nadawcy. 
Kurier zrozumiał i nie miał do mnie pretensji o nieodebranie. 
Okazało się, że mąż zapomniał mi powiedzieć o przesyłce, bo nie spodziewał się, że już będzie. Później odebrał ją bez problemu.

Kurierzy są różni... mój paczkowy dostarcza paczki zwykłe i pocztexy... trochę sarka, że biuro przenieśliśmy, raptem 500 m, ale jednak emotka  ale mogę liczyć na niego, że jak coś to zadzwoni i przyjedzie, albo umawiamy się na mieście i odbieram przesyłkę. 
Inny znowu nie zadzwoni, zaś awizo jest symboliczne... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5978876 Napisano: 11.02.2015 20:46:02 w WC - rozmowy o wszystkim
ja też prosiłam kuriera, żeby poczekał, aż sprawdzę przesyłkę, bo to szkło itp. Otwierałam od razu przy nim, w korytarzu. Wcześniej byłam przygotowana i miałam nóż i nożyczki, żeby nie latać po mieszkaniu i nie szukać.
Jeszcze nie spotkałam się z odmową. Kiedyś nawet otwierałam w trybie przyspieszonym u niego w samochodzie emotka  bo musiałam dojechać, bo on nie miał trasy tam, gdzie pracowałam. Dla mnie żaden problem a odebrałam paczkę od razu.

Raz był przypadek, że klosz lampy wiszącej był pęknięty. Odebrał sąsiad myśląc, że wyświadcza nam przysługę. Wieczorem okazało się, że jest problem. Skontaktowaliśmy się z nadawcą mówiąc co i jak. On z firmą kurierską (nie pamiętam, którzy to byli, bo minęło 5 lat). Okazało się, że mimo, że sprzedawca ma z nimi podpisaną umowę, to nie może przesyłać lamp szklanych emotka  i innych rzeczy. A przecież jak podpisywali umowę, to była informacja, że sklep elektryczny, lampy i wyposażenie domów. Sprzedawca rozwiązał z nimi umowę, zaś nam na swój koszt przysłał nowy klosz.. pocztą emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5978709 Napisano: 11.02.2015 15:37:57 w Wkurza mnie...
wkurza mnie masakrycznie, że ktoś dorwał mój numer konkursowy, rzadko używany, ale jednak... i wydzwaniają do mnie z Siemianowic Śląskich z propozycją spotkania i przedstawienia oferty na różne rzeczy.. a to spotkanie kardiologiczne, a to pościel i coś tam. A jak pytam, skąd mają mój numer, żeby ścignąć cwaniaka, to wpierają, że podawałam w szpitalu albo się rozłączają emotka  
Jak byłam w szpitalu, to w moim mieście i nie podawałam tego numeru, na który dzwonią  emotka

firma Potenza Di Lana Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5978602 Napisano: 11.02.2015 12:27:02 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

magy2020 napisał(a):

Brał ktoś udział w głosowaniu Telekamery , wiadomo coś o wynikach?

Nie słyszałam aby ktoś się chwalił ale w poprzednich latach też na forum była cisza

brałam udział, wysłałam AZ 3 smsy emotka  i cisza  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5978489 Napisano: 11.02.2015 09:18:58 w WC - rozmowy o wszystkim
konwaliowa - Fason najlepiej do bioder (albo do pasa, ale zależy, czy będziesz dobrze się czuć, skoro chcesz coś ukryć)
Kolory mogą być różne. 
Może być żółty, ale lepszy będzie jasny lub stonowany. Nie wściekle żółty. Mówiłaś pani w sklepie, na jaką okazję ma być żakiet? 
Może być biały, klasyczny. 
Moze być koralowy, ale też stonowany.
Masz tu linki do różnych przykładów.
http://zszywka.pl...lizacja-1295822.html
http://zszywka.pl...-z-pask-4278816.html
http://www.snobka...oj-maturzystki-11335 - co prawda piszą o maturzystkach, ale myślę, że zestaw jest klasyczny
http://archiwum.a...lty-i3817704639.html

Myślę, że skoro sukienka będzie luźna, to żakiet musi być lekko dopasowany, ale bez przesady.