Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5972638 Napisano: 28.01.2015 14:51:21 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

Kończy mi się umowa, chętnie zmieniłabym operatora-może ktoś wie o jakimś ciekawym abonamencie lub mixie na telefon-myślałam,ze na walentynki coś się pojawi ale nie widzę żadnych ofert  emotka

w jakiej sieci masz? 
kiedy dokładnie kończy Ci się umowa? 
Mój przykład - mąż przedłużał umowę na mój telefon chyba 2-3 tyg przed faktycznym końcem umowy - zadzwoniła telemarketerka.
Później jemu kończyła się umowa i kilka dni przed końcem zadzwonili i mąż twardo negocjował warunki i ma lepsze, niż ja. Za ten sam abonament ma nielimitowane rozmowy do wszystkich komórek ((ma w plusie, ja też), zaś ja mam tylko 220 minut.
Więc jeśli masz abo to czekaj cierpliwie, aż zadzwonią do Ciebie. Ale nie zgadzaj się na pierwszą lepszą ofertę, bo z reguł wtedy proponują gorszą. Lepsze warunki są tuż przed końcem. Dotycz wszystkiego - komórek, telewizji, internetu itp. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5972438 Napisano: 27.01.2015 22:06:44 w Wkurza mnie...
w kwestii studiów - różne osoby studiują z różnych powodów. U mnie na kierunku były osoby zmuszone studiować, bo tego wymagała ich praca. Bez studiów nie mogliby liczyć na podwyżki, wręcz byliby zwolnieni, że się nie rozwijają. 
Inni poszli od razu po szkole.
Zaś jeden chłopak u mnie w grupie poszedł tylko dlatego, żeby nie trafić do wojska (takich było kilku na roku, niektórzy odpadli od razu po pierwszym semsetrze). Większość studiów przebimbał, kolokwia i egzaminy zaliczał dzięki koleżankom i ściągom. Nie wiem, czy ostatecznie te studia skończył, bo moja ostatnia wiedza o nim była taka, że nie napisał pracy dyplomowej, więc nie był dopuszczony do obrony.

zaś wkurza mnie to, że mimo studiów przez długie lata nie mogłam znaleźć pracy, nawet za najniższą krajową... myślę, że czasami fakt, że byłam po studiach powodował, że niektórzy obawiali się, że będą musieli mi płacić więcej, niż osobie ze średnim wykształceniem. Więc woleli mnie nie zatrudniać. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5972428 Napisano: 27.01.2015 21:50:03 w Punkty karne
grabek03, kadett33 +1 punkt dla każdego za pytania w mdw... takie pytania dotyczące szczegółów konkursu można zadawać gdzie indziej  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5972160 Napisano: 27.01.2015 12:06:58 w Rossmann
W KWESTII KONKURSÓW ROSSMANNA NA FB - TO OSZUSTWO!!
PONIŻEJ ODPOWIEDŹ ROSSMANNA.

Szanowna Pani
Dziękujemy za nadesłaną informację.
Uprzejmie informujemy, iż profil na portalu społecznościowym Facebook o nazwie „Rossmann Polska” jest fikcyjny. Został założony bez zgody i wiedzy firmy Rossmann SDP sp. z o.o. Wszystkie zamieszczane tam informacje są nieprawdziwe. Podjęliśmy już w tej sprawie interwencję.
Rossmann SDP podkreśla, że wszystkie organizowane przez niego konkursy i promocje prezentowane są tylko i wyłącznie w gazetkach promocyjnych, magazynie „Skarb”, na portalu Rossnet.pl, a także w nowo otwieranych drogeriach. Udział w nich nigdy nie wiąże się z jakimikolwiek dodatkowymi kosztami.  Czytelna informacja o tym, że to Rossmann SDP Sp. z o.o. jest organizatorem konkursu zawsze znajduje się w regulaminie.
Z wyrazami szacunku
Ewa Popławska

KTO POLUBIŁ TEN FAŁSZYWY PROFIL, NIECH JAK NAJSZYBCIEJ GO ODLUBI I ZGŁOSI JAKO OSZUSTWO Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5971617 Napisano: 25.01.2015 22:22:18 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza wszechobecny spam na poczcie i w różnych grupach na fb emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5971609 Napisano: 25.01.2015 21:46:29 w Czas na zmiany...
zgadzam się z calle, ale cóż... każdy i tak będzie pisał jak chce, mając głęboko w... poważaniu to, co tu piszemy  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5971345 Napisano: 24.01.2015 18:13:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w kwestii oszukańczego profilu Rossmanna na fb - to jest jakaś podejrzana aplikacja, bo jak się wejdzie na och profil, a tym bardziej jak się kliknie na linka do rzekomego newslettera, to automatycznie udostępnia znajomym!!!!!!!
Sprawdźcie i pokasujcie to!!!

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5971339 Napisano: 24.01.2015 18:00:14 w Wkurza mnie...
dodam, że na tym forum @ przed nickiem nie działa, bo to nie facebook
Jak chcecie pisać imiennie, to wystarczy wpisać nick calle lub milax88 i już działa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5970572 Napisano: 22.01.2015 19:59:03 w Pomocy!!!!
defed napisał(a):

Pomocy! Czy wie ktoś kto to taki, co wydzwania do ludzi i chce sprzedać patelnie ceramiczne (zestaw 3szt.), które mają nam pomóc zaoszczędzić na oleju i na zmywaniu? Nie wiem skąd mają moje dane emotka i chciałabym je usunąć z ich bazy. Nie pamiętam jak się ten ktoś przedstawił, ale strasznie się jąkał i w tle było słychać podpowiedzi z nagrania, jak rozmawiać z klientami...
tel. 22 327 03 01
dodam też, że rozmowę pan zaczął od życzeń urodzinowych emotka  "nie wiem czy dobrze wpasowałem, ale składam najgorętsze życzenia z okazji Pani urodzin"
HELPemotka

podobno firma Digest http://www.numernet.pl/telefon/223270301

Najlepiej od razu zapytać skąd mają dane, oraz powołując się na Ustawę o Ochronie danych osobowych zażądać usunięcia tych danych.
Można też zapytać, komu zostały przekazane.
Najlepiej jak to idzie na piśmie (możesz poprosić o maila).
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5970069 Napisano: 21.01.2015 16:21:36 w SZUKAM....

PRZYPOMINAM, ZE TEN TEMAT NIE SŁUŻY DO SZUKANIA CZEGOŚ DO KUPIENIA!!!!! NIE RÓBCIE BAŁAGANU TYLKO DLATEGO, ŻE NIE CHCE WAM SIĘ POSZUKAĆ ODPOWIEDNIEGO TEMATU!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5970009 Napisano: 21.01.2015 13:22:39 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 - jeśli korzystasz z bazy konkursów, to super, jeśli dodasz sam od siebie jakieś konkursy. Poza tym w ciągu miesiąca każdy forumowicz musi dodać 3 konkursy - to jest wymóg, żeby mieć dostęp do wszystkich tematów.

Możesz podawać wyniki o konkursach, które były w bazie albo podawane w którymś z tematów, typu "teraz", "konkursy na fb".
To samo dotyczy wygranych - jeśli wygrałeś w innym konkursie, którego nie było na tym forum, to nie chwal się tym. Jeśli nagroda jest z konkursu, który tu znalazłeś - informacja o wygranej jak najbardziej pożądana emotka  

Ilość i jakość wygranych czasami nie jest proporcjonalna do ilości czasu, jaki poświęca się na konkursy. Bo czasami wystarczy kilka minut, łut szczęścia i się wygrywa.
Czasami można spędzić długie godziny na wymyślaniu haseł, czy innych zgłoszeń i zero wygranych. 

Grunt to się nie poddawać emotka   a jeśli poczujesz, że przez długi czas nic nie wygrywasz i jesteś zniechęcony konkursami, to zrób sobie przerwę. Po czym wróć do konkursów z nowymi siłami emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5970004 Napisano: 21.01.2015 13:10:57 w Pomocy!!!!
paulina1401-97 napisał(a):

Mam pytanko czy w przypadku wygrania konkursu np. jest to książka pokrywam koszty przesyłki? czy po prostu czekam spokojnie na przesyłkę emotka

zależy... z reguły wysyłają na swój koszt, chyba że jest zapis w regulaminie, że koszty wysyłki pokrywa laureat.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5969524 Napisano: 20.01.2015 09:42:03 w SZUKAM....
zdolna - dzięki za linka - przyda się emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5969519 Napisano: 20.01.2015 09:29:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nie tylko dziś, ale już jakiś czas nic... szczególnie palma mnie olewa... ciepłym tłuszczem    emotka     emotka      emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5969516 Napisano: 20.01.2015 09:23:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
anialistopad napisał(a):

czy reklamy musza byc u góry strony? Aby przeczytać co dzieje sie na forum musze przewijać wszystkie reklamy do dolu. W wersji mobilnej nie jest to zbyt wygodne.

zgadzam się.. co prawda ja mam dostęp na lapku, ale i tak reklamy są czasami bardzo szerokie, szczególnie w środku strony i zajmują tyle miejsca, co kilka wpisów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5969513 Napisano: 20.01.2015 09:20:04 w SZUKAM....
trampek - jeśli klient płaci przez paypal, to natychmiastowo masz wpłatę na koncie allegro. Wtedy sprawdzasz, czy faktycznie i jeśli tak jest to wysyłasz towar. Dostaniesz maila o wpłacie.
Zaś zlecić wypłatę możesz w dowolnym momencie.
Jeśli wpłaca na konto, to czekasz do chwili, aż będziesz miała kasę na koncie. Nie wysyłaj wcześniej.
Wpłata na konto trwa od kilkunastu godzin do 3 dni. Zalezy w jakim banku masz konto i gdzie klient wpłacał. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5968877 Napisano: 17.01.2015 17:27:14 w SZUKAM....
będą jeszcze bombonierki? czy już koniec?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5968452 Napisano: 16.01.2015 17:16:32 w SZUKAM....
teodozja - nie dziwię się.. są świetne! ja używam ich nawet w piekarniku emotka  do 180 stopni;... np. zagotowuję kaszę, czy ryż, po czym wstawiam do nagrzanego piekarnika i samo dochodzi. Ryż i kasza takie sypkie, jak normalnie mi nie wychodziło  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5967511 Napisano: 15.01.2015 11:48:01 w SZUKAM....
dzięki za odpowiedzi... normalnie nie słucham RMF, tylko inne stacje radiowe, więc nie byłam na bieżąco  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5967499 Napisano: 15.01.2015 11:31:51 w SZUKAM....
szukam informacji, jak brzmi sygnał w RMF na bombonierki?  Wyświetl w wątku >>
0 0