Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dlaczego chcesz zrezygnować? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
JA nie daję pozwolenia na handel, wkurza mnie totalnie, szczególnie jak sama zagram i nie wygram. To osoby sprzedające paragon odbierają sobie i mnie szansę na rezerwę
Jednak są na forum osoby, które sprzedają za marne grosze paragony, byleby się zwróciło.
Inna sprawa, techniczna.
Jak nie będzie tematu "paragony" to ludzie będą pisali WSZĘDZIE i będzie burdel na forum Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W każdym razie gar rosołu możesz ugotować
Mnie zmieściło się 8 podudzi z kurczaka, plus sporo warzyw. Wyszło mi z tego (po wyjęciu mięsa) jakieś 3-3,5 litra rosołu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
witam w klubie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Emotki nie zawsze działają.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziwne, ze wśród innych operatorów te kanały sa, tylko MM takie cwane. Dali tanie kanały, a wartościowe zabrali. Żenada Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poinformowali o tym zaledwie 36 godzin przed faktem
https://www.faceb...15-r/757648400979799
w zamian dali jakieś dziecięce kanały i Polsat romanse... akurat o tych kanałach marzyłam
ps. wkurza mnie też ból głowy... pierwszy w tym roku a kolejny w ciągu ostatnich 2 tygodni...
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Np. ja mam 16, 20, to na pewno będzie 15, 19, 17, 21 itp
Gdyby nagradzali takie liczby różniące się o 1 od wylosowanej, to byłabym milionerką
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie podałam wszystkich danych (nipu, imion rodziców i miejsca zamieszkania) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzieci piętro wyżej - też mieszkam w bloku (niestety) i wiem, jak to jest. Chociaż biuro mam w innej części miasta, w innym bloku, to powiem wam, że mój blok w porównaniu z tamtym to super miejsce. Na pewno jest cichszy. Fakt, że czasami coś słychać od sąsiadów z piętra wyżej. No chyba, że goguś puści muzykę na maksa w moim pionie na 3 piętrze (mieszkam na parterze), to szklanki w szafkach mi dzwonią.
Ale blok z biurem, to masakra. To jest mieszkanie przystosowane na biuro usługowe, ściany dzielące mieszkania niby mają 25 cm, ale jakbym nie wiedziała, to bym powiedziała, że 12 cm z betonu komórkowego - tak wszystko słychać. Dzieciaki latające po mieszkaniu, wrzeszczące, płaczące, szczekanie psa itp. I to z mieszkania OBOK!
Z piętra też słychać, ale nie aż tak.
Wkurza mnie to, ale cóż...
Wkurza mnie również to, ze przy moim bloku najpierw zostały namalowane pasy przy krawężniku, żeby ludzie tu nie parkowali. Bo ogólnie jest zakaz parkowania na wjeździe między bloki, ale jak wjeżdża się z zakupami, to można na chwilę.
Inni parkują na cały dzień lub noc.
Administrator kazał zainstalować na tych pasach słupki ponad 0,5 m od krawężnika, żeby tym, co mają problem z myśleniem utrudnić parkowanie. I tak te stułbie i ameby parkują!!! Ci, co mają garaże od naszej strony, to mają utrudniony wyjazd. Nie dość, ze przez słupki (jeszcze da się przeżyć), to jeszcze przez tych idiotów.
A jak komuś (idiocie parkującemu na pasach) powstanie rysa lub wgniecenie, to kto będzie odpowiadał za to? on, czy osoba, która miała problem z wyjazdem?
Ale się rozpisałam
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wszystko jest w regulaminie