Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nic o smsach nie wiem, ale w regulaminie jest zapis
"W przypadku nagród II i III stopnia Organizator dopuszcza możliwość poinformowania Laureata
wiadomością tekstową wysłaną na numer, z którego dokonano zgłoszenia do konkursu. "
więc nie sugerujcie się tym, że są smsy, bo równie dobrze może być info o bonie. I co? nie wyślecie, bo się nie opłaca?? i bon przepadnie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pytałam pani, do kiedy mam odesłać paragon, bo teraz jestem w trakcie przygotowań świątecznych, to powiedziała, że do poniedziałku Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wg reg obrady trwały do 18.12 i mają informować laureatów w ciągu 5 dni roboczych.
Wyszło mi, że do 29.12 maksymalnie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
U mnie nagroda 2 stopnia, czyli bon na 50 zł, wygrana z 9 grudnia
Paragony trzeba odesłać do poniedziałku
szkoda, że nie tablet... ale dobrze, że nie kubek
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co do olejku, to używam olejku Hipp, bo też zawiera migdałowy i moja skóra jest po nim super, I niekoniecznie na rozstępy, tylko jako ogólną pielęgnację na suchą skórę.
Co za babsko wstrętne, że tak głośno komentowała.. ciekawe, jak ona by się czuła??
dziś byłam w lidlu i jakaś babka pytała o filety (bodajże) z karpia, co są w tej małej gazetce z przepisami, że po 0,99 za 100 g (czyli 9,90 za kg). Na to kasjerka, że filety są, ale o 8 rano, przez 15 minut
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dałam tego linka dlatego, że fajnie jest wkomponowany filmik z lidla w inny film.
Swoją drogą sama wiem, jak niektórzy rozpychają się łokciami przy takich okazjach, nawet jak mają dużo kasy
Biedacy nie łapali po 10 torebek i nie wystawiali ich na allegro Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.cda.pl...ia-Official-trailer-
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak nie dojdzie w ciągu 14 dni, to 15 dnia możesz składać reklamację. Niestety wypadnie w święta, więc od razu w sobotę marsz na pocztę i pisz reklamację Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u moich rodziców jakieś biedne drzewko, około METRA wysokości, igły częściowo poopadały, w dodatku lekko wysuszona. Tata mówi, że jemu to wygląda na świerk a nie jodłę
bo podobno ma krótkie, kłujące igły
rachel a pudełko nie było uszkodzone? bo może dekoracje zostały wyjęte? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w lidlu są... w c4, tesco standardowo w dziale z suszonymi owocami, bakaliami lub w budyniach i galaretkach Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dobry jest ser w wiaderku w Lidlu.
Ja osobiście używam sera w "kiełbaskach" - kupuję w Carrefourze, jest po ok 6 zł za 500 g. Jest 3x mielony, gęsty. Firmy Mlekpol.
Absolutnie NIE używaj sera kiełbaski z Presidenta!! jest rzadki.
Jak coś to możesz też użyć sera w pudełku - ser Ulubiony z Wielunia. Też jest dobry do sernika i nie wymaga mielenia. Waga po 225 i 450 g.
Ewentualnie ser śmietankowy w kostkach, mleczarnia Kalisz (obecnie Łowicz) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na temat kiełbasy nie pomogę, bo ja robię w domu tylko parzoną, w osłonce poliamidowej. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to nie wiem, co robię nie tak