Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5956258 Napisano: 16.12.2014 10:47:35 w Pomocy!!!!
agamaty, czy po wypełnieniu i wysłaniu ankiety pojawia się jakaś informacja o wysłaniu lub jakieś podziękowania? bo u mnie jest bez zmian i nie wiem, czy wysłało, czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5956255 Napisano: 16.12.2014 10:42:30 w SZUKAM....
jakby ktoś miał nadprogramową wygraną bluzę i chciałby ją na coś wymienić, lub sprzedać niedrogo, to jestem chętna emotka rozmiar XL Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5956225 Napisano: 16.12.2014 10:04:14 w Wkurza mnie...
ilonaxx5 napisał(a):

wkurza mnie dosłownie wszystko zatkany zlew zmywarka i wyrzuconych 70 pierogów które ulepiłam na świeta i ten ból głowy a konkursy o tym już nawet nie wspomnę ktoś odebrał mi chyba szczęście wene wszystko nic nie wygrywam emotka emotka emotka

dlaczego aż tyle pierogów wyrzuciłaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5956222 Napisano: 16.12.2014 10:02:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

czy ktos orientuje sie czy bedzie lista rezerowac z choinek?

najlepiej wyślij do nich maila na adres konkursorlen@kiora.pl i zapytaj (z tego adresu przyszły informacje o wygranej) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5956102 Napisano: 15.12.2014 21:38:06 w Punkty karne
LenkaaaEye - ban, za spamowanie plus reklamę oszukańczej strony w stopce Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5955780 Napisano: 15.12.2014 12:47:06 w co chcielibyście wygrać?
mile widziany laptop i/lub tablet - kiedy w końcu to wygram??? emotka emotka

i oczywiście kasa... nie jestem zachłanna, wystarczy "5" w systemie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5955778 Napisano: 15.12.2014 12:45:16 w WC - rozmowy o wszystkim
są różni rodzice. Jedni oboje sprawiedliwie zajmują się domem i dziećmi. Inni znowu nie mają pojęcia, co robi kobieta (najczęściej), jak oni wychodzą do pracy.

Najlepszym przykładem jest film "Komedia małżeńska" z Ewą Kasprzyk i Janem Englertem.
I jego słowa "nie rozumiem, dlaczego jesteś zmęczona? przecież dzieci idą do szkoły, ja do pracy, a ty zostajesz w domu cały dzień i masz czas dla siebie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5955706 Napisano: 15.12.2014 10:55:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
znalazłam na fb

dotyczy osób, które wygrały w konkursie MODY NA ZDROWIE

PILNE!
Poszukujemy osób, które wygrały w konkursie "Moda na zdrowie".
Tych, co dostały nagrody (podobno są tacy) i tych, co wciąż nagród nie mają.
W konkursie nagrodami były m.in. samochody. O ile pamiętamy, było ich aż 10. Plus inne, o większej wartości, różności.
Czy ktoś swoje auto odebrał? Albo którąś z innych, cenniejszych nagród? Czy kogoś z Was organizator od wielu miesięcy lekceważy?
Nie mamy regulaminu konkursu, ale niektórzy laureaci boją się o jeden zapis. Było coś o tym, że nagrody nieodebrane do końca 2014 roku przepadają. Pytacie, jak auto odebrać, jak nie chcą go dać?
Ktoś coś wie? Możecie pisać na pw, nie musicie tutaj.
Chwilę już nikt do nas w sprawie tego dość dziwnie prowadzonego konkursu nie pisał, więc myślałyśmy, że #konkurs został dawno zamknięty. Wasze maile nas zaskoczyły.
Znacie osoby, które coś na temat tego konkursu powiedzą?
Pozytywnie lub negatywnie?
Potrzebujemy wiedzieć coś więcej, jak ten konkurs faktycznie się zakończył.
Dziękujemy!

pisać tu https://www.faceb...ozaSzydercow?fref=nf Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5955385 Napisano: 14.12.2014 01:20:34 w SZUKAM....
rettib napisał(a):

Szukam pozytywki świątecznej/kuli śnieżnej z pozytywką.

Czy widzieliście w jakichś sklepach? emotka

sprawdź w leroy merlin. Mają podobne rzeczy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5955317 Napisano: 13.12.2014 18:55:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze dostał maila z Faktu?
Teoretycznie został wysłany do wszystkich laureatów, bo nie mam jako odpowiedź, tylko jest info "<undisclosed-recipients:;>"

"Dzień dobry,

Drodzy Państwo. Ze względu na pytania dotyczące danych należą się
Państwu informacje.

W kwestii wysyłki nagród:

- Zbieramy aktualnie dane wszystkich zwycięzców. Jest ich ponad setka,
więc chwilę to zajmie. W przyszłym tygodniu przekazujemy wszystkie
dane do księgowości, która rozpocznie przelewy pieniędzy. Mamy
nadzieję, że jeszcze przed świętami pojawią się na kontach zwycięzców,
choć tu wiele zależy od tego, jak sprawnie zadziała kadra w księgowości.

Dane:

- Państwa dane, trafiły na zabezpieczonego maila, do którego dostęp ma
tylko określona grupa osób. Po wysyłce nagród wszystkie dane oraz
korespondencja, w której te dane się przewijają, zostają zniszczone,
bo tak jak Państwo boicie się o ich bezpieczeństwo, tak my musimy dbać
o to, aby je chronić.

Jednocześnie prosimy też o to, aby wszyscy, którzy nie wysłali jeszcze
swoich danych zrobili to, bo ułatwi to nam skoordynowanie przelewów.

Pozdrawiamy,
Zespół Fakt.pl" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5954240 Napisano: 11.12.2014 13:36:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

ziolko

#5954230 Napisano: 11.12.2014 13:25:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wysłałam paragon na choinkę, mam takie info
"Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.

W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WP

pokaż oryginał wiadomości
Dziękujemy za przesłanie wiadomości.

Zespół Agencji KIORA
tel. (22) 813-96-89
kom: 664 587 970"

Wszystko w porządku? czy faktycznie mail nie dotarł? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5954065 Napisano: 10.12.2014 23:52:59 w Wkurza mnie...
ciężko mi powiedzieć, bo nie miałam takiej sytuacji... ale moim zdaniem rozpierdzielili bezpodstawnie, więc musisz dowiedzieć się tu i tu co z tym fantem zrobić.
W końcu miałaś dostęp zapewniony, a oni nie musieli rozwalać wszystkiego Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5954061 Napisano: 10.12.2014 23:46:12 w SZUKAM....
barti978 napisał(a):

Co posłać na choinke do orlenu? Moze ktos poradzi? emotka

w moim przypadku zadziałała proza, z leciutkim humorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5954059 Napisano: 10.12.2014 23:45:49 w Wkurza mnie...
buncia, a była zostawiona jakaś rewizja, dostęp do rur?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5953764 Napisano: 10.12.2014 13:02:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Laureat zostanie poproszony o podanie swoich danych
niezbędnych do przesłania mu wszelkich informacji związanych z wydaniem i odbiorem Nagrody.

I to jest mój punkt zaczepienia, tak szczegółowe dane nie są niezbędne. Niezbędne są: imię, nazwisko, adres, PESEL (do odprowadzenia podatku). I na tym koniec, nic więcej bym nie wpisała. A jak z tego powodu miałoby mi przepaść 100 zł... cóż, każdy niech sam oceni czy gra jest warta świeczki. emotka

jeszcze ew. adres urzędu skarbowego... ale na tym KONIEC!!

odp Faktu
Proszę na razie przesłać dane, które Pani podała. Być może wystarczą,
gdyby były jakieś problemy, to wtedy się odezwiemy.

Pozdrawiamy,
Zespół Fakt.pl
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5953748 Napisano: 10.12.2014 12:41:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Jak w paribasie też chcieli szczegółowych danych za Ipody, to odesłałam tylko te faktycznie potrzebne. Nagrody przyszły. Uznałam, że nie przehandluję na jednym, podpisanym formularzu całej litanii o sobie, nie za Ipoda. emotka

oni w reg zastrzegli sobie, że:
Laureat zobowiązany jest odpowiedzieć na otrzymaną wiadomość mailową w ciągu 4 dni od momentu
jej otrzymania o której mowa w pkt 1 powyżej. Laureat zostanie poproszony o podanie swoich danych
niezbędnych do przesłania mu wszelkich informacji związanych z wydaniem i odbiorem Nagrody.
3. Jeżeli odpowiedzi, o której mowa w ustępie powyżej, nie uda się uzyskać ze strony laureata, Nagroda
przechodzi na kolejną osobę spełniającą kryteria wskazane w pkt. E Regulaminu

W celu odebrania nagrody, laureat Konkursu powinien podać Organizatorowi swoje dane osobowe i
wyrazić zgodę na ich przetwarzanie dla celów realizacji Konkursu. Podanie danych osobowych jest przy
tym dobrowolne, jednakże w przypadku, gdy laureat odmówi podania danych lub odmówi wyrażenia
zgody na ich przetwarzanie, Organizator będzie miał prawo odmówić wydania nagrody takiemu
laureatowi

ale z drugiej strony nie było napisane, że będą chcieli tak szczegółowe dane! rozumiem, ze osoby, które wygrały główne nagrody miałyby odesłać wszystko, ale 100 zł??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5953743 Napisano: 10.12.2014 12:36:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorcia napisał(a):

Ziolko - ja taka sama odp dostałam z innego konkursu i mimo wszytsko powiedzieli, że mogę peselu nie podawać. no i nie podałam.

mój pesel mają od kilku lat emotka
ale imion rodziców, czy miejsca urodzenia nie zamierzam podawać emotka

nadal mnie gnębi, co dział księgowości ma do tego??
Rozumiem pesel, ale reszta danych??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5953737 Napisano: 10.12.2014 12:27:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
odpowiedź z Fakty w sprawie szczegółowych danych

Dzień dobry,

Prośbę o takie dane otrzymaliśmy od naszego działu księgowości i
zostaną użyte tylko na potrzeby rozliczenia.

Pozdrawiamy,
Zespół Fakt.pl

co dział księgowości ma do imion rodziców, czy miejsca zamieszkania????? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5953730 Napisano: 10.12.2014 12:22:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co do faktu to wysłałam im zapytanie dotyczące szczegółowych danych.
Kiedyś w fakcie wygrałam cenniejszą nagrodę (prawie 3 lata temu) i nie podawałam takich danych, a co dopiero mówić sprzedawać je za 100 zł!!
No ale może sponsor sobie tego zażyczył, żeby wciskać później kredyty emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0