Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5942551 Napisano: 13.11.2014 11:07:45 w Intermarche
czy informowali wcześniej o utracie prawa do nagrody?

wysłałam zapytanie do nich, czy mój paragon został poprawnie zweryfikowany (bo nie miałam wszędzie informacji o tym, jaki to produkt) i odpisali mi, że
"Witamy,

potwierdzamy przyjecie danych oraz poprawność przesłanego paragonu.
Nagrody zostaną wysłane po zakończeniu etapu weryfikacji prawa do nagrody wszystkich Laureatów konkursu, najpóźniej do 31.01.2015 r.

pozdrawiamy
zespół obsługi konkursu
Promocja urodzinowa"

hmm... odpisali mi w ciągu 3 minut od wysłania pytania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5942252 Napisano: 12.11.2014 16:05:06 w WC - rozmowy o wszystkim
masza 100 lat, a nie tylko 30 emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5941237 Napisano: 08.11.2014 23:11:51 w SZUKAM....
emotka
LUDZIE, JAK CHCECIE COŚ KUPIĆ TO W TEMACIE "KUPIĘ" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5941131 Napisano: 08.11.2014 14:24:48 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

Szukam informacji co to za gazeta - widzialam dzis reklame , jzu chyba swiateczne wydanie. Gratis mialabyc wielka ksiazka kucharska az 180 stron za 2,40. Ale nie zdążyłam zobaczyc tytułu emotka :(

może Przyjaciółka? i Poradnik Domowy? to samo wydawnictwo. A podobno ma być ksiązka dodana, tylko nie mam pojęcia ile kosztuje Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5941125 Napisano: 08.11.2014 13:57:53 w MC - Agencja inna niż wszystkie
masza napisał(a):

koper napisał(a):

Ja na Twoim miejscu napisałabym i do nich i do tesco, może w końcu ktoś z Tesco otworzy oczy emotka

wątpliwe, razem tworzą ta farsę, po ostatniej aferze jedynie firma MARS wycofała się z konkursów Tesco magazynu, emotka

skąd wiesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5940966 Napisano: 07.11.2014 22:58:18 w MC - Agencja inna niż wszystkie
zaczytana-pola napisał(a):

http://tescoloves...nie-czyli-najlepiej/

50 butelek Avent, dotarła Tomme Tippe emotka

do tego z naklejką:
DARMOWA PRÓBKA NIE NA SPRZEDAŻ emotka emotka

na liście jest 47 nazwisk Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5940801 Napisano: 07.11.2014 17:40:34 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Przypomniala mi się mina mojego ojca w czasie ostatniego niedzielnego obiadu. Zadzwonił mój kolega, który miał mi zrobić zakupy w swoim Kauflandzie na konkurs. Odbieram, słucham i mówię do telefonu: "To kup mi (tu imię męskie)znowu podpaski, tylko koniecznie te bez skrzydełek, bo ze skrzydełkami starczy mi do menopauzy". Mojemu ojcu kotlet utknął w gardle emotka

dziwisz się? emotka emotka emotka mocne emotka
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

radosna napisał(a):

(...) Duży zapas piwa obok podpasek emotka ))

Czasem się zastanawiam, co by po upojnej nocy z konkursowiczką pomyślał o niej lovelas. Wstaje facet rano i szuka szklanki, a w szafkach znajduje ciekawostki typu: 100 paczek Alwaysów, 20 butelek wódki Sobieski, 40 mydełek Fa, 104 saszetki Vanisha... emotka

Zaskoczony idzie zrobić sobie kawę, oczywiście Tchibo, słodzi ją Cukrem Królewskim, miesza łyżką do lodów, po czym niezdarnie wylewa na teczkę/segregator. Konkursowiczka wstaje, chwyta za nóż Fiskarska i kończy przygodę okrzykiem: nie na paragony sku.......ynu!

ooo tak, za zniszczone paragony można coś zrobić emotka a dla innych to zwykłe śmietki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5940667 Napisano: 07.11.2014 13:51:24 w Kaufland konkursy
a ja zanim poszłam na zakupy, zapytałam w BOK, czy faktycznie wydają resztę z bonów. Pani potwierdziła, więc poszłam i zrobiłam zakupy. Resztę dostałam bez problemu, nawet nie musiałam się przypominać.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5940216 Napisano: 06.11.2014 14:47:03 w Wkurza mnie...
pamal73 napisał(a):

http://www.sfora....&utm_campaign=o2

i baaaaardzo dobrze emotka powinni też wziąć się za tych pracowników fb, którzy uważali, że wszystko w porządku i nie reagowali Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939994 Napisano: 06.11.2014 09:38:34 w Wkurza mnie...
Jorunn2010 obok wiadomości są 3 kropki, więc kliknij tam i jest opcja "zgłoś stronę".. ale równie dobrze możesz zgłaszać każde zdjęcie pojedynczo, bo fb oczywiście nie widzi problemu z cała stroną i nic nie zrobia w tym kierunku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939896 Napisano: 05.11.2014 19:57:23 w Pomocy!!!!
rettib napisał(a):

serene napisał(a):

Czy jest tu ktoś, kto miał przyjemność wnosić o odszkodowanie do Poczty Polskiej o odszkodowanie za zagubienie listu poleconego?

Jakiś czas temu wysłałam list o znacznej wartości- no i niestety zaginął...
Jutro jadę na Pocztę z potwierdzeniem nadania i nie wiem czego mam się spodziewać emotka emotka emotka

Nie powinno być problemu. Wypełnisz taki dokument/druczek, określisz dane i wartość przedmiotu (z tego co pamiętam). Poczta przyjmie reklamację, i niedługo później zapuka do Ciebie listonosz z pieniążkami. emotka

Moja przesyłka (znaczy mojej Cioci, ale ja słałam) nie doszła, ale nie określałam jej wartości przy wysyłaniu (dopiero przy reklamacji) - i dostałam ponad 100 zł. Pewnie przy przesyłkach o określonej wartości jest inaczej i dostaje się więcej. emotka

Dodam, że było to niecały rok temu.

za polecony jest określona maksymalna wartość, 50x traktowanie listu jako poleconego, czyli 2,20 zł, więc razem 110, plus koszty przesyłki.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939476 Napisano: 04.11.2014 20:50:02 w Wkurza mnie...
0 0

ziolko

#5939460 Napisano: 04.11.2014 20:16:23 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

ziółko, trzeba dalej zgłaszać do skutku

kiedys wreszcie trafi się na sensownego Admina

zgłosiłam... ale WY też to róbcie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939421 Napisano: 04.11.2014 18:59:20 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ziolko chyba coś zdziałałaś bo im strona nie działa

emotka a prowokatorom na pohybel

wcale nie... jak wcześniej nic nie było, tak teraz są zdjęcia dziewczynek emotka

jak można zgłoszenie dotyczącego "treści o charakterze erotycznym" traktować jako zgłoszenie zawierające "nagie zdjęcia"??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939418 Napisano: 04.11.2014 18:53:42 w MC - Agencja inna niż wszystkie
rkvi może ktoś nie lubi zakrętek? emotka i woli pić z gwinta? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939410 Napisano: 04.11.2014 18:29:16 w MC - Agencja inna niż wszystkie
jasne.... poczta dobrała się akurat do tej przesyłki i tak później zrobili, że paczka wyglądała na nietkniętą emotka z tego co wiem, to jak jest przesyłka naruszona, to jest obklejona i ma adnotację, że paczka dotarła uszkodzona i wtedy Ty odbierasz ją na swoją odpowiedzialność

joan i jak to sie skończyło? dostałaś to, co powinnaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939399 Napisano: 04.11.2014 17:58:33 w MC - Agencja inna niż wszystkie
no to im napisz, co usłyszałaś w rozmowie
Widać MC uważa się za nie wiadomo jakich nieomylnych emotka emotka
NAPISZ KONIECZNIE!!!
jestem straaasznie ciekawa odpowiedzi Magazynu emotka emotka
Możesz porobić zdjęcia, wrzucić na jakiś serwer zdjęciowy i umieścić w komentarzu, albo napisz też na profilu Magazynu na FB. https://www.faceb...n?ref=ts&fref=ts

tylko niestety musisz pisać pod jakimś artykułem, bo nie można bezpośrednio na tablicy

I co wielka pani nieomylna powiedziała? że powinnaś cieszyć się z wygranej? Albo że przecież i tak nagroda dotarła Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939398 Napisano: 04.11.2014 17:56:06 w Wkurza mnie...
bloomcia napisał(a):

Wkurza mnie spam na FB w postaci rzekomych bonów do sklepów za 200zł które można za darmo odebrać emotka Nie wiem co to za nowa plaga, ale ostatnio wszędzie je widzę! Czy ludzie są aż tak naiwni? emotka

to jest nawet w zamkniętych lokalnych grupach!!! np. jakiś pchli targ, forum lokalne o róznych pierdołach. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939397 Napisano: 04.11.2014 17:53:40 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

https://www.faceb...JamaiDulemba?fref=ts

emotka emotka

im więcej osób zgłosi strone pracownikom FB, tym szybciej zniknie

zgłosiłam.. i co? WIELKIE NIC

"Przesłano Dzisiaj
Strona nie została usunięta

Właściciel Najseksowniejsze 4 5 i 6 latki
Aktywność

Katarzyna...
Zgłosiłaś stronę Najseksowniejsze 4 5 i 6 latki, ponieważ przedstawia nagość.

Zespół Facebooka ds. pomocy
Dziękujemy za poświęcenie czasu na zgłoszenie treści, które Twoim zdaniem naruszają nasze Standardy społeczności. Zgłoszenia takie jak to przyczyniają się do poprawy bezpieczeństwa na Facebooku i stwarzania tu przyjaznego miejsca. Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu przedstawiania nagości, ale nie stwierdziliśmy, by naruszała ona Standardy społeczności.
Uwaga: jeśli problem dotyczy jakiejś zawartości na stronie, należy zgłosić konkretny materiał (np. zdjęcie), a nie całą stronę. To umożliwi sprawiedliwe rozpatrzenie zgłoszenia.
Więcej opcji

Poproś użytkownika Najseksowniejsze 4 5 i 6 latki o usunięcie tej strony

Najlepsza jest ostatnia uwaga... że JA mam prosić o usunięcie emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5939379 Napisano: 04.11.2014 17:36:07 w MC - Agencja inna niż wszystkie
rkvi napisał(a):

Dostalam dziś nagrodę z Tesco Loves Baby, zestaw butelek Tommee tippee i zamiast butelki sportowej ( na której mi najbardziej zależało) dostałam samą zakrętkę. Zadzwonilam do MC i pani odpowiedziała, że będzie ciężko, że to pewno wina poczty, jak powiedziałam, że przesyłka była w stanie nienaruszonym i może nastąpiła pomyłka przy pakowaniu, pani odpowiedziala, że im się pomyłki nie zdarzają.....rozbawilo mnie to bardzo. Ma wyjaśniać i oddzwonić, zobaczymy co z tego wyniknie.

napisz do Magazyn Tesco, wklej w komentarzu to, co masz w mailu.
Niech zobaczą, jak MC robi sobie z ludzi jaja
http://tescomagaz...nkursy/oswiadczenie/
Wyświetl w wątku >>
0 0