Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5938454 Napisano: 02.11.2014 16:52:43 w SZUKAM....
semma, nie brałam udziału, więc nie pomogę Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5938161 Napisano: 31.10.2014 21:17:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
katrin22 napisał(a):

I moje nadzieje prysły...
Tylko patrzeć jak zaczną się tu wpisywać same Katarynki emotka emotka

na pewno nie ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5938139 Napisano: 31.10.2014 20:26:04 w Udane wymiany - polecane nicki:)
ja też polecam kasiul Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5938133 Napisano: 31.10.2014 20:10:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

moje imię widać duużo razy, ale nie wiem, czy wygrałam, czy nie emotka

oj tak, nasze imię się powtarza wiele razy emotka

o nie..to jest MOJE imię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5938088 Napisano: 31.10.2014 18:57:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
moje imię widać duużo razy, ale nie wiem, czy wygrałam, czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5937713 Napisano: 30.10.2014 22:04:48 w DARMOWE minuty i startery
PAMIĘTAJCIE, ŻE DO DZIŚ TYLKO MOŻNA WYMIENIAĆ PUNKTY Z 5 PLUS!!! więc kto ma jeszcze jakieś punkty na koncie, niech sobie doładuje telefon albo wymieni na inną nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5937671 Napisano: 30.10.2014 20:08:13 w SZUKAM....
szukam osób, które mają znaczki z tesco na naczynia Pyrex, a nie zamierzają ich wykorzystać - pw poproszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936729 Napisano: 29.10.2014 12:41:54 w Intermarche
memos napisał(a):

U Was też nie chcą paragonu?

na razie nie chcą, ale chyba ci sami organizowali konkurs z vileroy&boch w lecleru? ten z talerzami.. a tam chyba chcieli skany po kilku dniach Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936726 Napisano: 29.10.2014 12:41:03 w Intermarche
dobrze, że nie kupowałam garnków, a miałam zamiar emotka ale zapowiedziałam mojemu mężowi, że je wygram emotka muszę więcej razy tak robić emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936713 Napisano: 29.10.2014 12:38:04 w Intermarche
2 zgłoszenia i 2 razy garnki... jestem w szoku emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936268 Napisano: 28.10.2014 13:31:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
wiecie co? jakby było tak, jak jest napisane w oświadczeniu, że wysyłali z wielu starterów to wiele razy wygrali. Tylko ktoś zapomniał, że nie tylko oni wysyłali, tylko zwykli obywatele też, więc dziwne jest to, że Łódź nagle zaczęła tak wiele wygrywać. Przecież nierzadko wartość nagrody nie powinna pokrywać ilości wysłanych smsów emotka skoro aż tyle wysłali... Kiedyś lista laureatów była urozmaicona, a teraz jest bardzo monotonna.

Nadal uważam, że MC ma bazę danych i nagradza wg własnego widzimisię a nie najlepsze odpowiedzi. I dlaczego nagle zmienili taktykę i nie publikują miejscowości? zaostrzona ochrona danych osobowych??? w ten sposób to tylko pole do popisu, bo w Polsce jest wiele Ann, Tomaszów, Andrzejów, Barbar itp.

joan - napisałam, że będą rozdawać nagrody wśród znajomych, jak nikt nie będzie interweniował na ich obecne praktyki. Wtedy poczują się bezkarni i kto wie, ci będą robić? może rozdawać cenniejsze nagrody wśród swoich znajomych.

To tak, jak dzwonią do mnie z róznymi ofertami, a jak pytam skąd mają mój numer, to słyszę, że wygenerowany automatycznie. I tak raz za razem emotka
Więc dlaczego nie numer XXX? też będzie automatycznie wygrywał emotka a że to może być numer znajomego, to "czysty przypadek" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936202 Napisano: 28.10.2014 11:59:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan - to walka z tesco o to, żeby w końcu poszli po rozum do głowy i zmienili agencję, bo MC jest nierzetelna, oszukuje a teraz poszli po bandzie

Trzeba coś z tym zrobić, bo jak nikt palcem nie ruszy w tej sprawie, to oni będą bezkarni i zaraz będą rozdawać cenniejsze nagrody po swoich znajomych Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936201 Napisano: 28.10.2014 11:57:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
serecinner napisał(a):

masakra. a oni niekiedy to łamią ;/

hehe.. witamy na forum emotka

i od razu wiadomo, co i gdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936198 Napisano: 28.10.2014 11:53:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
zobaczcie, jakie jest oświadczenie na stronie tesco magazyn

http://tescomagaz...nkursy/oswiadczenie/

Podkreślamy, że do chwili powiadomienia Uczestnika o wygranej, Organizator nie zna tożsamości Laureata, a celem Organizatora jest dokonanie wyboru najlepszego hasła konkursowego bez znajomości autora, by wyeliminować podejrzenia o faworyzowanie kogokolwiek.
Powtarzający się laureaci, którzy wzbudzają Państwa wątpliwości, to osoby, które korzystają z wielu numerów telefonów, przesyłając bardzo dużą liczbę zgłoszeń na każdy z konkursów. W ten sposób znacznie zwiększyli oni swoje szanse na wygraną.

Organizator konkursów jest związany obowiązującymi regulaminami oraz przepisami prawnymi, które nie pozwalają anulować dotychczasowego wyboru. Zapewniamy, że w nowej edycji konkursów towarzyszących zimowemu wydaniu Tesco magazynu Organizator zamieści w regulaminach zapis mówiący o tym, że każdy uczestnik Konkursu, ma prawo wygrać tylko jedną nagrodę konkursową podczas trwania całej edycji wszystkich konkursów w Tesco magazynie. Uczestnik definiowany będzie na podstawie danych osobowych oraz danych adresowych.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936197 Napisano: 28.10.2014 11:49:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

Przecież się poprawili i już miast nie podają emotka

no właśnie!!
szlag mnie trafia na takie coś

Kate78, chyba trzeba będzie tak zrobić. Bo jak odrobinę znam zasady prowadzenia fanpejdża na fb, to jestem przekonana, że prowadzeniem zajmuje się zewnętrzna firma wynajęta przez tesco. A tesco może nic o tym nie wiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936190 Napisano: 28.10.2014 11:38:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kate78, na obu profilach tesco - Eksperci Tesco oraz Tesco magazyn pisaliśmy wielokrotnie o tym. Tesco magazyn obiecywał, że dowiedzą się, co jest grane.
I tak dowiadują się od 14 października, czyli zaraz 2 tygodnie.
A znajomi MC wygrywają i śmieją się z nas emotka emotka

https://www.faceb...348932426103/?type=1

https://www.faceb...osts/689804394421876
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936116 Napisano: 28.10.2014 10:16:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
moje propozycje:

- przydałaby się nowa kategoria jeśli chodzi o rodzaje nagród : dla dzieci.
Byłoby w tym wszystko - odzież dziecięca, kosmetyki, zabawki itp.

- w temacie "dziś dotarła nagroda" można by dodać opis nad polem do wprowadzania komentarzy, że można wpisywac tylko informacje o tym, jaka nagroda, kiedy, z jakiego konkursu, czym (kurier, poczta) dotarła, bez pytań i dyskusji - bo niektórzy wpisują lakonicznie, że np. kosmetyki. I można zastanawiać się, jakie kosmetyki i skąd.
To samo można dodać w "moje dzisiejsze wygrane", żeby ludzie wpisywali, skąd dana nagroda, bo też napiszą "kosmetyki" i nie wiadomo, z jakiego konkursu, czy był w bazie, czy nie.

- w temacie "teraz" zamieścić informację nad polem do komentowania, najlepiej DUŻYMI literami, o tym, że w tym temacie można dodawać linki tylko do konkursów, które kończą się w ciągu kilku godzin lub maksymalnie w ciągu 3 dni. Bo niektórzy są leniwi i dodają konkursy trwające kilka tygodni lub miesięcy, zamiast dodać do bazy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5935354 Napisano: 25.10.2014 12:37:47 w SZUKAM....
brudny - czasami jak nagroda jest za przysłowie kilka złotych, to najpierw czytam regulamin i jeśli tam jest zapis, że za nagrodę za np. 100 zł trzeba podać pesel, to nawet o to nie gram.
W swoim czasie zrobiłam raban na tablicy Rafaello, że za nagrodę za ok 100 zł chcą pesel i jeszcze jakieś inne dokładne dane. Dość mętnie się tłumaczyli, więc dałam sobie spokój z ich konkursem.
Rozumiem, przy nagrodach powyżej wolnej kwoty, czyli ponad 760 zł. Ale nie za 100 zł! moje dane są więcej warte emotka

Podatek do 760 zł odprowadza organizator, jest to wysokość 11,11% wartości nagrody.
Powyżej 760 zł - 10% laureat, chyba, że już jest opłacony przez organizatora Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5935052 Napisano: 24.10.2014 13:20:01 w GFK
trampek napisał(a):

mam pytanie kiedy wysylaja nagrody ( doladowania na @) w jakie dni ? wie ktos moze?

w reg jest zapis, że jak zamówisz pomiędzy 1 a 15 dniem miesiąca, to nagrodę dostaniesz do końca miesiąca. Jesli zamówisz pomiędzy 15 a 31 dniem, to dostaniesz do połowy następnego miesiąca
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5934500 Napisano: 23.10.2014 12:55:23 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że są sklepy z dopalaczami, oficjalnie istnieją jako sklepy kolekcjonerskie. I co?? Przy moim biurze jest budka oficjalnie z automatami do gier, a faktycznie coś tam muszą sprzedawać, bo od czasu, kiedy ta budka istnieje, to wzrosła ilość podejrzanych typków kręcących się w okolicy emotka emotka dziś jakiś naćpany wrzeszczał, że szok, do tego gdzieś na szybę się nadział, cały pokrwawiony, wpadł na klatkę budynku, gdzie mamy biuro, wyrwał drewnianą poręcz i cały czas ryczał. Całe szczęście, że akurat była właścicielka budynku, to zobaczyła, jak to wygląda. Zadzwoniła po policję, to raz dwa przyjechały 3 radiowozy.

Od chwili, kiedy agencja ochrony wyprowadziła się pół roku wcześniej, to jest coraz gorzej. A właścicielka dziwiła się, dlaczego chcemy się wyprowadzić... emotka

W innym punkcie miasta policja cały czas stoi przy takim sklepie i spisują osoby wchodzące i wychodzące. No i co z tego??? mieszkańcy skarżą się, że naćpani klienci straszą ich wieczorami, a oni boją się wychodzić z domu lub wracać wieczorem z pracy.
Dlaczego nic z tym nie można zrobić?????????? emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0