Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Trzeba coś z tym zrobić, bo jak nikt palcem nie ruszy w tej sprawie, to oni będą bezkarni i zaraz będą rozdawać cenniejsze nagrody po swoich znajomych Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe.. witamy na forum
i od razu wiadomo, co i gdzie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://tescomagaz...nkursy/oswiadczenie/
Podkreślamy, że do chwili powiadomienia Uczestnika o wygranej, Organizator nie zna tożsamości Laureata, a celem Organizatora jest dokonanie wyboru najlepszego hasła konkursowego bez znajomości autora, by wyeliminować podejrzenia o faworyzowanie kogokolwiek.
Powtarzający się laureaci, którzy wzbudzają Państwa wątpliwości, to osoby, które korzystają z wielu numerów telefonów, przesyłając bardzo dużą liczbę zgłoszeń na każdy z konkursów. W ten sposób znacznie zwiększyli oni swoje szanse na wygraną.
Organizator konkursów jest związany obowiązującymi regulaminami oraz przepisami prawnymi, które nie pozwalają anulować dotychczasowego wyboru. Zapewniamy, że w nowej edycji konkursów towarzyszących zimowemu wydaniu Tesco magazynu Organizator zamieści w regulaminach zapis mówiący o tym, że każdy uczestnik Konkursu, ma prawo wygrać tylko jedną nagrodę konkursową podczas trwania całej edycji wszystkich konkursów w Tesco magazynie. Uczestnik definiowany będzie na podstawie danych osobowych oraz danych adresowych.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no właśnie!!
szlag mnie trafia na takie coś
Kate78, chyba trzeba będzie tak zrobić. Bo jak odrobinę znam zasady prowadzenia fanpejdża na fb, to jestem przekonana, że prowadzeniem zajmuje się zewnętrzna firma wynajęta przez tesco. A tesco może nic o tym nie wiedzieć Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I tak dowiadują się od 14 października, czyli zaraz 2 tygodnie.
A znajomi MC wygrywają i śmieją się z nas
https://www.faceb...348932426103/?type=1
https://www.faceb...osts/689804394421876
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- przydałaby się nowa kategoria jeśli chodzi o rodzaje nagród : dla dzieci.
Byłoby w tym wszystko - odzież dziecięca, kosmetyki, zabawki itp.
- w temacie "dziś dotarła nagroda" można by dodać opis nad polem do wprowadzania komentarzy, że można wpisywac tylko informacje o tym, jaka nagroda, kiedy, z jakiego konkursu, czym (kurier, poczta) dotarła, bez pytań i dyskusji - bo niektórzy wpisują lakonicznie, że np. kosmetyki. I można zastanawiać się, jakie kosmetyki i skąd.
To samo można dodać w "moje dzisiejsze wygrane", żeby ludzie wpisywali, skąd dana nagroda, bo też napiszą "kosmetyki" i nie wiadomo, z jakiego konkursu, czy był w bazie, czy nie.
- w temacie "teraz" zamieścić informację nad polem do komentowania, najlepiej DUŻYMI literami, o tym, że w tym temacie można dodawać linki tylko do konkursów, które kończą się w ciągu kilku godzin lub maksymalnie w ciągu 3 dni. Bo niektórzy są leniwi i dodają konkursy trwające kilka tygodni lub miesięcy, zamiast dodać do bazy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W swoim czasie zrobiłam raban na tablicy Rafaello, że za nagrodę za ok 100 zł chcą pesel i jeszcze jakieś inne dokładne dane. Dość mętnie się tłumaczyli, więc dałam sobie spokój z ich konkursem.
Rozumiem, przy nagrodach powyżej wolnej kwoty, czyli ponad 760 zł. Ale nie za 100 zł! moje dane są więcej warte
Podatek do 760 zł odprowadza organizator, jest to wysokość 11,11% wartości nagrody.
Powyżej 760 zł - 10% laureat, chyba, że już jest opłacony przez organizatora Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w reg jest zapis, że jak zamówisz pomiędzy 1 a 15 dniem miesiąca, to nagrodę dostaniesz do końca miesiąca. Jesli zamówisz pomiędzy 15 a 31 dniem, to dostaniesz do połowy następnego miesiąca
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Od chwili, kiedy agencja ochrony wyprowadziła się pół roku wcześniej, to jest coraz gorzej. A właścicielka dziwiła się, dlaczego chcemy się wyprowadzić...
W innym punkcie miasta policja cały czas stoi przy takim sklepie i spisują osoby wchodzące i wychodzące. No i co z tego??? mieszkańcy skarżą się, że naćpani klienci straszą ich wieczorami, a oni boją się wychodzić z domu lub wracać wieczorem z pracy.
Dlaczego nic z tym nie można zrobić??????????
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i NIE Mysiorki z Łodzi (oni lubią nagradzać swoich znajomych - na przykład samochodami, co kiedyś były w Lidlu do wygrania) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
godzinę temu od razu, na plusa i orange Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Numer transakcji mam 2 i 3 cyfrowy. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mowa o bluzach, bo oczywiście NIE wygrałam
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak szukasz kodów to proszę o wpisywanie się w temacie GIEŁDA KODÓW https://www.e-kon...2/p/447#.VEbBJcV_uuI
dotyczy to również innych osób poszukujących różnych kodów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wyglądali dość prawdziwie, no ale cóż...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wzięłam udział w konkursie na fb, dokładnie było utworzone wydarzenie.
Trwał do 12.10. Po tym czasie miały być wyniki, ale organizator napisał, że weryfikują osoby, bo nie każdy udostępnił zdjęcie wydarzenia. Pomijając fakt, że można było udostępnić albo całe wydarzenie, albo nic.
Miałam udostępnione 2x, i co się okazuje? że wszystko zniknęło!! łącznie z profilem i stroną www
Profilu nie ma, zaś jak wchodzę na stronę to mam info "Obsługę techniczną domeny www.polandistasty.pl zapewnia home.pl - największy w Polsce
rejestrator domen i dostawca profesjonalnych rozwiązań hostingowych.
Copyright © 1997-2014 home.pl. All Rights Reserved.
Kontakt: https://home.pl/kontakt, 0801 44 55 55"
Oszuści to POLAND IS TASTY
Robili konkurs ze sprzętem Fiskars
17 października jeszcze byli na fb...
szlaggg...
180 osób wzięło udział, prawie 1,5 tys zaproszonych
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Mam nadzieję , że zdążę się z Tobą skontaktować na czas. Pojechałam do Newcastle (Wielka Brytania) i podczas pobytu skradziono mi dokumenty razem z paszportem i kartą kredytową, którą miałam w torbie. Aby pokryć wydatki potrzebuję 1000 EURO. Czy możesz mi pomóc z przesłaniem mi pieniędzy poprzez Western Union? Daj mi znać. Obiecuję zwrócić Ci tę kwotę, następnego dnia po moim powrocie, proszę daj mi znać Czy możesz to dla mnie zrobić. Przepraszam za wszelkie kłopoty i nieporozumienia w jakie Cię wplątałam. Mogę Ci podesłać dokładne dane, jak przelać mi pieniądze. Mam nadzieję, że szybko się odezwiesz.
Z pozdrowieniami,
Katarzyna Michałowicz / KatjaD"
Czy też takie coś macie? przyszło do mnie na pocztę na o2.
Na 99% myślę, że to ściema, ale przyszło na maila zarejestrowanego na forum
Pomijając fakt, że nawet 10 euro bym nie wysłała w ciemno nieznajomej osobie, a co dopiero mówić o tysiącu
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ogólnie z tego co wiem, to wygrywała najciekawsza odpowiedź (wysłałam na drugi dzień ok godzinę przed upływem terminu)
Radzę porobić zdjęcia regulaminu z telegazety, bo nigdzie w internecie nie jest dostępny, a regulamin zmienia się po zakończeniu konkursu.
Fakt, jest tego z reguły co najmniej kilkanaście stron, ale wiadomo później, na czym się stoi i jakie są zasady Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tez bym chciała umieć tak rymować, ale niestety... brak talentu
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Trzeba było najpierw wysłać smsa zgłoszeniowego, odpowiedzieć na pytanie z wyborem (A, B lub C), a dopiero po tym można bylo dostać pytanie finałowe.
Po ponad miesiącu od finału zadzwonili z informacją o wygranej Wyświetl w wątku >>