Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5936202 Napisano: 28.10.2014 11:59:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan - to walka z tesco o to, żeby w końcu poszli po rozum do głowy i zmienili agencję, bo MC jest nierzetelna, oszukuje a teraz poszli po bandzie

Trzeba coś z tym zrobić, bo jak nikt palcem nie ruszy w tej sprawie, to oni będą bezkarni i zaraz będą rozdawać cenniejsze nagrody po swoich znajomych Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936201 Napisano: 28.10.2014 11:57:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
serecinner napisał(a):

masakra. a oni niekiedy to łamią ;/

hehe.. witamy na forum emotka

i od razu wiadomo, co i gdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936198 Napisano: 28.10.2014 11:53:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
zobaczcie, jakie jest oświadczenie na stronie tesco magazyn

http://tescomagaz...nkursy/oswiadczenie/

Podkreślamy, że do chwili powiadomienia Uczestnika o wygranej, Organizator nie zna tożsamości Laureata, a celem Organizatora jest dokonanie wyboru najlepszego hasła konkursowego bez znajomości autora, by wyeliminować podejrzenia o faworyzowanie kogokolwiek.
Powtarzający się laureaci, którzy wzbudzają Państwa wątpliwości, to osoby, które korzystają z wielu numerów telefonów, przesyłając bardzo dużą liczbę zgłoszeń na każdy z konkursów. W ten sposób znacznie zwiększyli oni swoje szanse na wygraną.

Organizator konkursów jest związany obowiązującymi regulaminami oraz przepisami prawnymi, które nie pozwalają anulować dotychczasowego wyboru. Zapewniamy, że w nowej edycji konkursów towarzyszących zimowemu wydaniu Tesco magazynu Organizator zamieści w regulaminach zapis mówiący o tym, że każdy uczestnik Konkursu, ma prawo wygrać tylko jedną nagrodę konkursową podczas trwania całej edycji wszystkich konkursów w Tesco magazynie. Uczestnik definiowany będzie na podstawie danych osobowych oraz danych adresowych.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936197 Napisano: 28.10.2014 11:49:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

Przecież się poprawili i już miast nie podają emotka

no właśnie!!
szlag mnie trafia na takie coś

Kate78, chyba trzeba będzie tak zrobić. Bo jak odrobinę znam zasady prowadzenia fanpejdża na fb, to jestem przekonana, że prowadzeniem zajmuje się zewnętrzna firma wynajęta przez tesco. A tesco może nic o tym nie wiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936190 Napisano: 28.10.2014 11:38:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kate78, na obu profilach tesco - Eksperci Tesco oraz Tesco magazyn pisaliśmy wielokrotnie o tym. Tesco magazyn obiecywał, że dowiedzą się, co jest grane.
I tak dowiadują się od 14 października, czyli zaraz 2 tygodnie.
A znajomi MC wygrywają i śmieją się z nas emotka emotka

https://www.faceb...348932426103/?type=1

https://www.faceb...osts/689804394421876
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5936116 Napisano: 28.10.2014 10:16:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
moje propozycje:

- przydałaby się nowa kategoria jeśli chodzi o rodzaje nagród : dla dzieci.
Byłoby w tym wszystko - odzież dziecięca, kosmetyki, zabawki itp.

- w temacie "dziś dotarła nagroda" można by dodać opis nad polem do wprowadzania komentarzy, że można wpisywac tylko informacje o tym, jaka nagroda, kiedy, z jakiego konkursu, czym (kurier, poczta) dotarła, bez pytań i dyskusji - bo niektórzy wpisują lakonicznie, że np. kosmetyki. I można zastanawiać się, jakie kosmetyki i skąd.
To samo można dodać w "moje dzisiejsze wygrane", żeby ludzie wpisywali, skąd dana nagroda, bo też napiszą "kosmetyki" i nie wiadomo, z jakiego konkursu, czy był w bazie, czy nie.

- w temacie "teraz" zamieścić informację nad polem do komentowania, najlepiej DUŻYMI literami, o tym, że w tym temacie można dodawać linki tylko do konkursów, które kończą się w ciągu kilku godzin lub maksymalnie w ciągu 3 dni. Bo niektórzy są leniwi i dodają konkursy trwające kilka tygodni lub miesięcy, zamiast dodać do bazy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5935354 Napisano: 25.10.2014 12:37:47 w SZUKAM....
brudny - czasami jak nagroda jest za przysłowie kilka złotych, to najpierw czytam regulamin i jeśli tam jest zapis, że za nagrodę za np. 100 zł trzeba podać pesel, to nawet o to nie gram.
W swoim czasie zrobiłam raban na tablicy Rafaello, że za nagrodę za ok 100 zł chcą pesel i jeszcze jakieś inne dokładne dane. Dość mętnie się tłumaczyli, więc dałam sobie spokój z ich konkursem.
Rozumiem, przy nagrodach powyżej wolnej kwoty, czyli ponad 760 zł. Ale nie za 100 zł! moje dane są więcej warte emotka

Podatek do 760 zł odprowadza organizator, jest to wysokość 11,11% wartości nagrody.
Powyżej 760 zł - 10% laureat, chyba, że już jest opłacony przez organizatora Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5935052 Napisano: 24.10.2014 13:20:01 w GFK
trampek napisał(a):

mam pytanie kiedy wysylaja nagrody ( doladowania na @) w jakie dni ? wie ktos moze?

w reg jest zapis, że jak zamówisz pomiędzy 1 a 15 dniem miesiąca, to nagrodę dostaniesz do końca miesiąca. Jesli zamówisz pomiędzy 15 a 31 dniem, to dostaniesz do połowy następnego miesiąca
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5934500 Napisano: 23.10.2014 12:55:23 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że są sklepy z dopalaczami, oficjalnie istnieją jako sklepy kolekcjonerskie. I co?? Przy moim biurze jest budka oficjalnie z automatami do gier, a faktycznie coś tam muszą sprzedawać, bo od czasu, kiedy ta budka istnieje, to wzrosła ilość podejrzanych typków kręcących się w okolicy emotka emotka dziś jakiś naćpany wrzeszczał, że szok, do tego gdzieś na szybę się nadział, cały pokrwawiony, wpadł na klatkę budynku, gdzie mamy biuro, wyrwał drewnianą poręcz i cały czas ryczał. Całe szczęście, że akurat była właścicielka budynku, to zobaczyła, jak to wygląda. Zadzwoniła po policję, to raz dwa przyjechały 3 radiowozy.

Od chwili, kiedy agencja ochrony wyprowadziła się pół roku wcześniej, to jest coraz gorzej. A właścicielka dziwiła się, dlaczego chcemy się wyprowadzić... emotka

W innym punkcie miasta policja cały czas stoi przy takim sklepie i spisują osoby wchodzące i wychodzące. No i co z tego??? mieszkańcy skarżą się, że naćpani klienci straszą ich wieczorami, a oni boją się wychodzić z domu lub wracać wieczorem z pracy.
Dlaczego nic z tym nie można zrobić?????????? emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5934424 Napisano: 23.10.2014 11:28:59 w SZUKAM....
szarri - na pewno NIE Media Contact emotka (oni zawsze mają jakieś problemy, a to z informowaniem o wygranej, a później z wysyłką nagród)
i NIE Mysiorki z Łodzi (oni lubią nagradzać swoich znajomych - na przykład samochodami, co kiedyś były w Lidlu do wygrania) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5934313 Napisano: 22.10.2014 23:55:33 w Intermarche
dolly napisał(a):

od razu przychodza zwrotki?

godzinę temu od razu, na plusa i orange Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5934292 Napisano: 22.10.2014 22:36:43 w Intermarche
ja też wysłałam numer z prawej, koło daty
Numer transakcji mam 2 i 3 cyfrowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5934103 Napisano: 22.10.2014 15:30:39 w Wkurza mnie...
hehe... jak ktoś ma nie wygrać, to nawet tam, gdzie jest 1000 nagró na tydzień, to nie wygra...
mowa o bluzach, bo oczywiście NIE wygrałam
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5933817 Napisano: 21.10.2014 22:26:39 w SZUKAM....
ewikewik napisał(a):

Szukam kodów do Cinema City

jak szukasz kodów to proszę o wpisywanie się w temacie GIEŁDA KODÓW https://www.e-kon...2/p/447#.VEbBJcV_uuI

dotyczy to również innych osób poszukujących różnych kodów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5933813 Napisano: 21.10.2014 22:23:36 w Wkurza mnie...
kajeczka napisał(a):

ziolko- mnie to śmierdziało od początku emotka i żadne Fiskarsy mnie nie skusiły emotka

wyglądali dość prawdziwie, no ale cóż... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5933498 Napisano: 21.10.2014 12:17:29 w Wkurza mnie...
nooo szlagggg mnie zaraz trafi emotka emotka emotka
wzięłam udział w konkursie na fb, dokładnie było utworzone wydarzenie.
Trwał do 12.10. Po tym czasie miały być wyniki, ale organizator napisał, że weryfikują osoby, bo nie każdy udostępnił zdjęcie wydarzenia. Pomijając fakt, że można było udostępnić albo całe wydarzenie, albo nic.
Miałam udostępnione 2x, i co się okazuje? że wszystko zniknęło!! łącznie z profilem i stroną www emotka emotka
Profilu nie ma, zaś jak wchodzę na stronę to mam info "Obsługę techniczną domeny www.polandistasty.pl zapewnia home.pl - największy w Polsce
rejestrator domen i dostawca profesjonalnych rozwiązań hostingowych.

Copyright © 1997-2014 home.pl. All Rights Reserved.
Kontakt: https://home.pl/kontakt, 0801 44 55 55"

Oszuści to POLAND IS TASTY
Robili konkurs ze sprzętem Fiskars
17 października jeszcze byli na fb...
szlaggg...
180 osób wzięło udział, prawie 1,5 tys zaproszonych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5933473 Napisano: 21.10.2014 11:41:04 w SZUKAM....
dostałam takiego maila

"Mam nadzieję , że zdążę się z Tobą skontaktować na czas. Pojechałam do Newcastle (Wielka Brytania) i podczas pobytu skradziono mi dokumenty razem z paszportem i kartą kredytową, którą miałam w torbie. Aby pokryć wydatki potrzebuję 1000 EURO. Czy możesz mi pomóc z przesłaniem mi pieniędzy poprzez Western Union? Daj mi znać. Obiecuję zwrócić Ci tę kwotę, następnego dnia po moim powrocie, proszę daj mi znać Czy możesz to dla mnie zrobić. Przepraszam za wszelkie kłopoty i nieporozumienia w jakie Cię wplątałam. Mogę Ci podesłać dokładne dane, jak przelać mi pieniądze. Mam nadzieję, że szybko się odezwiesz.

Z pozdrowieniami,
Katarzyna Michałowicz / KatjaD"

Czy też takie coś macie? przyszło do mnie na pocztę na o2.
Na 99% myślę, że to ściema, ale przyszło na maila zarejestrowanego na forum emotka

Pomijając fakt, że nawet 10 euro bym nie wysłała w ciemno nieznajomej osobie, a co dopiero mówić o tysiącu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5932960 Napisano: 19.10.2014 23:41:44 w SZUKAM....
hmm... na upartego tak.. na zasadzie, że jest ograniczony czas na wysłanie odpowiedzi. Ja miałam w poprzedniej edycji 24 godziny na wysłanie odpowiedzi, zaś w ostatniej podobno było tylko 12 godzin (podobno, bo nie grałam.. poza tym jak ktoś wygra w polsacie nagrody o wartości wyższej, niż 760 albo 2200 (??) zł, to ma ograniczenie na wygrywanie na 3 lata - on i jego najbliższa rodzina).

Ogólnie z tego co wiem, to wygrywała najciekawsza odpowiedź (wysłałam na drugi dzień ok godzinę przed upływem terminu)

Radzę porobić zdjęcia regulaminu z telegazety, bo nigdzie w internecie nie jest dostępny, a regulamin zmienia się po zakończeniu konkursu.
Fakt, jest tego z reguły co najmniej kilkanaście stron, ale wiadomo później, na czym się stoi i jakie są zasady Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5932691 Napisano: 18.10.2014 23:09:48 w Intermarche
szacun za rymy emotka emotka

tez bym chciała umieć tak rymować, ale niestety... brak talentu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5932663 Napisano: 18.10.2014 21:35:07 w SZUKAM....
rkvi a czytałaś regulamin konkursu? czasami bardzo długo czeka się na pytanie finałowe... ja czekałam ponad miesiąc

Trzeba było najpierw wysłać smsa zgłoszeniowego, odpowiedzieć na pytanie z wyborem (A, B lub C), a dopiero po tym można bylo dostać pytanie finałowe.
Po ponad miesiącu od finału zadzwonili z informacją o wygranej Wyświetl w wątku >>
0 0