Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wygrałam robot Kenwood w programie Top Chef (ok 3 tys), więc da się wygrać
Kilka lat temu była akcja na sylwestra, że była masa telefonów do wygrania - ludzie z forum też powygrywali Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kupiłam w ub. roku mojemu tacie starter z dość łatwym numerem, to okazało się, że rok wcześniej ten numer był zarejestrowany na firmę kurierską z Małopolski.
Do tej pory można go znaleźć na stronach w necie.
Zaś mój mąż ma zapasowy numer "superprywatny", co go klienci nie znają i też jakaś babka wydzwaniała. Okazało się, że rok wcześniej ten numer miała jej koleżanka, z którą chciała odnowić kontakt.
Informacją o tym, że ten numer był używany jest to, że jak nowy starter wkłada się do telefonu, to przychodzą smsy o wcześniejszych próbach połączenia Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja się loguję normalnie... tylko, że ja korzystam ze strony http://prokonto.pl/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wtedy taka firma orientuje się ogólnie w sprawach zleceniodawcy i nie odpowiada za to, co oni robią. X nie odpowiada za Y i odwrotnie.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie widzę takiego zapisu w regulaminie
http://www.akonmp...o_Syoss_Kaufland.pdf
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak po angielsku to olej to, pewno jacyś oszuści Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://forumprawn...-w-ciagu-10-dni.html
http://www.uokik....sci.php?news_id=2817
http://www.gry-on...S043.asp?ID=12680524
sprzedawca powinien zwrócić kasę za przesyłkę do Ciebie. Ty ponosisz tylko koszty odesłania - tak zrozumiałam
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Proszę o informację na pw Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Za to ceny jabłek spadły - po 1,49 były
W tesco łosoś patroszony po 14,99 za kg, zamiast 17,99
Wkurza mnie, że normalnie nie ma takich cen Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oczywiście, że podejrzany!! rozumiem 1,2 sztuki, ale nie 200!! i co z tego, że bez folii? można je sprzedać bez problemu
poza tym sama nazwa wskazuje na oszustwo - szukam łosia
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgadza się Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Lepszy psycholog, niż kolejne piguły
Poza tym psycholog, to nie psychiatra, z nim się rozmawia i coraz więcej ludzi do niego chodzi, jak nie może się odnaleźć w życiu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
powinnaś mieć rzecznika w swoim mieście lub powiecie i oni powinni być darmowi (chyba, że o tym nie wiem