Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i NIE Mysiorki z Łodzi (oni lubią nagradzać swoich znajomych - na przykład samochodami, co kiedyś były w Lidlu do wygrania) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
godzinę temu od razu, na plusa i orange Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Numer transakcji mam 2 i 3 cyfrowy. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mowa o bluzach, bo oczywiście NIE wygrałam
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak szukasz kodów to proszę o wpisywanie się w temacie GIEŁDA KODÓW https://www.e-kon...2/p/447#.VEbBJcV_uuI
dotyczy to również innych osób poszukujących różnych kodów Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyglądali dość prawdziwie, no ale cóż...
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzięłam udział w konkursie na fb, dokładnie było utworzone wydarzenie.
Trwał do 12.10. Po tym czasie miały być wyniki, ale organizator napisał, że weryfikują osoby, bo nie każdy udostępnił zdjęcie wydarzenia. Pomijając fakt, że można było udostępnić albo całe wydarzenie, albo nic.
Miałam udostępnione 2x, i co się okazuje? że wszystko zniknęło!! łącznie z profilem i stroną www
Profilu nie ma, zaś jak wchodzę na stronę to mam info "Obsługę techniczną domeny www.polandistasty.pl zapewnia home.pl - największy w Polsce
rejestrator domen i dostawca profesjonalnych rozwiązań hostingowych.
Copyright © 1997-2014 home.pl. All Rights Reserved.
Kontakt: https://home.pl/kontakt, 0801 44 55 55"
Oszuści to POLAND IS TASTY
Robili konkurs ze sprzętem Fiskars
17 października jeszcze byli na fb...
szlaggg...
180 osób wzięło udział, prawie 1,5 tys zaproszonych
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Mam nadzieję , że zdążę się z Tobą skontaktować na czas. Pojechałam do Newcastle (Wielka Brytania) i podczas pobytu skradziono mi dokumenty razem z paszportem i kartą kredytową, którą miałam w torbie. Aby pokryć wydatki potrzebuję 1000 EURO. Czy możesz mi pomóc z przesłaniem mi pieniędzy poprzez Western Union? Daj mi znać. Obiecuję zwrócić Ci tę kwotę, następnego dnia po moim powrocie, proszę daj mi znać Czy możesz to dla mnie zrobić. Przepraszam za wszelkie kłopoty i nieporozumienia w jakie Cię wplątałam. Mogę Ci podesłać dokładne dane, jak przelać mi pieniądze. Mam nadzieję, że szybko się odezwiesz.
Z pozdrowieniami,
Katarzyna Michałowicz / KatjaD"
Czy też takie coś macie? przyszło do mnie na pocztę na o2.
Na 99% myślę, że to ściema, ale przyszło na maila zarejestrowanego na forum
Pomijając fakt, że nawet 10 euro bym nie wysłała w ciemno nieznajomej osobie, a co dopiero mówić o tysiącu
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogólnie z tego co wiem, to wygrywała najciekawsza odpowiedź (wysłałam na drugi dzień ok godzinę przed upływem terminu)
Radzę porobić zdjęcia regulaminu z telegazety, bo nigdzie w internecie nie jest dostępny, a regulamin zmienia się po zakończeniu konkursu.
Fakt, jest tego z reguły co najmniej kilkanaście stron, ale wiadomo później, na czym się stoi i jakie są zasady Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez bym chciała umieć tak rymować, ale niestety... brak talentu
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było najpierw wysłać smsa zgłoszeniowego, odpowiedzieć na pytanie z wyborem (A, B lub C), a dopiero po tym można bylo dostać pytanie finałowe.
Po ponad miesiącu od finału zadzwonili z informacją o wygranej Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrałam robot Kenwood w programie Top Chef (ok 3 tys), więc da się wygrać
Kilka lat temu była akcja na sylwestra, że była masa telefonów do wygrania - ludzie z forum też powygrywali Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam w ub. roku mojemu tacie starter z dość łatwym numerem, to okazało się, że rok wcześniej ten numer był zarejestrowany na firmę kurierską z Małopolski.
Do tej pory można go znaleźć na stronach w necie.
Zaś mój mąż ma zapasowy numer "superprywatny", co go klienci nie znają i też jakaś babka wydzwaniała. Okazało się, że rok wcześniej ten numer miała jej koleżanka, z którą chciała odnowić kontakt.
Informacją o tym, że ten numer był używany jest to, że jak nowy starter wkłada się do telefonu, to przychodzą smsy o wcześniejszych próbach połączenia Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się loguję normalnie... tylko, że ja korzystam ze strony http://prokonto.pl/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy taka firma orientuje się ogólnie w sprawach zleceniodawcy i nie odpowiada za to, co oni robią. X nie odpowiada za Y i odwrotnie.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>