Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
lepiej brzmi.. trrrreeootrrallllwe!!!!!
zgadzam się, szczególnie jak widzę jak barany wjeżdżają na skrzyżowanie, a później nie mogą z niego zjechać.
Albo jak zachowują "bezpieczną" odległość od poprzedzającego samochodu, tak, że tir mógłby się zmieścić
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co sprzedałaś i dlaczego zrezygnował?
Musisz umieszczać w aukcjach informację, że nie odwołujesz ofert i każda złożona oferta jest ważna. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nawet lekarz prowadzący był zdziwiony, że tak szybko (no ale panu ordynatorowi nie można się sprzeciwić), ja też myślałam, że co najmniej tydzień go potrzymają.
No ciężki szlag mnie trafia, bo ordynator pewnie liczy na wkład do kieszeni
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Skoro było ich czterech i nie wiadomo, czyj to był pet, to powinni po równo odpowiadać. Podlicz, ile co kosztowało, jakich marek było, ile sztuk itp i skasuj ich.
Wrzuć w google "darmowe porady prawne" plus Twoja miejscowość lub miasto powiatowe i powinno coś znaleźć
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym jakim prawem te smarki chodzą do piwnicy w cudzym bloku???
najlepiej skontaktuj się z jakimś prawnikiem (może są jakieś bezpłatne dyżury u Ciebie w miejscowości? u mnie są np. w gazecie lokalnej) i niech on Ci powie, co masz robić w tej sytuacji
Bo nie wiem, czy rzecznik praw konsumenta coś poradzi Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie też wkurza to na dworzu
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
OD TEGO SĄ INNE TEMATY Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wiem do kiedy, ale prosze o pisanie MAŁYMI literami
Duże litery to krzyk Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zależy, jakie to nieprawidłowości.
Bo może być coś drobnego, to może rzecznik praw konsumenta, a jak coś grubszego, to albo Urząd Celny wydający pozwolenie (?) albo ktoś inny - kiedyś jedna agencja była nagłośniona w TV, jak robili przekręty
Możesz podać jakieś szczegóły? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a nawet wczoraj wysłałam im maila z pytaniem, czy już wysyłają nagrody
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wysyłają teraz jakieś nagrody? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
\Np. ktoś nie ma dziecka a podaje, że ma.
Ktoś nie pali papierosów, a piszę, że pali.
Ktoś nie ma problemów ze stawami, a pisze, że ma
No wkurzyć się można
i jeszcze wkurza mnie, że w wielu ankietach, szczególnie na gfk, czy epanelu jak zaznaczę opcję, że nie wiem, jakie mam dochody (bo u mnie jest to zmienne) albo odmawiam podania ich wysokości, to nie nalicza mi stawki za ankietę, tylko mam info, że "nie spełniam kryteriów".
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trzeba czekać
jak już będzie na miejscu, to będzie info, że paczka gotowa do odebrania i dostaniesz kod do odbioru.
Wtedy idziesz, wprowadzasz numer telefonu i kod na klawiaturze i odbierasz Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
www.prokonto.pl
POLECAM!!! sama z tego korzystam i mam spokój