Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5918386 Napisano: 16.09.2014 20:05:57 w Informują
LUDZIE NIE DUBLUJCIE INFORMACJI O TYM, Z JAKIEGO KONKURSU INFORMUJĄ!!! ROBI SIĘ NIEPOTRZEBNY BAŁAGAN.

WYSTARCZY JEDEN RZETELNY WPIS Z NUMEREM TELEFONU, SMSA, CZY MAILA, ŻE AGENCJA X INFORMUJE Z KONKURSU X Z NUMERU 123456.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5917747 Napisano: 15.09.2014 17:30:15 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

Mnie tez te oferty wkurzaja. Na lokalnej stronie zawsze to mniejsza konkurencja niz na ogolnopolskich portalach pracy, ale po prostu boje sie wysylac. Raz juz ktos mojego maila podebral i do tej pory wysylaja mi na tlen po kilkanascie dziennie forexow i innych cenzura z imieniem i nazwiskiem z roznych domen. Dobrze, ze laduja same w spamie.
Czesto danego maila od "pracodawcy" wklepuje do wyszukiwarki i oczywiscie on dziala w innym miastach, na rozne stanowiska, nieraz ludzie ostrzegaja tez.
Tak, to mnie wkurza.
Nie dosc, ze nie moge znalezc normalnej nowej pracy, wszystkie na jedno kopyto typu werbowanie klientow, to jeszcze musze zawsze uwazac gdzie wysylam swoje CV.

do mnie tez z forexów i innych "człowieków z niemiec" wysyłają, a co dziwne, tego maila nie używałam do cv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5917390 Napisano: 15.09.2014 11:02:13 w Wkurza mnie...
w kwestii pracy - jeśli jest jakieś ogłoszenie z podaniem adresu mailowego, bez informacji o firmie, to pisałam wcześniej maila z pytaniem o firmę, albo chociaż o podanie miejscowości, czy ulicy, na której dana firma się znajduje.
Niestety na żadnego maila nie uzyskałam odpowiedzi, więc nie wysyłałam żadnych swoich danych.
Bo jeśli firma byłaby uczciwa i miała uczciwe zamiary, to żaden problem odpowiedzieć. A tak? wolę nie wysyłać swoich danych do osób, które je wykorzystają nie wiadomo do czego.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5916971 Napisano: 13.09.2014 18:58:23 w Wkurza mnie...
dziewczyny, w kwestii moli pisałam jakiś czas temu, poszukajcie na forum

wywalenie wszystkiego z szafek to część sukcesu, ponieważ jajeczka mogą być nawet w szczelinach szafek i po jakimś czasie wychodzą stamtąd larwy, lubią pełzać po suficie (takie małe białe larwy), można wciągać je odkurzaczem. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5916270 Napisano: 12.09.2014 08:13:35 w Kaufland konkursy
potwierdzam - wożą bony z kauflanda, ale nie wiem, jaki kurier (dzwonił) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5916095 Napisano: 11.09.2014 17:33:54 w Punkty karne
mirai, selenes, avanti9, kicia667, agnike +1 punkt dla każdego. Temat "moje dzisiejsze wygrane" nie jest miejscem do pytań i dyskusji Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5916088 Napisano: 11.09.2014 17:13:16 w Informują
to nie jest miejsce do podawania wyników Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5915629 Napisano: 11.09.2014 10:13:25 w SZUKAM....
edith napisał(a):

Szukam strony do sprawdzania czy zdjęcie czasem nie jest plagiatem emotka

możesz też sprawdzać w grafice google
https://www.googl...&ved=0CAMQqi4oAg

klikasz na aparat i wklejasz linka do zdjęcia, albo dodajesz z dysku Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5915628 Napisano: 11.09.2014 10:12:07 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

A mnie dzisiaj wkurza, że w szkole mojego syna od początku września... malowanie emotka Jakby nie można było tego zrobić latem, w czasie wakacji. Wszędzie brud, smród farb! Wczoraj pokusili się nawet o malowanie szafek. Dobrze, że sama poszłam po ubrania młodego, bo znając życie byłby cały niebieski. Gdzie mózg? emotka emotka

heh.. znam z widzenia jedną dyrektorkę, która wyleciała ze stanowiska dlatego, że było malowanie podłogi w sali gimnastycznej kilka dni przed końcem sierpnia i do początku roku szkolnego nie wywietrzyło się, rodzice złożyli skargę, że śmierdzi, ktoś przyjechał i okazało się, że smród lakieru jest nie do wytrzymania.

A jak malowali szafki to też pewno farbą olejną, więc zapach farby będzie długo wisiał w powietrzu.

Gdzie sens, gdzie logika?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5913986 Napisano: 07.09.2014 20:49:12 w SZUKAM....
emotka
emotka

PRZYPOMINAM, ŻE JAK CHCECIE COŚ KUPIĆ, TO W TEMACIE "KUPIĘ".
https://www.e-kon...0327/p/101/#p5913872

JAK CHCECIE ZLECIĆ ZAKUPY NA KONKURS TO W TEMACIE "ZAKUPY NA KONKURSY - USŁUGI" https://www.e-kon...0214/p/297/#p5913960

WPISYWANIE W ODPOWIEDNIE TEMATY NIE BOLI. ZAŚ W TEMACIE "SZUKAM" NIE MA GROCHU Z KAPUSTĄ, CZYLI KRÓTKO MÓWIĄC - BAŁAGANU

emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5913607 Napisano: 05.09.2014 23:05:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
u mnie fb działa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5913560 Napisano: 05.09.2014 21:46:10 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

mia weź coś dla kontrastu - kawałek kiełbasy emotka
albo mięty się napij, gorzkiej herbaty

Kiszony ogór? emotka
Powinien być w sam raz - znaczy podziałać: wóz albo przewóz.

ogór wleci, powie do czekolady: wracamy!! na górze jest impreza emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5913551 Napisano: 05.09.2014 21:34:56 w Wkurza mnie...
mia weź coś dla kontrastu - kawałek kiełbasy emotka
albo mięty się napij, gorzkiej herbaty Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5911883 Napisano: 03.09.2014 10:35:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barszcz - tyle masz praw, ile ich znasz emotka powołuj się na przyrzeczenie nagrody i zapisy w regulaminie, że jeśli ktoś nie spełni warunków to jest rezerwa, a skoro rezerwa wszystko spełniła, to WALCZ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5911878 Napisano: 03.09.2014 10:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan - dokładnie to samo napisałam, czyli myślimy tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5911877 Napisano: 03.09.2014 10:31:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barszcz napisał(a):

Czy ktoś miał taką sytuację,że organizator wycofał się z przyznania głównej nagrody,twierdząc ze odezwala sie pierwsza osoba z listy i proponuja nagrodę pocieszenia!?Jaj postepujecie w takiej sytuacji?Ja już drugi raz mialam taką niespodziankę.Nagrody były zacne,a w rezultacie dostałam jakies popierdółki.Ma ktoś takie doświadczenie i poradzi jakie mamy wtedy możliwości postepowania?

Zależy, czy minął termin na spełnienie warunków regulaminu przez pierwszego laureata - typu podanie danych, wysłanie paragonu itp.
Jeśli TY wygrałaś jako laureat rezerwowy, znaczy, że wcześniej wspomniane warunki zostały spełnione. Wtedy Ty masz prawo do nagrody.
Zaś ten, co przegapił sprawę, to jest jego wina. I to jemu powinni ewentualnie proponować nagrodę pocieszenia, a nie Tobie.
Kłaniają się przepisy publicznego przyrzeczenia nagrody (poszukaj w necie).

Poza tym kiedyś na forum była osoba, której paragon zawieruszył się na poczcie i dotarł do organizatora po chyba 16 czy 18 dniach, zamiast wymaganych 10. I nie było zmiłuj się, rezerwowy laureat został wyłoniony a ona mimo, że spełniła wszystkie warunki, to z winy poczty nie dostała nagrody wartej 1000 zł.

Nie odpuszczaj!!! a w razie wzmocnienia nacisku skontaktuj się z rzecznikiem w swoim mieście lub powiecie.

Co to był za konkurs?
A może ta osoba, co się odezwała, płaczliwie mówiła, że nic nie wygrywa? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5911851 Napisano: 03.09.2014 10:13:21 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie Organizatorzy konkursów emotka Jakiś czas temu wysłałam zgłoszenie na konkurs z przepisem. Konkurs rozwiązany już jakiś czas temu, a dzisiaj dostaję wiadomość automatyczną, że odczytano mojego e-maila. emotka Jak tu się nie wkurzać?

jeden mój mail został odczytany po ponad DWÓCH LATACH emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5911683 Napisano: 02.09.2014 21:24:07 w co chcielibyście wygrać?
moja lista jest ta sama, co wcześniej.. a wygrywam to, na czym mi nie zależy emotka np. wino, albo koc.. ale dobrze, że w ogóle coś wygrywam emotka
ogólnie przydadzą się te "przypadkowe" wygrane, ale ja chcę coś lepszego!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5911080 Napisano: 01.09.2014 19:35:16 w Pomocy!!!!
mightyb napisał(a):

ziolko napisał(a):

mightyb napisał(a):

Poszukuje skuteczny środek na mole.

mole spożywcze - tu poczytasz
https://www.e-kon...309/p/3300/#p5706840

A na mole ubraniowe? Nie mam pojęcia skąd u mnie fruwające stworzonka , muszę działać szybko bo dopiero je zauważyłam emotka emotka

hmm... wiem, że lawenda jest dobra. W sklepach można znaleźć zawieszki lawendowe do szaf.
Poza tym polecam worki próżniowe - można kupić w różnych sklepach, np. Agata meble.
Chronią przed kurzem, obcymi zapachami i molami.

Musisz ubrania przejrzeć dokładnie i sprawdzić, czy to faktycznie mole ubraniowe, czy spożywcze.

W kwestii moli spożywczych - ostatnio jak robiłam porządki z herbatami to pudełeczka herbat powkładałam do foliowych torebek i zamknęłam gumką recepturką.
Można je też włożyć w większe torebki strunowe. Nie mam tylu pojemników na herbaty, a tak mam posegregowane i zabezpieczone emotka emotka

Poza tym nie żałuj wywalanych rzeczy - bo zachowasz jeden produkt z jajeczkami moli i zaraz będziesz miała tego masę emotka emotka
Ostatnio w c4 kupiłam mąkę chlebową. Tego samego dnia otwieram ją a tam larwa mola, masa jajeczek i pajęczynka. Poszłam oddać. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5910907 Napisano: 01.09.2014 14:35:08 w Pomocy!!!!
mightyb napisał(a):

Poszukuje skuteczny środek na mole.

mole spożywcze - tu poczytasz
https://www.e-kon...309/p/3300/#p5706840

Wyświetl w wątku >>
0 0