Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zależy jakie, niektóre pewno mają wyłączenie dzisiejszego dnia.
Polecam sprawdzić w regulaminie konkursu, w których chce się wziąć udział, czy nie ma ograniczeń Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
99 netto, czyli ok 123 zł brutto Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przed wysłaniem towaru, szczególnie jak mam wątpliwości, czy dojdzie cały, robię zdjęcia towaru, później jak już jest zapakowany.
Ale żeby połamać zlewozmywak?? zdolni są...
z czego on był? stalowy? granitowy? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no bo to nazywa się "kreatywność"
moim zdaniem pseudokreatywność
a Ty pisz reklamację Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
najlepiej wybierz takie drzwi, co mają rygle oprócz standardowego zamka.
Producenci to od KMT, przz Portę, po Gerdę. Marketowe najtańsze nie polecam, bo nie są dobre jakościowo. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak masz na o2 to masz opcję zablokowania nadawcy i domeny. Ja tak robię Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja mam paragon i przyjmę wygraną
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chyba to wpisywanie tutaj nie działa, bo jak była susza, tak jest
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ten ktoś znowu tam parkował innego dnia?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym czy ewentualny właściciel, czy kierowca auta jak zobaczy, że mu taką ładną naklejkę naklejam, to czy z pyskiem nie skoczy na mnie? albo z pięściami??
W ub. sobotę byłam na pokazie w moim mieście, sporo ludzi zjechało z bliższych i dalszych okolic. I co? jeden na poznańskich numerach tak zaparkował przy schodach banku, że trzeba było wejść na schody, żeby w ogóle móc przejść
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie dość, że zajmuje takie miejsce, to drugi kierowca tak zaparkował, że zajmuje DWA miejsca dla niepełnosprawnych!!! http://sensacje.w...caid=5133dc#m1535066
ale z drugiej strony cieszy mnie ta akcja, która jest ukazana w filmiku Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
LUDZIE, JAK CHCECIE COŚ KUPIĆ, TO PROSZĘ WPISYWAĆ SIĘ W TEMACIE "KUPIĘ"
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
echh.... niedawno był w tesco Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie też... ale może to z lenistwa? bo jak ktoś odpowie w temacie, to osobie pytającej nie będzie się chciało szukać, a tak ma gotowe na pw Wyświetl w wątku >>