Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5895595 Napisano: 28.07.2014 23:16:51 w SZUKAM....
szukam, kto mógł dzwonić z numeru zastrzeżonego dziś, ok 16:50, 2 razy

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5895123 Napisano: 27.07.2014 22:47:24 w Popraw sobie humor...
ludzka_istota no wiesz, faceci uznają PRAKTYCZNE prezenty emotka mało facetów jest takich, co dadzą prezent, który tylko TY zużytkujesz i który sprawi Ci przyjemność.
Np. mój wujek chciał dać swojej żonie odkurzacz (pytanie - czy uważa, że w domu jest brudno??), ewentualnie wiertarkę..

A Ty będziesz miała drabinę idealną do wieszania firanek emotka bo bez drabiny może być taka sytuacja, jak w tym kawale

Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża aby kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi (pół roku nań zbieraliśmy).
Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy wymarzony abażur, i na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć emotka ).
Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem
powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: kochanie moje -
może powiesimy od razu ten abażur? No i masz - z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krześle taboret mały, mój mąż. wspiął się na tą piramidę a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuje; jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę - z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko
pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku.
Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki. Mąż wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie..
Myślałam, że zabije mnie, a on mówi:
- Kur..a , ale mnie prądem cenzuranęło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć !!!

emotka emotka
myślę, że on był przewidujący emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5895007 Napisano: 27.07.2014 15:32:50 w Pomocy!!!!
maggie napisał(a):

Wygrałam robota i dostałam na niego gwarancję, z informacją, że jest ważna z protokołem nagrody, który jest wypisany na moje nazwisko. Czy jeśli go sprzedam, to gwarancja będzie ważna z protokołem na moje nazwisko. Macie jakieś doświadczenia? Proszę o odpowiedź. Pilne. Z góry dziękuję.

oczywiście, ja tak zrobiłam z telewizorem 4 lata temu. Protokół przekazałam, ale wcześniej zrobiłam dla siebie ksero. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5894944 Napisano: 27.07.2014 11:27:58 w Punkty karne
d0b3kk - ban za spam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5894752 Napisano: 26.07.2014 11:38:14 w SZUKAM....
koki napisał(a):

szukam pomocy w konkursie diamant, w ciągu nocy spadłam z 6 na 9 stronę emotka

a ja sobie odpuściłam ten konkurs emotka nie doczytałam, że to na głosy, więc zrobiłam konfitury, ale jak chciałam dodać zdjęcia i okazało się, że to lajki, to zrezygnowałam - niech się wypchają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5894021 Napisano: 24.07.2014 21:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy Albdo zaczęło już informować z Syoss Super-Pharm?

podobno mają informować po konkursie, ale nie wiem, czy to prawda Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5893919 Napisano: 24.07.2014 18:41:40 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

" Lesbo cuties in anal acts"
"Petite blonde teen toying her pussy and asshole"
- o takim tytule dostaję ostatnio meile z linkami oczywiście...zablokuję nadawcę i zaraz pojawia się pod innym adresem,kurdę jak się tego pozbyć i skąd mają mój adres @ emotka emotka emotka emotka

jeśli bierzesz udział w konkursach na fb, gdzie podaje się adres mailowy w komentarzu, to już mają gotową bazę danych..
najlepiej zrobić sobie adres alternatywny, antyspamowy (np. na o2 jest taka opcja) i w takich konkursach podawać ten adres.
Jeśli zdarzy się, że jest masa spamu to wtedy usuwa się ten adres i już koniec ze spamem

też tak niestety mam.. mniejsza, jak to jest mail po polsku i można wypisać się z newslettera - swoją drogą dostaję wiele newsów, których nie zamawiałam i pierwszy raz widzę nadawcę emotka czyli co? z automatu dodają mój adres do bazy newslettera? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5893744 Napisano: 24.07.2014 13:35:23 w Punkty karne
poprostuanette +1 punkt za zbieranie głosów w temacie "wkurza mnie" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5893618 Napisano: 24.07.2014 11:26:00 w Wkurza mnie...
lusienka napisał(a):

POCZTA POLSKA!!!!!
Wysłałam w poniedziałek pracę na konkurs do Marinero Biedronka i do dziś jeszcze tam nie dotarła,a juto komisja zaczyna obrady,tyle się napracowałam.Po co są te priorytety,skoro w 3dni listy nie docierają....jestem wściekła,bo wątpię że jutro dołączą ją do reszty prac emotka emotka emotka

no cóż.. priorytet wysłany do mnie w sobotę dotarł wczoraj, czyli w środę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5893062 Napisano: 23.07.2014 10:42:24 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wkurza mnie, ze lato w pełni a ja biała jak ściana, dziś zaliczyłam 10 raz na solarium ( seanse krótkie, 5-6 minutowe) i wciąż jestem blada ;

widać taka skóra emotka ja tam nie opalam się specjalnie, jedynie to co idę ulicą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5892730 Napisano: 22.07.2014 16:27:45 w Paragony
aurorcia napisał(a):

A ja mam paragon Krakus Groszek z 4.07 i wymienię na kamerę emotka

o właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5892729 Napisano: 22.07.2014 16:27:17 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

wkurza mnie granie w konkursach promocyjnych bez paragonu... zabierają innym nagrodę sami nie kupując nic a jak wygrają to jeszcze chcą kupić bo cenie paragonu... i to ciągle powtarzające się osoby a nie okazjonalnie bo paragon się uprał emotka ja nie sprzedaje paragonów nigdy bo potem się rezerwa odezwie i co ja zrobie?:P

Znowu sie zaczelo...

emotka

też mnie to wkurza masakrycznie... niech ktoś, kto notorycznie gra bez paragonów w końcu poniesie konsekwencje swojej "oszczędności" i niech mu przepadnie nagroda.
Rozumiem.. raz, czy dwa z przyczyn losowych, ale nie ciągle!!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891731 Napisano: 20.07.2014 18:35:53 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że znowu są opóźnienia w tym temacie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891728 Napisano: 20.07.2014 18:27:30 w Wkurza mnie...
boom30 napisał(a):

Opowiem wam jaką rozmowę dziś przypadkiem podsłuchałem.

Rozmawiają dwie dziewczyny w wieku około gimnazjalnym:

- kurw. , ja pierdo.. ale on mnie wkur... - a wiesz co najbarzdziej mnie w nim wkur..lo? Że on nie miał w ogóle kultury emotka emotka

Padłem i nie mogłem przestać się śmiać emotka

no bo nie miał kultury na ich poziomie emotka emotka
też padłam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891199 Napisano: 18.07.2014 18:08:53 w Wkurza mnie...
wkurza mnie upał.. ja chcę ochłodzenie.. temp. ok 20 stopni emotka emotka emotka

nawet jakbym na nago chodziła to i tak jest za gorąco, a w dziale mrożonek w jakimś super, czy hipermarkecie nie zamieszkam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891197 Napisano: 18.07.2014 18:06:47 w Pomocy!!!!
delfinka - darmowy jest OPEN OFFICE i otwiera pliki tekstowe Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891039 Napisano: 18.07.2014 14:17:21 w Pomocy!!!!
wrrrryyy napisał(a):

Może ktoś cos podpowie. Mam sporo kasy na karcie Orange Mix. Kasę musze wykorzystać do końca sierpnia, bo później przechodzę na abonament i kasa przepadnie.
Przekazać na inny numer w Orange się nie da emotka a wydzwonić, tego nie wydzwonię. Może macie jakieś rady? Jakieś strony gdzie można płacić smsami, lub coś w tym stylu...

może to? http://kinoplex.g...pl/kinoplex/0,0.html
stracisz kasę i obejrzysz filmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5890732 Napisano: 17.07.2014 21:35:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bloomcia napisał(a):

Zwykle nie marudzę, ale wkurza mnie, że ostatnio biorę udział w wielu promocyjnych konkursach i NIC nie wygrywam emotka chyba się wypalam... A ten post na odczarowanie!

mam to samo emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5890225 Napisano: 16.07.2014 21:32:46 w SZUKAM....
PARAGONY W ODPOWIEDNIM TEMACIE!!! PROSZĘ NIE ROBIĆ BAŁAGANU W KAŻDYM TEMACIE, GDZIE SIĘ KOMU PODOBA Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5889936 Napisano: 16.07.2014 13:22:10 w Wkurza mnie...
grzegorz543 przeczytałam Twoją wypowiedź z zapartym tchem. A dlaczego? bo nie ma żadnych przecinków ani kropek.. i to mnie wkurza, że oprócz jednej emotki nie ma ŻADNEJ kropki ani przecinka

wiem wiem... czepiam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0