Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Np. mój wujek chciał dać swojej żonie odkurzacz (pytanie - czy uważa, że w domu jest brudno??), ewentualnie wiertarkę..
A Ty będziesz miała drabinę idealną do wieszania firanek
Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża aby kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi (pół roku nań zbieraliśmy).
Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy wymarzony abażur, i na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć
Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem
powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: kochanie moje -
może powiesimy od razu ten abażur? No i masz - z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krześle taboret mały, mój mąż. wspiął się na tą piramidę a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuje; jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę - z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko
pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku.
Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki. Mąż wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie..
Myślałam, że zabije mnie, a on mówi:
- Kur..a , ale mnie prądem cenzuranęło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć !!!
myślę, że on był przewidujący
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oczywiście, ja tak zrobiłam z telewizorem 4 lata temu. Protokół przekazałam, ale wcześniej zrobiłam dla siebie ksero. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja sobie odpuściłam ten konkurs
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podobno mają informować po konkursie, ale nie wiem, czy to prawda Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli bierzesz udział w konkursach na fb, gdzie podaje się adres mailowy w komentarzu, to już mają gotową bazę danych..
najlepiej zrobić sobie adres alternatywny, antyspamowy (np. na o2 jest taka opcja) i w takich konkursach podawać ten adres.
Jeśli zdarzy się, że jest masa spamu to wtedy usuwa się ten adres i już koniec ze spamem
też tak niestety mam.. mniejsza, jak to jest mail po polsku i można wypisać się z newslettera - swoją drogą dostaję wiele newsów, których nie zamawiałam i pierwszy raz widzę nadawcę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no cóż.. priorytet wysłany do mnie w sobotę dotarł wczoraj, czyli w środę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
widać taka skóra
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o właśnie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też mnie to wkurza masakrycznie... niech ktoś, kto notorycznie gra bez paragonów w końcu poniesie konsekwencje swojej "oszczędności" i niech mu przepadnie nagroda.
Rozumiem.. raz, czy dwa z przyczyn losowych, ale nie ciągle!!!!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no bo nie miał kultury na ich poziomie
też padłam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nawet jakbym na nago chodziła to i tak jest za gorąco, a w dziale mrożonek w jakimś super, czy hipermarkecie nie zamieszkam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może to? http://kinoplex.g...pl/kinoplex/0,0.html