Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5895870 Napisano: 29.07.2014 15:32:24 w SZUKAM....
trampek napisał(a):

z ktorego konkursu wygrywacie 100 zl z zywce podacie mi link z gory dziekuje

w polomarkecie, konkurs jest w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5895724 Napisano: 29.07.2014 11:35:14 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza, że licząc się z ewentualnym zdaniem gości nie poprosiłam ich o kupony totka, tylko dostałam masę kwiatów.. aż żal było je wyrzucać, a niektóre bukiety kosztowały sporo, zdecydowanie więcej, niż porządny kupon totka emotka
jakbym znowu wesele miała robić, to chrzanię zdanie, wołam kupony emotka może na styl amerykański zrobię rocznicowy ślub? jak myślicie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5895682 Napisano: 29.07.2014 10:33:32 w Wkurza mnie...
ja miałam wesele na ok 60 osób, oczywiście nie zwróciło się, ale z drugiej strony nie liczyliśmy na to.
Cieszyliśmy się z każdego prezentu - nie powtórzyły się emotka

wkurza mnie zachowanie ludzi, którzy umawiają się, że będą czekać w określonym miejscu, po czym jak już się dojeżdża to okazuje się, że ta osoba wsiadła w autobus i teraz szukaj wiatru w polu. Miała czekać na przystanku, to pociekła nie wiadomo gdzie.. na szczęście się znalazła emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5895679 Napisano: 29.07.2014 10:30:46 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

W życiu się nie zwróci! Co prawda ja, nie miałam jeszcze tej przyjemności, ale znajomi robili dość duże weselicho i ogólnie wyszło to tak: 42 tys zł poszło, wróciło 27 tys emotka ... dlatego ja się grubo zastanawiam nad tym, czy nie lepiej zabrać świadków i lubego i wziąć slub na np. Dominikanie haha.

bilety na Dominikanę tez kosztują i to sporo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5895595 Napisano: 28.07.2014 23:16:51 w SZUKAM....
szukam, kto mógł dzwonić z numeru zastrzeżonego dziś, ok 16:50, 2 razy

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5895123 Napisano: 27.07.2014 22:47:24 w Popraw sobie humor...
ludzka_istota no wiesz, faceci uznają PRAKTYCZNE prezenty emotka mało facetów jest takich, co dadzą prezent, który tylko TY zużytkujesz i który sprawi Ci przyjemność.
Np. mój wujek chciał dać swojej żonie odkurzacz (pytanie - czy uważa, że w domu jest brudno??), ewentualnie wiertarkę..

A Ty będziesz miała drabinę idealną do wieszania firanek emotka bo bez drabiny może być taka sytuacja, jak w tym kawale

Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża aby kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi (pół roku nań zbieraliśmy).
Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy wymarzony abażur, i na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć emotka ).
Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem
powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: kochanie moje -
może powiesimy od razu ten abażur? No i masz - z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krześle taboret mały, mój mąż. wspiął się na tą piramidę a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuje; jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę - z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko
pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku.
Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki. Mąż wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie..
Myślałam, że zabije mnie, a on mówi:
- Kur..a , ale mnie prądem cenzuranęło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć !!!

emotka emotka
myślę, że on był przewidujący emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5895007 Napisano: 27.07.2014 15:32:50 w Pomocy!!!!
maggie napisał(a):

Wygrałam robota i dostałam na niego gwarancję, z informacją, że jest ważna z protokołem nagrody, który jest wypisany na moje nazwisko. Czy jeśli go sprzedam, to gwarancja będzie ważna z protokołem na moje nazwisko. Macie jakieś doświadczenia? Proszę o odpowiedź. Pilne. Z góry dziękuję.

oczywiście, ja tak zrobiłam z telewizorem 4 lata temu. Protokół przekazałam, ale wcześniej zrobiłam dla siebie ksero. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5894944 Napisano: 27.07.2014 11:27:58 w Punkty karne
d0b3kk - ban za spam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5894752 Napisano: 26.07.2014 11:38:14 w SZUKAM....
koki napisał(a):

szukam pomocy w konkursie diamant, w ciągu nocy spadłam z 6 na 9 stronę emotka

a ja sobie odpuściłam ten konkurs emotka nie doczytałam, że to na głosy, więc zrobiłam konfitury, ale jak chciałam dodać zdjęcia i okazało się, że to lajki, to zrezygnowałam - niech się wypchają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5894021 Napisano: 24.07.2014 21:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy Albdo zaczęło już informować z Syoss Super-Pharm?

podobno mają informować po konkursie, ale nie wiem, czy to prawda Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5893919 Napisano: 24.07.2014 18:41:40 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

" Lesbo cuties in anal acts"
"Petite blonde teen toying her pussy and asshole"
- o takim tytule dostaję ostatnio meile z linkami oczywiście...zablokuję nadawcę i zaraz pojawia się pod innym adresem,kurdę jak się tego pozbyć i skąd mają mój adres @ emotka emotka emotka emotka

jeśli bierzesz udział w konkursach na fb, gdzie podaje się adres mailowy w komentarzu, to już mają gotową bazę danych..
najlepiej zrobić sobie adres alternatywny, antyspamowy (np. na o2 jest taka opcja) i w takich konkursach podawać ten adres.
Jeśli zdarzy się, że jest masa spamu to wtedy usuwa się ten adres i już koniec ze spamem

też tak niestety mam.. mniejsza, jak to jest mail po polsku i można wypisać się z newslettera - swoją drogą dostaję wiele newsów, których nie zamawiałam i pierwszy raz widzę nadawcę emotka czyli co? z automatu dodają mój adres do bazy newslettera? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5893744 Napisano: 24.07.2014 13:35:23 w Punkty karne
poprostuanette +1 punkt za zbieranie głosów w temacie "wkurza mnie" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5893618 Napisano: 24.07.2014 11:26:00 w Wkurza mnie...
lusienka napisał(a):

POCZTA POLSKA!!!!!
Wysłałam w poniedziałek pracę na konkurs do Marinero Biedronka i do dziś jeszcze tam nie dotarła,a juto komisja zaczyna obrady,tyle się napracowałam.Po co są te priorytety,skoro w 3dni listy nie docierają....jestem wściekła,bo wątpię że jutro dołączą ją do reszty prac emotka emotka emotka

no cóż.. priorytet wysłany do mnie w sobotę dotarł wczoraj, czyli w środę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5893062 Napisano: 23.07.2014 10:42:24 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wkurza mnie, ze lato w pełni a ja biała jak ściana, dziś zaliczyłam 10 raz na solarium ( seanse krótkie, 5-6 minutowe) i wciąż jestem blada ;

widać taka skóra emotka ja tam nie opalam się specjalnie, jedynie to co idę ulicą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5892730 Napisano: 22.07.2014 16:27:45 w Paragony
aurorcia napisał(a):

A ja mam paragon Krakus Groszek z 4.07 i wymienię na kamerę emotka

o właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5892729 Napisano: 22.07.2014 16:27:17 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

wkurza mnie granie w konkursach promocyjnych bez paragonu... zabierają innym nagrodę sami nie kupując nic a jak wygrają to jeszcze chcą kupić bo cenie paragonu... i to ciągle powtarzające się osoby a nie okazjonalnie bo paragon się uprał emotka ja nie sprzedaje paragonów nigdy bo potem się rezerwa odezwie i co ja zrobie?:P

Znowu sie zaczelo...

emotka

też mnie to wkurza masakrycznie... niech ktoś, kto notorycznie gra bez paragonów w końcu poniesie konsekwencje swojej "oszczędności" i niech mu przepadnie nagroda.
Rozumiem.. raz, czy dwa z przyczyn losowych, ale nie ciągle!!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891731 Napisano: 20.07.2014 18:35:53 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że znowu są opóźnienia w tym temacie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891728 Napisano: 20.07.2014 18:27:30 w Wkurza mnie...
boom30 napisał(a):

Opowiem wam jaką rozmowę dziś przypadkiem podsłuchałem.

Rozmawiają dwie dziewczyny w wieku około gimnazjalnym:

- kurw. , ja pierdo.. ale on mnie wkur... - a wiesz co najbarzdziej mnie w nim wkur..lo? Że on nie miał w ogóle kultury emotka emotka

Padłem i nie mogłem przestać się śmiać emotka

no bo nie miał kultury na ich poziomie emotka emotka
też padłam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891199 Napisano: 18.07.2014 18:08:53 w Wkurza mnie...
wkurza mnie upał.. ja chcę ochłodzenie.. temp. ok 20 stopni emotka emotka emotka

nawet jakbym na nago chodziła to i tak jest za gorąco, a w dziale mrożonek w jakimś super, czy hipermarkecie nie zamieszkam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5891197 Napisano: 18.07.2014 18:06:47 w Pomocy!!!!
delfinka - darmowy jest OPEN OFFICE i otwiera pliki tekstowe Wyświetl w wątku >>
0 0