Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kupowałam dziś w innym mieście, wybrałam sobie 2 biustonosze z dopłatą. Babka nie widziała problemu.
Byłam w salonie firmowym, a nie sklepie franczyzowym.
Trzeba kupić za całość, nie wydają reszty... ani paragonu, bo jakoś w ten sposób rozliczają się ze sponsorem
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
możecie sprawdzić, czy w starym można pisac? https://www.e-kon.../show/870309/p/3965/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spróbuj tu disabled@facebook.com ale nie obiecuję, że ten adres jeszcze działa Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
skarbek zależy co lubisz... czy dużo ludzi i większe ośrodki, czy może coś bardziej kameralnego i mniej ludzi.
Ogólnie polecam Jarosławiec, Jastrzębią Górę, Mierzeję Wiślaną (na Mierzei masz z jednej strony morze, a z drugiej Zalew Wiślany) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poczta polska
swoją drogą nie wiedziałam, że wygrałam i miałam dylemat, z czego to
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w reg jest info, że wygrywa 10 osób
5. Zwycięzcami konkursu zostanie 10 osób, które przekażą najciekawsze przepisy na potrawy imieninowe.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wszelkie kody z tymbarka, chipsów, i inne proszę w temacie "giełda kodów" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja szukam wygranej
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szukam dobrego GASTROLOGA z miast Poznań - Wrocław - Łódź i z obszaru pomiędzy nimi
Jeśli ktoś zna dobrego w leczeniu to poproszę o informację na pw.
Może być też lekarz prywatnie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie mam pojęcia.. a co? czyżby właśnie dostarczyli? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nawet mi nie mów
Jakiś czas w WC wisiała kartka "prosimy o czystość", więc dopisałam "proszę nie palić".
Kiedyś tam wchodzę i śmierdzi.
Więc poszłam do biura, ładnie napisałam na kompie i wydrukowałam "To nie palarnia, więc proszę tu nie palić" i przykleiłam taśmą nad poprzednią kartką.
Długo nie wisiała, bo przyszły babki z lokalu na dole (nawiasem mówiąc jest tam suszarnia króliczych uszu wykorzystywane później jako gryzaki dla psów - smród nieziemski) i zerwały obie kartki.
Dziś ktoś wynajął lokal obok nas, wchodzę do WC a tam pet pływa w muszli...
Jutro znowu będzie kartka.
Wkurza mnie, że najwidoczniej jesteśmy jedyni niepalący w tym budynku i wszyscy nas zatruwają
chociaż właściwie nie wiem, co gorsze... smród suszonych uszu, czy dym papierosowy??
I ci ludzie jedzą jeszcze w tym smrodzie!!!
Wyobraźcie sobie zapaszek rozkładającego się, gnijącego mięsa...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zależy jakie masz wymagania... czy chcesz blisko do morza, czy jedziesz z dziećmi, czy sami dorośli, czy chcesz masę ludzi, czy spokój
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a teraz zmykam, bo jestem w biurze i nie mam czasu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUTOWANIA KTO JEST KIM ITP. POKASOWAŁAM NIEPOTRZEBNE WPISY, ALE WIDZĘ, ŻE ZNOWU SIĘ ZACZYNA, TO CHYBA BĘDĄ MUSIAŁY BYĆ KARNIAKI...
Wyświetl w wątku >>